RSS

Tachyon technologie – fragmenten uit interviews

Tachyon Healing Kamers:

Rob – OK.Wanneer de tachyon healing kamers er zijn, zullen deze in staat zijn om onmiddellijk kanker, Alzheimer en andere levensbedreigende ziektes tegen te gaan?

COBRA – OK.Wij hebben de basic versie van de tachyon healing kamers al op de oppervlakte. Zij zijn gebouwd. Zij zijn niet in staat om rechtstreeks ziektes te genezen, maar zij genezen de innerlijke bron van de ziekte en de persoon gaat dan door een innerlijke transformatie en dat kan helpen om de ziekte te genezen. De echte krachtige kamers zullen alleen na de Event beschikbaar zijn.

—ref rp0415

Lynn –Wat is het doel van de tachyon kamers ten tijde van de Event?

COBRA – De Tachyon kamers hebben veel doelen. Een van de doelen is om het menselijke energiesysteem te genezen, wat ook inhoudt fysieke lichamen en hogere energielichamen. En ten tijde van de Event zullen deze Tachyon kamers bepaalde energieën doorgeven waar ik nu nog niet over kan spreken. Maar dit zal de energieondersteuning zijn voor de compressiedoorbraak.

—ref pc0416

Tachyon Healing Kamers vs Crystal Light Kamers:

Lynn – Is er een verschil tussen de crystal Light kamers en de Tachyon Kamers?

COBRA – Hoe zou jij crystal Light kamers definieren?

Lynn – Ik heb het over waar Sheldon Nidle over praat. De crystal Light kamers zijn waar wij worden getransformeerd naar 5D wezens en fysiek verjongd.

COBRA – Dit is een zogenoemde ascentietechnologie die geavanceerde kosmische civilisaties hebben. Deze technologie is nog niet geintroduceerd op de oppervlakte van de planeet en zal alleen worden geintroduceerd op een zeker moment na de Event.   (OK)

—ref pc0416


Rob Potter – april/mei 2017

Rob: Okay. Kun je mij vertellen met betrekking tot tachyons – deze energie partikels die worden ingebracht door jouw technologie, en kennelijk zijn er andere die dat doen – kun je mij vertellen hoe dit de kristallen of de items die zijn bewerkt verhoogt en hoe de mensen ze kunnen gebruiken?

Cobra: In feite zijn tachyons partikels die zijn de, zou ik zeggen, de eerste materie die was gecreëerd in dit universum en, daarom, zijn een directe verbinding met de bron, en het is de hoogst mogelijke trillingsfrequentie die kan worden verbonden met materie. En materie met tachyons ingebracht heeft de hoogst mogelijke trillingsfrequentie, en zo kan het ons helpen op veel manieren om … ik zal het zo zeggen… verminderen de entropie van het fysieke en het niet-fysieke om meer Licht te brengen op de snelste en meer effectieve manier mogelijk op dit moment op de oppervlakte van de planeet.

Rob: Okay. Is dit als, ik doe mijn meditatie en ik visualiseer een Licht van de Centrale Zon en naar het centrum van de Aarde en doordrenk mijn lichaam door intense invocatie van spirit, brengt dat ook tachyons in tot op zekere hoogte?

Cobra: Niet echt, want er is een membraan op een zekere hoogte boven de oppervlakte van de planeet die feitelijk het grootste deel van tachyons absorbeert. Dus een eenvoudige meditatie zal een heel, heel kleine hoeveelheid van tachyons naar dat membraan brengen, behalve wanneer je een opgestegen meester bent, natuurlijk, en dan, uiteraard, heb je geen enkele technologie nodig. Maar daarvoor is er een noodzaak voor technologie ondersteuning in deze dimensie.

Rob: Okay. Ik dacht als, laten wij zeggen dat wij wat zeer geavanceerde yogi hebben in India. Zijn zij in staat om hier iets van te bereiken? Is dit zo licht aangeroepen dat het iets anders heeft dan tachyons?

Cobra: Zij zijn in staat om een zekere hoeveel van tachyons aan te roepen, maar – nogmaals – alleen opgestegen meesters hebben de volledige capaciteit om door de sluier te prikken.

Rob: Okay. Voor de gemiddelde persoon, nemen wij deze getachyoniseerde items en houden ze bij ons als Cintamani? Is dat een goed idee?

Cobra: Ja, natuurlijk.


International Golden Age Group – 29 juni 2017:

U : Wanneer een object voorbij de sluier gaat wordt het dan automatische getachyoniseerd?

C : Het is niet automatisch getachyoniseerd als de tijd niet lang genoeg is, maar het ontvangt een zekere hoeveelheid tachyons.

U : En als de periode lang genoeg is, is het dan permanent getachyoniseerd?

C : Ja, als de periode lang genoeg is dan is het permanent getachyoniseerd, maar de concentratie van tachyons is niet heel hoog want, zou ik zeggen, de concentratie van tachyons in bijvoorbeeld de lage Aarde laag is niet erg hoog.

U : OK. Dus bijvoorbeeld: de Cintamani die jij voorbij de sluier zond, zouden deze meer tachyons of minder tachyons hebben dan wat jij tachyoniseert op de grond?

C : Zij zouden minder hebben, maar verschillende soorten tachyons, dus een combinatie van tachyonisering op de grond en het sturen van de stenen voorbij de sluier is een fantastische combinatie die ze meer effectiviteit geeft in het oplossing van de anomalie hier op de oppervlakte.

U : Ah, zij zijn ook getachyoniseerd op de grond?

C : Ja natuurlijk, al mijn Cintamani stenen zijn op de grond getachyoniseerd.

U : OK, zijn er technologieën op de door de mens gemaakte satellieten en internationale ruimtestations om de tachyons te blokkeren, want zij zitten boven de sluier?

C : In basis is er deze sluiertechnologie, haarp ionosfeer technologie die ook ontwikkeld zijn om de tachyon impact op de oppervlakte te minimaliseren.


P : Als de sluier tachyon partikels weghoudt van de Aarde, hoe kunnen wij een tachyon grid van Licht creëren op Aarde?

C : Met een netwerk van tachyon kamers. En ook met een netwerk van elk getachyoniseerd product dat functioneert als een node in het tachyon energiegrit op de oppervlakte van de planeet.

P : Is het goed om getachyoniseerde kristallen te dragen of ze te begraven in energiepunten en steden?

C : In basis zijn tachyon kristallen, de meeste daarvan, bedoeld voor persoonlijk gebruik, maar er zijn wat specifieke kristallen die feitelijk zijn ontworpen om in bepaalde posities te worden geplaatst en dit gebeurt al.


P : Als wij bewust een tachyon healing kamer bouwen op een leylijn, zal tachyon stromen door de hele leylijn?

C : Ja


Prepare For Change – 30 juni 2017

Lynn – Ik heb een paar vragen over Tachyon Cobra. In de Tachyon, dit is wat deze persoon rapporteert: “In de Tachyon kamer kreeg ik een inspiratie om Tachyon water te druppelen in verschillende rivieren in centraal Europa die naar verschillende zeeën gaan, en dus binnen twee jaar van de watercyclus, volgens meteorologen, dat wij Tachyon regen hebben in onze velden en tuinen. Wat ik deed. Vermenigvuldigen Tachyons zichzelf in het water of trekken zij andere Tachyons aan vanuit de ruimte, of beïnvloeden zij de andere moleculen van water terwijl zij met hen uitwisselen?

COBRA – Zij verbinden met andere Tachyons voorbij de sluier, en dus versterken zij het Tachyon netwerk op de oppervlakte van de planeet.   (dank je)

Aaron – Wat is de belangrijkste verdienste van Tachyon kamers voor persoonlijke healing?

COBRA – Het voornaamste voordeel is feitelijk dat deze Tachyon kamers alle niveaus van een menselijk wezen harmoniseren, fysiek lichaam, hogere energielichamen, en deze technologie is in feite de ene die ons behoorlijk effectief met de Bron kan verbinden.   (OK)

Lynn – Zijn Tachyon kamers in staat om het proces van de planetaire bevrijding te versnellen?

COBRA – Ja, dat kunnen zij.

Aaron – Zijn bepaalde locaties op het grid van de Aarde meer krachtig dan andere voor het genezen van Gaia?

COBRA – Ja.

Aaron – Zijn bepaalde locaties op het grid van de Aarde meer krachtig voor het doorboren van de quarantaine sluier?

COBRA – Ja.    (OK, dank je)

Lynn – Cobra, wat is het verschil tussen de Tachyon kamers die jij hebt en de tachyon kamers waarmee andere mensen adverteren? Doen zij hetzelfde?

COBRA – Ik kan niet bevestigen dat er andere mensen zijn die werkelijk Tachyon kamers hebben op de oppervlakte van de planeet.

Lynn – Ik begrijp dat er andere zijn, dus jij kent ze niet?

COBRA – Zij claimen het, maar ik kan deze claims niet ondersteunen.   (OK, dank je)

Lynn – De laatste vraag hierover is: hoe heeft het tachyonisatieproces precies effect op Cintamani stenen?

COBRA – Tachyons versterken de verbinding van elk object met de Bron en met Cintamani stenen is dit proces zelfs meer effectief omdat Tachyons die uitwisselen met Cintamani stenen ze meer krachtig maken, want Cintamani stenen zijn een van de meest pure vormen van materie die op dit moment beschikbaar zijn op de oppervlakte van de planeet.   (OK, dank je)


 

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: