RSS

Implantaten verwijderingprotocol, 6 mei 2015, geplaatst door Untwine

Door Freddy Ground Crew

Ik zal hier een heel effectief protocol presenteren dat ik heb ontwikkeld om alle lichtkrachten te ondersteunen in het proces van het verwijderen van implantaten. Ik heb het ontwikkeld met de gecombineerde gebruikmaking van mijn intuïtie, rationele geest, kennis en verbinding met mijn ziel.

Het is belangrijk te vermelden dat door dit protocol/visualisatie één maal te doen de implantaten niet zullen verdwijnen, maar door het regelmatig te doen zal het voor een groot deel de operaties van de Lichtkrachten ondersteunen die erop zijn gericht deze implantaten voor altijd te verwijderen.

Het is ook belangrijk te vermelden dat wij hier praten over de etherische/plasma implantaten en niet de fysieke; zoals Cobra heeft uitgelegd in een van zijn eerste posten terug in juni 2012 zijn fysieke implantaten geen probleem meer:

“Er waren ook fysieke implantaten. De fysieke implantaten waren erg populair in Atlantis maar zijn na de val van Atlantis niet voortgezet. Er was een poging om de fysieke implantaten te herintroduceren na de Tweede Wereldoorlog met fysieke biochips die in het grootste deel van de mensen zijn ingebracht door vaccinatieprogramma’s. Dit is de belangrijkste reden waarom de Wereld Gezondheidsorganisatie vaccinaties verplicht heeft gemaakt. Fysieke biochips versterken andere programmering maar zijn ongeveer 2 jaar geleden succesvol volledig verwijderd uit de menselijke bevolking met een speciale technologie die op afstand kon worden uitgevoerd, ontwikkeld door de Resistance Movement. Daarom zijn angsten over de plannen van de New World Order om de menselijke bevolking te microchippen niet op de realiteit gebaseerd omdat de bevolking al was gemicrochipped en deze zelfde biochips zijn al verwijderd zonder dat iemand dat echt heeft gemerkt.”

(Noot Eventnl: Cobra meldde in zijn post van 9 oktober 2016 het volgende:
“Wat eerder niet bekend was bij de Resistance is het feit dat de fysieke biochips niet volledig zijn geschoond. Er is een zeker deel van de biochips die aan alle geavanceerde detectie- en verwijderingtechnologieën van de Resistance is ontsnapt, en helaas heeft elk menselijk wezen nog steeds tenminste drie van deze biochips. Deze drie biochips zijn het fysieke ankerpunt voor de drie belangrijkste plasma implantaten, die zich bevinden in de voorste kwab en boven de navel.
De voorste kwab biochips zijn verbonden met de optische zenuw van beide ogen en verbonden met de gehoor cortex van het brein met kunstmatige synapsen. Zij zenden een constante audio video stream van alles wat je ziet en hoort naar de mainframe computer van de chimera groep. Deze computer bewaakt constant de activiteit van de oppervlaktebevolking en voorkomt contacten tussen de oppervlaktebevolking en het Agartha netwerk en/of buitenaardse wezens van Licht, met plasma toplet bom vergeldingsmechanismen.
De biochips boven de navel kunnen effectief het gedrag van de oppervlaktebevolking controleren met elektrische stroom biofeedback loop deflatie.
De activiteit van de biochips gaat omhoog tijdens plasma scalar aanvallen, aanvullend conflicten creërend en de vibratie van de mensen verlagend.
Sommige Agartha en SSP groepen zijn ook geïnfecteerd met deze biochips.
Aan de andere kant, de rassen die volledig de fysieke-etherische lichaamstransfer meester zijn (de Resistance, de Pleiadians, Sirians, Arcturians en de positieve Andromedans) zijn er volledig vrij van.
Zoals ik eerder heb gezegd zijn deze biochips tijdens de tweede wereldoorlog in Nazi concentratiekampen ontwikkeld, in opdracht van de chimera groep, om te verzekeren dat de quarantaine status van de planeet is onderhouden en dat de oppervlaktebevolking is gecontroleerd.
Siemens was de maatschappij die voorzag in de technische kennis voor de ontwikkeling van deze chips:
http://exopolitics.org/siemens-implicated-in-tracking-forced-labor-slaves-in-space/
https://rtuc.wordpress.com/2013/04/17/siemens-monopoly-with-sinister-nazi-past/
Zij werden effectief onder de menselijke bevolking verspreid na het einde van de tweede wereldoorlog, ingebracht in de vaccins van de wereldwijde WHO (Wereld Gezondheidsorganisatie) vaccinatie programma’s.
Een enorme technologie upgrade van deze biochips vond plaats tussen 1979 en 1984 en een andere tussen 1996 en 1999. Een andere upgrade was eind 2009 en de nieuwe vaccins sinds 2009 hebben een nieuwere, meer krachtige versie van de biochips in zich.
Ook al is de Resistance erin geslaagd om de meeste componenten van de biochips circuits af te sluiten en te verwijderen, een aspect is onontdekt gebleven, tot 1 september 2016 toen het gelijktijdig door de chimera was geactiveerd onder de gehele oppervlaktebevolking en onder de meeste SSP facties. De Resistance is nu technologie aan het ontwikkelen om wat er is overgebleven van deze biochips te verwijderen.”)

Voordat ik dit protocol presenteer suggereer ik je ook om deze andere oude Cobra post te lezen, waar hij uitleg geeft over de implantaten en hoe ze werken:

2012portal.blogspot.com/2013/10/planetary-situation-update-etheric-plane.html

Hier is de Nederlandse vertaling van deze post van Cobra.

Ik voeg ook wat meer informatie toe over implantaten die Cobra heeft vrijgegeven in de ‘Breakthrough Conference’ in Napels en die niet in het bovengenoemde artikel staat. Bijvoorbeeld: hij vertelde over een vierde implantaat dat zich bevindt achter waar de nek verbonden is met de ruggengraat.
“Implantaat achterin de nek: niet iedereen heeft deze implantaat maar een groot deel van de menselijke bevolking heeft het; het is verantwoordelijk voor het triggeren van angsten en speciaal de angst voor overleving.
Twee implantaten op het voorhoofd: de hele menselijke bevolking heeft deze; deze rotzooien met het denken en met het besluitvormingsproces.
Implantaat op de plexus solaris (zonnevlecht): alle mensen hebben deze; het bevindt zich twee of drie vingers boven de navel. Het belemmert de kundalini en de sexuele energie.”

Protocol/Visualisatie :

Visualiseer dat je in je hand 2 gouden licht eetstokjes hebt; visualiseer dan een solide geometrische structuur, zoals bijvoorbeeld deze hieronder:

implantaat-verwijdering-symbool-untwine-post

Deze structuur is een elektromagnetische kamer met het doel de implantaat te beschermen, dus wij houden ons bezig met de knooppunten ervan (A, B, C, etc.) door ze met onze eetstokjes uit de knoop te halen, de kamer te destructureren en zorgen dat hij instort. Zodra de implantaat, wat een micro zwart gat is, onbeschermd is, visualiseren wij wit helder licht dat van de Bron komt en dat de implantaat raakt totdat het verdwijnt.

Ik werk op elk implantaat apart; zodra de eerste implantaat is verdwenen ga ik naar de volgende geometrische structuur. Ik stel voor te beginnen met degene achter in de nek, daarna de twee op het voorhoofd en als laatste degene op de plexus solaris.

Je kunt deze visualisatie ook samen met je zielsverwant doen; in dit geval visualiseer je dat je werkt op de implantaten van de zielsverwant en zie voor je dat je zielsverwant op die van jou werkt. Als je op die op de plexus solaris werkt, visualiseer dat je de liefde bedrijft met je zielsverwant nadat de kamer is ingestort, visualiseer dat het licht dat van de Bron komt op de implantaat neerdaalt terwijl je samenkomt met je zielsverwant.

Overwinning van het Licht!

Freddy Ground Crew

Interessante Reactie op dit bericht, van

拉 Lee May 13, 2015 at 6:34 AM

COMMUNICATIE

Communicatie is de meest belangrijke manier om uit te dragen. Wij gebruiken verbale communicatie, communicatie in een sterrentaal, en niet-verbale communicatie met bewegingen en aanrakingen. Dat wat jij uitdrukt manifesteert zichzelf. Elk probleem is een onopgeloste communicatie met enig ander deel van Creatie. Dit probleem is opgelost wanneer je de communicatie uitwerkt.

‘Implantotherapy’ is een techniek voor het schonen van implantaten door het gebruik van communicatie. Het is een hele efficiënte, maar ook een risicovolle, want het betrekt een andere persoon die vrije wil heeft. Communicatie tussen jou en een ander wezen kan je genezen. Implantaten waren in drie lagen gebouwd. In de eerste laag was de boodschap van de implantaat. De tweede laag van de implantaat triggert een gevoel van bedrog. De derde laag van de implantaat triggert de ontkenning. En met communicatie geïmplanteerde verdedigingsmechanismen triggeren zichzelf. Wanneer je communiceert zie je het implantaat onder ogen. Dit is een techniek voor de dapperen.

‘Triangulation’ is een techniek die je ook kan schonen. Je richt je bewustzijn alternatief in tegenstellingen. Op een zeker moment valt het hele mentale patroon uiteen. Je kunt dit praktisch doen door het opschrijven van een positief en een negatief patroon. Wanneer het patroon uiteen valt kun je de positieve affirmatie vernieuwen. Terwijl je deze techniek gebruikt worden ook beschermingsmechanismen geactiveerd, zoals vluchten, zoals verstorende mechanismen, zoals geloof dat deze techniek niet OK is.

Bron: Aurora 2012, p. 160

Replies

untwine May 14, 2015 at 4:40 PM

Dank dat je mij hieraan herinnert.

peterpan June 19, 2015 at 7:52 PM

Lee…. dit klinkt intrigerend….zou het mogelijk zijn dat je deze techniek(en) toelicht? Dank je.

拉 Lee June 23, 2015 at 2:33 AM

Het is gewoon een artikel dat ik tegenkwam. Aangezien ik het niet heb besproken met de auteur, noch dat ik formele training heb in spirituele wetenschap, zou het mogelijk zijn dat ik dit vanaf het begin verkeerd heb begrepen. Wellicht dat Untwine ons kan helpen om uit te vinden wat ‘implantotherapy’ werkelijk is:

Om uit te vinden hoe implantaten te genezen moeten wij eerst begrijpen wat een implantaat is en waar het vandaan komt. Een implantaat zou kunnen worden gezien als overblijfselen (van patronen of trauma’s) die van een bepaalde groep wezens komen, vals geloofde mentale overtuiging, en de creatie van een implantaat zou kunnen worden teruggezocht tot in tijden voor de galactische oorlogen, toen een groep aartsengelen besloot om in contingentie te duiken, door gebruik te maken van een heel gesofisticeerde technologie, om het te begrijpen en de Ene beter te helpen het te absorberen/integreren. Zoals wij allemaal weten ging het proces niet erg goed. Toen deze wezens zichzelf vonden, niet meer in staat om terug te keren naar de Bron, raakten zij in paniek en met elke knagende gedachte dat zij niet naar huis terug konden zijn zij geleidelijk hun gezond verstand kwijt geraakt, vielen andere planeten aan, en werden later bekend als de zwarte magiërs: de cabal / archons / chimera, enz. :

http://www.karinya.com/ishtar3.htm

De enorme schok en pijn van deze wezens is te begrijpen wanneer wij terugkijken naar alle ups en downs die wij gedurende de afgelopen drie jaar hebben gehad, sommige zelfs decennia, de depressie van het niet in staat zijn om terug naar huis te gaan. Wanneer ons psychologische zwakke punt is blootgelegd – de implantaten, die sommige van de trauma’s dragen die deze wezens kregen toen zij niet terug naar de Bron konden – blijft dit ons zeggen dat …:

“… er geen manier is om thuis te komen. Ik kan het niet, dus jij kan het ook niet. En wie zegt dat wij naar huis moeten? Kijk naar de lol die wij hier beneden hebben, en kijk naar de problemen waar jij in terecht komt. Je kunt nauwelijks jezelf redden, dus waarom zou jij je zelfs druk maken om de hele planeet te redden? Je verdient het om te relaxen! Kom, ik zal je het plezier van hier laten zien. Vergeet alles van je verleden zoals ik dat deed, want wij hoeven niet naar huis te gaan.”.

Af en toe moeten wij innerlijk duister van dit soort onder ogen zien, of het  zogenoemde : ons ego. De implantaten zullen helemaal geen effect op ons hebben als wij niet die innerlijke duister/ego/angst hebben om iets te verliezen. Maar zolang als wij een Aards voertuig hebben zullen wij dit duister hebben. Ego, echter, is niet helemaal slecht, want het is ons overlevingsinstinct dat ons helpt om door de harde wereld van dualiteit te gaan. Ego zou kunnen worden beschouwd als kleine deeltjes van onszelf, een kind dat het nodig heeft dat wij begrijpen waarom het angst heeft en constant achter zich kijkt tijdens de reis naar huis.
In het verleden gebeurde de mutatie onder de aartsengelen zo snel dat de Bron niet wist wat te doen. Echter, na eonen en eonen van tijd, zou de Bron een acceptabele manier kunnen uitvinden om te helpen duister te integreren: door wederzijds begrip tussen de Schepper en zijn creatie. Als wij toegeven dat wij allen scheppers zijn, en wij hebben de goddelijke interventie om te helpen het proces te assisteren in plaats van passief af te wachten, zouden wij ook kunnen beginnen door het integreren van ons eigen ego, onze andere deeltjes van zelf. En door de communicatie tussen onze hogere zelven en ego, zou de twee polariteit geleidelijk tot één kunnen versmelten wanneer elke kant meer van de andere probeert te begrijpen. Een synthese zou dus kunnen worden bereikt.
De Brotherhood of the Stars zijn allen meesters in de integratie van Licht en duister. Zou de synthese van onze hogere zelven (Licht) en ego (duister) het zijn? Waarom probeerden Jezus en andere opgestegen meesters ons te leren om onvoorwaardelijk van onszelf te houden? Zou deze onvoorwaardelijke liefde ook betekenen de liefde voor ons ‘onvolmaakte’ zelf? Zou dit ook kunnen zijn waarom Cobra er bij ons op aandringt om eerlijk met onze ziel te zijn als wij ons meer met onze hogere zelven willen verbinden? Wie weet. Wat de waarheid ook is, het echte probleem is dat, vaker dan niet, wij niet willen toegeven dat wij dit soort negatieve gevoelens hebben. Dat zou een van de redenen kunnen zijn waarom deze techniek risicovol is, want wij kunnen het niet verdragen dat wij deze onvolmaaktheid hebben.
Wat wij zouden moeten weten is, wanneer de Bron/God/Godin door de werkelijke wezens achter onze onvolmaaktheid kunnen kijken, waarom kunnen wij dat niet?

Vertaald door Veronica

 

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: