RSS

Index, alles op volgorde

Cobra Portal-2012Wat kun je hier vinden

Op deze index pagina vind je (klik op de regel en je ‘springt’ naar dat onderdeel):

Daarnaast zijn er de volgende sub index pagina’s:

 1. COBRA’s PUBLICATIES vanaf 2012 op volgorde van plaatsing; van de start in 2012 tot medio 2015 de belangrijkste daarvan, en sinds medio 2015 al zijn publicaties
 2. INTERVIEWS met Cobra en aantekeningen van COBRA-CONFERENTIES / WORKSHOPS; er zijn ook wat vertalingen van fragmenten uit interviews op onderwerp.
 3. MEDITATIES; de wekelijkse Sleutel tot Vrijheid Meditatie, elke zondagmiddag – DOE MEE! -, “We Love Mass Meditation” met wereldwijde massameditaties voor urgente kwesties, Godinnenenergie, waaronder de meditatie van Cobra en Isis “The Goddess Spiral“, Zelfhulp Meditaties en Protocollen, al Cobra’s meditatie-instructies en eenmalige wereldmeditaties

Boek: Ik maak je attent op een bijzonder interessant boek van Tijn Touber: Time Bender. Het is geschreven als een roman, maar de informatie erin komt verrassend overeen met de informatie die Cobra geeft over de creatie van de mens en onze ware geschiedenis. Het boek bevat een schat aan informatie die op een boeiende en overzichtelijke wijze wordt gepresenteerd. Ik heb het Engelstalige boek vertaald naar het Nederlands en Tijn Touber heeft het daarna verder bewerkt. Time Bender is begin 2019 in boekvorm verschenen en Tijn Touber is met de uitgever overeen gekomen dat op het internet een pdf beschikbaar is van de eerste 5 hoofdstukken. Deze kun je hier downloaden:

DOWNLOAD HIER HET PDF BESTAND MET DE EERSTE 5 HOOFDSTUKKEN VAN TIME BENDER


Power-to-the-People-300x197

Cobra en de Resistance Movement, de Event

Cobra is medio 2012 met zijn blog begonnen en heeft sinds die tijd veel artikelen geplaatst met achtergrondinformatie: over de situatie op aarde, de Lichtkrachten, de duistere krachten, de planetaire situatie, enz. Wij hebben de belangrijkste uit de beginperiode vertaald en raden je aan om deze in chronologische volgorde te lezen (2012 -2015). Dit blog is juni 2015 begonnen en sinds die tijd zijn alle publicaties van Cobra, de met hem gehouden interviews, en veel andere relevante publicaties vertaald.

Cobra: Geen enkele menselijke autoriteit zal beslissen wanneer dit zal gebeuren.
Het uiteindelijke woord over wanneer de EVENT zal plaatsvinden komt rechtstreeks van de Bron.
Dit is een gebeurtenis van kosmische importantie.
De laatste planeet die in de greep van het duister is (planeet Aarde) staat op het punt te worden bevrijd en dit zal golven van licht door de hele galaxy sturen.

Wie/wat is Cobra en de Resistance Movement: Als deze informatie nieuw voor je is, is het aan te raden hiermee te beginnen!

De Galactische Codex: Terwijl de wezens binnen de Galactische Confederatie spiritueel zijn ontwikkeld en zich uitlijnden en verenigden met de Opgestegen Meesters, ontdekten zij een innerlijke code die alle onderlinge relaties reguleert tussen wezens van Licht en hun relatie naar de duistere krachten en bezette planeten. Deze Codex wordt de Galactische Codex genoemd en vertegenwoordigt een legale basis voor alle acties van de Confederatie in deze en andere sterrenstelsels. Op 18 maart 2018 heeft Cobra gemeld: De Galactische Confederatie Krachten van Licht hebben verordend dat de oppervlakte van deze planeet een Confederatie domein wordt overeenkomstig de Galactische Codex, sectie IV/2.” Zie ook de Nederlandstalige video Galactische Codex.

Boodschap aan de Resistance Movement; Cobra heeft ons meerdere keren verteld dat de goedwillende buitenaardsen zich niet kunnen voorstellen hoe het is om hier op Aarde op de oppervlakte te leven. In het PFC interview van 29 mei 2017 deed Cobra de oproep aan ons om contact te zoeken met de Resistance Movement (RM) om te proberen duidelijk te maken wat wij voelen en ervaren. Hij gaf daarbij als mogelijkheid om een boodschap aan de RM op onze blogs te plaatsen; dit is onze boodschap. Prepare for Change heeft op een speciale pagina op hun website alle boodschappen wereldwijd samengebracht.

Samenvatting van de situatie op Aarde en de groepen die zijn betrokken bij de bevrijding van de planeetapril 2018

Over de Event:

The Event: informatie over de Event, hoe het zal gaan en dus wat we kunnen verwachten. Wees voorbereid 🙂
Event-brief: de brief die we direct na de Event allemaal kunnen gebruiken voor het informeren van lokale autoriteiten en instanties
De Event en de economie: wat gaat er allemaal veranderen

Prepare For Change (PFC) en de Event:

Bericht over de Prepare For Change websites, 8 augustus 2015; naast de eerder genoemde Event-brief heeft PFC een aantal documenten opgesteld waarmee je je kunt voorbereiden op de Event, we hebben ze naar het Nederlands vertaald:

Nu ook een Nederlandstalige PFC-website: in het najaar van 2015 is Prepare for Change begonnen met het opzetten van een netwerk van de PFC-website in meerdere talen. Wij werken mee aan het vertalen van de artikelen naar het Nederlands; er is al het een en ander vertaald en in de komende tijd zullen steeds meer vertalingen worden geplaatst.

Een dankwoord van PFC; in de december 2015 nieuwsbrief bedankt PFC de RM (en voorheen de Organisatie) voor al hun inspanningen om de Aarde te bevrijden.


Belangrijke elementen uit Cobra’s informatie op onderwerp

Sisterhood of the Rose: de kracht van de Godinnenenergie

 • De kracht van de Godin, 18 februari 2018, het is nu van het grootste belang om ons te verbinden met de vrouwelijke Godinnenaanwezigheid en de kwaliteiten van Liefde, Compassie en Tederheid te koesteren om de overgang te stabiliseren en de wreedheid tegen te gaan die zo dominant is op de oppervlakte van de planeet. Om ons daarbij te helpen zijn er de volgende meditaties: Goddess Vortex meditatie, en Meditatie voor de terugkeer van de Godin.
 • Sisterhood of the Rose Planetaire Activatie, 16 juni 2018, Van nu af aan zullen de Sisterhood of the Rose groepen het planetaire Cintamani energieraster aanvullen bij het doorgeven van de energieën van de Compressie Doorbraak. Zij zullen ook dienen als vortex knooppunten om de ontmoeting te activeren van Zielfamilieleden, wat de spirituele activering van de planetaire Zielfamilie mandala zal faciliteren.
 • In dit bestand vind je een verzameling van naar het Nederlands vertaalde teksten over de Sisterhood of the Rose.
 • Er zijn al veel fysieke Sisterhood of the Rose groepen gecreëerd en je kunt je erbij aansluiten. Hier is een lijst van meer dan 50 groepen: https://www.sisterhoodoftherose.network/groups
 • Sisterhood of the Rose groepen in Nederland: tijdens de Cobra conferentie in Boedapest in april 2018 is een grote groep vrouwen geïnitieerd in de Sisterhood of the Rose. Hier vind je een beschrijving van de prachtige energie die tijdens deze initiatie werd ervaren. Drie van deze vrouwen in Nederland zijn in mei 2018 begonnen met wekelijkse Sisterhood of the Rose groepsbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten wordt samengewerkt om het Licht naar de planeet te brengen en de Godinnenenergie te verankeren. Zie hier hun eerste nieuwsbrief met alle informatie. Hier een beschrijving van hun ervaringen na de eerste bijeenkomsten. En hier is hun nieuwsbrief van 20 juni 2018. Een ander initiatief in Nederland is de Galactic Love Party; in zo’n weekend durende party wordt gewerkt aan ‘Terugkeer van de Liefde’, ‘Activeren van Godinnenenergie’, ‘Liefde aan de Macht brengen’, en de ‘Initiatie van de Galactische Liefde’. Ik nam deel aan deze twee initiatieven en hier heb ik mijn ervaringen beschreven. Kort samengevat: DOE MEE! Want samen creëren wij een enorm krachtige energie. En hier vind je de 4 juli nieuwsbrieven van de Sisterhood of the Rose vrouwen: Sara (Deventer), Anasuya (omgeving Nijmegen) en Jacqueline (Soerendonk). Hier vind je de stand van zaken van de Sisterhood of the Rose in Nederland in de zomer van 2018; er zijn nu ook bijeenkomsten in Amsterdam. Op 1-9-2018 geeft Cobra het verzoek van de Lichtkrachten door om zoveel mogelijk Sisterhood of the Rose groepen wereldwijd te formeren om de overgang naar de Event te vergemakkelijken. Zie hier de laatste stand van zaken mbt Sisterhood of the Rose in Nederland.

Godinnenvortexen

 • Hassuna Samarra Vortex, verzameling van teksten uit Cobra’s artikelen over deze vortex
 • Untersberg, 24 september, Untersberg is een berg op de Duits-Oostenrijkse grens die een van de sleutel vortexpunten is voor de planetaire bevrijding – hier de verdere beschrijving

Cintamani stenen: bakens voor Engelenenergie

 • Cintamani: 8 juni 2015, de kracht van de cintamani steen
 • Untersberg, 24 september, Untersberg is een berg op de Duits-Oostenrijkse grens die een van de sleutel vortexpunten is voor de planetaire bevrijding – in dit artikel is ook een stukje opgenomen over de Cintamani steen die hierbij is betrokken
 • Cintamani update, 8 december 2015, vervolg van de vrijgave van informatie over de Cintamani steen (in juni), en waar deze steen kan worden aangeschaft.
 • Cintamani grid, 29 mei 2017, beschrijving van de vorderingen om een wereldwijd raster te creëren, er zijn Cintamani stenen beschikbaar voor de verkoop.
 • Cintamani stenen – fragmenten uit interviews
 • Cintamani grid, video van Arbre Solaire over het Cintamani netwerk dat door Lichtwerkers wereldwijd wordt gecreëerd. Het Cintamani raster rondom de planeet is een van de belangrijkste middelen voor het manifesteren van het Planetaire Lichtgrid en de New Atlantis gemeenschap op Aarde.

Agartha: gemeenschap in de Binnenaarde

 • In het weekend van 25-27 augustus 2017 is in New York het Agartha to Humanity” Wereldsymposium gehouden. Agartha, in de Binnenaarde, een civilisatie die is ontstaan toen met de neergang van Lemurië en Atlantis groepen mensen naar de Binnenaarde ontsnapten en zo de rampen hebben overleefd. Zij hebben zich ontwikkeld tot een geavanceerd volk dat graag de mensheid terzijde wil staan als de quarantaine op de oppervlakte is opgeheven. Dit symposium is bedoeld om de mensheid vertrouwd te maken met het bestaan van de Holle Aarde en Agartha. De voorzitter van het wereldsymposium is Tamarinda Maassen, ambassadeur van ‘het Binnenaarde koninkrijk van Agartha’, en Master Teacher van ‘The Ancient School of Wisdom’ – Salomonari in Roemenië .
 • Er is veel over Agartha te vinden op het Internet. Admiral Byrd van het Amerikaanse leger heeft zijn verslag gegeven over hoe hij in 1947 met zijn legervliegtuig in het liefdevolle Agartha terecht kwam en de boodschap die hij voor de mensheid meekreeg; zoals te verwachten was werd hem de zwijgplicht opgelegd toen hij terug kwam in Amerika en zijn verhaal aan zijn meerderen vertelde. Hier vind je de Nederlandse vertaling van zijn verhaal.
 • Steve Beckow van de website ‘Golden Age of Gaia’ heeft deze introductie over Agartha gemaakt die veel informatie van verschillende bronnen bevat.
 • Via Sheldan Nidle heeft de Galactische Federatie op 7 februari 2006 deze beschrijving gegeven van Agartha.
 • Verder is hier een getuigenis van Kolonel Billie Faye Woodard van de US Air Force, over zijn tijd in Area 51 en zijn bezoeken aan de Holle Aarde (vanaf 1982).
 • Het boek Transylvanian Sunrise beschrijft hoe begin deze eeuw in de Bucegi Mountains (Roemenië) grotten en tunnels zijn ontdekt die ongelooflijk geavanceerde technologie bevatten en ‘meubilair’ dat erop wees dat dit behoorde tot reusachtige wezens. En natuurlijk ook hier weer – alle betrokkenen werd absolute geheimhouding opgelegd en Roemenië kreeg als dank voor het stilzwijgen het NATO lidmaatschap. Hier vind je een samenvatting
 • Cobra’s bericht van 7 januari 2015 Ontwikkelingen in het Agartha netwerk
 • Bundeling van de vragen uit Cobra’s interviews over Agartha en de Binnenaarde.

Nieuw Atlantis: onze toekomst

 • Nieuw Atlantis, 4 januari 2017, zeer interessante informatie over oud Atlantis en nieuw Atlantis. Nieuw Atlantis is de codenaam voor het energieraster rondom de planetaire oppervlakte dat zal helpen bij de compressie doorbraak, en het is ook de codenaam voor de nieuwe gemeenschap na de Event.
 • Nieuw Atlantis Uitlijning, 27 juni 2017, door Untwine, er is een heel interessante uitlijning van krachtplaatsen met een sterke band met de creatie van Nieuw Atlantis. Deze Nieuw Atlantis uitlijning is zeer verbonden met St. Germain, die uiteraard een van de belangrijkste spelers is die werken aan de creatie van Nieuw Atlantis.
 • Het Nieuw Atlantis, Meesterplan van de eeuwen, 6 maart 2016, door Cosmic Convergence. Dit artikel is een zeer interessante beschrijving van zaken uit onze geschiedenis die niet algemeen bekend zijn, waardoor er op dit moment vaak verkeerd wordt aangekeken tegen bepaalde gemeenschappen en/of personen uit het verleden. Cobra zei in zijn post van 4 januari 2017 over Nieuw Atlantis dat dit een ‘must read’ is voor iedereen die is geïnteresseerd in Nieuw Atlantis, “aangezien het vele occulte doctrines in het juiste perspectief plaatst”. Reactie van een lezer: “Het sterkste artikel wat tot nu toe is verschenen, fenomenaal en duidelijk.

Tachyon technologie: healing

‘Sociale Dynamica’ artikelen

 • Seksuele Energie, 6 maart, Seksuele energie is verbonden met een van de diepste Godinnenmysteries, het mysterie van re-integratie van vrouwelijke en mannelijke polariteiten naar ascentie. De archons hebben de menselijke seksuele energie sinds de late Atlantische periode gemanipuleerd, proberend om zoveel afscheiding als mogelijk te creëren. Zij deden dit door mannen en vrouwen op een verschillende manier te implanteren, een psychologische tweespalt creërend en afscheiding tussen vrouwelijke en mannelijke persoonlijkheden. Deze primaire afscheiding sinds de tijd van Atlantis is de belangrijkste reden voor misverstanden in mannelijke-vrouwelijke relaties. Aan het eind van Cobra’s artikel staat een artikel van Therese Zumi waarin zij de woorden heeft weergegeven van Isis, Cobra’s onlangs overleden partner, die zij in 2012 heeft gesproken over het belang van de Godinnenenergie. De boodschap van Isis is om de Godinnenenergie in onszelf te brengen en te gronden. Voorts verwijst Cobra in deze post naar een beschrijving van de Ordo Bucintoro; je vind hier de vertaling.
 • Pleiadians, 22 maart, beschrijving van geschiedenis en cultuur van de Pleiadians en wat zij voor de Aarde doen.
 • Zielfamilies, 2 april, Om te beginnen ons voor te bereiden op de na-Event en na-Contact gemeenschap, hebben de Pleiadians Cobra gevraagd om intel te verspreiden over zielsfamilies. Hij beschrijft de ontwikkeling en legt uit waarom de duistere krachten altijd zielsfamilies wilden vernietigen.
 • Heilige Vereniging, 8 juli 2018, Heilige Vereniging is de samensmelting van spirituele, mentale, emotionele, etherische, plasma en fysieke lichamen van zielsverwanten en tweelingzielen. Dit is de laatste van de “sociale dynamica” artikelen waarvan de Pleiadians Cobra hebben gevraagd ze te posten als onderdeel van de voorbereiding voor het Ascentieproces. Enkele door Cobra in dit artikel opgenomen links zijn vertaald: De Hieros Gamos, de Priesteressen van Astara, en Gerichte energiewapen mind controle technologie.

Ascentie: ons doel

Andere informatie gerelateerd aan Cobra’s berichten

Gepubliceerd door PFC en PFC-leden:

Andere informatie over actuele ontwikkelingen:

 • Analyse door SOTN van de Brussel aanslagen, 22 maart, de kop van dit artikel luidt: “Bomaanslagen in Brussel: waarom het vliegveld en de metro? Waarom nu? Waarom Brussel?” In het artikel worden al deze vragen beantwoord en het geeft een goede analyse van de situatie in Europa.
 • Over Brexit en hoe de EU nu feitelijk werkt, 22 juni, heel illustratief en informatief – kort en goed leesbaar – artikel dat ons nu echt de ogen moet laten openen.
 • De officiele agenda voor de vernieting van Duitsland, september 2016, met de getuigenis van een vrouwelijke Duitse ingenieur die sinds medio 2001 rechtstreeks betrokken was bij de aanleg van ondergrondse bases in Duitsland. Cobra verwijst naar deze agenda in zijn Belangrijke Situatie Update van 9 oktober 2016. (Zie ook dit artikel over de aanleg van Ondergrondse Bases in het algemeen). De essentie is: een afschuwelijke planning voor vernietiging die je voorstellingsvermogen te boven gaat. Ik vind het belangrijk om hieraan het volgende toe te voegen: Wij moeten weten wat er achter de schermen gaande is maar wij worden daar absoluut niet blij van. Ik hou mij echter vast aan datgene wat Cobra stelt, nl. dat het ze niet zal lukken, en ik hou de wereld voor ogen zoals die eruit zou moeten zien: vol liefde, respect, geluk, voorspoed. Deze positieve energie moeten wij met zijn allen in de wereld zetten, dat is onze kracht om deze negativiteit te bestrijden, en wij moeten ons vooral niet laten meeslepen in boosheid en neerslachtigheid.
 • David Icke over de rol van de archonten en de kracht van de mens, interview in november 2017, toen hij in Nederland was voor zijn wereldtournee. Een tweede interview met hem, bij deze zelfde gelegenheid, vind je op de site van Cooperatie De Vrije Media.
 • Publicatie van Nesaranews, april 2017, over het gebruik van gerichte energiewapens door de cabal. Zie ook de berichten van Cobra van 22 april en 2 mei 2017.
 • Filteren, Verstoring, Fabriceren – Hoe de Massa Media het Massa Brein Controleert, Fred Dodson – ‘verbeter-jezelf’ coach
 • Het Kalergi Plan, het genocidale plan om de autochtone naties en mensen van Europa te vernietigen, twee vertaalde artikelen. Het eerste is een korter artikel dat met name ingaat op een aantal personen die hierbij een hoofdrol spelen, en het tweede belicht uitgebreid de achtergronden, en de effecten van de manipulatie en de hersenspoeling van de Europese bevolking, ook in relatie met het totale wereldbeeld.
 • De drie operationele protocollen voor Lichtwerkers & hoe duistere passages in jouw netwerk te ontdekken en uit te schakelen om jouw relaties en operaties te beschermen, 12 mei 2017, door ‘The Unknown Lightwarrior’. Cobra heeft in zijn bericht ”Terugkeer naar Licht” van 21 juli 2017 naar dit artikel verwezen met de aantekening “De Resistance is zich bewust van de hoeveelheid van aanvallen die Lichtwerkers en Lichtstrijders ervaren. Hier is wat bruikbare hulp voor deze situatie geplaatst”
 • De interviews met Klokkenluider Ronald Bernard over de machten achter de schermen en de financiële wereld. De interviews zijn gehouden door Irma Schiffers van DVM-tv, Dutch Vision Movement, een nieuwe Nederlandse stichting met een professioneel videokanaal in de alternatieve media. Andere interviews die je bij DVM-tv kunt vinden zijn met David Icke, Ole Dammegard, Kim Kamala Ekman, en er komen er nog meer. De website van DVM-tv is op 5 november 2017 gepubliceerd: “De onderwerpen die door ons worden belicht komen zelden in de mainstream media terecht vanwege de vaak zeer eenzijdige berichtgeving, in verband met zakelijke belangen waardoor deze onderwerpen worden geschuwd en derhalve volledig worden genegeerd. DVM-TV biedt een podium voor ‘de andere kant van het verhaal’ opdat de kijker zelf een oordeel kan vormen op basis van deze informatie. DVM-TV stelt contributies zoals journalistiek, expertise en redactionele medewerking zeer op prijs, maar daarnaast uiteraard ook de broodnodige financiële bijdragen in de vorm van donaties, aangezien professionele videoproducties kostbaar en tijdrovend zijn.” En hier is een NL-samenvatting van een (Engelstalig) interview van Sacha Stone met Ronald Bernard.
 • 11 Echte Klokkenluiders die de wens van de wereldelite voor een ‘new world order’ bedreigen, 18 september 2017, door collective-evolution.com
 • De branden in Californie zijn niet “wild”, zij zijn veroorzaakt, oktober 2017, door Jim Stone, over weermodificatie en geo-engineering.
 • Universum, krachten van Licht en duister, de Aarde, wat gebeurde er? Gepubliceerd 28 november 2017. Op internet kwam ik wat oudere artikelen tegen (geschreven in de beginjaren van deze eeuw) die naar mijn mening een zeer toegankelijk en duidelijk overzicht geven van de ontwikkelingen van het universum, de planeet Aarde, en de mensheid. Natuurlijk … hierin is 2012 genoemd als het keerpunt … het is nu 2017, en er zijn wellicht wat voorspellingen die wat anders uit gaan pakken maar de uiteindelijke uitkomst blijft dat het Licht zal overwinnen. Het gaat om de informatie in deze artikelen die ons allemaal de ware geschiedenis leert, en wat wij zelf kunnen doen in het proces van bevrijding van de Aarde en terugkeer naar het Licht!
 • 20 Signalen dat je bent geëvolueerd als een persoon, een artikel uit 2015 waarvan de conclusie is: Geëvolueerde mensen veranderen de wereld. Zij leven gelukkiger, eenvoudiger en meer productieve levens. Het beste deel is dat terwijl je groeit in bewustzijn je deze bewijzen in je leven kunt zien – bevestigend dat je de persoon wordt die je bent bedoeld te zijn.
 • Poetin interviews door Oliver Stone 2015-2017, Een samenvatting door Rob Vellekoop – De Lange Mars.
 • Q-Anon publicaties, 2-6 juli 2018, Al vele maanden verschijnen op het internet boodschappen van een anonieme bron – Q-anon. Het zou een groep personen zijn die dicht bij Trump staat en die veel kennis heeft over wat er achter de schermen gebeurt. De publicaties van Q roepen de lezers op tot nader onderzoek van essentiële feiten. Nu is er een Q-boodschap gepubliceerd die door Prepare for Change is overgenomen: “Urgente boodschap – besteed er alsjeblieft aandacht aan“.
 • Slachtoffering middels Gerichte Energiewapen Mind Controle Technologie, mei 2018, Stillness in the Storm

Benjamin Fulford:

Naast alle artikelen, berichten en interviews van/over/met Cobra, hebben wij op de pagina Achtergrondinformatie over buitenaardse zaken en geheime ruimteprogramma’s wat publicaties verzameld en vertaald, komend van andere bronnen. Dit ter ondersteuning van wat Cobra  in zijn artikelen beschrijft over wat zich afspeelt in de ruimte, over het bestaan van geheime ruimteprogramma’s, over buitenaards leven. Hieronder een paar zeer onthullende publicaties daarvan:

 • Overige geheim gehouden politieke informatie over buitenaards leven Bill Cooper, (vermoorde) klokkenluider over de waarheid achter de gekaapte politiek, ufo’s, buitenaards leven
 • Richard J. Boylan, Ph.D. heeft in zijn publicatie De dag dat de aarde stil stond beschreven hoe in 1964 een overeenkomst tot stand is gekomen met Star Nations.
 • William Tompkins over geheime ruimteprogramma’s, in enkele afleveringen van Cosmic Disclosure (zie hieronder), met een analyse door Justin Deschamps (blog sitsshow).
 • Dave Hodges, In oktober 2015 is Dave Hodges – de zoon van iemand die in Amerika in geheime projecten heeft gewerkt – met informatie naar buiten gekomen die hij van zijn vader en van derden heeft gekregen. Zijn vader is in 1985 overleden, zijn moeder in 2011. In zijn publicaties vertelt hij hoe de mensen in geheime projecten in de tang zijn genomen zodat zij hun mond zouden houden, en ook hij heeft tot 2015 zijn mond gehouden uit angst om zijn naasten in gevaar te brengen.

David Wilcock en Corey Goode:

 • De tekst van een episode van de Cosmic Disclosure show op Gaiam TV door David Wilcock en Corey Goode, waarin Corey vertelt over zijn leven buiten de Aarde in het SSP (geheime ruimteprogramma). Cobra verwees naar deze aflevering in zijn update van 13 september 2015 en hij stelde daarbij: “Klokkenluider Corey Goode heeft een hele goede beschrijving vrijgegeven van de LOC (Lunar Operations Command = Maan Operaties Commando) zoals het was voor 2012, en van het leven binnen de geheime ruimteprogramma’s zoals het was voor 2012”. De vertaling van dit laatste artikel vind je hier.
 • Cosmic Disclosure, seizoen 9, episode 5, over Onderzeese bases, 29 december 2017; Cobra verwijst naar deze episode van Cosmic Disclosure in zijn update van 16 januari 2018 over Operatie Mjolnir.
 • In deze post vind je een link naar een artikel op Irma’s blog. Zij heeft het artikel in 4 delen van David Wilcock vertaald “Disclosure showdown”, dat hij op 25 november 2015 op zijn website heeft gepubliceerd. Hij zegt daarbij dat er ook veel updates zullen volgen, dus hou Irma’s blog in de gaten.
 • David Wilcock en volledige disclosure, 19 juni, alle informatie die door Corey Goode aan hem is doorgegeven. Deze intel is van diverse bronnen afkomstig en betreft de oorlog boven ons hoofd (in onze luchten en in het zonnestelsel), de wereld onder onze voeten (binnenaarde) en de ontwikkelingen omtrent disclosure en ascentie. Het 4e deel van zijn artikel is een verduidelijking van wat hij in de eerdere delen heeft geschreven en vormt zo een soort overzicht / samenvatting. Dit deel is vertaald.
 • Justin Deschamps over Corey Goode en de geheime ruimteprogramma’s, op het blog Stillness In The Storm (SITS) heeft Justin Deschamps beknopt en overzichtelijk de essentie omtrent Corey Goode, de door hem geopenbaarde geheime ruimteprogramma’s en de verschillende betrokken partijen beschreven, met een link naar publicaties waarin je meer informatie over dat onderwerp kunt vinden.

Diversen

 • Boek: ik breng hier een bijzonder interessant boek onder de aandacht dat door Tijn Touber is geschreven: Time Bender. Het is geschreven als een roman, maar de informatie erin komt verrassend overeen met de informatie die Cobra geeft over de creatie van de mens en onze ware geschiedenis. Het boek bevat een schat aan informatie die op een boeiende en overzichtelijke wijze wordt gepresenteerd. Ik heb het Engelstalige boek vertaald naar het Nederlands en Tijn Touber heeft het daarna verder bewerkt. Hij heeft mij toestemming gegeven om het Nederlandstalige boek in pdf formaat gedurende 2 weken (gerekend vanaf 24 september 2018) als free download op eventnl te publiceren en daarna zal ik het verwijderen. Update 9 oktober 2018: Time Bender zal begin 2019 in boekvorm verschijnen en Tijn Touber is met de uitgever overeen gekomen dat op het internet een pdf beschikbaar is van de eerste 5 hoofdstukken. Deze kun je hier downloaden:
  DOWNLOAD HIER HET PDF BESTAND MET DE EERSTE 5 HOOFDSTUKKEN VAN TIME BENDER
 • De komst van het Ontwaken, door David Nova
 • Vanuit mijn hart, Veronica
 • Vanuit mijn hart, oproep aan de mensheid, Veronica


Video’s

En verder vind je op de video pagina de volgende video’s met Nederlandse ondertiteling, met achtergrond info en meditaties:

Van Cobra: links naar een aantal mooie video’s, 17 januari 2017

download pamflet met basisinfo

 

CONTACTFORMULIER:

 

9 Reacties op “Index, alles op volgorde

 1. Annelot

  3 juni 2015 at 06:09

  Top meiden, ik help jullie site te promoten.
  liefs Annelot.

  Like

   
 2. Nolly

  4 juni 2015 at 19:06

  Mag ik jullie artikelen op mijn punt plaatsen?

  Veel succes met jullie nieuwe site.

  Like

   
 3. Nolly

  4 juni 2015 at 21:17

  Fijn hartelijk dank.

  groeten
  Nolly

  Like

   
 4. Leonard Kater

  13 november 2016 at 20:55

  Veronica,
  Zou je de meditatie tijden op de hele website willen aanpassen aan de winter/zomertijd variatie?
  Een aparte aftelklok bovenaan in de linker kolom lijkt mij erg handig. hiervoor. Cobra doet dat op zijn blog ook.

  Leonard

  Like

   
  • eventnl

   14 november 2016 at 13:43

   Dank Leonard dat je mij eraan hebt herinnerd. De tijd is aangepast. Ik heb geprobeerd de klok erin te krijgen maar dat is mij (nog) niet gelukt. Maar met de link naar Cobra’s website kunnen de lezers de klok daar raadplegen. Veronica

   Like

    

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: