RSS

Cobra, Korte situatie-update, 24 april 2024

28 apr

De Lichtkrachten verwijderen het duistere Atlantische netwerk volgens plan. Ze zijn betrokken bij zeer gevoelige en riskante operaties achter de schermen en daar kan op dit moment niets meer over gezegd worden.

Ik was verrast toen het bestaan van andere Universums aan mij werd onthuld. De Lichtkrachten hebben me zo’n 25 jaar geleden informatie gegeven dat alle andere Universums in dit Universum zijn geïntegreerd. In de tussentijd werd het bestaan van nieuwe Universums ontdekt en zeer recentelijk werd ik hiervan bewust gemaakt.

De Lichtkrachten hebben gecommuniceerd dat ze de informatie geleidelijk moeten vrijgeven, alleen zo snel als het veilig geïntegreerd kan worden zonder teveel anomalie uit te lokken die dan niet snel genoeg verwerkt zou kunnen worden en problemen zou veroorzaken.

De aanwezigheid van duisternis in die andere Universums is minimaal en veel minder dan op dit moment op deze planeet. Het belangrijkste bolwerk Reptilian planeet in de meest problematische van de andere Universums is onlangs bevrijd in extreem zware gevechten met veel slachtoffers aan beide kanten. Alle resterende duisternis in die Universums zal naar verwachting binnenkort worden opgeruimd.

Geen van de duistere entiteiten die aanwezig zijn in andere Universums kunnen nog naar dit Universum reizen. De enige wezens die vanuit andere Universums reizen zijn de Lichtkrachten die versterkingen brengen voor de uiteindelijke bevrijding.

Negatieve kwantumwormgaten tussen dit Universum en andere Universums bestaan nog steeds, maar zullen binnenkort worden vrijgemaakt.

Een enorm Ascentieportaal dat ik al kort heb genoemd in een van mijn vorige updates is begonnen zijn aanwezigheid te laten voelen in andere Universums. Om precies te zijn is dat het begin van het proces van bubbelkernen als onderdeel van de overgang van vals vacuüm naar echt vacuüm in het Multiversum.

Onze planeet blijft het belangrijkste bolwerk van de duisternis in het Multiversum en het belangrijkste probleem dat moet worden opgelost. Hopelijk kan ik over een paar weken meer concrete informatie vrijgeven over de planetaire situatie nadat bepaalde situaties zijn opgelost.

In de tussentijd ben je meer dan welkom om deel te nemen aan onze Nieuw Atlantis workshop in Bogota, Colombia:

Daar zal ik voor het eerst de ware betekenis van de Smaragd-tabletten en het gebruik van smaragden als portalen naar Agartha kunnen onthullen.

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

 
1 reactie

Geplaatst door op 28 april 2024 in Cobra, Geen categorie

 

Tags: , ,

Een Reactie op “Cobra, Korte situatie-update, 24 april 2024

  1. Stanley De Laat

    29 april 2024 at 14:32

    Thanksssssss 🙏🏿👌🏿🙏🏿

    Like

     

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.