RSS

Meditaties

Op deze pagina vind je:

  • Dagelijkse en Wekelijkse Massa Meditaties
  • We Love Mass Meditation
  • Godinnenenergie meditaties
  • Cobra’s meditatie instructies en eenmalige wereldmeditaties

De Resistance Movement vraagt via Cobra onze hulp bij de bevrijding van de planeet door het meedoen aan massameditaties. Het is heel belangrijk dat een zo groot mogelijk deel van de mensen aan deze meditaties deelneemt; de positieve effecten van gezamenlijke meditaties zijn wetenschappelijk bevestigd (link naar NL-vertaling van deze artikelen). Deze meditaties helpen de Lichtkrachten om de energie van Licht te gronden op de oppervlakte van de planeet, om het Lichtgrit te versterken dat nodig is om de planeet te bevrijden en het proces van Ascentie te versnellen.
Het aantal mensen dat deze meditaties doet is die ene meest invloedrijke factor binnen de macht van de oppervlaktebevolking om het proces te versnellen

DAGELIJKSE MEDITATIE

Op 12 oktober 2018 is het verzoek gekomen om dagelijks om 17.30 uur de Buddhic Kolommen Meditatie te doen. Klik op deze link voor de verdere informatie en de instructies. Eerder is al gevraagd om de wekelijkse meditatie (hieronder) ook dagelijks te doen; dus je kunt om 17.00 uur de Sleutel tot Vrijheid Meditatie doen en om 17.30 uur de Buddhic Kolommen Meditatie. Daartussen is een mooi moment voor het Protocol voor Genezing van Emotionele Gesteldheid.

WEKELIJKSE MEDITATIE

Na de Bevrijdingsmeditatie, de Event Meditatie en de Ascentie Meditatie, werd de wekelijkse meditatie vanaf 15 augustus 2018 de

WEKELIJKSE ‘SLEUTEL TOT VRIJHEID‘ MEDITATIE
WIJ DOEN DEZE MEDITATIE ELKE ZONDAG OM 17.00 UUR

Op Cobra’s website staat in de rechterkolom een teller die aangeeft hoeveel dagen, uren, minuten en seconden tot de volgende wekelijkse meditatie (met name handig bij zomertijd/wintertijd of als je in een andere tijdzone zit). Hier vind je alle informatie over de Sleutel tot Vrijheid Meditatie.

WE LOVE MASS MEDITATION

Er worden veel verschillende wereldmeditaties georganiseerd en wij kunnen deze krachtiger maken door ze met elkaar te synchroniseren. Daarom is in 2017 het blog We Love Mass Meditation (WLMM) opgericht. Hierop vind je meditaties die naar aanleiding van actuele ontwikkelingen zijn gemaakt, maar ook meditaties bij Kosmische gebeurtenissen (bijv. elicpsen). Door samen op hetzelfde tijdstip deze meditaties te doen creëren wij een enorm krachtveld. Hier vind je de actuele meditaties. Op de pagina “guided audio” van WLMM vind je een overzicht van alle geleide audio’s voor meditaties, vaak in meerdere talen.

  • Meditatie voor loskoppelen Gaia van Yaldabaoth/plasma parasieten; met deze meditatie kunnen wij helpen om het proces van loskoppeling te versnellen, zie Cobra’s post van 6-11-2017
  • De Lichtkrachten hebben gevraagd dat zoveel mensen als mogelijk is de informatie en het bewustzijn over de gerichte energiewapens verspreiden en om zo vaak als je dat wilt de meditatie te doen dat het gehele cabal middenkader weigert om nog langer gerichte energiewapens te gebruiken en dat zij leren om samen te werken en deel te nemen aan de menselijke gemeenschap op een constructieve manier.
  • BELANGRIJKE WERELDMEDITATIE VOOR EENHEID TIJDENS DE ZONSVERDUISTERING OP 21 AUGUSTUS 2017 Wij hebben deze meditatie gedaan op het moment van het maximum van de zoneclips op maandag 21 augustus 2017. GOED NIEUWS! Direct na de Eenheid Meditatie heeft Cobra gepubliceerd dat wij de kritieke massa hebben gehaald! Twee dagen erna publiceerde hij dit verslag met de resultaten. Verder heeft de “Unknown Lightwarrior” op zijn website Return to your Truth twee verslagen gepubliceerd: Zonsverduisteringsrapport deel 1, Atlantis en Amerika, Zonsverduisteringsrapport deel 2, de Nasleep, Wat nu?
  • Protocol voor Genezing van Emotionele Gesteldheid. Door de Pleiadians is doorgegeven dat wij nu een nieuw stadium van Planetaire Bevrijding binnengaan, waar onze emoties heftig zullen worden getriggerd om zo conflicten in onze levens te creëren. Dit zal (door de negatieve krachten) worden gedaan middels de sluier/implantaten technologie, waarmee beelden en ideeën tegen elkaar in onze hoofden zullen worden geplaatst. Daarom vragen de Pleiadians ons om het gebruik van online communicaties te minimaliseren en onze aandacht te focussen op het te allen tijde kalm blijven. Het is van het allerhoogste belang dat wij dagelijks onze intentie instellen op het hebben van harmonieuze communicaties. Als je voelt dat je angst gaat krijgen, zorgen, weerstand, schuld, boosheid, haat, schaamte, jaloezie en/of andere negatieve emoties, kun je deze techniek gebruiken om jouw emotionele gesteldheid te genezen.
  • Dagelijkse Buddhic Kolommen Meditatie, 12 oktober 2018, Een Buddhic kolom is een permanente kolom van Buddhic vuur, verbonden aan het planetaire netwerk. Het is een zeer doelmatige techniek om op een locatie een lichtmaalstroom te creëren die de Lichtkrachten helpt om deze planeet te bevrijden.

Petitie en Verklaring voor Directe Fysieke Interventie, 30 juni 2018, Volgens Cobra zijn wij sinds mei verschoven naar de Gamma tijdlijn. Deze tijdlijn gaat over directe fysieke interventie door de Lichtkrachten. In de Cobra’s post is een link naar de petitie die oproept voor bevrijding van de planeet Aarde in samenwerking met goedwillende krachten die komen van voorbij de oppervlakte van deze planeet, zoals de Pleiadians, de Sirians, de Andromedans, de Agarthans, en de Resistance Movement.

https://www.thepetitionsite.com/en-gb/576/357/913/planetary-liberation-now/

De petitie was in december 2013 gemaakt en is nu gereactiveerd zodat de ontwaakte bevolking zijn wensen kan uiten voor meer directe interventie door de Lichtkrachten.
Teken daarom alsjeblieft deze petitie, en maak de link naar deze petitie zoveel mogelijk bekend om zo snel mogelijk zoveel mogelijk handtekeningen te krijgen.

GODINNENENERGIE

2 Meditaties om de Godinnenenergie terug te laten komen op de Aarde : Goddess Vortex Meditatie en Meditatie voor de Terugkeer van de Godin. Cobra introduceert op 18-2-2018 deze meditaties als volgt: Nu wij de laatste fase van het planetaire bevrijdingsproces zijn ingegaan, is het van het grootste belang om ons te verbinden met de vrouwelijke Godinnenaanwezigheid en de kwaliteiten van Liefde, Compassie en Tederheid te koesteren om de overgang te stabiliseren en de wreedheid tegen te gaan die zo dominant is op de oppervlakte van de planeet. En in deze link wordt nog eens precies uitgelegd hoe krachtig deze meditatie is en wat het bewerkstelligt. Sara en An-Ra van de Sisterhood of the Rose groep Deventer hebben video’s gemaakt met de Nederlandse versie van de meditaties Goddess Vortex en de Terugkeer van de Godin.

Meditatie “the Goddess Spiral” van Cobra en Isis

Isis en Cobra hebben in samenwerking met Medwyn Goodall Music een prachtige meditatie gemaakt “The Goddess Spiral”, die helpt met het verankeren van de Godinnenenergie op deze planeet
deze kun je hier verkrijgen: http://medwyngoodallmusic.co.uk/products-page/isis-cobra/the-goddess-spiral/

ZELFHULP MEDITATIES EN PROTOCOLLEN:

Op 1 december 2019 is een pagina geplaatst met een totaal overzicht van alle hulpmiddelen om jouw leven makkelijker en meer gebalanceerd te maken; protocollen, meditaties, etc. om je te helpen je te bevrijden van implantaten en primaire contracten, om hulp te vragen aan de spirituele rijken bij jouw spirituele ontwikkeling en bevrijding, om jezelf te verbinden met jouw IK BEN aanwezigheid en jouw Hogere Zelf, om positieve ontwikkelingen te manifesteren, om je te verbinden met jouw tweelingziel / soul mates / zielsfamilie, voor genezing zowel fysiek als spiritueel (chronische pijn, seksuele energie), enz.: https://eventnl.wordpress.com/2019/11/30/alle-hulpmiddelen-op-een-rij-nav-cobras-bericht-voor-de-dageraad-van-25-november-2019/

Cobra’s meditatie-instructies en eenmalige wereldmeditaties

Op deze pagina vind je een overzicht van al Cobra’s meditatie-instructies en eenmalige wereldmeditaties.

 

Power-to-the-People-300x197

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: