RSS

Cobra, Situatie update, 14 april 2024

15 apr

De Lichtkrachten verwijderen het duistere Atlantische netwerk volgens plan. Nadat de Afrikaanse Illuminati- en IBC-netwerken zijn opgeruimd, is er voelbare opluchting in Afrika.

Iets meer informatie kan nu veilig worden vrijgegeven. In december 2023 slaagde het duistere Atlantische netwerk erin duistere portalen te openen tussen dit Zonnestelsel en andere Universums, vergelijkbaar met wat er in 1996 gebeurde, maar in veel mindere mate. Ze deden dat door fysieke en etherische kernbommen te laten ontploffen in de Kuipergordel.

Deze duistere portalen maakten de instroom van vele Reptiliaanse entiteiten uit andere Universums in het Zonnestelsel mogelijk, die vervolgens onmiddellijk werden opgeruimd zodra zij het Zonnestelsel zelf binnenkwamen.

De duistere portalen die toegang gaven aan Reptiliaanse entiteiten werden op 3 april volledig gesloten door de Lichtkrachten, en vanaf dat moment is toegang van duistere entiteiten tot het Zonnestelsel simpelweg niet meer mogelijk. De enige duistere portalen die nog actief zijn tussen ons Zonnestelsel en andere Universums staan een zekere mate van instroom van subkwantum anomalie in het Zonnestelsel toe. Ook deze portalen zullen binnenkort worden gesloten.

Deze hele operatie was een grote strategische fout van de duistere krachten, want nadat de Lichtkrachten erin geslaagd zijn om de duistere portalen te sluiten, kunnen ze in plaats daarvan Lichtportalen openen op diezelfde locaties, en dit verbetert de communicatie tussen dit Zonnestelsel en de Lichtkrachten van andere Universums drastisch. Veel Lichtversterkingen arriveren al uit andere Universums en zij positioneren zich nu in hun moederschepen bij de heliopauze.

Veel van die Lichtwezens brachten nieuwe geavanceerde technologieën mee om de Lurker aan te pakken, en nieuwe, snellere hyperdimensionale wormgaten die sneller en gemakkelijker reizen tussen de Universums mogelijk maken.

Op 3 april werd er genoeg anomalie opgeruimd dat er eindelijk, na vele decennia, voor ongeveer 20 minuten echt Licht werd verankerd op het fysieke vlak in Sedona. Op precies hetzelfde moment sloeg de bliksem in op het Vrijheidsbeeld in New York, een heel duidelijk teken van de overwinning van het Licht: 1e link, en 2e link.

Beide workshops in Sedona en Rochester waren succesvol en je kunt de aantekeningen hier lezen: 1e link, en 2e link.

[klik hier voor de Nederlandse vertaling van de aantekeningen]

De eclips was even zichtbaar door een wolkbreuk in de buurt van Rochester, zodat ik deze foto kon maken:

Er waren ongeveer 20.000 mensen uit de Verenigde Staten die deelnamen aan de massameditatie op het moment van de eclips op8 april. Hoewel de kritieke massa niet werd bereikt, had de meditatie toch een gunstige invloed, en de Verenigde Staten zijn op weg naar een positievere tijdlijn.

Hoewel dit allemaal grote vooruitgang is, zijn we er nog niet. De situatie in het Midden-Oosten is opnieuw geëscaleerd. De Lichtkrachten vragen zoveel mogelijk mensen om elke 4 uur deel te nemen aan een meditatie voor vrede tussen Iran en Israël:

https://www.welovemassmeditation.com/2024/04/urgent-meditation-for-peace-between-iran-and-israel-every-4-hours.html

[zie de Nederlandse vertaling hieronder]

Ook is er een vrijwilliger nodig voor een bepaalde specifieke missie in Colombia, bij voorkeur Bogota. Als je daar woont en zou willen meewerken, neem dan contact op met cobraresistance@gmail.com

Overwinning van het Licht!

Om de 4 uur dringende meditatie voor vrede tussen Iran en Israël

Vrijdag 05 april 2024

2024-04-13 UPDATE:

Iran is begonnen met de vergeldingsaanval op Israël. Drie golven van drone-aanvallen en kruisraketten zijn gelanceerd.

Er zijn berichten dat Rusland Iran zal steunen als de VS Israël steunen, waardoor de situatie verder zou kunnen escaleren.

Er is echter ook een rapport dat Iran het conflict met Israël zal de-escaleren onder de volgende voorwaarden:

Als er een staakt-het-vuren wordt bereikt in Gaza en Israël de stad Rafah niet aanvalt, is het bereid om, om escalatie en spanning te verminderen, op dit moment geen actie tegen Israël te ondernemen.

Hoewel Iran beweert dat hun operatie voorbij is, is het zeer goed mogelijk dat Israël zou reageren.

Blijf daarom elke 4 uur de vredesmeditatie tussen Israël en Iran doen. Visualiseer dat de situatie op de best mogelijke manier kan worden opgelost.

Er zijn berichten dat Iran Israël gaat aanvallen.

Het zal een krachtige reactie van Israël uitlokken en het huidige conflict in het Midden-Oosten naar een ander niveau tillen.

Ook zou een directe Iraanse aanval op Israël ongekend zijn en kunnen leiden tot een regionale oorlog in het Midden-Oosten.

Daarom gaan we elke 4 uur een urgente meditatie voor vrede tussen Iran en Israël organiseren.

We zullen deze meditatie doen vanaf 5 april om 21:15 UTC, daarna elke 4 uur op de volgende tijden:

  • 1:15 AM UTC
  • 5:15 AM UTC
  • 9:15 AM UTC
  • 1:15 PM UTC
  • 5:15 PM UTC
  • 9:15 PM UTC

Hier is het huidige intervaltijdschema voor geselecteerde tijdzones:

Hier is het facebookevenement voor deze meditatie (bijgewerkt):

En hier is de geleide audio Youtube afspeellijst.

Instructies voor deze meditatie: Voorgestelde tijd voor deze meditatie is 15 minuten.

1. Gebruik je eigen techniek om je in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen

2. Spreek je intentie uit om vrede en genezing te brengen in het conflict tussen Iran en Israël.

3. Roep de Violette Vlam op vanuit haar primaire bron om een cirkel van bescherming om je heen te plaatsen tijdens en na de meditatie. Vraag het om alles wat het Licht niet dient te transmuteren.

4. Visualiseer een zuil van roze Licht, die uitstraalt van de Galactische Centrale Zon en dan naar beneden daalt door je lichaam en diep in het centrum van de Aarde.

5. Visualiseer dat dit Licht door je hart stroomt en dan door je handen rechtstreeks naar iedereen die betrokken is bij het conflict tussen Iran en Israël, iedereen harmoniseert en vrede brengt. Visualiseer dat dit conflict snel en op de best mogelijke manier wordt opgelost, opgelost en geheeld. Laat het roze Licht dan verder stromen en alle andere conflicten wereldwijd helen.

6. Vraag de aanwezigheid van de Godin (het goddelijke vrouwelijke) om energieën van vrede en harmonie te richten op alle onopgeloste situaties met betrekking tot het conflict tussen Iran en Israël en iedereen die daarbij betrokken is. Laat deze energieën dan verder stromen en alle andere conflicten wereldwijd helen. Laat deze energieën een paar minuten door je hart stromen en dan door je handen in deze situaties.

Voel je vrij om deze situatie mee te nemen in de dagelijkse Nood Meditatie om 14:00 UTC. Visualiseer dat het conflict zo snel mogelijk vreedzaam wordt opgelost.

Godin wil vrede en vrede zal het zijn.

Vertaald door Veronica

 
4 reacties

Geplaatst door op 15 april 2024 in Cobra

 

Tags: , , , , ,

4 Reacties op “Cobra, Situatie update, 14 april 2024

  1. Jose De leng

    16 april 2024 at 12:59

    waar kan ik de affirmatie van de godin abundantia vinden

    Like

     
    • eventnl

      16 april 2024 at 20:54

      Abundantia
      (Roman; Teutonic)

      Ook bekend als Abundia, Habone, Fulla.

      Een prachtige Godin van succes, welvaart, overvloed en geluk. Abundantia wordt ook gezien als een beschermer van spaargelden, investeringen en rijkdom. In het verleden stond haar beeltenis op Romeinse munten.

      In de Romeinse mythologie bracht Abundantia geld en graan bij de mensen terwijl zij sliepen, en zij schudde haar giften uit de hoorn des overvloeds die zij altijd bij zich had.

      In de Noorse mythologie werd zij Fulla genoemd, de eerste en favoriete dienares van Frigg (de Noorse Godin van de atmosfeer en wolken). Fulla droeg voor Frigg haar kostbaarheden, en fungeerde als haar tussenpersoon, gunsten verstrekkend aan stervelingen die aan de Godin om hulp vroegen.

      Elke keer dat ik Abundantia zie stromen magisch gouden munten uit haar, niet uit een reservoir, de munten lijken gewoon uit haar te stromen en zelfs een spoor achter haar, begeleid door een muzikaal tinkelend geluid zoals bij buikdanseressen die hun met munten behangen kleding schudden.

      Zij is van grote schoonheid en engelachtige puurheid, heel geduldig en extreem liefdevol. “Ik wijs de weg aan de machtige Bron van allen” zegt zij. “Het is mijn grootste plezier om jullie inspanningen te belonen, en ik word extatisch bij het geluid van dankbaarheid en geluk wanneer iemand is gered dankzij mijn bemoeienis. Ik ben hier om te dienen, om je te helpen plannen te maken voor ononderbroken financieel geluk, en om verborgen schatten te openbaren waar jullie nog niet van af weten.”

      Abundantia is als een gracieuze gastvrouw, constant vragend of je iets nodig hebt, en dan liefdevol elke wens vervult. Zij zegt: “Ik kom ook makkelijk in je dromen om elke vraag die je zou kunnen hebben te beantwoorden over financiën, investeringen, en dergelijke. Vergeet nooit dat financiën in genezende projecten kunnen voorzien en vrijheid kunnen verstrekken waar de tijd een rol speelt. Maar geld kan ook een val zijn als je toelaat dat zorgen en bezorgdheid je overheersen. Dat is waar ik binnenkom: om deze lagere gedachten te verheffen en je mee te nemen naar de hoge weg van welvaart.”

      Helpt bij overvloed, het aantrekken van alle soorten van financiële investeringen, leiding over en bescherming van geluk, rijkdommen, beschermt.

      INVOCATIE

      Om jouw vertrouwen te laten zien in de bereidheid van de Hemel om jou te helpen, hou een of meer munten in de hand waar je niet mee schrijft (dit is jouw ontvangende hand), en zeg:

      “Prachtige Abundantia, ik wens om als jij te zijn – zorgeloos en gevuld met vertrouwen dat ik al op alle manieren ben voorzien. Help mij om zorgen over geld te vervangen door vreugde en dankbaarheid. Help mij om mijn armen te openen zodat de Hemel mij makkelijk kan helpen. Dank je voor al jouw leiding, giften, en bescherming. Ik ben echt dankbaar, en ik ben overvloedig gevuld met geluk. Ik laat los, en ik ontspan mij in de zekere wetenschap dat er volledig voor mij wordt gezorgd, nu en in de toekomst.”

      Like

       
  2. eventnl

    16 april 2024 at 20:57

    Voor het zoeken op dit blog naar specifieke woorden: in de rechterkolom, onder het kopje “recente reacties” en boven “archief” vind je de zoekfunctie. Type waar je op zoekt en klik op het vergrootglas.

    Like

     

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.