RSS

Media Actie Plan voor de Event

Het voornaamste doel van Prepare for Change (bereid je voor op verandering) is om te helpen waarborgen dat de Event zo soepel en vreedzaam als mogelijk is verloopt, en de media zullen een hoofdrol spelen op het moment van de Event, vooral in de eerste paar dagen en weken.

Alle mainstream media (msm) zullen worden afgesneden van hun controlestructuren en zij zullen onmiddellijk door de lichtkrachten worden gebruikt om heldere informatie door te geven over wat er werkelijk gebeurt. Dit is een hele belangrijke factor omdat triggers van angst in de mensheid zouden kunnen resulteren in geweld en niet makkelijk op te lossen conflicten.

Heldere, gemakkelijk te begrijpen informatie, heel snel doorgegeven door de massa media aan de algemene bevolking op het moment van de Event, is het meest kritische en effectieve ding om rust en harmonie te behouden, en om het effectief te doen is het nodig om de situatie te begrijpen :

Alle bekende figuren binnen de msm zijn ofwel directe mind control slachtoffers, of ze zijn simpelweg zo diep erin getrokken en geprogrammeerd dat geen enkele van hen in staat zal zijn om de feitelijke waarheid prijs te geven. Daarom moeten andere mensen dit doen.
De positieve militairen en de Resistance Movement (RM) kunnen dit niet doen omdat dit teveel angsten zou triggeren voor een militaire coup binnen de mensheid. Zulke angsten kunnen geweld genereren. Daarom zullen er burgers nodig zijn om het werk te doen. Deze factor is ook relevant voor alle aspecten van Prepare for Change : militairen en de RM kunnen niet alles alleen doen, want anders zouden de mensen in angst en geweld terecht kunnen komen.
De RM en de positieve militairen zullen veel doen, maar zij zullen ons nodig hebben om te participeren. Krachtige burgerorganisatie- en gemeenschapsinspanningen vallen onder de meest effectieve oplossingen om spanning te verminderen in de eerste paar dagen en weken na de Event.

Er zijn een paar feiten die absoluut als eerste prioriteit breed moeten worden gecommuniceerd om triggers en spanning te voorkomen :

* Dit is geen coup. Dit is geen staat van beleg. Niemand neemt het land over. Dit zijn wettelijke arrestaties en er is veel bewijs aanwezig om deze arrestaties te rechtvaardigen en zij zullen hier en nu worden gepresenteerd. Een werkelijk democratisch proces wordt geïnitieerd en er zullen zo snel mogelijk nieuwe verkiezingen worden gehouden.
Uw geld is niet verdwenen. Het financiële systeem is zo gecorrumpeerd door deze criminelen dat het noodzakelijk is dat het hele computersysteem waarop het is gebaseerd opnieuw moet worden opgestart om oneerlijke en illegale financiële programma’s te verwijderen, en om het gestolen geld weer te verdelen onder de mensen waar het van is. Het gestolen geld is van iedere mens op Aarde. Dit geld is van u gestolen door belastingen en andere middelen door de eeuwen heen, en het zal worden herverdeeld onder alle menselijke wezens op Aarde zodra het financiële systeem binnen een paar dagen weer zal zijn geopend. *

* Er zal geen enkele wet in welke vorm dan ook aan u worden opgelegd. Uw bestemming is in uw handen door een werkelijk democratisch proces. *

* Wij hebben uw hulp nodig, elk van u, om vrede te bewaren, en dat voor iedereen wordt gezorgd, en iedereen wordt ondersteund gedurende deze tijd van overgang. *

U hoeft niet noodzakelijkerwijs deze woorden precies zo te gebruiken; wat belangrijk is, is de essentie van deze boodschap.

De meeste mensen zullen toch diep in de matrix-geloofsystemen vastzitten op het moment van de Event, en daarom zullen zij niet in staat zijn om alle informatie in een paar dagen te verwerken. Praten over diepere onderwerpen zoals niet-fysiek en buitenwereldse zaken (galactische oorlogen, reptillians, archons, etc.) zou teveel zijn voor de meeste mensen om dat direct te horen; zij zouden overvoerd worden en simpelweg alles afwijzen, zij zouden waarschijnlijk in angst raken dat het land is overgenomen door een cult of zoiets, wat ook weer geweld kan genereren.

Daarom zal de informatie in de eerste paar dagen absoluut alleen moeten gaan over fysieke, op de oppervlakte gebaseerde informatie, zoals het financiële systeem, bewijs van de misdaden van de fysieke cabal, zoals valse oorlogen en het onderdrukken van groene technologieën, etc. zonder dieper in te gaan op meer gevoelige details. Alle informatie zal uiteraard worden vrijgegeven, maar de mensen zullen alleen in staat zijn om het progressief, stap voor stap te horen.

Dit zijn hele simpele dingen die absoluut moeten worden gerespecteerd om geweld te voorkomen. De keuze van woorden, energetische helderheid en de timing van onze mediaberichten zal heel kritiek zijn voor de gebeurtenissen die miljarden mensen in de eerste paar dagen na de Event zullen aangaan. De Resistance weet wie in staat zal zijn dit werk te doen en zij zullen in staat zijn om deuren te openen voor deze mensen om de mainstream media binnen te komen. Er zullen over de gehele wereld mensen nodig zijn om dit te doen. Deze mensen moeten in staat zijn om snel te reageren en hun helderheid te bewaren gedurende het proces.

http://prepareforchange.net/event-support-groups/media-action-plan-for-the-event/

Vertaald door Veronica

 

Een Reactie op “Media Actie Plan voor de Event

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: