RSS

Tachyon technologie

Vertaling van de teksten op de website: http://tachyonis.org/

Pleiadian technologieën

Terwijl wij langzaam de lang geprofeteerde Gouden Eeuw naderen, hebben de Pleiadians onze core groep team bij Phoenix Group gevraagd om te beginnen met het verspreiden van hun healing technologieën onder de mensen. Daarom hebben wij de beste Pleiadian technologieën verzameld die op dit moment beschikbaar zijn op de planeet, en wij bieden ze aan via deze website. Wij werken samen met Pyradyne, de onderneming van dr. Fred Bell voor geavanceerde Pleiadian technologieën. Hij was zelf een Pleiadian contactpersoon en heeft rechtstreeks van Semjase, een wijze Pleiadian vrouw, het ontwerp ontvangen voor de Nuclear Receptor. Wij zijn ook in contact met een Europese ontwerper van Tachyon technologie die hij rechtstreeks van de Pleiadians heeft ontvangen.

Wij zoeken actief naar ‘op grote schaal’ verspreiders van onze technologieën. Als je belangstelling hebt, kun je ons rechtstreeks benaderen op het Phoenix Group e-mail adres voor meer informatie. In de toekomst, wanneer de tijd er rijp voor is en het veilig is om te doen voor iedereen die erbij is betrokken, zijn wij van plan om vrije energie apparaten aan te bieden op deze website.

Tachyon Producten

De Tachyon producten die hier worden aangeboden zijn ontwikkeld door New Energy Tachyon, een onderzoeks- en ontwikkelingsmaatschappij gebaseerd in Europa. Op dit moment focussen zij op het onderzoeken van het effect van invloed van exotische vormen van materie, zoals niet-geioniseerd plasma, gluonisch duistere materie en neutrino duistere materie op het tachyon veld. Zij onderzoeken ook het gedrag van het tachyon veld bij extreem lage temperaturen, bijvoorbeeld in liquide nitrogeen. In suborbital en ortibal ruimte rondom Aarde bestuderen zij het effect van kosmische stralen op het tachyon veld. De onderneming werkt samen met leidende ondernemingen van de burger ruimteresearch initiatieven, zoals Bigelow Aerospace en UP Aerospace. Zij waren aanwezig bij de eerste commerciële suborbital testvlucht voor kleine ondernemingen, dank zij hun samenwerking met ZG Aerospace LLC. Zij nemen deel aan het ‘Fly your stuff’ programma van Bigelow Aerospace aan boord van hun Genesis II orbital ruimtevaartuig.

Wat zijn Tachyons?

Tachyons zijn subatomische partikels die sneller reizen dan licht. Het zijn partikels die fysieke materie inblazen met spiritueel licht. Tachyonisering is een technologisch proces dat fysieke materie inblaast met een toegenomen hoeveelheid van tachyons en permanent de kwantum eigenschappen verandert van atomische nuclei die deze materie samenstellen. Chemische compositie is niet veranderd, de verandering vindt plaats op subatomisch niveau. Want het vermindert entropie van fysieke materie, het keert het verouderingsproces om en het versterkt het immuun systeem.

Is de tachyonisering permanent of zullen de effecten verminderen na enige tijd?

Dit proces is permanent en onomkeerbaar. Het is niet mogelijk om tachyons te verwijderen door ze bloot te stellen aan hitte, magnetische velden of enig type van chemische reactie.

Is het tachyoniseringsproces veilig?

Het proces is volledig veilig. Het verandert niet de chemische samenstelling van materie en het creëert niet enig type van elektromagnetisch veld of enig type van radioactiviteit.

Waarom zijn tachyon producten een goede keuze onder welzijnsproducten?

Tachyon producten zitten tussen de meest effectieve middelen om jouw kwaliteit van leven te verbeteren, die de fysieke oorzaken verwijderen van veel ziekten en onbalansen in onze lichamen. Tachyon producten kunnen niet worden misbruikt en gaan goed samen met andere welzijnsproducten. Aangezien Tachyons ons fysieke lichaam en onze hogere energielichamen gelijk beïnvloedt, verbeteren zij ons welbevinden en versnellen onze spirituele groei dramatisch.

Zijn er enige bij effecten van Tachyon producten?

Het is goed om te weten dat zij een zuiverings- en ontgiftingsproces triggeren dat tot een paar weken duurt en dat kan wat milde bij-effecten hebben, zoals hoofdpijn, slapeloosheid. Dit is alleen een signaal dat vergiften snel jouw lichaam aan het verlaten zijn, dat in feite gezonder wordt. Het is goed om gedurende die tijd heel veel water te drinken.

Je kunt hier rechtstreeks je Tachyon producten bestellen. Betaling gaat via PayPal. Verzendkosten wereldwijd bedragen 10 euro per product. Hou alsjeblieft rekening met een verzendperiode van drie weken nadat jouw order is geplaatst.

Noot van Veronica: ik had een paar jaar geleden voor eigen gebruik een Tachyon energiecel gekocht. Omdat op dat moment mijn al bejaarde hond heel snel achteruit ging besloot ik om de tachyon cel in zijn halsband te naaien. Hij heeft daarna nog bijna twee jaar in een goede gezondheid geleefd. Helaas werd uiteindelijk zijn artrose te pijnlijk en heb ik afgelopen januari afscheid van hem moeten nemen, hij was toen 15,5 jaar oud, een behoorlijke leeftijd voor een Border Collie.

Tachyon Healing Kamer

Pleiadians en andere kosmische gemeenschappen van Licht gebruiken tachyons als een basis bron van energie: als hyperdrive energiebron voor hun ruimteschepen door het creëren van hyperspace wormholes, voor healing, informatie doorgifte en voor andere doeleinden. Tachyon riem die de grens representeert tussen het entropische en syntropische universum is nu onze planeet aan het omhullen. Hoge energie kosmische stralen komen dit zonnestelsel binnen van interstellaire ruimte en dragen tachyons met zich. Sommige van deze tachyons bereiken de oppervlakte van onze planeet door een hyperdimensionale wormhole die wij hebben gecreëerd met een kwarts oscillator kristal aan boord van Genesis II ruimtevaartuig en deze tachyons kunnen worden gebruikt in onze Tachyon Healing Kamer die wij hebben ontwikkeld in samenwerking met de Pleiadians. Deze speciale Tachyon Kamer maakt de aankomst van tachyons van hogere dimensies in fysieke materie mogelijk.

Tachyons hebben een buitengewoon genezings- en harmoniseringseffect. Zij kunnen volledig alle energievelden harmoniseren die het gevolg zijn van zwaartekracht, elektromagnetisme en zwakke nucleaire kracht. Dit reflecteert in de praktijk in een overvloed van manieren. Tachyon energie harmoniseert en verlevendigt de energiematrix die alle materie vormt en dus ook onze mentale, emotionele, ethischere en fysieke lichamen. Dit alles heeft een groot effect op onze fysieke gezondheid en welzijn. Aangezien het alle elektromagnetische emissies harmoniseert is het ook een excellente bescherming tegen alle vormen van elektrosmog. Een healing sessie binnen de Tachyon Kamer duurt 20 minuten en heeft onomkeerbare positieve effecten op alle aspecten van ons zijn.

De Pleiadian Tachyon Healing Kamer wordt op maat gemaakt overeenkomstig jouw specificaties en kan worden gebruikt als de meest geavanceerde healing technologie voor spa’s en healing centers. Prijs op aanvraag. Een flexibel financieringsplan is beschikbaar. Hou alsjeblieft rekening met 3 maanden voor constructie en aflevering.

Er wordt een planetair netwerk van Tachyon Healing Kamers gebouwd. Je kunt nu wereldwijd Tachyon healing sessies boeken. (red: In Europa in Zwitserland, Slovenië, Oostenrijk, Tsjechië en Duitsland, de contactgegevens vind je onder deze link.)

 

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: