RSS

Galactische Confederatie, 2 oktober 2012

Zoals ik heb gezegd is de Galactische Confederatie een losse confederatie unie van positieve gemeenschappen binnen deze galaxy, zoals Pleiadians, Sirians, Arcturians …. Zijn leiders zijn Opgestegen Wezens, wezens die leven in een verlichte staat van bewustzijn. Op deze planeet is de Galactische Confederatie bekend onder vele namen: Galactische Federatie, Galactische Federatie van Licht, Galactische Confederatie van Planeten, Galactische Federatie van Planeten, Verenigde Federatie van Planeten …. Al deze namen beschrijven dezelfde, positieve groep.

Er is een idee op het internet rond aan het gaan dat de Galactische Federatie en de Galactische Federatie van Licht twee groepen zijn, de een positief en de ander negatief. Dit is niet waar. Er zijn geen negatieve buitenaardse groepen buiten deze planeet overgebleven. Zowel de Galactische Federatie en de Galactische Federatie van Licht beschrijven dezelfde, positieve groep.

Er zijn veel wezens op deze planeet die claimen contact te hebben met deze positieve groep. In de meeste gevallen is ook dit niet waar. Sommige mensen hebben oprecht energetisch contact met deze positieve groep, maar de meeste telepathische boodschappen van de Galactische Confederatie zijn onderschept door archons en hun technologie op de mentale, astrale en etherische lagen. Dan stoppen de archons er boodschappen in die op het eerste gezicht vol van liefde en licht lijken, maar die in realiteit alleen maar terugkerende frasen zijn. Zij mixen ze ook met desinfo en dit heeft veel verwarring veroorzaakt onder de Lichtwerkers over de Galactische Confederatie. De meeste channelers zijn waarachtig in hun toewijding aan het Licht, zij zijn gewoon niet in staat om de sluier te penetreren die de archons hebben gecreëerd. Enkele channelers zijn agenten van de NSA.

De kanalen die een waarachtig telepathisch contact met de Galactische Confederatie hebben zijn in staat om nieuwe informatie te brengen naar de oppervlakte van deze planeet in quarantaine en zijn niet allen maar oude frasen aan het herhalen.

Het overgrote deel van de ware contactpersonen voor de Galactische Confederatie is onderworpen geweest aan een intense en brute hersenspoeling in de ondergrondse militaire bases in de midden en late negentiger jaren. Hun geest was gesplitst en desinfo over de Galactische Confederatie was in de voorste delen van hun persoonlijkheden geplaatst. Deze operatie was georkestreerd door de leidende archons die in die tijd de quarantaine Aarde controleerden, want zij waren bang dat de Galactische Confederatie zal komen en de planeet bevrijden. Zij hadden gelijk, want de Galactische Confederatie ZAL komen en de planeet bevrijden, ongeacht alle dreigementen en gruweldaden van de cabal.

Het Ashtar Commando is een sectie van de Galactische Confederatie die de primaire functie heeft om de planeet Aarde te bevrijden uit de grip van de duistere krachten.

Ashtar is een wezen van Licht en behoort niet tot de fictieve negatieve Bafath groep, zoals sommige mensen claimen. Saint Germain is ook een wezen van Licht. Zo ook Koot Hoomi en andere Opgestegen Meesters. Zij hebben zich ontwikkeld voorbij dualiteit en stralen Liefde uit die voorbij oordeel is. Helaas kan dat niet worden gezegd over veel mensen die claimen hun discipelen te zijn.

Ashtar heeft een tweelingziel met de naam Astara. Zij is de ene die Godinnenmysteries naar de planeet Aarde bracht en was bekend als Astarte, Ashteroth, Ashera, Ast (Isis), Aphrodite en Venus. Zij is ook een wezen van Licht. De cabal probeerde haar leringen te wissen en te verstoren, maar de Godin zal overwinnen.

Vertaald door Veronica

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: