RSS

Pleiadian Command RCV Stardust Protocol tegen Corona

Uit Cobra’s bericht van 18-2-2020 over dit protocol:

De Pleiadians hebben een nieuw protocol ontwikkeld voor virusverwijdering dat de mensen in de geïnfecteerde gebieden kan helpen, in de eerste plaats in de Hubei provincie in China, maar ook elders op de planeet. Wanneer je weet, voelt, of bang bent dat je het virus hebt, of als je het gebied om je heen wilt desinfecteren, kun je drie maal in jouw hoofd herhalen:

“Command RCV stardust”

De Pleiadians zullen dan hun geavanceerde technologieën gebruiken om te helpen het virus te verwijderen.

N.B. Het protocol wordt voortdurend aangepast aan de actuele situatie wereldwijd.)

Het verwijdert ongeveer 75% van het virus, zoals uit dit rapport van Wuhan van 20 februari duidelijk blijkt:

Gisteren begonnen de Lichtwerkers in Wuhan het “Command RCV Stardus” te gebruiken, vandaag is de “nieuwe bevestigde peiling” opeens omlaaggegaan van zo’n 1.700 naar 400. Het is een waarlijk verbazingwekkend resultaat. Overwinning van het Licht! Dank jullie wel.

De Pleiadians vroegen om reacties zodat ze het virus kunnen verbeteren, hieronder enkele geplaatst onder Cobra’s post van 18-2-2020:

Wat betreft feedback .. van het zeggen van ‘command rcv stardust’ kreeg ik instant tintelingen die door het lichaam liepen. Nu denk ik niet dat ik het coronavirus heb … maar als het helpt om iets anders negatiefs te elimineren, is dat meer dan welkom.

Ik gebruikte het commando als een test en voelde een sterker gevoel door mijn hele lichaam dan het PB-commando. Test geverifieerd!

Ik gebruikte het nieuwe protocol voor het verwijderen van virussen. Net een beetje effectief.

 

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: