RSS

Meditatie Gaia & Yaldabaoth/plasma parasieten, 23 oktober 2017, Untwine

Ik plaats hieronder een krachtig artikel dat door twee goede vrienden van mij is geschreven.

—–

In Cobra’s post van 12 oktober vermeldde hij het artikel “War on Conciousness”:

https://www.fifty8magazine.com/war-on-consciousness

Onder het artikel is een commentaar gezet: “Hoe winnen wij deze oorlog? Wij vechten tegen de archons zoals de oude gnostici deden: met kennis, wijsheid en onthechting.

Om te proberen de manieren van loskoppeling van Gaia van de Yaldabaoth te begrijpen, werd aan Cobra gevraagd of mediteren met het figuur 8 voor het doorsnijden van de banden – van Phyllis Krystal – kon worden gebruikt. Cobra antwoordde: “fantastisch idee!”.

Cobra suggereerde ook om de twee plasma wormvormige parasieten bij de Yaldabaoth entiteit te betrekken. Zij zijn hier genoemd:

http://2012portal.blogspot.com/2017/09/short-situation-update.html

Deze meditatie kan individueel of als een groep worden gedaan. Als je het alleen doet, is het ’s beste om de meditatie gedurende 2 minuten te doen wanneer je wakker wordt in de ochtend, en vlak voordat je gaat slapen. De groepsmeditatie zal een keer per week op zondag worden gehouden, om 3:45pm GMT, vóór de wekelijkse ascentie meditatie. (NL-tijd: 16.45 uur)

—–

Gaia & Yaldabaoth/Plasma Parasieten – loskoppelingsmeditatie:

Breng jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn. Verbind je met je IK BEN aanwezigheid.

Richt je intentie erop om deze meditatie te gebruiken als een middel om het proces van het loskoppelen van Gaia te versnellen van de Yaldabaoth en de twee wormvormige plasma parasieten op alle tijd/ruimte dimensies en lagen.

Visualiseer twee gouden cirkels in een 8 figuur op de grond voor je.

In het centrum van de gouden cirkel die het dichts bij jou is visualiseer je “Gaia” geschreven, in prachtige bloemen die groeien van de grond van de cirkel.

Visualiseer aan de andere kant van Gaia’s cirkel de andere gouden cirkel met Yaldabaoth en de twee wormvormige parasieten op de grond.

Vul elke cirkel met de essentie van elk wezen, voel ze gesetteld op de grond voor je. Laat de cirkels elkaar raken, maar niet overlappen.

Begin bij het punt waar de twee cirkels elkaar raken, visualiseer een briljant neon blauw licht dat in de richting van de klok rond de Yaldabaoth en de twee wormvormige plasma parasieten draait (van links omhoog rond naar rechts) op de grond, totdat de gehele cirkel is uitgelijnd in briljant blauw licht.

Van het punt waar de twee cirkels elkaar raken, laat dit neon blauwe licht doorgaan om te stromen rond de linkerkant van Gaia’s cirkel, tegen de klok in draaiend langs de grond rondom Gaia, en terug tot waar de twee cirkels elkaar raken, om een volledig figuur 8 te creëren. Houdt gedurende twee minuten dit briljante neon blauwe licht rondstromend rondom het figuur 8.

Terwijl het licht doorgaat te stromen, voel Gaia, Yaldabaoth, de twee plasma wormvormige parasieten en het briljante blauwe licht, verankerd aan de grond.

Zie nu de briljante blauwe straal van licht van aartsengel Michael die de banden doorsnijdt en de twee cirkels van elkaar losmaakt, Gaia losmaakt van de Yaldabaoth en de plasma parasieten. Bedank voor alle geleerde lessen en alle wezens die hebben geholpen bij het bevrijden van Gaia.

Overwinning van het Licht!

Link naar “Cutting the Ties Figure 8”: https://www.imagerynet.com/ties/ties.html

———————————————————————————————————

De hele meditatie neemt normaal gesproken ca. 4 minuten. Wat kern dingen om de meditatie zo effectief mogelijk te houden zijn:

1 Houdt alle aspecten van de meditatie (Gaia, Yaldabaoth/parasieten, en het blauwe licht aan de grond.

2 Houdt een gezonde neon blauwe kleur rondom het 8 figuur.

Door: Sonja en Sequoia

Vertaald door Veronica

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: