RSS

Bericht van Cobra, 20 februari 2015, de roden en de blauwen

Wij zijn een nieuwe cyclus binnengegaan, het Chinese jaar van het schaap. Dit is de tijd dat overwinning wordt bereikt door vriendelijkheid en niet door brute kracht:

2015-02-20 1 Stronger

Nu wij in de nieuwe cyclus zitten is het tijd om wat intel vrij te geven over de roden en de blauwen.

De blauwen (Blue Dragons) hebben hun oorsprong in geheime taoïstische groepen die zijn verbonden met het Agartha netwerk. Samen met de geheime Pythagorean Order hebben zij de sprank van de renaissance in Italië ontstoken:

http://www.gavinmenzies.net/china/1434-2/

Het is interessant om op te merken dat Leonardo da Vinci alleen oude Chinese teksten kopieerde voor zijn fameuze »uitvindingen«.

Er kan niets anders worden verteld over de blauwen, behalve dat sommigen van hen bewakers zijn van de portalen.

De roden (Red Dragons) hebben hun oorsprong in de militaire krachten van de Ming dynastie. De archons wilden de macht van de Ming vernietigen. Hun eerste treffen was om de Ming ten val te brengen middels de archon-gecontroleerde Manchu stammen die vanuit het noorden binnenvielen, Beijing overnamen, en de Qing dynastie begonnen:

http://www.chinahighlights.com/travelguide/china-history/the-qing-dynasty.htm

Toen nodigde de Qing keizer Kangxi de jezuïeten uit om naar China te komen:

http://www.chinahighlights.com/travelguide/china-history/emperor-kangxi.htm

De Red Dragons werkten in het geheim binnen de Qing keizerlijke rechtbank en binnen de militaire machten tegen Manchu en de jezuïeten indringers:

2015-02-20 2 Red Dragon

De gebeurtenissen die binnen de Qing keizerlijke rechtbank in de 18e eeuw plaatsvonden hebben veel meer invloed op de huidige geopolitieke situatie dan de meeste mensen zich realiseren.

In de vroege 19e eeuw hebben de Rotschilds middels de opium oorlogen de controle over China overgenomen:

http://www.zerohedge.com/news/2015-02-16/hsbc-bank-secret-origins-laundering-worlds-drug-money

De roden waren gedwongen om zich op de achtergrond te houden, maar onder de dekmantel van de Eight Trigrams geheime gemeenschap speelden zij het toch klaar om later de Boxer opstand te organiseren, een poging om de jezuïeten en de Rotschilds uit China te gooien:

http://www.britannica.com/EBchecked/topic/76364/Boxer-Rebellion

De Rothschilds echter verstevigden in de 20e eeuw hun grip op China:

http://henrymakow.com/china_power_elite_are_illumina.html

De meeste intel in het artikel hierboven klopt, behalve dat Chiang Kaishek in werkelijkheid nooit de cabal heeft gesteund, maar in plaats daarvan de Dragons.

Hier zijn een paar verduidelijkingen nodig. De triades werken NIET voor de Dragons, maar voor het grootste deel voor de cabal. Echter, veel Dragon agenten hebben de triades geïnfiltreerd en onlangs, sommige of zelfs de meeste triades zouden al dan niet in het geheim assisteren bij het ten val brengen van de cabal:

http://www.rense.com/general77/chinsec.htm

De Rothschilds hebben nog steeds veel controle in het vasteland van China, met veel agenten die zijn geïnfiltreerd in de regeringsstructuur, met hun operationele basis in Hong Kong. Maar de laatste tijd geven de roden tactische ondersteuning aan de Chinese regering om de Rotschild infiltratie eruit te werken.

Macau is de operationele basis voor de zwarte edelen en de jezuïeten operaties in China. Henry Breakspear, het hoofd van een belangrijke archon bloedlijn, woont in Macau.

Taiwan is de operationele basis voor veel positieve Dragon families. Zij waren na de communistische revolutie uit het vasteland van China verdreven.

De Red Dragon families hebben hun oorsprong in de positieve factie van het Draconian ras. Hun doel is om hun aartsvijanden de jezuïeten (Andromedan/Orion hybriden) en de Rothschilds (Orion black magie) te verslaan. Zij zijn onverschrokken beschermers en bewakers van recht.

Je moet begrijpen dat de Red Dragons van nu niet dezelfden zijn als de soldaten van een Ming keizer. Zij hebben zich op de hoogte gehouden van de vooruitgang van technologie en zij hebben toegang tot een behoorlijke militaire macht op een manier die hier niet zal worden beschreven. En hun computerspecialisten zijn slim genoeg om het wereldwijde financiële systeem met de druk op een knop te resetten op het moment dat dit nodig is.

Sinds het Chinese nieuwe jaar zijn de roden actiever geworden. Zij hebben hun eigen plannen met de ‘onheilige vier’. Zij zijn de geheime kracht achter Putin:

http://stateofthenation2012.com/?p=8159

De Doorbraak is nabij!

Vertaald door Veronica

 

 

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: