RSS

Meditatie Blessings of Al Nilam

In een periode van 4 maanden tussen april tot juli 2019 hadden wij (We Love Mass Meditation) een belangrijke Buddhic Kolommen campagne waarmee wij Buddhic kolommen zetten op leden van de zwarte adel families.

Afgelopen maand hadden wij ook een korte meditatiecampagne met de focus op sommige van de meest gevaarlijke kindermisbruikers of pedofielen op de planeet.
Het doel van deze meditaties is om de acties van deze mensen tegen de Godinnenenergie te neutraliseren, en om het duister en de primaire anomalie te verwijderen die zij hebben aangetrokken als gevolg van hun acties.
Het is belangrijk op te merken dat veel van dit kindermisbruik plaatsvindt in de privé verblijven die deze families bezitten, vooral deze die niet toegankelijk zijn voor het publiek. Dit is ook van toepassing op het hersenspoelen dat plaats vindt in militaire bases en andere locaties die niet toegankelijk zijn voor het publiek.
Om de duistere energie en primaire anomalie op al deze locaties te neutraliseren organiseren wij een volgende meditatiecampagne om een Buddhic kolom te zetten op alle locaties die zijn weergegeven op de volgende pagina:
Net zoals bij de eerdere Buddhic kolommen meditatiecampagnes is deze ook tijdgevoelig. Het begint op dinsdag 15 augustus 2019 en eindigt op vrijdag 17 januari 2020. Mochten er in de toekomst meer locaties worden toegevoegd zal dit apart worden aangekondigd.
De tijd van deze meditatie is 3:45 PM UTC elke dag – Nederlandse tijd 2 uur later, dus 17.45 uur – Let op bij overgang zomertijd naar wintertijd.

De volgende tabel laat de tijd van de meditatie zien voor verschillende tijdzones:

Time Time zone City
05:45 am HST Honolulu
08:45 am PDT Los Angeles
09:45 am MDT Denver
10:45 am CDT Chicago
11:45 am EDT New York
12:45 pm BRT Rio de Janeiro
03:45 pm UTC Reykjavik
04:45 pm BST London
05:45 pm CEST Berlin
05:45 pm EET Cairo
06:45 pm MSK Moscow
10:45 pm ICT Bangkok
11:45 pm CST Taipei
12:45 am JST Tokyo
01:45 am AEST Sydney
03:45 am NZST Auckland

Na de eerdergenoemde periode kun je de Buddhic kolommen op elk van deze locaties handhaven als je dat wilt.

Hier is de link naar de Facebook pagina voor deze meditatie:
https://www.facebook.com/events/496323941178524

Hier zijn de instructies voor deze Buddhic kolommen meditatie:

1. Gebruik jouw eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat te brengen. Adem diep briljant wit Licht in. Adem alles uit wat jou niet langer dient. Herhaal deze ademhaling een paar keer. Zeg dan deze mantra, of een vergelijkbare, in stilte of hardop, als je dat wilt:

“Ik ben de Ziel

Ik ben Goddelijk Licht

Ik ben Goddelijke Wil

Ik ben Goddelijke Liefde

Ik ben een vastgesteld design door mij, de Ziel”

2. Visualiseer dat jouw ziel ster chakra oplicht met briljant wit Licht. Visualiseer dit Licht in de vorm van een draaikolk die naar beneden spiraalt en jouw energieveld schoont.

3. Visualiseer een vijfpuntige ster die hoog in de lucht is geplaatst, zo’n 9 mijl (14,5 km) boven de gekozen locatie. Zie deze ster schitteren hoog boven de gekozen locatie, briljant wit Licht uitstralend.

4. Visualiseer nu dat het Witte Vuur van AN komt van de Galactische Centrale Zon, door alle punten van Licht gaat binnen onze zonnestelsel en door de vijfpuntige ster, door de gekozen locatie en diep de Aarde in naar het centrum. Blijf deze pilaar gedurende een paar minuten visualiseren.

5. Visualiseer de top van een briljante draaikolk van wit Licht die met de klok mee naar beneden spiraalt vanaf de vijfpuntige ster, en alle lage vibraties, duistere entiteiten en duistere energieën verwijdert en transmuteert, ze omhoog trekt naar de vijfpuntige ster voor transmutatie. Visualiseer deze draaikolk van draaiend wit Licht gedurende een paar minuten.

6. Visualiseer dat deze Buddhic Kolom volledig is verbonden met alle Buddhic kolommen op de planeet, met het planetaire netwerk van Licht onder, boven, en op de oppervlakte van de planeet, en elk punt van Licht zoals geleid door de opgestegen Wezens, allen met elkaar verbonden met deze Buddhic kolom aan de vijfpuntige ster in het netwerk van briljant wit Licht.

7. Nu, in de naam van de Bron, in de naam van de IK BEN aanwezigheid van eeuwig Licht, verklaren wij en commanderen wij dat de Buddhic kolom op de gekozen locatie nu volledig is op alle lagen, zoals geleid door de Bron.

Hier vind je de geleide audio voor deze Buddhic kolommen meditatie in vele talen:

https://goo.gl/Lp9g8G – Hier is de Nederlands gesproken audio

Het is belangrijk om bescherming te zetten voordat je de Buddhic kolommen meditatie op deze locaties doet. Je kunt bijvoorbeeld een beschermingstechniek gebruik zoals hier beschreven:

http://2012portal.blogspot.com/2015/01/protection.htmlLink naar de Nederlandse vertalingHier is de link naar de geleide audiolijst voor het beschermingsprotocol:

http://bit.ly/2KxSHQwOverwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica
 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: