RSS

De Violette Vlam van St. Germain

De kwaliteiten van de violette straal zijn: vrijheid, vergeving, compassie, rechtvaardigheid, genade, transmutatie van verleden, zuivering van heden, verbetering van de kansen in de toekomst, vernieuwing, verandering, alchemie, geheime leer, magie, priesterschap, mysticisme, ritueel.

De Violette Vlam van Transformatie: bestaat uit de iriserende blauwe vlam van de kenmerken van onze Vader-God; Wilskracht, Vastberadenheid, en de iriserende Roze Vlam van de kenmerken van onze Moeder-God; Liefde, Mededogen, Verlichting en Wijsheid.

Samen scheppen de twee schitterende kleuren een iriserende Violette Vlam die een van de Krachten is van de ‘IK BEN’, die aan de mensheid werd geschonken.

—–

—–

Roep de Violette Vlam aan en zeg in gedachten: “Ik laat Hier & Nu oorzaak, kern, opslag en herinnering aan alle dissonante energie die ik heb gecreëerd in verleden, heden en toekomst, in deze of enige andere werkelijkheid los, zo zal het zijn en zo is het!”

Visualiseer de Violette Vlam omhoog te branden vanaf je voeten, of om je lichaam heen als je ligt. Stel je voor hoe de Violette Vlam je baadt in transformerend Licht, en door je hele lichaam heen tot in de kern dringt.

Je kunt de violette-vlam decreten overal en altijd uitbrengen – in je auto, terwijl je klusjes doet of voor je naar bed gaat. In feite kan een violette-vlam mantra die je telkens herhaalt wanneer je je gespannen, moe of geïrriteerd voelt een verschil maken.

Er zijn twee elementen die je transmuteert wanneer je de violette vlam gebruikt om verleden karmische kronieken te hanteren. De eerste is de emotionele en zielsherinnering van de gebeurtenissen die je pijn doen. De tweede is de karmische energie die je verbindt met degenen die je pijn gedaan hebt of die jou pijn gedaan hebben. Ik noem dit graag de “oorzaak, gevolg, kroniek en herinnering” van karma, die alle energie omvat die je vastgezet hebt in negatieve gedachten of gevoelens over het verleden.

 Uit: http://the-golden-age.eu/violetflame2NL.htm

—–

“De Violette Vlam heeft een transmuterende werking. Het is een schoonmaakmiddel voor negatieve energieën, een kosmische gum. Deze alchemistische kracht kun je inzetten voor het schoonmaken van de zware energie rondom jezelf of tussen jou en een ander persoon. Dit kan je partner zijn, een vriend, een collega of een familie. Wij zijn alleen verwikkeld in meerdere relaties in ons leven en als een relatie schadelijk voor je is geweest kun je de Violette Vlam gebruiken om de energie te zuiveren.”

Uit: http://www.spiritueleweg.com/pages/36834/Violette_vuur.html

—–

Met de Violette Vlam meditatie kun je bewust toegang krijgen tot krachtige Vijfdimensionale frequenties die levens van onopgeloste, dichtgegroeide energieën oplossen met liefde en licht. Dit is van cruciaal belang voor een ieder van ons als individu en voor de mensheid als geheel, vooral in deze specifieke tijd op onze planeet.

Zie verder: http://wakkeremensen.blogspot.com/2016/10/violette-vlam-meditatie-transmuteer-en_22.html

—–

 

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: