RSS

Prepare for Change en de Event

Prepare For Change (PFC) en de Event

Bericht over de Prepare For Change websites, 8 augustus 2015; naast de eerder genoemde Event-brief heeft PFC een aantal documenten opgesteld waarmee je je kunt voorbereiden op de Event, we hebben ze naar het Nederlands vertaald:

Nu ook een Nederlandstalige PFC-website: in het najaar van 2015 is Prepare for Change begonnen met het opzetten van een netwerk van de PFC-website in meerdere talen. Wij werken mee aan het vertalen van de artikelen naar het Nederlands; er is al het een en ander vertaald en in de komende tijd zullen steeds meer vertalingen worden geplaatst.

Een dankwoord van PFC; in de december 2015 nieuwsbrief bedankt PFC de RM (en voorheen de Organisatie) voor al hun inspanningen om de Aarde te bevrijden.

Gepubliceerd door PFC en PFC-leden:

PFC heeft een bericht gepubliceerd van Troika Saint Germain (Copyright 2007) Basis invocatie van het violette vuur voor transformatie, een onmisbaar middel voor elke Lichtwerker en planetaire ascentie. De violette vlam is een goddelijke gift en hulpmiddel voor iedereen, aan ons gegeven door de opgestegen meester Saint Germain. Het is een heilig vuur dat bestaat op de hogere dimensies.

Door PFC rondgestuurd bericht van Rechter Anna von Reitz, begin februari 2016, over belangrijke ontwikkelingen in Amerika

Reactie op poging om Resistance Movement in diskrediet te brengen, 25 april 2017, door Edward Morgan van Prepare For Change (zie ook de publicatie van Cobra van 2 mei 2017; Onderscheidingsvermogen en Bewustzijn)

Nog een paar dagen te gaan tot de Eenheid Zonsverduisteringsmeditatie op 21 augustus 2017. Doe allemaal mee!!

Kunnen wij met deze equinox de plasma laag winnen? 20 september 2017

De dagelijkse Algemene Meditatie voor allerlei natuurrampen, 4 oktober 2017. Met link naar de website: https://welovemassmeditation.blogspot.com/

Oproep voor ‘Alert Meditatie’, 23 november 2017, meditatie die met een interval van 4 uur meerdere malen wordt gedaan om de Lichtkrachten steun te geven bij hun intense gevecht met de duistere krachten.

Belangrijke meditaties: genezing voor Isis Astara en Maansverduistering / Super Maan op 31 januari 2018

Over Cobra door Edward Morgan, 13 mei 2018, naar aanleiding van de aanvallen op Cobra na zijn post Toegangsprotocollen van 9 mei 2018. Conclusie: Cobra is NIET  gekloond, hij is NOG STEEDS hetzelfde toegewijde, vriendelijke, nederige en onvermoeibare individu , volledig toegewijd aan de algehele Overwinning van het Licht!

 

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: