RSS

Flower of Life Meditatie

Het tegengif voor niet-heilige geometrieën is de Flower of Life (Bloem van Leven). Je kunt Flower of Life stickers plakken op elke locatie op de planeet die healing nodig heeft.

De link naar de geleide audio voor de Flower of Life meditatie:

http://bit.ly/2SZD44W – Hier is de Nederlands gesproken meditatie

Instructies:

1. Gebruik jouw eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

2. Visualiseer dat jouw ziel ster chakra oplicht met briljant wit licht. Visualiseer dit licht in de vorm van een draaikolk die naar beneden spiraalt en jouw energieveld schoont.

3. Richt jouw intentie erop om deze meditatie te gebruiken als een middel om de overgang op Aarde te stabiliseren en om de meest positieve ascentie tijdlijn voor de mensheid te manifesteren.

4. Visualiseer de gouden Flower of Life bol rondom de Aarde.Visualiseer dat de Flower of Life bol helpt bij het planetaire bevrijdingsproces, al het duister verwijdert van de oppervlakte van de planeet. Visualiseer dan dat de Flower of Life bol alle leylijnen en vortexen zuivert binnen het planetaire Lichtraster.

5. Visualiseer dat de Flower of Life bol harmonie, bescherming en vrede voor de mensheid creëert, en vooral voor degenen die het Licht vasthouden voor de planeet.

6. Visualiseer nu dat de gouden Flower of Life bol de Aarde omhult en de vibratie van de gehele planeet verhoogt. Visualiseer dat de Flower of Life bol harmonie manifesteert en de meest positieve ascentietijdlijn voor de mensheid.

Je kunt ook de volgende mantra zeggen, in stilte of luidop, aan het eind van de meditatie als je dat wilt:

“In de naam van de eerbare en krachtige aanwezigheid van IK BEN, verklaar ik en beveel ik dat het proces van planetaire bevrijding voortgaat op een positieve, harmonieuze manier voor de planeet, de mensheid, en vooral voor degenen die het Licht vasthouden voor de planeet. Zo zal het zijn en zo is het.

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

Tip: Je kunt voorafgaand aan de hierboven beschreven meditatie visualiseren dat je zit in een kolom van briljant wit Licht die komt van de Bron, via het Kosmische Centrum en het Kosmisch Centraal Ras gaat, door de Galactische Centrale Zon en alle punten en wezens van Licht, door het moederschip boven ons hoofd, door jou heen de Aarde in, door het goedwillende Agartha netwerk naar het hart van Gaia, en zich vastzet aan het prachtige kristal daar. Adem vervolgens briljant wit Licht in en bij het uitademen laat je alles los wat niet van Licht en Liefde is. Doe deze in- en uitademing zo vaak als waar je behoefte aan voelt, en laat het briljant witte Licht jou volledig doordrenken, al jouw lichamen in alle dimensies.

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: