RSS

Energetische Afschrikking en Vrije Wil Manifestatie – Untwine, 13 september 2017

Energetische afschrikking is een zeer wijdverspreid issue op deze planeet, dat niet goed lijkt te zijn begrepen, zelfs onder Lichtwerkers.

De duisteren hebben een systeem geïnstalleerd om mensen af te schrikken van het doen van positieve dingen, wat zij zo hebben gedaan om te proberen de mensen zich niet te laten realiseren dat dit gebeurt. Zij gebruiken een synergie van:

 • fysieke en niet-fysieke implantaten
 • fysieke en niet-fysieke persoonlijk gerichte wapens, frequenties stralend van bepaalde negatieve gedachten, gevoelens, suggesties, energieën, etc.
 • zwarte magie
 • niet-fysieke negatieve entiteiten.

Zij hebben mensen onder quasi-constante surveillance, en zij gebruiken al deze dingen dagelijks, aangepast voor elk moment, om mensen te weerhouden van het doen van positieve dingen, door te zorgen dat zij het vergeten, of ‘er geen zin in hebben’, of geloven dat zij het niet kunnen doen, of ervan weg worden getrokken op de een of andere manier. Zij werkend hard om te proberen dit te doen op zo’n manier dat de doel-individuen zich niet realiseren wat er gaande is, zodat de doel-individuen geloven dat het hun eigen persoonlijke proces is en hun eigen persoonlijke gevoel, terwijl het in feite extern is gemanipuleerd.

Het lijkt dat veel mensen het idee hebben dat dit maar af en toe gebeurt, alleen bij individuen die niet ontwaakt zijn. Dit is absoluut niet het geval. Mijn doel is niet om negativiteit te brengen, maar meer begrip over de situatie zodat wij het kunnen oplossen.

Iedereen is doel en ongeacht de ongelooflijke idiotie van de duistere krachten om zulke dingen te doen, hebben zij helaas ook een zekere hoeveelheid intelligentie en strategie om lange termijn manipulatie te plannen van alle individuen en relaties. Zij hebben al onze vorige levens opgeslagen op de plasma/etherische laag, gebruiken de implantaten, en zij hebben ons bestudeerd, zij weten wat wij hebben gedaan dus zij begrijpen tot op zekere hoogte onze zwakheden en dromen. Zij weten welke psychologische knoppen in te drukken en wanneer. Ik nodig iedereen met nadruk uit om zich zeer bewust te blijven van hun psychologische make-up en om regelmatig de meest eerlijke en objectieve zelfanalyse te doen die je kunt.

Enkele van de belangrijkste dingen waarvan zij proberen mensen te weerhouden om dat op een dagelijkse basis doen zijn:

 • deelname aan en promotie van groepsmeditaties
 • het houden van een individuele, positieve, gedisciplineerde spirituele routine
 • het houden van een gezondere levensstijl (productief gebruik van tijd, verslavingen loslaten, verbinden met de natuur, gezonder eten, etc.)
 • het harmonieus houden van relaties met wederzijds respect van vrije wil, vergeving
 • het maken van positieve veranderingen in het leven (bewegen naar gezondere relaties, betere levensstandaarden, etc.)
 • het begraven van Cintamani stenen
 • al het andere dat effectief vooruitgang creëert naar de bevrijding.

Dus, als jij weerstand hebt ervaren en moeilijkheden om dit soort dingen te doen, om de innerlijke motivatie te vinden en mogelijkheden ervoor, kun je er zeker van zijn, en denk er alsjeblieft aan dat dit voor het meest niet jouw eigen persoonlijke natuurlijke proces is maar in plaats daarvan een externe manipulatie.

Wat tips om te helpen om deze manipulaties uit te schakelen en terug te gaan naar jouw eigen natuurlijke proces:

 • blijf je ervan bewust dat dit een gewone en dagelijkse praktijk is op deze planeet, hoogst waarschijnlijk tot de Event
 • geef jezelf regelmatig wat tijd om met al jouw activiteiten te stoppen en al jouw opinies voor een tijdje, en reflecteer eerlijk op wat je gaat doen en wat er gaande is in jouw leven, zo objectief als je kunt
 • vraag jezelf, doe je echt het juiste, het meest voordelige wat je kunt doen, in lijn met jouw kernwaarden?
 • gebruik Vrije Wil, denk eraan dat wij feitelijk een keuze kunnen maken over absoluut alles wat gebeurt in onze levens, intern en extern. Het maken van deze keuzes overeenkomstig wat wij echt willen, waarvan wij werkelijk in ons hart weten dat dit het juiste ding is om te doen, voor gerechtigheid, voor vrede, voor het goede van iedereen, en dan de discipline hebben om onze acties op een dagelijkse basis in lijn te houden met deze keuzes
 • (en denk eraan om absoluut op elk moment de Vrije Wil van anderen te respecteren)

Vrije Wil is het belangrijkste tegengif in deze situatie. De mensheid is helaas ongelooflijk laks geweest in het gebruiken van de Vrije Wil, heeft zichzelf individueel en collectief laten slingeren in welke richting dan ook waar het duister ons naar toe duwde.

Vrije Wil is de bron sprank van alle creatie
Stel jezelf voor dat je een God of Godin bent, zittend op een wolk in de lucht, in staat om absoluut alles direct te manifesteren. Hoe wil je dat doen? Met jouw Wil! Dit scenario is zo ongeveer wat er gebeurt, het enige verschil is dat in de lagere lagen van creatie, vooral de fysieke laag, de stappen van het manifestatieproces wat meer complex zijn.

Het absolute basisprincipe van manifestatie is dat alles eerst is gecreëerd op de hoogste, minst dichte, spirituele laag. En dan komt het naar beneden in dichtheid, door elk van de lagen die hier zijn beschreven:
Elk van deze 7 lagen heeft 7 sub lagen. Elk van deze 49 lagen zijn staten van materie. De spirit wereld waar onze ziel en spirit verblijven is eenvoudig een meer dichte staat van materie. De fysieke wereld is de 3 lijnen op de bodem van het plaatje hierboven (dicht, vloeibaar, gas). Daarboven is de plasma, etherische, astrale/emotionele, mentale, etc. Onze emoties en gedachten zijn concreet als in de fysieke wereld, zij zijn ook gemaakt van materie, eenvoudig minder dichte materie. Op dezelfde manier als de solide, vloeibare en gas met elkaar zijn samengevoegd en uitwisselen binnen ons fysieke lichaam, zijn ook onze plasma, etherische, astrale en hogere lichamen hetzelfde met elkaar verbonden.

Dus waarom zijn de meeste mensen op deze planeet niet goed verbonden met hun ziel en Hogere Zelf? Het belangrijkste obstakel op deze planeet zit in de plasma membraan (op het plaatje hierboven is het de stippellijn boven gas). Plasma zelf is natuurlijk en bestaat door het hele universum zonder dat het schade toebrengt. Echter, op deze planeet is het geladen met anomalie, opgestapeld in de yaldabaoth entiteit (deze entiteit bestaat alleen op de plasma laag). Elke communicatie en uitwisseling tussen de fysieke wereld en al de andere wereld moet door de plasma laag, en de anomalie verstoort heel erg in dit proces. Dit is wat voor de meeste mensen deze schijnbare isolatie en afscheiding creeert tussen de fysieke wereld en al de niet-fysieke werelden. Echter, wanneer de plasma geen anomalie bevat kan het dienen als een kanaal om het fysieke met de niet-fysieke werelden te verbinden.

Een andere belangrijke afscheiding is de andere stippellijn in het plaatje hierboven, in het midden van de mentale laag. Dat membraan is op een manier vergelijkbaar met plasma, en scheidt de lagen eronder, wat de lagen zijn van persoonlijkheid die te maken hebben met dualiteit, met de lagen erboven die puur Licht en Eenheid zijn.

Zoals je kunt zien in het plaatje hebben de pijnappelklier en de hypofyse in het fysieke lichaam een directe verbinding die zowel plasma als mentale membranen doorkruist en het fysieke lichaam mogelijk maakt een rechtstreekse verbinden te hebben met de hogere mentale laag die een gateway is naar de hogere lagen en daarom de ziel en Hogere Zelf. Dit is een van de belangrijkste wegen om verbinding te maken.

Ook in het plaatje hierboven kun je zien dat onze Wil hoog ligt in de spirituele lagen. Jazeker, het is de sprank van creatie van de Bron, het begint het manifestatieproces en definieert zijn richting. Daarna houden wij eenvoudig dit besluit krachtig en helder, en brengen het naar beneden door elke laag, door onze gedachten, emoties, etc. en uiteindelijk in de fysieke acties. Dit is precies hoe Cobra simpel het manifestatieproces in drie stappen heeft gedefinieerd:

1)Besluit/Wil
2)Aanroeping (gedachten, emoties, etc., bijvoorbeeld een visualisatie)
3)Fysieke acties.
Dit beschrijft precies het proces van het brengen van materie van hoge spirituele lagen naar beneden door elke laag in de fysieke wereld. Dit is hoe alles dat bestaat was gecreëerd. Door dit proces met toewijding te gebruiken kunnen wij alles manifesteren.

Een andere manier om dit te beschrijven is dat onze spirit en ziel ankers zijn van Vrije wil en Goddelijke wil, en zij sturen de impuls en de boodschap ervoor. Onze taak hier beneden is om de boodschap te horen en onze persoonlijkheid ermee uit te lijnen, totdat persoonlijkheid en Hogere Zelf samenkomen.

Laten wij onze Wil blijven bekrachtigen zo sterk en vaak als wij kunnen, kiezen hoe wij willen dat ons leven is, overeenkomstig wat wij in ons hart weten wat het juiste is, voor ethica, rechtvaardigheid, vrede, welzijn voor iedereen.

Overwinning van het Licht!

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2017/09/energetic-dissuasion-and-free-will.html

Vertaald door Veronica

 

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: