RSS

Instructies voor de meditatie voor genezing van Isis Astara, 28 januari 2018

Cobra’s oproep: Isis Astara is in het ziekenhuis in kritieke conditie. Bid alsjeblieft voor haar in jouw hart en stuur haar Liefde, Licht en Steun.

Hieronder is de meditatie die wereldwijd elke vier uur wordt gedaan, vanaf 3:30 AM GMT, en daarna elke vier uur tijdens deze volgende kritieke dagen, Nederlandse tijden: vanaf 4.30 uur, daarna 08.30 – 12.30 – 16.30 – 20.30 – 00.30 uur

Je kunt deze website gebruiken om de tijd te vinden waar jij woont: https://www.timeanddate.com/

Om de effectiviteit van onze massa meditaties voor Isis Astara verder te versterken, zijn de volgende instructies opgesteld voor degenen die zich hiertoe geleid voelen:

1) Begin met dit muziekstuk af te spelen  “The Central Sun Meditation” van “The Goddess Spiral” CD door Cobra & Isis gemaakt in samenwerking met Medwyn Goodall.

https://www.youtube.com/watch?v=98G_pDPZDN4&feature=youtu.be

2) Verklaar jouw intentie om deze meditatie te gebruiken om het fysieke lichaam van Isis Astara terug tot volledige gezondheid te brengen.

3) Visualiseer het briljante witte Licht van de Bron dat stroomt van zowel jouw zielster chakra als jouw hart chakra.

4) Verbind je met de zielster en hart chakra’s van zowel Cobra als Isis – hen beiden kracht en genezing gevend.

5) Visualiseer verder de verbinding met de zielster en hart chakra’s van alle personen die mediteren.

6) Zie dit witte Licht Isis fysieke lichaam vullen, in elk bloedvat en cel met het witte Licht van de Bron. Zie dit Licht reizen via de circulatiesysteem binnen haar lichaam … signalen sturend op het moleculaire niveau om alle beschadigde cellen te repareren naar hun staat voorafgaand aan de recente aanval.

7) Visualiseer alle beschadigde cellen in het lichaam van Isis die zich vernieuwen naar een gezonde staat … met het witte Licht van de Bron dat  communiceert met haar DNA om het genezingsproces te versnellen.

8) Ga door met deze visualisatie tijdens het gehele muziekstuk.

Aanvullend, als jij je daartoe geleid voelt, kun je deze meditatie doen in driehoeken van Licht, zoals gesuggereerd in de volgende post, voor meer effectiviteit:

http://recreatingbalance1.blogspot.com/…/triangle-groups-of…

Collectief hebben wij het vermogen om het genezingsproces te versnellen en te verdiepen. Laten wij dit doen ter ondersteuning van Isis en Cobra.

N.B. Cobra plaatste op 29 januari 2017 de volgende post m.b.t. Isis: De mysteriën van ISIS, met informatie over de oorspronkelijke Godinnen mysteriën en aanwijzingen voor het opnieuw laten herleven van de mysteriën van ISIS. Over de mysteriën van ISIS is ook een video gemaakt. Cobra’s partner heet Isis, ik weet niet of zijn oproep betrekking heeft op zijn partner of op de in deze post beschreven Isis, of beiden.

Vertaald door Veronica

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: