RSS

Planetaire Situatie Update: Etherische laag

Dinsdag 15 oktober 2013

De laatste maanden is er een enorme vooruitgang in de opruiming van de etherische laag en het is zelfs nog verder versneld na de succesvolle activatie van het Vredes-Portaal op 25 augustus jl. Als een direct gevolg daarvan zijn alle implant-hemisferen op 8 september verwijderd.

Ik zal in detail beschrijven wat is achtergebleven dat moet worden opgeruimd.

Er is nog steeds een hele kleine groep van de ‘hoofd’ etherische archons die doorgaat met controle uit te oefenen op het reïncarnatieproces en blijft doorgaan de zwakke plekken van geïncarneerde mensen te triggeren middels hun op afstand bestuurde etherische scalar implant technologie.

Er zijn drie implantaten in het etherische lichaam aura veld van elke geïncarneerde mens. Het zijn kleine etherische ‘zwarte gaten’ die in een roterend etherisch scalar elektromagnetisch veld zijn gezet met een rotatie frequentie van 6,666 Hz. Dit is een resonantie frequentie die de neiging heeft om menselijke emoties en vrije wil initiatief te onderdrukken

Je kunt de locatie van deze implantaten binnen het etherische lichaam van elk geïncarneerd menselijk wezen hier zien:
cobra-2
Twee implantaten aan de voorzijde van het etherische brein beïnvloeden de vrije wil / het besluitvormingsproces en neigen de individuele connectie met de Bron te blokkeren.
Dit gebeurt met roterende elektromagnetische scalar kamers rondom de twee implantaten, versterkt met etherische ultrasound scalar golven. Het doel van deze ultrasound scalar golven is om het etherische brein van de individueel te scannen en veel van zijn denkprocessen te reduceren door mistig logisch computerprogramma. Het kan ook onmiddellijk elke vorm van positief buitenaards contact met deze individueel detecteren en triggert dan direct protocollen om dit contact af te sluiten.

Een implantaat op de etherische plexus solaris (zonnevlecht) membraan onderdrukt emoties en sexuele energie en is dus gebruikt om schapen onder de duim te houden. Zijn roterende scalar elektromagnetische kamer, versterkt met infrasound scalar golven genereert elektrische golven die de kundalini afsluiten. Wanneer dit implantaat is verwijderd zal de kundalini in de menselijke massa stijgen en dan zullen wij een wereldwijde bevrijdingsrevolutie hebben.

De archons gebruiken hun scalar projector lans technologie om gedachtenvormen en elementalen in de implantaten te projecteren. Het roterende scalar elektromagnetische veld rondom de implantaten dienen als een accretieschijf die buiten-elementalen door de event horizon duwt in het zwarte gat van de implantaat.

Plooien in de quantum foam ruimtetijd anomalie van de etherische laag verbergen nog kleine zwarte gaten die beschermd worden tegen verdamping met roterende scalar etherische elektromagnetische velden. Deze zwarte gaten bevatten reptillians die daar in een quantum superpositie staat zitten. Als het scalar elektromagnetische veld is verwijderd zullen deze zwarte gaten onmiddellijk verdampen en de reptillians worden direct verwijderd door de lichtkrachten.

De Resistance Movement is bezig het computerprogramma te hacken dat de implantaten controleert in de etherische mainframe computer van de archons. Als dit is gebeurt zal de Resistance Movement in staat zijn het scalar veld rond de implantaten af te sluiten en daarna zullen de implantaten en de corresponderende zwarte gaten in de plooien van etherische ruimtetijd continuüm snel verdampen en er zal eindelijk echt Licht arriveren op de planeet aarde.

De Resistance heeft dit programma al een keer gehackt op 9 november 2003, de dag van de Harmonische Concordantie:

http://www.spiritofmaat.com/archive/nov4/mirehiel.htm

In de daarop volgende maanden waren de etherische implantaten snel aan het desintegreren en dat resulteerde in massa ontwaking van de godinnen aanwezigheid op de planeet in 2004. Echter, het lukte de archons om de implantaten te herprogrammeren en de nieuwe versie van het etherische implantaten programma werd geactiveerd op 25 december 2004. Dit veroorzaakte een enorme spanning op de etherische laag rondom de aarde in het algemeen. Deze etherische druk stoorde de tektonische platen en triggerde een enorme Sumatra aardbeving en tsunami in de dag erna.

Na 21 december 2012 is het de Resistance gelukt om in te breken in de etherische mainframe computer van de archons maar het specifieke programma betreffende implantaten is nog niet gehackt. We hopen dat dit in de komende paar maanden gaat lukken.

Om dit proces te versnellen heeft de Resistance gevraagd dat zoveel mogelijk mensen meedoen met onze wekelijkse bevrijdingsmeditaties:

http://www.youtube.com/watch?v=m6HF4etgNaA

http://2012portal.blogspot.com/2013/03/weekly-liberation-meditations-phase-2_9.html
Als jij ongewenste aandacht krijgt van negatieve niet-fysieke wezens, kun je jezelf beschermen met deze eenvoudige techniek, die aan de mensheid is gegeven rechtstreeks van de spirituele groepen binnen de White Dragon Society:

1. Visualiseer een pilaar van briljant wit licht, komend van de Galactische Centrale Zon, dalend en je lichaam omhelzend en naar beneden stromend naar het centrum van de aarde.

2. Visualiseer een spiegel aan de buitenkant van deze pilaar van licht, je cirkelgewijs omhelzend en alle negativiteit reflecterend naar buiten, weg van jou, terug naar waar het vandaan kwam, en daar wordt het vernietigd.

Victory of the Light is near!

Vertaald door Veronica

 

Een Reactie op “Planetaire Situatie Update: Etherische laag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: