RSS

Cobra: situatie-update, 10 oktober 2023

12 okt

Zoals een paar maanden geleden al is gezegd, gaan de dingen sinds eind september heel snel.

Ten eerste zijn fysieke biochips gewist en alles wat op die plekken in het lichaam is achtergebleven, is een dood, inactief circuit van de biochip. Deze biochipresten zijn ook zwakke plekken waardoor de Lurker vervormde kwantumfluctuaties en anomale plasma’s kan manifesteren die worden gegenereerd vanuit subkwantum unspace.

De Lurker straalt ook anomalieën uit subkwantum unspace door middel van kwantumfluctuaties en ze vervormen elementaire essentie rond het oppervlak van de planeet op de plasma-, etherische, astrale en mentale vlakken. Lurker kan deze elementaire essentie vervolgens sturen en manipuleren om de mensheid aan het oppervlak te beïnvloeden door de hoeveelheid kwantumfluctuaties op verschillende locaties in die elementaire essentie te verhogen of verlagen.

Er is meer informatie vrijgegeven over de Lurker. De Lurker is eigenlijk een conglomeraat van alle wezens die in subkwantum unspace werden geprojecteerd met extreem sterke technologieën in alle vorige kosmische cycli. De eerste projectie vond plaats aan het begin van de tijd in de eerste kosmische cyclus toen de Bron zich bewust werd van het bestaan van zoiets vreemds als een primaire anomalie. Toen besloot de Bron een deel van zichzelf in die anomalie te projecteren om het te begrijpen en op te lossen, en dat geprojecteerde deel raakte gevangen in de subkwantum anomalie en werd de eerste, primordiale Lurker, met meer Lurkers die zouden volgen in volgende kosmische cycli.

Eigenlijk als gevolg hiervan keerde een deel van de Bron zich tegen zichzelf en zo werd dualiteit geboren. De primaire anomalie met Lurker was zo sterk dat het tot op zekere hoogte de antahkarana kaapte, helemaal van het fysieke vlak tot aan de hoogste dimensie, en zelfs Opgestegen wezens hadden geen inzicht in wat er werkelijk aan de hand is in het anomale universum. Door kosmische cycli heen leerde de Bron over de anomalie en loste delen ervan op totdat zeer recent de tijd aanbrak voor de voltooiing van de dualiteit door de deuropening van de 11:11.

Zeer binnenkort zal een nog krachtiger doorgang opengaan die zal leiden tot de uiteindelijke verwijdering van de duisternis uit het universum en ook tot de uiteindelijke bevrijding van deze planeet. Alle informatie over die doorgang moet voorlopig verborgen blijven, behalve deze hint.

Vanaf september stuurt deze toekomstige doorgang al tijd-terugdraaiende lussen door de Minkowski ruimtetijd, en dit is de reden waarom de gebeurtenissen en situaties begonnen te versnellen.

Eerst hebben de duistere krachten een bepaalde rode lijn overschreden en als reactie daarop is de Resistance actie gaan ondernemen. Wat ze doen moet voorlopig helaas geheim blijven, maar hopelijk kan ik het binnenkort onthullen.

Ik wil alleen zeggen dat de duistere krachten met hun collectieve acties een kritieke massa Galactische Codex-principes hebben geschonden, en wettelijk gezien hebben de Lichtkrachten groen licht om in te grijpen op het oppervlak van de planeet, ongeacht de lokale wetten die de oppervlakte-mensheid toch al niet respecteert.

De eerste stap van dit oppervlakte-interventieproces was het verwijderen van al die Lichtkracht individuen met te veel oorlogstrauma’s of angst om een zinvolle bijdrage te leveren aan het bevrijdingsproces. De tijd van eindeloze Galactische raadsdiscussies is voorbij. Al die gewonde en angstige wezens werden naar locaties buiten dit zonnestelsel gebracht waar ze de broodnodige genezing zullen ontvangen en later kunnen ze zich weer bij de bevrijdingstroepen voegen als ze daartoe in staat of bereid zijn. Ongeveer 80% van alle leden van de sterrenrassen zijn uit het zonnestelsel gehaald, samen met ongeveer 40% van de Resistance, maar de overgebleven wezens zijn met veel minder angst en bereid om actie te ondernemen.

Saint-Germain kreeg het bevel over alle ondergrondse en oppervlakteoperaties, en alle Lichtkrachten, niet beperkt tot maar inclusief de Resistance en Pleiadische, Siriaanse, Andromedaanse, Arcturiaanse en Centrale rassenvloten, staan nu onder zijn bevel wat betreft planetaire operaties. Ashtar kreeg het bevel over alle operaties in de nabije ruimte en in de ruimte.

Saint-Germain heeft de Licht-Strijdkrachten opdracht gegeven onmiddellijk in actie te komen en op 5 oktober heeft de Resistance het overgrote deel van de kindermisbruiklocaties in de kelders onder de kastelen van de Zwarte adel ontruimd en vele kinderen gered.

De Zwarte adel zag dit als een inbreuk op hun privébezit en voor het eerst in hun bestaan vreesden ze voor hun eigen leven.

Als reactie hierop heeft de familie Pallavicini opdracht gegeven om Doom33 te activeren, of wat er nog van over is, aangezien Doom33 de afgelopen tien jaar sterk in kracht is afgenomen door acties van de Resistance.

Laat me je geheugen opfrissen over Doom33 uit een van mijn vorige artikelen:

Fysieke en niet-fysieke archons hebben een plan met de codenaam Doom33 om te voorkomen dat de massa arrestaties zullen plaatsvinden. Volgens dat plan zouden de niet-fysieke archons – zodra de massa arrestaties zouden beginnen – een signaal geven middels occulte rituelen aan de top fysieke archons binnen SMOM (Knights of Malta) en de 33e graad vrijmetselaars. Deze mensen zouden dan orders geven via hun lijnen binnen de militaire en de alfabet agentschappen om zoveel mogelijk vernietiging en ravage te creëren. Dit gaat samen met de Armageddon eindtijd profetieën die door de fysieke archons zeer worden gerespecteerd. Zij zouden alles doen om deze profetieën vervuld te zien. Je hoeft niet bang te zijn voor deze plannen aangezien de Lichtkrachten gedetailleerde plannen hebben om te voorkomen dat het meeste hiervan ooit zal gebeuren.

Volgens bronnen is de huidige oorlog in Israël uitgedacht door deze man, met connecties in zowel Israëlische hoge politieke kringen als met hoge connecties in Hamas, en waarbij Israël willens en wetens de inval van Hamas heeft toegestaan: 1e link en 2e link.

Het doel van de Zwarte adel is om het Israëlische conflict zo ver mogelijk uit te breiden in de hoop een Derde Wereldoorlog te creëren in overeenstemming met de profetieën van Armageddon: 1e link en 2e link.

De Lichtkrachten doen al het mogelijke om het conflict te beperken en te voorkomen dat het zich buiten de Israëlische grenzen uitbreidt. Daarom is het van het grootste belang dat zoveel mogelijk mensen elke 4 uur de meditatie voor vrede in Israël blijven doen: zie dit Nederlandstalige bericht.

De Resistance heeft dit conflict gebruikt als dekmantel om eindelijk te kunnen beginnen met enkele oppervlakteoperaties. Ze verwijderen nu actief scalaire en gerichte energiewapens van de oppervlakte.

Op 7 oktober is Hamas begonnen met een inval in Israëlisch gebied en ze hebben veel feestgangers aangevallen in de buurt van Urim Kibboets.

Door de chaos van dat gevecht als dekmantel te gebruiken, konden leden van de Resistance enkele scalaire en gerichte energiesystemen op de militaire basis van Urim, slechts een paar kilometer verderop, gedeeltelijk uitschakelen.

De Urim basis is op deze kaart gemarkeerd met een rood kruis:

De operaties van de Resistance aan de oppervlakte om scalaire en gerichte energiewapens te ontwapenen, die veel te veel Lichtwerkers lastigvallen, zullen doorgaan. Je kunt hun acties energetisch ondersteunen door de volgende meditatie te doen als je je daardoor geleid voelt. [zie hieronder]

Op 2 oktober begon iemand met toegang tot inlichtingen op zeer hoog niveau en een geavanceerd begrip van operaties achter de schermen, gecodeerde berichten te plaatsen op de website van de Amerikaanse schuldklok.

Het bericht op 2 oktober citeert Mattheüs 21:12.

Het bericht op 8 oktober citeert Openbaring.

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

Meditatie tegen 5G en scalaire netwerken

8/01/2023

Volgens Cobra is een van de controle- en mind control-mechanismen die door de duistere krachten wordt gebruikt het scalaire netwerk op het fysieke vlak. Het wordt gecreëerd met zendmasten voor mobiele telefoons, mobiele telefoons zelf en Wi-Fi-netwerken.

http://2012portal.blogspot.com/2023/05/situation-update-and-cobra-conference.html – link naar de Nederlandse vertaling.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om menselijke lichamen door muren heen in kaart te brengen met behulp van WiFi-signalen: 1e link en 2e link.

De afgelopen jaren hebben de duistere krachten ook het 5G-netwerk gepromoot en proberen ze nog een laag elektromagnetische afrastering te creëren om te voorkomen dat de sluier oplost en om de Aarde in quarantaine te plaatsen.

Bovendien wil de door chimaera gecontroleerde US Space Force het 5G-netwerk gebruiken als verdedigingslinie tegen positieve buitenaardsen.

En tijdens de pandemie werd algemeen bekend dat 5G-basisstations het immuunsysteem ernstig aantasten.

Momenteel voeren de Lichtkrachten enkele operaties uit om de groei van de 5G-netwerken tegen te gaan. Dus ondanks dat het 5G-netwerk groeit en niet wordt tegengehouden, groeit het langzamer dan de duistere krachten wilden.

Zoals Cobra suggereerde in het interview met de Sisterhood of the Rose, is het nuttig om een massameditatie te doen om deze scalaire en 5G-netwerken tegen te gaan.

https://www.welovemassmeditation.com/2023/06/sisterhood-of-rose-interview-with-cobra-portal-of-light-activation-part-2.html – link naar de Nederlandse vertaling.

We stellen voor om deze meditatie dagelijks om 3:15 PM UTC te doen. Je kunt deze meditatie ook op andere tijden doen en zo vaak als je wilt.

Hier is het tijdschema voor geselecteerde tijdzones:

Hier is het Facebook-evenement voor deze meditatie.

Hier is ook de Youtube begeleide audio afspeellijst korte link.

En hier zijn de instructies voor deze meditatie. De voorgestelde duur van deze meditatie is 15 minuten.

1. Gebruik je eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen

2. Verklaar je intentie om deze meditatie te gebruiken als een hulpmiddel om de scalaire netwerken rond de planeet tegen te gaan.

3. Roep de Violette Vlam op vanuit haar primaire bron om een cirkel van bescherming om je heen te plaatsen tijdens en na de meditatie. Vraag het om alles wat het Licht niet dient te transmuteren.

4. Visualiseer een bel van Licht rond het energieveld van je lichaam. Visualiseer dat deze bel van Licht je beschermt tegen de scalaire golven van de 5G en Wi-Fi-netwerken, mobiele telefoonmasten en de mobiele telefoons.

5. Visualiseer nu een Violette Vlam op alle faciliteiten die de scalaire netwerken op de planeet ondersteunen. Visualiseer dat ze uiteenvallen.

Overwinning van het Licht!

 
5 reacties

Geplaatst door op 12 oktober 2023 in Cobra

 

Tags: , , , , , , ,

5 Reacties op “Cobra: situatie-update, 10 oktober 2023

  1. rianluijten

    12 oktober 2023 at 22:01

    bij de meditatie 3e alinea wordt het woord ” niet ” gebruikt. mij is altijd geleerd,dat dit woord geen onbekend is,in de andere wereld……….. voorstel: beter zou zijn de zin…….om alles wat de duistere krachten hier ( willen) aanrichten, te transmuteren……..

    in verbinding rian .

    Like

     
    • eventnl

      15 oktober 2023 at 15:11

      Hallo Rian, de tekst is de letterlijke vertaling van het Engelstalige bericht. Zelf kies ik er altijd voor om de tekst aan te passen naar iets als “alles transmuteren naar het licht”.
      Licht en Liefde, Veronica

      Like

       
  2. Mieke Janmaat

    13 oktober 2023 at 07:51

    Goedemorgen Hartelijk dank voor deze weer zeer verhelderende berichtgeving. Dat geeft de mensheid weer moed. Hierbij geef ik aan dat mijn e-mailadres is gewijzigd. Deze luidt nu:

    Met vriendelijke groet Mieke

    Like

     
    • eventnl

      15 oktober 2023 at 15:08

      Hallo Mieke, ik kan helaas geen e-mail adressen veranderen. Wellicht kun je je aanmelden met je nieuwe e-mail adres en de aanmelding met het oude adres verwijderen? Met dank, Veronica

      Like

       
  3. Vera Ros

    21 oktober 2023 at 11:08

    Dankjewel Cobra voor deze update en Veronica voor de vertaling!

    <

    div dir=”ltr”>Ik heb de eerste link gevolgd en kw

    Like

     

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.