RSS

FM 144 – Starseed Support Channel for Terra Groundcrew

In februari 2019 is een nieuw blog verschenen op blogspot, met de naam fm144. (Ik zet geen link, maar je kunt met deze gegevens zelf dit blog vinden.) De 144 in de naam slaat op de 144.000 sterrenzaden die voor hun missie worden opgeroepen. De informatie in dit blog kun je zien als een aanvulling op Cobra’s intel.

FM 144 op 8 februari 2019: “Dit is het eerste bericht op dit blog, en hopelijk zal een verscheidenheid aan andere volgen. Het doel van deze website is om aan de sterrenzaden die op de planeet Aarde (Terra) zijn geïncarneerd bruikbare informatie te geven om beter om te kunnen gaan met de moeilijke omstandigheden, zolang de volledige bevrijding en ascentie van de planeet nog niet is voltooid. Deze informatie zal van bronnen komen die zijn geïncarneerd op de planeet Aarde, evenals van bronnen buiten de oppervlakte van de Aarde. Een grote verscheidenheid aan topics zal worden behandeld.”

De in februari t/m augustus verschenen posten zijn:

februari:
First Quick Update (Countermeasure after lunar eclipse meditation)
Effects of the Super Full Moon

maart:
Wind of Change
March Equinox Meditation
Situation Report (22.03.2019)
Follow-up Post for Venezuela

april:
MAJOR PLANETARY UPDATE – PART I (Confrontations and Reinforcement)
MAJOR PLANETARY UPDATE – PART II (The Return of the Goddesses/Maries)

mei:
Situation Update: Game of Ley Lines
Blue Full Moon Update: Twins, Arrows and Supplies

juni:
Endgame
Short Situation Report (20.06.2019)
SUN IS CLEAR

juli:
Situation Update (15.07.2019)
The Wingmakers

augustus:
Hot August (Protection Protocol for Mass Meditations)

Vertalingen

Algemene Informatie:

  • vertaling van het artikel over de Wingmakers – Kosmisch Centraal Ras, van juli 2019. Het Kosmisch Centraal Ras bevindt zich nu enkele maanden rondom de planeet Aarde. Zij hebben al contact gelegd met verscheidene Lichtwerkers op de oppervlakte en kunnen ook altijd worden benaderd in meditaties. “Het wordt aangeraden om je actief met ze te verbinden en ze jou te laten opladen met Gouden Liefdesenergie om weer Zelfliefde te voelen. Je kunt ze ook jou energetisch laten beschermen of ze jouw omgeving laten schonen wanneer er sprake is van energetische aanvallen.”

Updates:

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: