RSS

Hassuna Samarra Godinnen Vortex

Op eventnl zijn verschillende vertaalde artikelen van Cobra te vinden die melding maken van de Hassuna Samarra Vortex. Ik heb ze hieronder op een rijtje gezet en het stukje tekst uit het bewuste artikel gekopieerd dat specifiek daarover gaat.

 

  1. https://eventnl.wordpress.com/cobra-isis-18-juni-2014/

 

Op een dieper niveau is er een occulte oorlog gaande. 4.300 Jaar geleden creëerden de Annunaki archon heersers over de cabal het wat wordt genoemd Akkadian rijk:

http://en.wikipedia.org/wiki/Akkadian_Empire

Het Akkadian rijk was een extreem gewelddadige en patriarchale gemeenschap die was gecreëerd om een zeer belangrijke Godinnenenergie vortex te onderdrukken, gecreëerd in dezelfde regio meer dan 7.000 jaar geleden door de Halaf en Hassuna-Samarra culturen:

http://en.wikipedia.org/wiki/Halaf_culture

http://en.wikipedia.org/wiki/Hassuna_culture

Nu willen dezelfde archons, geïncarneerd in zwarte adel families, een duister rijk van horror creëren in precies dezelfde regio, om deze Godinnenenergie vortex zelfs verder te onderdrukken.

Je kunt de kaart van de Halaf/Hassuna/Samarra culturen vergelijken:

Met de kaart van het Akkadian rijk:

En met de kaart van de huidige status van islamitische staat van Irak en Syrië:

Het is interessant op te merken dat de invasie van ISIS militanten begon in de stad Samarra, wat in het centrum ligt van deze Godinnenvortex en ook de zetel was van het Abbasid Kalifaat. Abbasid dynastie in de 9e eeuw was verbonden met de geheime witte adel afstammingen en triggerde de islamitische gouden eeuw met grote vooruitgang in wetenschap en kunst:

http://naptimewriter.blogspot.com/2010/10/abbasid-caliphate.html

 

  1. https://eventnl.wordpress.com/cobra-untersberg-24-september-2014/

 

Toen – in 1220 – verscheen Godin Isais (die een aspect is van Isis) voor een zekere tempelierridder genaamd Hubertus Koch toen hij reisde nabij Nineveh in Irak, wat heel dicht bij het centrum van de Hassuna-Samarra Godinnenvortex is. De Godin heeft hem geïnstrueerd om een Godinnentempel te bouwen nabij Untersberg en om de Godinnenvortex daar te verhuizen, omdat de Mongoolse invasie de Samarra vortex naderde. Zij gaf hem ook een stuk Cintamani steen, een steen van het Sirius sterrenstelsel, om naar Untersberg te brengen. Hij formeerde toen een tempeliergroep met de naam ‘Lords of the Black Stone’ om wachters te worden van de steen en bewaarders van de Godinnenvortex.

 

  1. https://eventnl.wordpress.com/2018/04/24/cobras-rapport-over-de-vredesmeditatie-en-de-ascentie-conferentie-in-boedapest-23-april-2018/

 

Wij hadden heel weinig tijd om mensen bijeen te brengen voor onze Vredesmeditatie en de kritieke massa is niet bereikt, maar de meditatie had toch een diepe impact op de geopolitieke situatie in Syrië, waardoor de effecten zijn geminimaliseerd van de militaire escalatie op vrijdag 13 april (een heel belangrijke dag op de tijdlijn van de tempeliers), de Syrië Godinnen vortex is gestabiliseerd en waarmee meer genezing en vrede in de regio is gebracht.

De diepere occulte redenen voor het Syrië conflict zijn hier uitgelegd:

https://prepareforchange.net/2018/04/14/the-real-occult-reason-behind-the-april-2018-syria-missile-attacks/

Nu dat deze specifieke militaire escalatie heeft gefaald proberen de archon zwarte adel families / ridders van Malta / jezuïetenkrachten achter Erik Prince Trump in een ander militair conflict in Syrië te trekken:

https://www.commondreams.org/news/2018/04/17/war-profiteer-erik-prince-reportedly-talks-help-forge-occupying-force-syria

http://therealnews.com/t2/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=74&jumival=21626

Het is interessant op te merken dat de meeste US troepen in Syrië zich bevinden in de noordoosten hoek van het land, wat de exacte locatie is van de Hassuna-Samarra Godinnen vortex:

http://2012portal.blogspot.com/2014/06/isis.html

De situatie in Syrië is het strijdtoneel van de laatste fase van de proxy oorlog tussen de Galactische Confederatie / Pleiadian vloot die Putin en Assad steunt, en de chimera / draco krachten die Erik Prince steunen en negatieve militaire facties in Saoedi-Arabië en de US, met Donald Trump ertussenin bekneld:

https://www.zerohedge.com/news/2018-01-11/trump-isnt-another-hitler-hes-another-obama

Dit is zoveel als ik nu kan zeggen over de planetaire situatie op de oppervlakte van de planeet.

 

  1. https://eventnl.wordpress.com/cobra-ontwikkelingen-in-het-agartha-netwerk-7-januari-2015/

 

Met de IS:IS portaal activatie heeft een kosmische Godin met de naam Dou Mu haar thuis sterrenstelsel verlaten, is geteleporteerd in het oosterse Agartha netwerk, en arriveerde toen op de oppervlakte van de planeet. Nu leeft zij in haar fysieke lichtlichaam op een zeer krachtig vortex punt op de oppervlakte ergens in Azië, en channelt kosmische Godinnen archetypes van Nut (lucht), Maat (gerechtigheid) en Hathor (liefde) voor de planeet, met leden van een zekere dragon groep die haar wachters zijn:

https://journeyingtothegoddess.wordpress.com/2012/04/13/goddess-tou-mou/

Dit is een zeer significante ontwikkeling aangezien het de doorbraakfase heeft geïnitialiseerd voor de planetaire bevrijding en het begin van de desintegratie van de sluier. Dit is de eerste keer in vele millennia dat een kosmische buitenaardse entiteit van Licht leeft op de oppervlakte van deze planeet.

Dou Mu is de Godin die 7000 jaar geleden de Halaf/Hassuna-Samarra vortex heeft geactiveerd. Nu is zij naar de planeet teruggekeerd om deze vortex te genezen, aangezien IS militanten proberen het vrouwelijke in dat gebied te vernietigen:

http://www.bbc.com/news/world-middle-east-30573385

De aanwezigheid van Dou Mu heeft al positieve effecten, aangezien na de IS:IS portaal activatie hoge regeringsambtenaren beginnen te weigeren om de naam Isis te gebruiken voor islamitische staat:

http://edition.cnn.com/2014/12/18/politics/pentagon-now-calls-isis-daesh/index.html?iref=obinsite

 

  1. https://eventnl.wordpress.com/2015/09/22/bericht-van-cobra-22-september-2015-meditatie-voor-europa-rapportage/

 

Er is ook een hele simpele techniek om de Godinnenvortex in Syrië te versterken, die de archons proberen te onderdrukken. Visualiseer simpelweg dat dit stuk van een antieke Halafian pot roteert over de hele Syrië/Irak regio, de Godinnenvortex daar versterkend en al het duister uit de regio verwijderend:

Dit stuk van een Halafian pot, 7000 jaar geleden gemaakt, bevat heilige geometrische codes die de Godinnenaanwezigheid activeren en die het duister uit alle vier de windstreken verwijderen.

 

  1. https://eventnl.wordpress.com/2015/10/07/bericht-van-cobra-6-oktober-2015-het-grote-vergeten-van-1996/

 

Het is een interessante synchroniciteit dat superefficiënte Russische interventie in Syrië is begonnen een kleine week nadat ik de Halafian pottery Syrische vortex genezingsmeditatie heb vrijgegeven:

http://sputniknews.com/middleeast/20151003/1027966788/isil-on-verge-of-collapse-under-russian-airstrikes-and-economic-problems.html#ixzz3nWEahZSJ

Het gebied van de Hassuna-Samarra Godin vortex (Syrië en hoogst waarschijnlijk binnenkort Irak) is nu het speelveld voor de proxy oorlog tussen de Oosterse Alliantie en de cabal:

http://www.sott.net/article/303214-Russias-campaign-is-snuffing-out-the-CIAs-Al-Qaeda-forces

De Islamitische Staat probeert nu zoveel mogelijk te vernietigen voor zijn finale nederlaag:

http://www.aljazeera.com/news/2015/10/isil-blows-arch-triumph-syria-palmyra-151005033238445.html

Jaren geleden heeft de chimera veel fysieke Pleiadische gijzelaars in gevangenissen opgesloten op de oppervlakte in Syrië en Afghanistan. Deze gijzelaars zijn tijdens de invasie van 1996 door de chimera gevangen genomen door het hele zonnestelsel, en later overgebracht naar de Aarde. Deze gijzelaars zijn strategisch belangrijk voor de chimera aangezien zij ze gebruiken als een mechanisme om de voortgang van de Pleiadische vloot naar de Aarde toe te blokkeren waar zij zouden willen helpen met de bevrijding van de planeet. Deze gijzelaars zijn de echte occulte reden achter de aanwezigheid van de negatieve militairen van de Verenigde Staten in Syrië en Afghanistan.

Om al deze redenen zou het goed zijn als zoveel mensen als mogelijk de Halafian pottery meditatie zouden doen om te helpen om de situatie te stabiliseren. De link naar de meditatie is hier:

http://2012portal.blogspot.com/2015/09/meditation-for-europe-report.html (Engels)

Meditatie voor Europa en de Halafian pottery meditatie (Nederlands)

 

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: