RSS

Dringende oproep aan de oppervlaktebevolking, 8 oktober 2023

08 okt

Oproep van Cobra:
Duistere krachten proberen een nieuwe wereldoorlog te ontketenen door een conflict in Israël uit te lokken.

Daarom vragen de Lichtkrachten zoveel mogelijk mensen om elke 4 uur deel te nemen aan onze urgente meditatie voor vrede in Israël:

https://www.welovemassmeditation.com/2023/10/urgent-meditation-for-peace-in-israel-every-4-hours.html

Godin wil vrede en vrede zal het zijn!

WE LOVE MASS MEDITATION:

Op zaterdagochtend lokale tijd lanceerde Hamas een verrassingsaanval op het zuiden van Israël. Ze noemden hun grote offensief “Operatie Al-Aqsa Vloed” en zeiden dat het gemotiveerd was door de escalerende Israëlische aanvallen op Palestijnen.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/israel-state-war-hamas-after-palestinian-militants-launch-unprecedented-incursion

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/israel-under-attack-800-missiles-fired-from-gaza-hamas-enters-israel-by-land-and-by-air-idf-declares-state-of-war

Meer dan 5.000 raketten werden afgevuurd op Israël.

Vervolgens zijn Hamas-strijders op verschillende plaatsen langs Israëls grens met Gaza de grens overgestoken.

Behalve over land, staken de militanten ook over zee en door de lucht Israël binnen.

Israël lanceerde wat het “Operatie Zwaard van IJzer” noemde als reactie op de inval van Hamas. Het heeft reservisten opgeroepen en valt doelen in Gaza aan terwijl premier Benjamin Netanyahu zegt dat “we in oorlog zijn”.

198 Palestijnen zijn omgekomen na Israëlische luchtaanvallen in de Gazastrook en ten minste 1.610 mensen zijn gewond geraakt bij de aanvallen.

Vanaf 7:30 PM UTC op 7 oktober is het aantal Israëli’s dat is gedood door de Hamas-aanval gestegen tot ten minste 200 en zijn er meer dan 1.100 mensen gewond geraakt.

We gaan elke 4 uur een vredesmeditatie voor Israël organiseren om te helpen de situatie te harmoniseren zodat het conflict vreedzaam kan worden opgelost.

We zullen deze meditatie doen vanaf 7 oktober om 9 uur UTC, daarna elke 4 uur op de volgende tijden:

1 AM UTC
5 AM UTC
9 AM UTC
1 PM UTC
5 PM UTC
9 PM UTC
Deze tabel toont de intervaltijden van de meditatie voor geselecteerde tijdzones:

Tijden voor Nederland: 3.00 uur, 7.00 uur, 11.00 uur, 15.00 uur, 19.00 uur, 23.00 uur.

Je kunt deze meditatie ook op een ander moment doen.

Hier is het Facebook-evenement voor deze meditatie:

https://www.facebook.com/events/812905577248988

Instructies voor deze meditatie: (Voorgestelde tijd voor deze meditatie is 15 minuten)

  1. Gebruik je eigen techniek om je in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen
  2. Spreek je intentie uit om vrede en genezing te brengen in het conflict in Israël.
  3. Roep de Violette Vlam op vanuit haar primaire bron om een cirkel van bescherming om je heen te plaatsen tijdens en na de meditatie. Vraag het om alles wat het Licht niet dient te transmuteren.
  4. Visualiseer een zuil van roze Licht, die uitstraalt van de Galactische Centrale Zon en dan naar beneden daalt door je lichaam en diep in het centrum van de Aarde.
  5. 5. Visualiseer dat dit Licht door je hart stroomt en dan door je handen rechtstreeks naar iedereen die betrokken is bij het conflict in Israël, iedereen harmoniseert en vrede brengt. Visualiseer dat dit conflict snel en op de best mogelijke manier wordt opgelost, opgelost en geheeld. Laat het roze Licht dan verder stromen en alle andere conflicten wereldwijd helen.
  6. Vraag de aanwezigheid van de Godin (het goddelijke vrouwelijke) om energieën van vrede en harmonie te richten op alle onopgeloste situaties met betrekking tot de situatie in Israël en iedereen die daarbij betrokken is. Laat deze energieën dan verder stromen en alle andere conflicten wereldwijd helen. Laat deze energieën een paar minuten door je hart stromen en dan door je handen in deze situaties.

Voel je vrij om deze situatie mee te nemen in de dagelijkse Nood Meditatie om 14:00 UTC. Visualiseer dat het conflict zo snel mogelijk vreedzaam wordt opgelost.

Vertaald door Veronica

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 8 oktober 2023 in Cobra, Meditatie, We Love Mass Meditation

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.