RSS

Hoger Zelf Protocol – We Love Mass Meditation, 10 april 2018

In dit artikel introduceren wij een protocol dat de mensen op deze planeet kan helpen om de verbinding met hun hogere zelven te gebruiken, en om licht te verankeren aan hun fysieke zelven, op zo’n manier dat balans en harmonie stroomt in alle lagen van bestaan.

Laten wij eerst een korte introductie geven over wat de Hogere Zelf is.

Jouw Hogere Zelf

Een van de meest genezende trillingen om binnen te halen is de energie van jouw Hogere Zelf. Elk van ons heeft een Hogere Zelf die leiding en wijsheid biedt voorbij de beperkingen van jouw ego persoonlijkheid. Jouw Hogere Zelf is jouw eigen authentieke energie, het biedt toegang tot jouw eigen informatie en antwoorden, en het geeft je nog steeds ruimte om waar te zijn met jouw emoties. De vibratie van jouw Hogere Zelf is ideaal passend voor jouw unieke lichaam. Waar de vibratie van andere spirituele wezens vaak stressvol op jouw fysieke lichaam is, is het jouw lichaam een voertuig laten zijn voor jouw Hogere Zelf veilig en genezend voor je.

Bewustzijn ontwikkelen

Als jij je wat meer bewust wilt worden van dit fenomeen, begin met te kijken wanneer anderen een energie hebben die authentiek en waar voor hen is. Kijk ook waar anderen een vibratie hebben die niet authentiek voor hen is. Op die momenten kan het moeilijk zijn om verbinding met ze te krijgen, gedragen zich niet naar hun karakter, of gebruik met nadruk “wij”. De beste manier om bewustzijn te ontwikkelen over jouw eigen energie is via aura, meditatiegenezing en energie lezen. Als je meer bewust van jezelf wordt kun kiezen om continu jezelf in de hoge genezende trillingen te zetten … zoals de energie van jouw Hogere Zelf.

Wanneer je iets doet in elk huidig moment met volledig bewustzijn ben je in staat om het idee te begrijpen van hoe je kunt beginnen energie te sturen met de hulp van jouw Hogere Zelf. Als je werkt met licht en geluid binnen jouw eigen trillingsveld, ben je in staat om de concentratie van jouw energieveld te verhogen en dus een effect hebben op waarvoor jij een ruimte in je hart laat.

De situatie dat je beter wilt worden, bijvoorbeeld: genezing voor jezelf, jouw geliefden, de planeet, etc. zal dan stromen in harmonie terwijl jij jouw eigen meesterschap gebruikt en jouw trillingsveld van bewustzijn.

Wanneer wij verbinden met elkaars hogere zelven maken wij het onze harten mogelijk om te verbinden, en hartenergie verbinding is een van de meest krachtige middelen om een meester van energie te worden en om een goede verbinding te hebben met jouw Hogere Zelf. Samenwerkende meditatie verbetert de collectieve intentie en verhoogt de uitkomst van elke situatie. Positieve elektromagnetische velden van resonantie binnen het aura veld creëren positieve vector equilibrium spheres (merkabah) die dan deel uitmaken van het grotere bloem van leven raster dat de planeet omringt. Je kunt veel zielen op de planeet visualiseren in hun Lichtlichamen, ook bekend als de merkabah, terwijl je samen mediteert en hen allen een licht ziet vormen dat groter is dan de planeet, en visualiseer dan dat het licht zich ontvouwt door het planetaire raster.

De volgende beelden laten de vector equilibrium zien en hoe het past in de bloem van leven en de grotere galaxy, etc.:

Met de huidige energieën die binnenstromen naar en door de planeet, door alle portalen van Licht van de Galactische Centrale Zon, zien de Lichtkrachten dat sommige dingen overweldigend kunnen worden voor sommigen van het ontwaakte en zelfs meer voor het niet ontwaakte deel op de planeet, of zij zullen komen bij een nieuwe fase van ontwaking, loslaten van oude geloofsystemen, herinnering aan vorige levens, opnieuw de hoogste intentie leren die nodig is voor de Nieuwe Aarde, etc.

Het volgende beeld laat zien hoe de lagen van bestaan stromen:

Je kunt deze excellente artikelen van Untwine lezen voor meer informatie over deze lagen:

http://recreatingbalance1.blogspot.co.uk/2017/09/energetic-dissuasion-and-free-will.html

Nederlandse vertaling: https://eventnl.wordpress.com/energetische-afschrikking-en-vrije-wil-manifestatie-untwine-13-september-2017/

http://recreatingbalance1.blogspot.co.uk/2017/10/play-of-mirrors.html

Nederlandse vertaling: https://eventnl.wordpress.com/2017/10/09/spel-van-spiegels-6-oktober-2017-door-untwine/

Het volgende protocol is geïnitieerd om mensen op deze planeet te helpen om de verbinding met hun hogere zelven te gebruiken en om licht te verankeren in hun fysieke zelven op zo’n manier dat balans en harmonie in alle lagen van bestaan stroomt::

HSP 1 (Higher Self Protocol 1)
Ik vraag nu dat mijn fysieke zelf wordt gevuld met Licht van mijn Hogere Zelf
Voor mijn fysieke, plasma en etherische zelf om te zijn geharmoniseerd in Pure Liefde en Licht.
Ik vraag alle Wezens van Licht binnen mijn Zielfamilie om mijn menselijke zelf te hullen in een deken van Liefde en Licht, die mijn trilling zal verhogen op zo’n manier dat alles stroomt met Liefde, Gratie en Harmonie in alle Rijken.
Ik vraag dat het Hoogste Licht en Liefde van mijn Hogere Zelf (Goddelijke Logos) die is verbonden met de Bron, alles rondom mij activeert en harmoniseert met pure Onvoorwaardelijke Liefde en Licht.
En zo is het

Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian voor Wees de Ene! en wees in Geluk!)

In het protocol hierboven is een woord “Logos” in de vierde zin. Een van de verduidelijkingen van Logos kan in Brittanica worden gevonden, als volgt:

“Het idee van de logos in Griekse gedachten gaat terug naar tenminste de 6e eeuw BC filosoof Heracleitus, die in het kosmisch proces een logos onderscheidde analoog aan de gedachtegang in de mens. Later definieerden de Stoics, filosofen die de leringen volgden van de denker Zeno van Citium (4e-3e eeuw BC), de logos als een actief rationeel en spiritueel principe dat alle realiteit doordrong. Zij noemden de logos voorzieningheid, natuur, God en de ziel van het universum, wat is samengesteld uit vele rudimentaire logoi die zich bevinden in de universele logos. Philo van Alexandria, een 1e eeuw AD Joodse filosoof, leerde dat de logos het intermediair was tussen God en de kosmos, zowel de agent van creatie zijnde als de agent waardoor de menselijke geest God kan begrijpen en bevatten. Volgens Philo en de Middle Platonists, filosofen die in religieuze termen de leringen van de 4e eeuw BC Griekse meester filosoof Plato interpreteerden, was de logos zowel immanent in de wereld en tegelijkertijd de transcenderende goddelijke mind.”

https://www.britannica.com/topic/logos

Nu wij het einde van dit artikel naderen zouden wij ook Seshat willen noemen, die een Godin was van lezen, schrijven, rekenkunde en architectuur.

“Seshat (Sesha, Sesheta of Safekh-Aubi) was een godin van lezen, schrijven, rekenkunde en architectuur, die werd gezien als hetzij het vrouwelijke aspect van Thoth, zijn dochter of zijn vrouw. Zij hadden een kind genaamd Hornub. Dit betekent in feite “gouden Horus“, dus Seshat was soms geassocieerd met Isis. Zij was de schriftgeleerde van de farao, noteerde al zijn prestaties en triomfen, inclusief zowel de buit als de gevangenen in de strijd genomen. Er werd ook gedacht dat zij de acties van alle mensen noteerde op de bladeren van de heilige Persea boom.”

http://www.ancientegyptonline.co.uk/seshat.html

https://www.britannica.com/topic/Seshat

Overwinning van het Licht!

——————————————————-
Over dit blog:

‘We Love Mass Meditation’ organiseert massa meditaties met het doel om te helpen om zo snel mogelijk en zo soepel mogelijk de planetaire bevrijding te bereiken. Doe alsjeblieft met ons mee met de Breakthrough Meditation om 2 PM UTC en Emergency Meditation om 3 PM UTC elke dag als jij je daartoe geleid voelt. (red.: voor West Europese tijd komt hier 2 uur bij, dus resp. 16.00 uur en 17.00 uur)

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

Wij organiseren ook regelmatig verschillende massa meditaties voor verschillende doelen. Je vindt ze in de link hieronder:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Wij geven ook nood financiële ondersteuning aan lichtwerkers rondom de wereld. Voel je alsjeblieft vrij om reguliere of eenmalige bijdragen te doen met de link hieronder:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Help ons alsjeblieft voor een zachte overgang naar planetaire bevrijding in het hoogste Licht!

https://www.welovemassmeditation.com/2018/04/higher-self-protocol-1.html?m=1

Vertaald door Veronica

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: