RSS

Vertalingen van links in Cobra’s publicaties vanaf 2012

Cobra plaatst veel links naar artikelen die zijn verhaal ondersteunen; wanneer ik denk dat het de moeite waard is vertaal ik ze naar het Nederlands. Hieronder heb ik een overzicht opgenomen van deze artikelen van Cobra’s met vertaalde ‘links’.

Vertalingen van links in Cobra’s publicaties vanaf 2012

4 april 2012, The Galactic Codex:  een video met de volledige inhoud van deze codex en hier de tekst van deze codex. Cobra heeft op 18 maart 2018 gepubliceerd dat “De Galactische Confederatie Krachten van Licht hebben verordend dat de oppervlakte van deze planeet een Confederatie domein wordt overeenkomstig de Galactische Codex, sectie IV/2.”, n.a.v. daarvan is een document gemaakt met de achtergrond en uitleg van deze codex.

20 februari 2015Beschrijving van de Red Dragons en de Blue Dragons,  in dit bericht verwijst Cobra naar een artikel waarin is gesteld dat de Red Dragons die de geheime kracht achter Putin zijn: Geheime geschiedenis onthuld – Putin speelde een kritieke rol na de voorgeplande ineenstorting van de USSR

9 oktober 2016, Een belangrijke situatie update,  met informatie over de escalatie in september, en het nog steeds bestaan van biochips. Verder veel links naar lezenswaardige artikelen: De officiële agenda voor de vernietiging van Duitsland, met de getuigenis van een vrouwelijke Duitse ingenieur die sinds medio 2001 rechtstreeks betrokken was bij de aanleg van ondergrondse bases in Duitsland. (Zie ook dit artikel over de aanleg van Ondergrondse Bases in het algemeen). 

4 januari 2017Nieuw Atlantis,  zeer interessante informatie over oud Atlantis en nieuw Atlantis. Nieuw Atlantis is de codenaam voor het energiegrit rondom de planetaire oppervlakte dat zal helpen bij de compressie doorbraak, en het is ook de codenaam voor de nieuwe gemeenschap na de Event. Cobra geeft in zijn post een link naar een artikel dat volgens hem “een ‘must read’ is voor iedereen die is geïnteresseerd in Nieuw Atlantis, aangezien het vele occulte doctrines in het juiste perspectief plaatst”: Het Nieuw Atlantis, Meesterplan van de eeuwen, 6 maart 2016, door Cosmic Convergence. Dit artikel is een zeer interessante beschrijving van zaken uit onze geschiedenis die niet algemeen bekend zijn, waardoor er op dit moment vaak verkeerd wordt aangekeken tegen bepaalde gemeenschappen en/of personen uit het verleden.

13 maart 2017, Rapport van de Ascentie Conferentie in Taiwan,  Cobra meldt dat er belangrijke projecten zijn geïnitieerd, waarvan enkele zijn gerelateerd aan “Peach Blossom Spring”. De Lichtkrachten hebben actie ondernomen om een eind te maken aan de meedogenloze aanvallen van de archons op zekere ‘sleutel’ Lichtwerkers en Lichtstrijders, met als resultaat dat geen enkele niet-fysieke negatieve entiteit veilig is voor deportatie naar de Galactische Centrale Zon en dat het proces van verwijdering van de Yaldabaoth entiteit aanzienlijk is versneld. Peach Blossom Spring, vertaling van het essay van Tao Qian. En op 28 maart een Peach Blossom Spring update, die enkele foto’s laat zien.

2 mei 2017, Onderscheidingsvermogen en bewustzijn,  reactie op de golf van desinformatie en pogingen om Lichtstrijders in diskrediet te brengen, zie ook de publicatie van Edward Morgan van Prepare For Change over dit onderwerp. Cobra heeft in zijn Situatie Update van 22 april en Onderscheidingsvermogen en bewustzijn van 2 mei een link geplaatst naar een publicatie van Nesaranews waarin dieper wordt ingegaan op de aanvallen met gerichte energiewapens (NL-vertaling) waarmee misdaden tegen de mensheid worden gepleegd.

21 juli 2017Terugkeer naar Licht,  hier geeft Cobra weer dat de Resistance Movement alle brieven heeft gelezen die door ons aan hen zijn gericht (gepubliceerd op een speciale pagina op de PFC-website) en zij realiseren zich nu dat de hoeveelheid lijden van de oppervlaktebevolking zelfs erger is dan zij zich voorstelden. Daarom hebben zij wat instructies voorbereid waarmee voor het ontwaakte deel van de oppervlaktebevolking de pre-Event tijd makkelijker kan worden. (Eventnl heeft op 7 juni een Boodschap aan de Resistance Movement’ gepubliceerd – “Hoe het is om op de oppervlakte van de Aarde te leven” – en de lezers uitgenodigd om daaronder hun boodschap aan de RM te schrijven.) “De Resistance is zich bewust van de hoeveelheid van aanvallen die Lichtwerkers en Lichtstrijders ervaren. Hier is wat bruikbare hulp voor deze situatie”: De drie operationele protocollen voor Lichtwerkers & hoe duistere passages in jouw netwerk te ontdekken en uit te schakelen om jouw relaties en operaties te beschermen,

7 december 2017, Situatie update, uitleg over de gevechten over planeet Aarde die gaande zijn. Tevens vermeldt Cobra: “Van 17 december tot 25 december opent zich een multidimensionaal portaal naar het Galactische Centrum – met zijn keerpunt op 21 december – dat drastisch de condities van de plasma laag in het meeste van de ondermaanse laag zal veranderen. Dit portaal is hier gedeeltelijk accuraat beschreven:…” Hier de Nederlandse vertaling van dat artikel

15 december 2017, Command PB Stardust video,  er wordt gevraagd om het Command PB Stardust Protocol zoveel mogelijk uit te dragen zodat zoveel mogelijk mensen ermee kunnen worden geholpen.

7 januari 2018, Situatie update, “2018 Zal een jaar zijn van veel doorbraken. De Lichtkrachten creëren een krachtig verenigd veld in het hele zonnestelsel in de tweede fase van een belangrijke operatie die al een paar keer in dit blog is genoemd en die de codenaam ‘Mjolnir’ heeft.” Hier is wat meer informatie over Mjolnir – ‘De Hamer van Thor” uit Wikipedia en via James Gilliland.

Verder heeft Cobra enkele links opgenomen waarvan hier de Nederlandse vertalingen:

16 januari 2018, Operatie Mjolnir, “Mjolnir, ook genoemd ‘de Hamer van Thor’ is een speciale verhulde technologie van de Galactische Confederatie die ervoor zal zorgen dat de Galactische Codex opnieuw wordt nageleefd in de quarantaine Aarde sector:” In deze update geeft Cobra wat informatie over ondergrondse steden en bases en hij verwijst voor een verdere uitleg naar Corey Goode’s  Cosmic Disclosure, seizoen 9, episode 5, over Onderzeese bases, van 29 december 2017

6 maart 2018, Seksuele Energie,  Seksuele energie is verbonden met een van de diepste Godinnenmysteries, het mysterie van re-integratie van vrouwelijke en mannelijke polariteiten naar ascentie. De archons hebben de menselijke seksuele energie sinds de late Atlantische periode gemanipuleerd, proberend om zoveel afscheiding als mogelijk te creëren. Zij deden dit door mannen en vrouwen op een verschillende manier te implanteren, een psychologische tweespalt creërend en afscheiding tussen vrouwelijke en mannelijke persoonlijkheden. Deze primaire afscheiding sinds de tijd van Atlantis is de belangrijkste reden voor misverstanden in mannelijke-vrouwelijke relaties. Aan het eind van Cobra’s artikel staat een artikel van Therese Zumi waarin zij de woorden heeft weergegeven van Isis, Cobra’s onlangs overleden partner, die zij in 2012 heeft gesproken over het belang van de Godinnenenergie. De boodschap van Isis is om de Godinnenenergie in onszelf te brengen en te gronden. Voorts verwijst Cobra in deze post naar een beschrijving van de Ordo Bucintoroje vindt hier de vertaling.

9 mei 2018, Toegangsprotocollen,  In volledige uitlijning met de nieuwe (beta) tijdlijn kan aan bepaalde van de meest ontwaakte leden van de oppervlakte al dan niet een optie worden gegeven om de oppervlakte van de planeet te verlaten en te worden aanvaard binnen de ondergrondse Resistance Movement of andere positieve Agartha facties. Teresa Yanaros heeft een droom beschreven die zij op 1 mei 2018 had en waarin zij werd uitgenodigd voor de Binnenaarde.

31 mei 2018, Taiwan Conferentie Rapport en Planetaire Bevrijding Update,  Sinds de activatie van de beta tijdlijn eind januari werken de Lichtkrachten op volle kracht om het bestaan van gerichte energiewapens te onthullen. Hier vind je de vertaling van enkele door Cobra gegeven links over gerichte energiewapens.

8 juli 2018, Heilige Vereniging,  Heilige Vereniging is de samensmelting van spirituele, mentale, emotionele, etherische, plasma en fysieke lichamen van zielsverwanten en tweelingzielen. Enkele artikelen waar Cobra in deze post naar heeft verwezen zijn ook vertaald:

17 juli 2018, Het Planetair Ascentieproces – Cobra: “Na de Event zal het planetaire ascentie proces adequaat beginnen.

25 november 2019, Voor de Dageraad,  ontwikkelingen in de weken na de Zilver Trigger Activatie, met diverse links waarvan enkele zijn vertaald:

 

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: