RSS

Index, alles op volgorde

Cobra Portal-2012

Voor degenen die nog niet de achtergrondkennis hebben over hoe onze maatschappij feitelijk in elkaar steekt en hoe de machtsverhoudingen liggen, heb ik wat zaken op een rij gezet. Begin hiermee zodat je daarna beter kunt begrijpen wat op deze website aan informatie wordt gepresenteerd.

Hulpmiddel voor Bewustwording en Ontwaking, deel 1 en hier het tweede deel.

Vervolgens zou je deze video kunnen bekijken, waarin een heel duidelijk overzicht wordt gegeven over de feitelijke machtsverhoudingen in deze wereld (even naar beneden scrollen).

En bekijk dit overzicht van Positieve acties en websites die zich richten op de bewustwording van de mensheid.

OVERZICHT VAN DE INDEX-PAGINA EN DE SUB-INDEX PAGINA’S

Op deze index pagina vind je (klik op de regel en je ‘springt’ naar dat onderdeel):
Informatie over Cobra en de Resistance Movement, de Event, de Geschiedenis van de Aarde
Belangrijke elementen uit Cobra’s informatie op onderwerp:
Sisterhood of the Rose; de Kracht van de Godinnenenergie
Godinnen en Godinnen Vortexen,
Cintamani stenen; bakens voor engelenenergie,
Priesteressen,
Agartha; Gemeenschap in de Binnenaarde
Nieuw Atlantis; onze Toekomst
Tachyon technologie; Healing
‘Sociale Dynamica’ Artikelen
Zielsfamilies
Bubbles of Heaven; Eilanden van Licht
Ascentie; Ons Doel
Diversen
Video’s

Daarnaast zijn er de volgende sub index pagina’s:

 1. Van alles over de Plandemie – virus – lockdown, en de gebeurtenissen in de wereld – 2020 / 2021 – en Berichten van Veronica over en naar aanleiding van de gebeurtenissen in de wereld
 2. Publicaties van verschillende Lichtwerkers: Janet Ossebaard & Fall Cabal + Sequel Fall Cabal  –  Elena Danaan & Thor Han  –  Jason Shurka & The Light System (TLS)+ The Pyramid Code  –  Robert Kennedy jr. & Children’s Health Defense  –  Lisa Renee (Energetic Synthesis)  –  Dolores Cannon  & QHHT   Therese Zumi Sumner  –  Untwine  –  Hidden Hand. Diverse publicaties m.b.t. actuele zaken: David Icke  –  Fred Dodson  –  Kalergi Plan  –  Unknown Lightwarrior  –  Ronald Bernard  –  Jim Stone  –  Oliver Stone  –  Q-Anon  –  Benjamin Fulford. Achtergrondinformatie over buitenaardse zaken en geheime ruimteprogramma’s: Bill Cooper  –  Richard Doylan  –  Laura Eisenhower  –  Dave Hodges  –  Michael Salla  –  Corey Goode  –  William Tompkins  –  David Wilcock  –  Justin Deschamps.
 3. Allerlei Hulpmiddelen op een rij: protocollen, meditaties, etc. om je te helpen je te bevrijden van implantaten en primaire contracten, om hulp te vragen aan de spirituele rijken bij jouw spirituele ontwikkeling en bevrijding, om jezelf te verbinden met jouw IK BEN aanwezigheid en jouw Hogere Zelf, om positieve ontwikkelingen te manifesteren, om je te verbinden met jouw tweelingziel / soul mates / zielsfamilie, voor genezing zowel fysiek als spiritueel (chronische pijn, seksuele energie), Godinnenenergie, waaronder de meditatie van Cobra en Isis “The Goddess Spiral“, etc.
 4. Pleiadian Lightforces via Michael Love; Voor de starseeds op Aarde, een boodschap van hoop en liefde die rechtstreeks van de Pleiadians komt. Channelings over de “Event 2020”.
 5. FM 144, “Starseed Support Channel for Terra Groundcrew; een blog dat sinds februari 2019 bestaat en aanvullende intel geeft op Cobra’s intel; een aantal publicaties is vertaald naar het Nederlands
 6. Galactic Federation of Light; sinds maart 2020 worden de berichten van deze bron gepubliceerd via Prepare for Change.
 7. Prepare For Change en de Event
 8. COBRA’s PUBLICATIES vanaf 2012 op volgorde van plaatsing; van de start in 2012 tot medio 2015 de belangrijkste daarvan, en sinds medio 2015 al zijn publicaties. Cobra plaatst veel links naar artikelen die zijn verhaal ondersteunen; wanneer ik het de moeite waard vind vertaal ik ze naar het Nederlands. Hier een overzicht van deze artikelen van Cobra met vertaalde ‘links’.
 9. COBRA-INTERVIEWS en aantekeningen van COBRA-CONFERENTIES / WORKSHOPS; er zijn ook wat vertalingen van fragmenten uit interviews op onderwerp.
 10. MEDITATIES; de wekelijkse Sleutel tot Vrijheid Meditatie, elke zondagmiddag – DOE MEE! -, “We Love Mass Meditation” met wereldwijde massameditaties voor urgente kwesties, al Cobra’s meditatie-instructies en eenmalige wereldmeditaties.

Kies je pil
“Je neemt de Blauwe Pil, het verhaal eindigt. Je wordt wakker in je bed en je gelooft wat je maar wilt geloven.
Je neemt de Rode Pil, en ik laat je zien hoe diep het konijnenhol is. Ik bied je alleen de WAARHEID aan … Niets anders.”Power-to-the-People-300x197

Cobra en de Resistance Movement, de Event

Cobra is medio 2012 met zijn blog begonnen en heeft sinds die tijd veel artikelen geplaatst met achtergrondinformatie: over de situatie op aarde, de Lichtkrachten, de duistere krachten, de planetaire situatie, enz. Wij hebben de belangrijkste uit de beginperiode vertaald en raden je aan om deze in chronologische volgorde te lezen (2012 -2015). Dit blog is juni 2015 begonnen en sinds die tijd zijn alle publicaties van Cobra, de met hem gehouden interviews, en veel andere relevante publicaties vertaald.

Cobra: Geen enkele menselijke autoriteit zal beslissen wanneer dit zal gebeuren.
Het uiteindelijke woord over wanneer de EVENT zal plaatsvinden komt rechtstreeks van de Bron.
Dit is een gebeurtenis van kosmische importantie.
De laatste planeet die in de greep van het duister is (planeet Aarde) staat op het punt te worden bevrijd en dit zal golven van licht door de hele galaxy sturen.

Wie/wat is Cobra en de Resistance Movement: Als deze informatie nieuw voor je is, is het aan te raden hiermee te beginnen!

De Galactische Codex: Terwijl de wezens binnen de Galactische Confederatie spiritueel zijn ontwikkeld en zich uitlijnden en verenigden met de Opgestegen Meesters, ontdekten zij een innerlijke code die alle onderlinge relaties reguleert tussen wezens van Licht en hun relatie naar de duistere krachten en bezette planeten. Deze Codex wordt de Galactische Codex genoemd en vertegenwoordigt een legale basis voor alle acties van de Confederatie in deze en andere sterrenstelsels. Op 18 maart 2018 heeft Cobra gemeld: De Galactische Confederatie Krachten van Licht hebben verordend dat de oppervlakte van deze planeet een Confederatie domein wordt overeenkomstig de Galactische Codex, sectie IV/2.” Zie ook de Nederlandstalige video Galactische Codex.

Boodschap aan de Resistance Movement; Cobra heeft ons meerdere keren verteld dat de goedwillende buitenaardsen zich niet kunnen voorstellen hoe het is om hier op Aarde op de oppervlakte te leven. In het PFC interview van 29 mei 2017 deed Cobra de oproep aan ons om contact te zoeken met de Resistance Movement (RM) om te proberen duidelijk te maken wat wij voelen en ervaren. Hij gaf daarbij als mogelijkheid om een boodschap aan de RM op onze blogs te plaatsen; dit is onze boodschap. Prepare for Change heeft op een speciale pagina op hun website alle boodschappen wereldwijd samengebracht.

Samenvatting van de situatie op Aarde en de groepen die zijn betrokken bij de bevrijding van de planeetapril 2018

Over de Event:

The Event: informatie over de Event, hoe het zal gaan en dus wat we kunnen verwachten. Wees voorbereid 🙂
Event-brief: de brief die we direct na de Event allemaal kunnen gebruiken voor het informeren van lokale autoriteiten en instanties
De Event en de economie: wat gaat er allemaal veranderen

Geschiedenis:

 • Universum, krachten van Licht en duister, de Aarde, wat gebeurde er? Gepubliceerd 28 november 2017. Op internet kwam ik wat oudere artikelen tegen (geschreven in de beginjaren van deze eeuw) die naar mijn mening een zeer toegankelijk en duidelijk overzicht geven van de ontwikkelingen van het universum, de planeet Aarde, en de mensheid. Natuurlijk … hierin is 2012 genoemd als het keerpunt … het is nu 2017 [toen deze vertaling werd gepubliceerd], en er zijn wellicht wat voorspellingen die wat anders uit gaan pakken maar de uiteindelijke uitkomst blijft dat het Licht zal overwinnen. Het gaat om de informatie in deze artikelen die ons allemaal de ware geschiedenis leert, en wat wij zelf kunnen doen in het proces van bevrijding van de Aarde en terugkeer naar het Licht!
 • De val van de Archons: 8 mei 2012, 25000 jaar geleden gijzelden de Achons de mensheid (de Matrix). En onderaan dit bericht is de aanvulling door Cobra van 10 mei opgenomen: Verduidelijking over de archons.
 • De jezuïetenagenda, 28 november 2013, wat de jezuïeten beogen, de rol die diverse personen en instanties hierbij spelen, maar ook aandacht voor de rol van de Positieve Tempeliers.
 • Geschiedenis en achtergronden: 28 mei 2015, de ware geschiedenis van onze planeet, wat achtergehouden en verdraaid is!
 • Red Dragons die de geheime kracht achter Putin zijn: Geheime geschiedenis onthuld – Putin speelde een kritieke rol na de voorgeplande ineenstorting van de USSR
 • Geheim van Onsterfelijkheid, 20 augustus 2015, Onsterfelijkheid door de eeuwen heen
 • Het grote vergeten van 1996, 6 oktober 2015, wat gebeurde er in 1996 op Aarde en in de ruimte; de invasie en de manipulatie
 • Gerichte Energiewapens, 24 februari 2018, Gerichte energiewapens zijn GEEN plasma wapens, het zijn GEEN scalar wapens. Het zijn fysieke wapens die elektromagnetische straling doorgeven. Ze worden door de cabal gebruikt bij hun aanvallen op het ontwaakte deel van de menselijke bevolking. De Lichtkrachten hebben gevraagd dat zoveel mensen als mogelijk is deze informatie en het bewustzijn over de gerichte energiewapens verspreiden en om zo vaak als je dat wilt de meditatie te doen dat het gehele cabal middenkader weigert om nog langer gerichte energiewapens te gebruiken en dat zij leren om samen te werken en deel te nemen aan de menselijke gemeenschap op een constructieve manier.
 • —Hier vind je de vertaling van enkele door Cobra gegeven links over gerichte energiewapens.
 • —Cobra heeft in zijn Situatie Update van 22 april en Onderscheidingsvermogen en bewustzijn van 2 mei een link geplaatst naar een publicatie van Nesaranews waarin dieper wordt ingegaan op de aanvallen met gerichte energiewapens (NL-vertaling) waarmee misdaden tegen de mensheid worden gepleegd.
 • KARUNA 5, Herinneringen van een gegijzelde, Cobra plaatste deze video die gaat over de bevrijdingsactie die in 2015 in het zonnestelsel plaatsvond. Zie deze post van Cobra daarover uit 2015.


Belangrijke elementen uit Cobra’s informatie op onderwerp

Sisterhood of the Rose: de kracht van de Godinnenenergie

 • Galactische Godin, 14 augustus 2015, oproep om zoveel mogelijk Sisterhood of the Rose groepen op te richten voor het doorgeven van deze energie
 • De kracht van de Godin, 18 februari 2018, het is nu van het grootste belang om ons te verbinden met de vrouwelijke Godinnenaanwezigheid en de kwaliteiten van Liefde, Compassie en Tederheid te koesteren om de overgang te stabiliseren en de wreedheid tegen te gaan die zo dominant is op de oppervlakte van de planeet. Om ons daarbij te helpen zijn er de volgende meditaties: Goddess Vortex meditatie, en Meditatie voor de terugkeer van de Godin.
 • Sisterhood of the Rose Planetaire Activatie, 16 juni 2018, Van nu af aan zullen de Sisterhood of the Rose groepen het planetaire Cintamani energieraster aanvullen bij het doorgeven van de energieën van de Compressie Doorbraak. Zij zullen ook dienen als vortex knooppunten om de ontmoeting te activeren van Zielfamilieleden, wat de spirituele activering van de planetaire Zielfamilie mandala zal faciliteren.
 • In dit bestand vind je een verzameling van naar het Nederlands vertaalde teksten over de Sisterhood of the Rose.
 • Er zijn al veel fysieke Sisterhood of the Rose groepen gecreëerd en je kunt je erbij aansluiten. Hier is een lijst van meer dan 50 groepen: https://www.sisterhoodoftherose.network/groups
 • Sisterhood of the Rose groepen in Nederland: tijdens de Cobra conferentie in Boedapest in april 2018 is een grote groep vrouwen geïnitieerd in de Sisterhood of the Rose. Hier vind je een beschrijving van de prachtige energie die tijdens deze initiatie werd ervaren. Drie van deze vrouwen in Nederland zijn in mei 2018 begonnen met wekelijkse Sisterhood of the Rose groepsbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten wordt samengewerkt om het Licht naar de planeet te brengen en de Godinnenenergie te verankeren. Zie hier hun eerste nieuwsbrief met alle informatie. Hier een beschrijving van hun ervaringen na de eerste bijeenkomsten. En hier is hun nieuwsbrief van 20 juni 2018. Een ander initiatief in Nederland is de Galactic Love Party; in zo’n weekend durende party wordt gewerkt aan ‘Terugkeer van de Liefde’, ‘Activeren van Godinnenenergie’, ‘Liefde aan de Macht brengen’, en de ‘Initiatie van de Galactische Liefde’. Ik nam deel aan deze twee initiatieven en hier heb ik mijn ervaringen beschreven. Kort samengevat: DOE MEE! Want samen creëren wij een enorm krachtige energie. En hier vind je de 4 juli nieuwsbrieven van de Sisterhood of the Rose vrouwen: Sara (Deventer), Anasuya (omgeving Nijmegen) en Jacqueline (Soerendonk). Hier vind je de stand van zaken van de Sisterhood of the Rose in Nederland in de zomer van 2018; er zijn nu ook bijeenkomsten in Amsterdam. Op 1-9-2018 geeft Cobra het verzoek van de Lichtkrachten door om zoveel mogelijk Sisterhood of the Rose groepen wereldwijd te formeren om de overgang naar de Event te vergemakkelijken. Zie hier de laatste stand van zaken mbt Sisterhood of the Rose in Nederland.


Godinnen en Godinnen Vortexen

 • Therese Zumi heeft de woorden weergegeven van Isis, Cobra’s in januari 2018 vermoorde partner, die zij in 2012 heeft gesproken over het belang van de Godinnenenergie. De boodschap van Isis is om de Godinnenenergie in onszelf te brengen en te gronden. Voorts verwijst Cobra naar een beschrijving van de Ordo Bucintoro; je vind hier de vertaling.
 • Hassuna Samarra Vortex, verzameling van teksten uit Cobra’s artikelen over deze vortex
 • Untersberg, 24 september, Untersberg is een berg op de Duits-Oostenrijkse grens die een van de sleutel vortexpunten is voor de planetaire bevrijding – hier de verdere beschrijving
 • Het Syrie pentagram, 6 april 2016, de echte occulte reden voor het Syrië conflict is het gevecht om de Syrische godinnenvortex, die een van de meest belangrijke kernenergiepunten in het planetaire energiegrit is.
 • De mysteriën van ISIS, 29 januari 2017, met informatie over de oorspronkelijke Godinnen mysteriën en aanwijzingen voor het opnieuw laten herleven van de mysteriën van ISIS. Over de mysteriën van ISIS is ook een video gemaakt.
 • Gele Vesten en de Vortex van Parijs, 16 december, Notre Dame kerk in Parijs was in Romeinse tijden de locatie van de Tempel van Isis. Een activatie diende als een trigger voor de planetaire kundalini ontwaking waar de mensen eindelijk zullen opstaan tegen de onderdrukking door de duistere krachten. Sinds 11 november 2018 is de Parijs Godinnenvortex continue kundalini activatie aan het triggeren in alle menselijke wezens op de oppervlakte van de planeet. Dit is de occulte reden voor het succes van de Gele Vesten beweging.Cintamani stenen: bakens voor Engelenenergie

 • Cintamani: 8 juni 2015, de kracht van de cintamani steen
 • Untersberg, 24 september, Untersberg is een berg op de Duits-Oostenrijkse grens die een van de sleutel vortexpunten is voor de planetaire bevrijding – in dit artikel is ook een stukje opgenomen over de Cintamani steen die hierbij is betrokken
 • Cintamani update, 8 december 2015, vervolg van de vrijgave van informatie over de Cintamani steen (in juni), en waar deze steen kan worden aangeschaft.
 • Cintamani grid, 29 mei 2017, beschrijving van de vorderingen om een wereldwijd raster te creëren, er zijn Cintamani stenen beschikbaar voor de verkoop.
 • Cintamani stenen – fragmenten uit interviews
 • Cintamani grid, video van Arbre Solaire over het Cintamani netwerk dat door Lichtwerkers wereldwijd wordt gecreëerd. Het Cintamani raster rondom de planeet is een van de belangrijkste middelen voor het manifesteren van het Planetaire Lichtgrid en de New Atlantis gemeenschap op Aarde.


Priesteressen

“Sinds de val van Atlantis hebben priesteressen van Astara de mysteries van Heilige Vereniging op de oppervlakte van de planeet bewaard.

Vertaling: https://eventnl.wordpress.com/priesteressen-van-astara/

De Hogepriesteres, 28 april 2019, Op 15 april 2019 waren in een zekere groep de volledige mysteries van de Godin eindelijk verankerd op de oppervlakte van deze planeet, na eeuwen van onderdrukking. De zwarte adel families konden deze overwinning van het licht niet langer verdragen en hebben de jezuïeten opgedragen om belangrijke heilige tempeliers plaatsen onmiddellijk in brand te steken. Het eerste gebouw dat in brand werd gestoken op 15 april was de Notre Dame kerk in Parijs die op de Tempel van Isis was gebouwd. De tweede brandstichting om de energie van de Godin tegen te gaan was gericht op Solomon’s stallen nabij de Al-Aqsa moskee in Jeruzalem. Graaf de Saint Germain was de opperpriester van de Godinnenmysteries en hij heeft zowel Count Cagliostro als Madame de Pompadour geïnitieerd.Madame de Pompadour werd dus de eerste Hogepriesteres op de oppervlakte van de planeet. Daarna waren er enkele andere; de meest recente Prinses Diana en Isis Astara.

Agartha: gemeenschap in de Binnenaarde

 • In het weekend van 25-27 augustus 2017 is in New York het Agartha to Humanity” Wereldsymposium gehouden. Agartha, in de Binnenaarde, een civilisatie die is ontstaan toen met de neergang van Lemurië en Atlantis groepen mensen naar de Binnenaarde ontsnapten en zo de rampen hebben overleefd. Zij hebben zich ontwikkeld tot een geavanceerd volk dat graag de mensheid terzijde wil staan als de quarantaine op de oppervlakte is opgeheven. Dit symposium is bedoeld om de mensheid vertrouwd te maken met het bestaan van de Holle Aarde en Agartha. De voorzitter van het wereldsymposium is Tamarinda Maassen, ambassadeur van ‘het Binnenaarde koninkrijk van Agartha’, en Master Teacher van ‘The Ancient School of Wisdom’ – Salomonari in Roemenië .
 • Er is veel over Agartha te vinden op het Internet. Admiral Byrd van het Amerikaanse leger heeft zijn verslag gegeven over hoe hij in 1947 met zijn legervliegtuig in het liefdevolle Agartha terecht kwam en de boodschap die hij voor de mensheid meekreeg; zoals te verwachten was werd hem de zwijgplicht opgelegd toen hij terug kwam in Amerika en zijn verhaal aan zijn meerderen vertelde. Hier vind je de Nederlandse vertaling van zijn verhaal.
 • Steve Beckow van de website ‘Golden Age of Gaia’ heeft deze introductie over Agartha gemaakt die veel informatie van verschillende bronnen bevat.
 • Via Sheldan Nidle heeft de Galactische Federatie op 7 februari 2006 deze beschrijving gegeven van Agartha.
 • Verder is hier een getuigenis van Kolonel Billie Faye Woodard van de US Air Force, over zijn tijd in Area 51 en zijn bezoeken aan de Holle Aarde (vanaf 1982).
 • Peach Blossom Spring, vertaling van het essay van Tao Qian
 • Teresa Yanaros heeft een droom beschreven die zij op 1 mei 2018 had en waarin zij werd uitgenodigd voor de Binnenaarde.
 • Hypnosesessie over Binnenaarde, voorjaar 2019
 • Het boek Transylvanian Sunrise beschrijft hoe begin deze eeuw in de Bucegi Mountains (Roemenië) grotten en tunnels zijn ontdekt die ongelooflijk geavanceerde technologie bevatten en ‘meubilair’ dat erop wees dat dit behoorde tot reusachtige wezens. En natuurlijk ook hier weer – alle betrokkenen werd absolute geheimhouding opgelegd en Roemenië kreeg als dank voor het stilzwijgen het NATO lidmaatschap. Hier vind je een samenvatting
 • Cobra’s bericht van 7 januari 2015 Ontwikkelingen in het Agartha netwerk
 • Bundeling van de vragen uit Cobra’s interviews over Agartha en de Binnenaarde.


Nieuw Atlantis: onze toekomst

 • Nieuw Atlantis, 4 januari 2017, zeer interessante informatie over oud Atlantis en nieuw Atlantis. Nieuw Atlantis is de codenaam voor het energieraster rondom de planetaire oppervlakte dat zal helpen bij de compressie doorbraak, en het is ook de codenaam voor de nieuwe gemeenschap na de Event.
 • Nieuw Atlantis Uitlijning, 27 juni 2017, door Untwine, er is een heel interessante uitlijning van krachtplaatsen met een sterke band met de creatie van Nieuw Atlantis. Deze Nieuw Atlantis uitlijning is zeer verbonden met St. Germain, die uiteraard een van de belangrijkste spelers is die werken aan de creatie van Nieuw Atlantis.
 • Het Nieuw Atlantis, Meesterplan van de eeuwen, 6 maart 2016, door Cosmic Convergence. Dit artikel is een zeer interessante beschrijving van zaken uit onze geschiedenis die niet algemeen bekend zijn, waardoor er op dit moment vaak verkeerd wordt aangekeken tegen bepaalde gemeenschappen en/of personen uit het verleden. Cobra zei in zijn post van 4 januari 2017 over Nieuw Atlantis dat dit een ‘must read’ is voor iedereen die is geïnteresseerd in Nieuw Atlantis, “aangezien het vele occulte doctrines in het juiste perspectief plaatst”. Reactie van een lezer: “Het sterkste artikel wat tot nu toe is verschenen, fenomenaal en duidelijk.


Tachyon technologie: healing


‘Sociale Dynamica’ artikelen

 • Seksuele Energie, 6 maart, Seksuele energie is verbonden met een van de diepste Godinnenmysteries, het mysterie van re-integratie van vrouwelijke en mannelijke polariteiten naar ascentie. De archons hebben de menselijke seksuele energie sinds de late Atlantische periode gemanipuleerd, proberend om zoveel afscheiding als mogelijk te creëren. Zij deden dit door mannen en vrouwen op een verschillende manier te implanteren, een psychologische tweespalt creërend en afscheiding tussen vrouwelijke en mannelijke persoonlijkheden. Deze primaire afscheiding sinds de tijd van Atlantis is de belangrijkste reden voor misverstanden in mannelijke-vrouwelijke relaties. Aan het eind van Cobra’s artikel staat een artikel van Therese Zumi waarin zij de woorden heeft weergegeven van Isis, Cobra’s onlangs overleden partner, die zij in 2012 heeft gesproken over het belang van de Godinnenenergie. De boodschap van Isis is om de Godinnenenergie in onszelf te brengen en te gronden. Voorts verwijst Cobra in deze post naar een beschrijving van de Ordo Bucintoro; je vind hier de vertaling.
 • Pleiadians, 22 maart, beschrijving van geschiedenis en cultuur van de Pleiadians en wat zij voor de Aarde doen.
 • Zielfamilies, 2 april, Om te beginnen ons voor te bereiden op de na-Event en na-Contact gemeenschap, hebben de Pleiadians Cobra gevraagd om intel te verspreiden over zielsfamilies. Hij beschrijft de ontwikkeling en legt uit waarom de duistere krachten altijd zielsfamilies wilden vernietigen.
 • Heilige Vereniging, 8 juli 2018, Heilige Vereniging is de samensmelting van spirituele, mentale, emotionele, etherische, plasma en fysieke lichamen van zielsverwanten en tweelingzielen. Dit is de laatste van de “sociale dynamica” artikelen waarvan de Pleiadians Cobra hebben gevraagd ze te posten als onderdeel van de voorbereiding voor het Ascentieproces. Enkele door Cobra in dit artikel opgenomen links zijn vertaald: De Hieros Gamos, de Priesteressen van Astara, en Gerichte energiewapen mind controle technologie.


Zielsfamilies

 • Zielsfamilies, 2 april 2018, Om te beginnen ons voor te bereiden op de na-Event en na-Contact gemeenschap, hebben de Pleiadians Cobra gevraagd om intel te verspreiden over zielsfamilies. Hij beschrijft de ontwikkeling en legt uit waarom de duistere krachten altijd zielsfamilies wilden vernietigen.
 • Heilige Vereniging, 8 juli 2018, Hieros Gamos – Heilige Vereniging is de samensmelting van spirituele, mentale, emotionele, etherische, plasma en fysieke lichamen van zielsverwanten en tweelingzielen. Enkele artikelen waar Cobra in deze post naar heeft verwezen zijn ook vertaald: zie https://eventnl.wordpress.com/2018/07/10/vertaalde-artikelen-uit-cobras-post-heilige-vereniging-van-8-juli-2018/
 • Over zielsverbanden en soul mates
 • Cobra’s rapport van de Zielfamilies Workshop, maart 2019 in Boedapest, Zielsfamilies workshop in Boedapest was buitengewoon succesvol. Een van de cruciale situaties die doorgaand bezig is, is het gevecht om het energieraster rondom de planeet, tussen SURFACOM en de zwarte adel families, vooral het gevecht om de Godinnen Leylijn, dat de hoofdsleutel bevat voor controle over de planeet. Je moet begrijpen dat zwarte adel families tenminste 80% van de top echelons van de menselijke gemeenschap controleren, via zogenoemde Griekse broederschappen, die een jezuïet creatie zijn.
 • Notities van de Zielsfamilies Workshop, deel 1


Bubbles of Heaven / Eilanden van Licht

 • Bubbles of Heaven, 21 januari 2019, De meditatie was een enorm succes. Vanaf dit moment zijn binnen de quarantaine Aarde zich Bubbles of Heaven (Bubbels van de Hemel) gaan vormen. Het is nu tijd voor de meest ontwaakte leden van de oppervlaktebevolking te beginnen met het vormen van zielfamilie verbindingen, gebaseerd op zielperspectief.
 • Update over Bubbles of Heaven artikel, 6 februari 2019, de zes fasen van een faseovergang worden meer gedetailleerd uitgelegd. Je moet begrijpen dat wat wij op 21 januari hebben bereikt enorm is! Bubbles van Heaven zijn de eerste signalen van een geheel nieuwe realiteit die tot de nieuwe kosmische cyclus behoort


Ascentie: ons doelDiversen


Video’s

En verder vind je op de video pagina de volgende video’s met Nederlandse ondertiteling, met achtergrond info en meditaties:

Van Cobra: links naar een aantal mooie video’s, 17 januari 2017


download pamflet met basisinfo

CONTACTFORMULIER:

 

11 Reacties op “Index, alles op volgorde

 1. Annelot

  3 juni 2015 at 06:09

  Top meiden, ik help jullie site te promoten.
  liefs Annelot.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   3 juni 2015 at 06:35

   Thanks! Dat gaat zeker helpen. Het gaat allemaal vrij snel nu. Op naar de wereld zoals deze ooit bedoeld was!

   Geliked door 2 people

    
 2. Nolly

  4 juni 2015 at 19:06

  Mag ik jullie artikelen op mijn punt plaatsen?

  Veel succes met jullie nieuwe site.

  Like

   
 3. Nolly

  4 juni 2015 at 21:17

  Fijn hartelijk dank.

  groeten
  Nolly

  Like

   
 4. Leonard Kater

  13 november 2016 at 20:55

  Veronica,
  Zou je de meditatie tijden op de hele website willen aanpassen aan de winter/zomertijd variatie?
  Een aparte aftelklok bovenaan in de linker kolom lijkt mij erg handig. hiervoor. Cobra doet dat op zijn blog ook.

  Leonard

  Like

   
  • eventnl

   14 november 2016 at 13:43

   Dank Leonard dat je mij eraan hebt herinnerd. De tijd is aangepast. Ik heb geprobeerd de klok erin te krijgen maar dat is mij (nog) niet gelukt. Maar met de link naar Cobra’s website kunnen de lezers de klok daar raadplegen. Veronica

   Like

    
 5. noud

  2 november 2020 at 10:45

  Dat van urgent arrestaties is een goed iets. Ook waar het verder over gaat: geen chaos. Ik ben verkocht, waar teken ik? Het is echt een uitgangspunt waar iets mee is. Wie of wat je ook bent. Zonder dat houd het gelul nooit op.

  Like

   
 6. noud

  2 november 2020 at 10:47

  Verder, dit is onafhankelijk van politieke kleuren. En voldoet ook aan alle eisen van alle politieke kleuren.
  Zo noodzaakt het ook tot de conclusie dat politieke dogma’s niet werken.

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: