RSS

Slachtoffering middels Gerichte Energiewapen Mind Controle Technologie, 29 mei 2018, Stillness in the Storm

Link in Cobra’s artikel “Heilige Vereniging” van 8 juli 2018:
“En als niets anders werkt, dan plegen zij gelukkige stellen te doden met gerichte energiewapens.
https://stillnessinthestorm.com/2018/05/victimization-through-directed-energy-weapon-mind-control-technology/

Door Paul A Philips, Gastschrijver, 17 mei 2018

Bron: http://humansarefree.com/2018/05/victimization-through-directed-energy.html

Niet tevreden met het controleren van de massa’s middels wapens, belastingen, media hersenspoeling en door dom houden… gebruikt de overheid zijn agentschappen zoals de CIA of DARPA als afschermbronnen voor geheime energiewapen mind controle technologie.

Degenen die het meest bestookt zullen worden met de technologie hebben een aantal kenmerken. Jij ook?

*Iemand met hoge integriteit, werkend met geweten?
*Heeft alternatieve zienswijzen?
*Een ontwaakte activist, die er recht doorheen kijkt en overheidscorruptie blootlegt?
*Dingen vanuit een hoger perspectief zien?

Als je deze kwaliteiten hebt zou je door jouw overheid kunnen worden gezien als een bedreiging voor de voortgang van hun New World Order agenda.

Als gevolg daarvan zou je slachtoffer kunnen worden door doelwit te worden van de mind controle door de overheid.

Zonder dat je jouw instemming geeft of zelfs weet dat je doelwit bent en gemanipuleerd, kan energiewapen mind controle technologie worden gebruikt om je te bezoedelen, in diskrediet te brengen, te verpauperen, het zwijgen op te leggen, te onderwerpen, of je zelfs doden.

De manier waarop het werkt.

Stalking is essentieel, de technologie, de slachtoffering, betreft het richten van RF (radio frequentie) of microwave elektromagnetische golven naar de gebieden van het brein van het doelwit individu.

Door het sturen van deze onzichtbare energiegolven worden specifieke gebieden van het brein elektrisch gestimuleerd om een hele overmaat van vergelijkbare gebeurtenissen te produceren, zoals deze gerelateerd aan de effecten van het stimuleren van gehoor en visuele gewaarwordingen.

Met andere woorden, een doelwit individu gelooft dat deze opgewekte hallucinerende ervaringen werkelijk zijn en zal geen idee hebben van hun van buiten komende invloeden.

Het werkt op het principe dat alle dingen energie zijn: een specifieke bewuste ervaring kan energetisch worden geisoleerd, in kaart gebracht en dan gereproduceerd voor het richten op het doelwit-individu brein om de gewenste hallucinerende ervaring voor mind controle op te wekken.

Het richten en sturen houdt in het ‘mind blowing’ gebruik van geavanceerde kunstmatige intelligentie geleidingssystemen die kunnen worden gebruikt in samenhang met microwave mobiele telefoontorens, satelliettechnologie, installaties als HAARP, drones en implantaten…. Microchipping is niet noodzakelijk.

Doelwit-individuen kunnen stilstaand of bewegend zijn, in besloten omgevingen of buiten in het open veld, maakt niet uit, het richten is extreem precies. Nick Begich heeft dit gedocumenteerd en gerefereerd aan DARPA warfare technology.

De effecten

Naast gehoor en visuele hallucinaties bevatten andere kunstmatig opgewekte ervaringen staten van euforie, liefde, mystiek, telepathie, droomscenario’s, stemmingswisselingen, paniekaanvallen of angsten. Pijnen en toegevoegde ziekten zoals deze gerelateerd aan hartproblemen …. kunnen worden opgewekt.

Zoals eerder aangegeven; naast te worden beschouwd als een bedreiging voor de voortgang van de new world order agenda door het hebben van bepaalde kwaliteiten of alternatieve zienswijzen, worden gelabeld als een “ketter”, zijn er andere redenen voor de aanval.

Dit bevat te zijn gekozen als een experimenteel R&D onderwerp, of voor sociale manipuleringdoeleinden, of om je te stoppen te manifesteren een specifieke uitkomst van – bijvoorbeeld – iets waarin je bent gespecialiseerd waarvan T.H.E.Y (The Hierarchy Enslaving You – de hierarchie die jou in slavernij houdt)  niet willen dat anderen daarvan weten, of voor rasveredelingdoeleinden (zijn T.H.E.Y. aan het proberen om goede humanitaire mensen uit te roeien?) ….

De effecten kunnen worden gebruikt voor psy-ops (psychologische operatie). Bijvoorbeeld, een doelwit-individu kan geleid worden om ‘Allah’s stem in zijn hoofd te horen’, die hem vertelt om een schietpartij aan te richten….

Dan er is d mind controle technologie potentieel voor het opwekken van raciale haat of voor het gebruik van seksuele exploitatie …. Zoals jij je kunt voorstellen is de lijst van de manipulatieve capaciteiten van de technologie lang.

De technologie kan ook worden gebruikt voor surveillering, aangezien het in staat is om te detecteren wat er aan de hand is met de 5-zintuigen. Het kan ook gedachten lezen door het gebruik van het op afstand neurale monitoring proces. Dit alles kan worden opgeslagen en aan worden gerefereerd als een unieke gedragsbrainwave database die hoort bij het doelwit-individu. (N.B. van de redactie: Cobra heeft in de Boedapest conferentie van april 2018 gesteld dat ‘zij’ niet je gedachten kunnen lezen.)

Als onderdeel van de effecten kan ‘derde partij’ mind controle betrokkenheid worden gebruikt. Bijvoorbeeld, stalkers hoeven niet te weten dat zij ook zijn mind controlled om het stalken van een doelwit-individu te doen.

Wat moet worden gedaan

Het is niet de intentie van de auteur om iedereen angst aan te jagen. Het doel hiervan is om doelwit-individuen het te helpen begrijpen en te snappen wat er gebeurt. Niet voor de gek te worden gehouden door de elektronische trucs.

Natuurlijk, er moet iets worden gedaan aan deze illegale, immorele overheids elektronische terrorisme.

Echter, als je het grotere plaatje ziet kan het moeilijk zijn om de daders aan te klagen. Zoals aangegeven door voormalig CEA ingenieur en klokkenluider Dr Robert Duncan zou het moeilijk zijn om deze zaken voor het gerecht te brengen, aangezien bij de daad een aantal mensen op hele hoge posities betrokken zijn die het rechtsproces zouden controleren ….

Dat gezegd hebbende, er zijn manieren en overheden worden onder druk gezet om er iets aan te doen: Niet alleen Amerika, het vindt over de hele wereld plaats.

Doelwit-individuen die hun nachtmerrie ervaringen beschrijven hebben ons laten zien dat zij niet noodzakelijkerwijs de belangrijkste bedreigingen hoeven te zijn voor de new world order agenda om een doelwit te worden, gewoon mensen bekend om het hebben van de eerder genoemde kwaliteiten.

Verder, onderschat niet de capaciteiten van ‘gang stalking’. Niets hiervan is overdreven. Vergeet niet, klokkenluiders hebben aan ons geopenbaard dat het militair industrieel complex en inlichtingenagentschappen geheime technologie hebben die veel geavanceerder is dan wat wij weten.

Aan de lichte kant heeft ‘gang stalking’ voor een aantal slachtoffers gediend als een snelle rit naar hun ontwakingsproces. Sommigen zijn doorgegaan door effectieve campagnemensen en misdaadbestrijders te worden.

Zij hebben het publiek meer bewust gemaakt van de slachtoffering, hebben de gerelateerde misdaden tegen de mensheid blootgelegd. wetende wat gedaan moet worden: ‘gang stalking’ is een onderwerp waaraan niet genoeg aandacht is gegeven. Er zijn meer mensen slachtoffer dan werd gedacht.

Dr. Katherine Horton is zo’n persoon die moedig tegenstand heeft geboden tegen pogingen om psychologisch te worden gebroken door de energiewapen mind controle technologie.

Tijdens haar campagne voor gerechtigheid heeft zij inzichtvolle en zeer bruikbare informatie verstrekt. Haar verklaring kan worden gevonden in deze verontrustende maar fascinerende video die wat oplossingen biedt.

https://youtu.be/7-jR-evLCMk

By Paul A Philips, Guest writer

Source:

http://humansarefree.com/2018/05/victimization-through-directed-energy.html

Vertaald door Veronica

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: