RSS

Het Ganymede Portaal, 19 april 2015

Het Ganymede Portaal op de grootste maan van Jupiter is de meest belangrijke locatie in ons zonnestelsel. Het is het krachtigste energetische pad in ons zonnestelsel wat leidt naar de Galactische Centrale Zon. Sirius is een tussenstation tussen het Galactische Centrum en het Ganymede Portaal, de trillingsfrequentie van de Centrale Zon energie terugbrengend naar de graad die ons zonnestelsel kan absorberen.

Er is een enorme Galactische Confederatie ondergrondse basis op Ganymede wat een centraal punt is voor alle intelligente positieve rassen die werken voor de bevrijding van ons zonnestelsel en de planeet Aard in het bijzonder.

Deze basis is het belangrijkste bolwerk van het Jupiter Commando en zij bedienen het portaal in de richting van het Galactische Centrum.

De basis bevindt zich nabij het centrum van de Galileo Regio:

http://en.wikipedia.org/wiki/Galileo_Regio

Het Ganymede Portaal is de belangrijkste baken van Licht voor dit zonnestelsel inclusief onze planeet. Als dit portaal niet open zou zijn, zou de mensheid niet de archon invasie in 1996 hebben overleefd en zou nu zijn uitgestorven. Exopolitieke gebeurtenissen hebben veel meer invloed op de geopolitieke situatie dan de meeste mensen beseffen. De archons hebben heel slim iedereen die een meer dan voorbijgaande belangstelling heeft in de kosmos het etiket van een dwaas opgeplakt, om zo zich ervan te verzekeren dat de mensen niet de werkelijke bron zouden ontdekken van de problemen die wij op Aarde hebben.

Je kunt twee uitstekende samenvattingen van de exopolitieke achtergrond van de planetaire situatie hier lezen:

http://www.veritasgalacticsweden.net/the-event/true-matrix-cobra

http://prepareforchange.net/2015/04/06/a-solar-system-overview-update/

Je kunt je ook energetisch in je meditaties met het Ganymede Portaal verbinden aangezien het de belangrijkste bron is van spiritueel Licht in ons zonnestelsel.

Wanneer de volgende fase van MOSS in mei zal worden geactiveerd zal de activiteit van het Ganymede Portaal dramatisch toenemen. Dit portaal zal ook de belangrijkste doorgever zijn van energieën van de Galactische Centrale Zon ten tijde van de Event.

Na de Event zullen leden van de cabal die niet kiezen of niet in staat zijn om het Licht te accepteren verwerkt worden via een sorteringsfaciliteit, welke zich bevindt in een sectie van de Ganymede ondergrondse basis. Veel van deze cabal leden zullen dan naar de Galactische Centrale Zon worden gebracht voor herstructurering.

Het Ganymede Portaal zuivert de plasma accretie vortex banden (tunnels van Set) die zich uitstrekken van planeet Aarde voorbij ons zonnestelsel in de locale bubbel:

http://www.daviddarling.info/encyclopedia/L/Local_Bubble.html

Terwijl tegelijkertijd ons zonnestelsel een sector van de galaxy binnengaat die meer drastische veranderingen zal triggeren en veel sneller dan wetenschappers bereid zijn toe te geven:

http://www.sciencedaily.com/releases/2010/05/100521191114.htm

Wetenschappelijk bewijs stapelt zich op over ongewone activiteit in de Oort cloud. Astronomen detecteren radiosignalen die komen van de spheres sinds hun aankomst in 2001:

http://etheric.com/is-et-the-source-of-the-mysterious-fast-radio-bursts/

Machtige mensen met veel potentiële positieve invloed op de exopolitieke en geopolitieke situatie lezen dit blog. Daarom, en ook om andere redenen, zou ik de mensen die diepe intel hebben over geheime ruimteprogramma’s willen vragen om contact met mij op te nemen op cobraresistance@gmail.com voor mogelijke toekomstige samenwerking.

Vertaald door Veronica

 

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: