RSS

The Event

Cobra Portal-2012

De Aarde en zijn inwoners zijn gedurende 25.000 jaar gevangen en in quarantaine geweest (zwart gat). We zijn gecontroleerd en gemanipuleerd door de duisteren – of zoals wij ze noemen – De Cabal.

We staan nu op het punt het zwarte gat te verlaten na 25.000 jaar gevangenis. Onze planeet is de laatste in de galaxy om te worden bevrijd. Dit is de EVENT HORIZON, of de EVENT. De Event zal een moment van doorbraak zijn voor de hele planeet, zowel fysiek als niet-fysiek.

Op de niet-fysieke laag zal een grote golf of flits van Goddelijke Energie en Licht van de Galactische Centrale Zon komen, en gaan naar het oppervlakte van de planeet. (De Galactische Centrale Zon is een object in de Sagittarius constellatie.) Het zal een flits zijn of een speciaal soort licht van de zon, dat de Aarde en de mensheid doordrenkt.

Het zal de mensheid kalmeren in het licht van liefdesenergie en een einde maken aan dualiteit. Het is een magnifieke energie die nog niet eerder op Aarde gezien of gevoeld is. Iedereen op Aarde zal voelen en weten dat er iets is gebeurd. Het zal een verrassing zijn wanneer het gebeurt, zelfs voor ons. Het is nooit eerder gebeurd. Het zal geen grote shock gebeurtenis zijn, maar het zal een positieve gebeurtenis zijn.

Op de fysieke laag zal plaatsvinden:

 • De arrestatie van de Cabal (is al begonnen)
 • De reset van de financiële systemen
 • Openbaarmaking – de vrijgave van informatie over buitenaardse zaken
 • Het begin van een nieuw, eerlijk financieel systeem, met welvaartsfondsen voor de gehele mensheid
 • NIEUW regerings-/politiek systeem, onderwijssysteem, gezondheidszorgsysteem, etc.
 • Het ontwaken van de mensheid, langzaam en stapsgewijs, over het bestaan van positieve buitenaardse rassen en onze galactische verbindingen
 • Introductie van nieuwe geavanceerde technologieën
 • De vrijgave van spirituele groei en heling voor elk menselijk wezen op de planeet
 • En er is nog veel, veel meer om naar uit te kijken.

Wat kun je doen “voor de Event”

We staan op het punt te genieten van zowel een vreedzame bevrijding van de planeet als van een heldere en prachtige toekomst voor ons ALLEMAAL. Aangezien we niet de exacte dag, maand of jaar van de Event weten (het zal niet te lang duren), is het verstandig om een paar voorzorgsmaatregelen te nemen:

 • Zorg voor een voorraad van eten en drinken voor een periode van 2 weken en begin daar nu mee.
 • Wees er zeker van dat jij en je geliefden genoeg medicijnen die jullie gebruiken in huis hebben.
 • Hou extra cash geld verborgen in je huis.
 • Tank je auto vol als de tank halfleeg is.
 • Hou contact met de website prepareforchange.net voor updates.
 • Onderricht jezelf, je vrienden en je familieleden.
 • Sluit je aan bij een van de 6 task force gebieden – op deze website – en help met de bevrijding van onze prachtige planeet.
 • Doe mee met de wekelijkse zondagsmeditatie, zie youtube https://www.youtube.com/watch?v=mIgyP5NiyNo.

Het is tijd om NEE te zeggen. Het is tijd om STOP te zeggen, NIET MEER !

Wat kun je verwachten, “NA de EVENT”

De mensheid gaat een gouden eeuw binnen, de ecosystemen zullen worden geheeld, iedereen zal zijn basisbenodigdheden gedekt hebben en de vrijheid om werkelijk vrij te creëren en te reizen. Dit zal de weg openmaken voor vele andere stappen in onze evolutie, voorbij ons huidig begrip.

Welke ondersteuning is er nu

De datum van deze Event kan niet worden voorspeld. Er zijn wereldwijd vele groepen bij betrokken, en veel informatie moet nu geheim blijven om de veiligheid van deze operaties te garanderen. Alles wat we kunnen zeggen is dat we dichterbij komen. Dit is waarom een netwerk van informatie en ondersteuning is opgezet, zodat de bevolking kan worden voorbereid.

We hebben een structuur opgezet voor de mensen om elkaar lokaal te kunnen ontmoeten en lokale groepen op te richten waar ze informatie kunnen delen, kunnen beginnen met gemeenschapssolidariteits initiatieven zoals lokale tuinen, ervoor te zorgen dat de mensen in nood hun basisbenodigdheden krijgen door alle verschillende groepen en netwerken met elkaar te verbinden en samen te werken om er zeker van te zijn dat voor iedereen wordt gezorgd.

Klik hier om je lokale groepsnetwerken te vinden

Klik hier voor de basis praktische stappen om je voor te bereiden op de Event

Rob Potter

De bevrijding is nabij !

Voor aanvullende informatie, zie de leiderschapsbrief over de achtergrond van de Event

 

Wat gebeurt er met het Financiële systeem

De meeste van deze inlichtingen komen van bronnen diep in de occulte economie en heeft betrekking op de herstructurering van het financiële systeem wereldwijd.

Reset

Dit zal gebeuren direct na the Event en is eigenlijk onderdeel van de operatie.

Dag 1

Wanneer er kritieke druk wordt uitgeoefend op de Federal Reserve, zal deze gedwongen worden om alle schulden terug te betalen dat het de bevolking schuldig is vanwege frauduleuze operaties. Aangezien de Fed. geen geld heeft om die schulden terug te betalen zal deze failliet gaan.  Dit veroorzaakt een kettingreactie met de BIS, IMF, Wereldbank en alle centrale banken wereldwijd dus die gaan tevens failliet.

Extreme vluchtigheid op de markten zal resulteren in een wereldwijde beurscrashBeurzen zullen sluiten, waaronder NYSE. Alle financiële instrumenten zoals opties en credit default swaps zullen op nul worden gezet.

Alle schaduw rekeningen zullen worden gesloten en op nul worden gezet.

Alle publieke bankrekeningen van de Cabal zullen in beslag genomen worden. Alle faillissementen zullen worden bevroren, alsook alle publieke en private schulden (hypotheken, leningen, creditcard schulden).

Dag 2-7

Banken zullen worden gesloten en er zal een hoop verwarring en onzekerheid zijn. Sommige bedrijven zullen tijdelijk gesloten zijn. Sommige die open blijven zullen contant geld accepteren, anderen alleen goud en zilver. Creditcards zullen niet geaccepteerd worden omdat het systeem plat gaat. Er kunnen matige problemen met de distributieketen voorkomen, en het is verstandig om wat voedsel en benzine in voorraad te hebben.

Herwaardering

Ongeveer 1 week na The Event:

Er kunnen nog steeds wat lichte problemen zijn in de distributieketen.

Een nieuw financieel systeem zal geïntroduceerd worden. Dat zal gedekt zijn door Yamashita goud. Dat goud zal worden opgeslagen op lokaties die nu nog niet bekend worden gemaakt. Yamashita goud zal niet worden verhandeld in open markten.

Valuta zoals de Amerikaanse dollar, euro, het Britse pond, de Zwitserse frank, de Japanse yen en de Chinese yuan zullen de basis vormen van dit nieuwe systeem.

De banken die geen sterke connecties hebben met de Federal Reserve en niet failliet zijn gegaan zullen worden heropend. Het zal ze niet worden toegestaan om rente te berekenen. Al hun boekingen zullen volledig transparant zijn voor het publiek. De beurzen zullen niet worden heropend.

Herwaardering zal plaatsvinden. Dit betekent dat de wisselkoersen tussen de verschillende valuta’s zal veranderen, maar niet zo drastisch. Zij zullen reëler de werkelijke productiviteit van landen weerspiegelen. De Iraakse Dinar zal niet veel waarde krijgen, in tegenstelling tot speculaties van vele mensen.

Federal Reserve, Euro bankbiljetten en andere bankbiljetten zullen op grote schaal worden geaccepteerd, totdat ze worden afgebouwd in een paar maanden en er nieuw geld wordt gedrukt.

Alle eerlijke zakelijke overeenkomsten, contracten en verantwoordelijkheden wereldwijd zullen geldig blijven en zullen worden gerespecteerd. Die zakelijke overeenkomsten die betrokken zijn bij criminele of frauduleuze interacties van de Cabal worden geannuleerd, en nietig verklaard.

In een paar weken tijd

Multinationals zullen worden verplicht om hun aandelen terug te kopen en dit zal ze effectief dwingen om failliet te gaan. Zij zullen worden opgesplitst en gezonde delen van die bedrijven zullen worden genationaliseerd in hun eigen land.

Het bestaan van de Global Settlement fondsen zullen vervolgens worden geïntroduceerd bij het publiek.

Deze fondsen betreffen ongeveer $ 70 triljoen van oud geld-patriotten, verbonden met de Positive Military, $ 100 triljoen van de White Dragon Society en de Templar groepen, $ 120 triljoen van RM (Resistance Movement) en $ 10 triljoen van Saint Germain Trust. Het Global Settlement fonds betreft ook alle gelden van de Cabal.

Het Global Settlement fonds zal voor vele doeleinden worden aangewend. Ten eerste zullen alle nationale, publieke en private schulden wereldwijd worden afbetaald. Daarna zullen alle mensen restitutie ontvangen van alle diefstal en criminele activiteiten door de voormalige Cabal. Dan zullen welvaartsmiddelen worden vrijgegeven en humanitaire, milieu- en nieuwe geavanceerde technologische projecten worden gefinancierd. Een deel van het geld van Saint Germain Trust gaat rechtstreeks naar Lichtwerkers, met de rest zullen projecten gefinancierd worden die te maken hebben met de introductie van het eerste contact.

Cobra

 

 

13 Reacties op “The Event

 1. John van Dijk

  22 november 2015 at 10:59

  Ik heb gisteravond al mijn (licht)kracht ingezet om het proces van The Event te bespoedigen. Dat ik vanmorgen “voor het eerst” deze site (bericht is pas van 11-11-2015) lees is voor mij een teken dat we op de goede weg zijn. “MAY THE FORCE BE WITH US”

  Like

   
 2. Marian Baghor

  21 juli 2016 at 12:33

  Voor mij blijft altijd het besef op de achtergrond, dat “The Resistance Movement” actief sinds de jaren ’50, bestaat uit ondergrondse aardebewoners die deels of weinig inzicht hebben in hoe het leven bovengronds verloopt. Simpelweg omdat ze er niet onderdeel van zijn en een ander perspectief hebben t.a.v. wat er gebeurt en gebeuren gaat, mogelijkerwijs. Wat The Event betreft. Ik zie dan ook niet zozeer een scenario dat zich ontvouwt volgens wat hier wordt beschreven, maar eerder een onvoorspelbaar en onvoorstelbaar proces van transformatie en transmutatie, geleidelijk en voortschrijdend wat bevrijding van belemmerende krachten betreft. Ik ben van mening dat niets of niemand kan voorspellen hoe The Event in zijn werk gaat. Wat naar mijn mening voorspelbaar is, is heel dichtbij, dat wat ons hart ons vertelt en laat zien en voelen. Daar speelt zich volgens mij het “The Event” scenario werkelijk af. Ieder het zijne en vrijheid in zijn en handelen in samenhang met elkaar en met alle leven, in, op en buiten de Aarde. Goeie reis!

  Like

   
  • eventnl

   22 juli 2016 at 12:11

   Volgens de informatie van Cobra is de Resistance Movement ontstaan zoals hier beschreven: https://eventnl.wordpress.com/
   Dus in de 70er begonnen op de oppervlakte van de Aarde, en nu – na alle ontwikkelingen sinds die tijd – bevindt het ‘hoofdkwartier’ van de Resistance Movement zich op Planeet X. En ik ben het volledig met je eens dat het belangrijkste proces zich in onszelf moet voltrekken, waarbij de Event ons kan helpen. Het is wel heel belangrijk dat wij niet gaan zitten wachten op de Event, maar ons richten op onze eigen ontwikkeling, en om te leven vanuit positiviteit en liefde. Daarmee kunnen wij de Event naar voren halen, zie ook de wekelijkse event meditatie waarvan de inleiding en instructies op de index pagina staan.

   Like

    
   • Marian Baghor

    22 juli 2016 at 21:55

    Ik ben zelfs zo vrij om The Event volledig buiten me te laten, met alles wat er over gezegd en beloofd wordt. Naar voren halen staat niet op mijn agenda, ook niet de meditaties incl. instructies. Ik creeer mijn eigen weg en kies mijn proces van ontwaken. Het nadeel van het concept zoals het wordt gepresenteerd in de PFC website, met daarbij vele onderwerpen die met zorgen maken meer te maken hebben dan met zorgeloos zijn (vele misstanden), dat het de bezorgde en verdwaalde luitjes aantrekt die geneigd zijn om te wachten op….. The Event, De Messias, Het Grote Wonder, etc. Dat zit geplakt aan het oude paradigm van het verlangen om gered te worden, als een verdwaald lam in het veld. Blaten helpt meestal, in dat geval, voor het lam. Niet voor de leden van de community in de PFC organisatie,

    Like

     
 3. Heleen

  28 juli 2016 at 10:38

  Wie zijn ‘we’ in dit artikel?
  Mijn inziens zijn WIJ allemaal, zelf degenen die de verandering brengen. Wij zijn grootse galactische wezens met voldoende ervaring mbt wat met onze planeet Aarde nu staat te gebeuren. Op het juiste moment is die wijsheid daar en dat geldt voor alle 7 miljard zielen die hier JUIST voor deze tijdsperiode zijn!

  Like

   
  • eventnl

   28 juli 2016 at 11:12

   Ik ben het helemaal met je eens Heleen! Het kan niet vaak genoeg worden gezegd dat wij het zelf zijn die de verandering moeten brengen, en dat wij ook het vermogen hebben om dat te doen. Te vaak hoor ik mensen zeggen “ik kan er niets aan veranderen, dus ik wil het ook niet weten”. Zo jammer, want kennis is macht en wij kunnen zoveel bereiken door onze positieve energie ergens op te richten.

   Like

    
 4. Rudolf

  30 juli 2016 at 13:05

  voor het zo ver is !!! idd. Wel realistisch blijven… die ouderwetse saamhorigheid is bij vele ver te zoeken. en ik ben redelijk multicultureel opgegroeid, als 8 á 9 jarige was ik de enigste Hollandse jongen waar toen al duidelijk een rassen verschil tussen “onze” normen en waarden.. plicht’s gevoel om een goed mens te zijn enz. Verbroederen en samen leven is het motto en het lukt voor sommige maar niet is dat voor iedereen weg gelecht !! Helaas valt ook op dat het steeds triester wordt en zodra IsIs er niet meer is er wel weer een andere isla miet met een boekje aan het zwaaien en vertellen dat je zo moed leven,eten,praten,enz Het is raar maar waar ieder met zijn geloof en levensovertuiging bij elkaar komt zijn vaak spanningen.
  Met mijn positieve houding in een toch wel ongeïnteresseerde en of negatieve leef omgeving ben ik zwaar toe aan een stukje rust. Weet iemand iets over invriezen en me dan over 50 jaar weer fijn laten ontwaken, hoop wel dat dan die radicalen zijn verdwenen.. !! Iedereen nog een prettige vlucht hier op aarde.. Enjoy

  Geliked door 1 persoon

   
 5. Ron Schultz

  18 augustus 2016 at 13:42

  het lijkt verdacht veel op “”afkondiging Nesara “” wat vanaf 9/11 speelt al?
  dat was waarschijnlijk een vals bericht van de kabal? dit lijkt er erg veel op en dus heb ik mijn twijfels.

  Like

   
 6. Antoine Pruijssers

  18 augustus 2016 at 20:54

  Ik zie veel zelfopgeworpen vragen onbeantwoord blijven.
  Wie zijn “we” in dit verhaal?
  Wie heeft u geselecteerd en waarvoor precies?
  Waar is het bronmateriaal?

  Is dit een informatief bericht, of een Ericksoniaanse inductie?

  Like

   
  • Marian Baghor

   16 oktober 2016 at 18:39

   Antoine, het is wat laat dat ik reageer op je vragen. Maar wellicht heb je er iets aan als je de site http://www.prepareforchange.net napluist en naar The Portal zoekt op de home pagina, dat is de blog van Cobra, de spreekstalmeester voor alles rondom de aangekondigde Event en de “tegenbeweging” groep, die in het Engels “Resistance Movement” wordt genoemd. Dat is met Cobra de “wij” die de info over de Event vrijgeven. Dit proces van bevrijding van de Aarde is al sinds vroege jaren ’70 aan de gang, wat de vorming van de RM betreft. Meer achtergrond over Cobra en het werk van zijn vrouw Isis, is te vinden in de Veritas Galactic Zweden website van Therese Zumi, die regelmatig artikelen publiceert op de PFC site. Ook vind je er info over de Cobra School. Ik hoop dat ik je zo wat bron materiaal heb aangereikt. Good luck!

   Like

    
 7. Natural Serf

  20 oktober 2017 at 15:40

  Human confused itself with words as it could not understand that its vivid reality was not base reality, the real universe, but a brain depiction of parts of it. The universe Self is alive through, just by following the laws of nature, which are manifestations of the laws of mathematics that form base reality.

  Time does not exist as such in base reality, where you really are. The vivid Now is the experience of the infinite Self in the process of its own vivid creation, while it already exists into infinity in base reality. From this infinity comes the infinite creative potential that allows life to create consciousness and vivid sensations, to its own benefit, to literary make sense of base reality. All of *vivid* creation is from pure unconditional love, but life did not create base reality. It just exists and always will.

  Human could not understand, human could not believe, human demanded proof that could only be provided by itself, in free will. Human imagined non-existing things, sealed them in words, adapted life, abandoned its natural self. Word programs took control, feeding on confusion, illusions and fear they created and maintained. That’s “the dark forces”: non-existing entities and things that went living in the human mind. Human created a time paradox by assuming its universe was once created, with time.

  A dark era is coming to an end. Human is awakening to the real universe. It’s the second time, but now in Understanding. Human will join the cosmic collective of natural self when awoken.

  The word matrix and its time paradox are collapsing, synchronicity will take away the power from hostile word programs.

  The Event.

  “The bell that rings inside your mind
  Is challenging the doors of time.
  It’s a kind of magic.”
  – Queen

  ” I used to think this was the beginning of your story. Memory is a strange thing. It doesn’t work like I thought it did. We are so bound by time, by its order.”
  – Arrival (2016)

  0010110
  ..- .–. ; .. -. — . ; .. – .– .
  ” Up ; In Me ; It We ”
  http://destinyearth.blogspot.com/2017/10/the-event.html

  Like

   
 8. yvja

  3 maart 2022 at 09:34

  Dit wordt/is het beste van het beste en het mooiste van het mooiste voor de gehele mensheid.

  Wij zijn zelf de Kracht die nodig is en jammer dat de mensheid hier niet meer in durfde te geloven en zich keerden naar het duister!

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: