RSS

Boodschap aan de Resistance Movement; hoe het is om op de oppervlakte van de Aarde te leven.

07 jun

Cobra heeft ons meerdere keren verteld dat de goedwillende buitenaardsen zich niet kunnen voorstellen hoe het is om hier op Aarde op de oppervlakte te leven. Er is dan wel een soort ‘ervaringskamer’ waarin ze bij benadering kunnen ervaren aan wat voor energieën wij zijn blootgesteld, maar daar zitten ze even in en dan stappen ze er weer uit naar hun eigen liefdevolle wereld.
Vergelijk het maar met iemand die even heftige pijn voelt en een ander die de hele dag door aan zo’n pijn is blootgesteld. De eerste kan zich niet voorstellen wat de ander die de hele dag pijn heeft moet doormaken, zodanig dat sommigen daardoor zelfs suïcidaal worden.
Corey Goode heeft ons hier ook al op opmerkzaam gemaakt; hij stelde dat zij zelfs bang voor ons zijn omdat zij niet begrijpen waarom wij zo agressief of boos kunnen reageren. Dat weerhoudt hen er ook van om al te snel contact met ons te maken.

In het PFC interview van 29 mei 2017 deed Cobra de oproep aan ons om contact te zoeken met de Resistance Movement (RM) om te proberen duidelijk te maken wat wij voelen en ervaren. Hij gaf daarbij als mogelijkheid om een boodschap aan de RM op onze blogs te plaatsen. Met deze pagina wil ik een aanzet geven.
Hieronder staat mijn boodschap aan de RM en ik nodig iedereen uit om zijn eigen boodschap toe te voegen. Dit kun je doen door het geven van een reactie op dit bericht, onderaan de pagina. Je kunt dit ook gaan doen via je Facebook pagina of andere media, met de vraag aan jouw contacten om hun boodschappen toe te voegen.

Boodschap aan de Resistance Movement

Ik voel dat het is bedoeld dat wij leven in liefde, dat ons hoogste zelf liefde is.
Ik voel dat ik in vrede en respect met de mensen om mij heen wil leven en samenwerken, vanuit positiviteit.

Ik kies ervoor om mij niet te laten provoceren door negatieve energieën. Maar toch gebeurt dat. De kracht van de negatieve energie om mij heen is vaak zo groot dat het mij toch te pakken neemt, hoezeer ik ook probeer om mijzelf ervoor af te sluiten. Dan wordt ik overspoeld door boosheid en irritatie. Gevoelens die niet bij mij horen, maar die toch naar boven komen.

Op andere momenten kan ik worden overspoeld door moedeloosheid, als ik zie hoe de wereld om mij heen is gevuld met oorlog, agressie, onmenselijkheid, armoede, en dat het gros van de mensheid gewoon doorgaat met leven alsof er niets aan de hand is. Ik heb vertrouwen dat wij uiteindelijk die betere wereld zullen hebben, maar op zulke momenten wordt mijn vertrouwen zwaar op de proef gesteld.

En dan realiseer ik mij dat ‘het’ mij weer te pakken heeft; matrix, sluier, archons, black goo, AI, implantaten, noem ze maar op. Het slurpt mijn energie op, totdat ik in staat ben om bewust de keuze te maken dit niet toe te laten.

Maar deze bewuste keuze kun je alleen maken als men zich bewust is van wat er gaande is. En het overgrote deel van de oppervlaktebevolking heeft zijn ogen en oren gesloten, luistert niet naar zijn gevoel maar vertrouwt alleen op het hoofd en de ‘wetenschap’, noemt ons complottheorie samenzweerders, alu hoedjes, enz., en heeft er geen flauw idee van aan wat voor negativiteit ze worden blootgesteld. En als je dit niet weet, dan kun je het ook niet vanuit je eigen vrije wil stoppen.

Je kunt het ze eigenlijk niet kwalijk nemen, dit overgrote onbewuste deel van de wereldbevolking, want hun levens staan vaak in het teken van overleven. Overleven, zowel letterlijk – om niet dood te gaan van de honger, als figuurlijk – er hangt zoveel af van jouw slagen – partner – gezin – enz. dat je jezelf gewoon de tijd en de ruimte niet geeft om naar je diepere gevoelens te gaan, om je spiritueel te ontwikkelen. Deze mensen blijven hangen in het materiële en zijn daar zo afhankelijk van dat het ze bijna dag en nacht bezig houdt. Ze zitten in de tang van de banen, de banken, bezittingen, overheden, en hebben geen energie over om zichzelf open te stellen voor een andere kijk op de wereld om ons heen.

Resistance Movement, ik hoop dat ik met deze beschrijving een bijdrage heb kunnen leveren aan jullie begrip van wat het is om op dit moment als mens op de oppervlakte van de planeet Aarde te leven. Van de druk en negativiteit waarmee wij te kampen hebben, zowel het bewuste deel als het onbewuste deel van de bevolking.

Wij als Lichtwerkers hebben vertrouwen dat die verandering komt, maar als je onder zo’n zware druk staat duurt het echt wel heel erg lang. En sommige mensen houden dit niet vol, haken af, besluiten soms om eruit te stappen of om terug te keren naar het leven dat in het teken staat van materie, want dat lijkt veel makkelijker vol te houden.

Resistance Movement, wij zijn jullie heel erg dankbaar dat jullie zo’n enorme taak op jullie hebben genomen om de planeet Aarde uit zijn slavernijbestaan te bevrijden!

En wij kijken vol spanning uit naar het moment dat alles in de openbaarheid is, dat de ogen van de volledige mensheid zijn geopend, en dat wij openlijk contact kunnen hebben met onze buitenaardse en binnenaarde familie.

Overwinning van het Licht!

Veronica

 
9 reacties

Geplaatst door op 7 juni 2017 in buitenaardsen, Cobra, Resistance Movement

 

Tags: ,

9 Reacties op “Boodschap aan de Resistance Movement; hoe het is om op de oppervlakte van de Aarde te leven.

 1. Bauck

  7 juni 2017 at 18:51

  wat hierboven beschreven herken ik mij zo in! ik ben af en toe zo moe van alles wat er om mij heen en in de wereld gebeurt. ik weet ook dat de meeste mensen zwaar vergiftigd zijn, zowel fysiek door de vergiftigde voeding, chemtrails etc. als geestelijk door de media, de collectieven en alles wat mensen weg houdt van de waarheid. dan zak ik ook in de moedeloosheid en vraag ik mij af wat ik hier op aarde doe en waarom in deze tijd! daarom ben ik zo blij met cobra en deze website! daardoor voel ik mij verbonden met de andere lichtstrijders in de aarde, op de aarde en boven de aarde. het geeft mij moed en doorzettingsvermogen om mijn missie te leven!

  Like

   
 2. Maria

  8 juni 2017 at 01:54

  Prachtig Veronica. Hier is de mijne:

  Aan de Resistence Movement

  Veronica volgend over een beschrijving van onze levens in deze tijd wil ik een en ander toevoegen na nadrukkelijk bevestigen wat zij al heeft geschreven, in alle opzichten.
  Ik kwam al een keer tegen in een bericht van Jezus geloof ik, dat er momenten zullen zijn dat we denken dat we gek worden. We hebben twee dingen geleerd hier: aan de ene kant het geloof / religie, dat we zonder bewijs moeten aanvaarden en het andere uiteinde (de wetenschap): bewijs leveren want anders exit.

  En toen kwam Cobra met de boodschap van de eindtijd, waarin we leerden dat we in een spiegelrealiteit leven waarin alles illusie is.
  Nu moeten we geloven dat er een Resistance Movement bestaat en we op weg zijn naar de Gouden Eeuw…….
  Ik geloof het omdat het niet anders kan, en ik geloof het omdat de boodschappers betrouwbaar lijken. Als je ontdekt wat dit aardse leven werkelijk inhoudt, met eigenlijk alleen maar misbruik, in alle denkbare vormen, kan dat geen eeuwigheidswaarde hebben.

  Ik veronderstel dat jullie je best doen om de aarde te bevrijden. Het zal geen makkelijke klus zijn, waar alles wat geen misbruik is wordt tegengewerkt. De planeet van de slapers, las ik
  in een hypnoseverslag.
  Ik las in een artikel van Kevin Annett zoiets prachtigs dat ik dat ook met jullie wil delen:
  I looked for healing, but healing escaped me. I sought after God, and I searched for love, but neither could I see. I found myself, and I discovered all three.
  Vertaling: Ik zocht genezing, maar genezing ontsnapte me. Ik zocht naar God, en ik zocht liefde, maar geen van beiden kon ik zien. Toen vond ik mezelf, en ontdekte ze alle drie.

  Laat liefde, na ego en geld, ons nieuwe bloed zijn.

  Dank Resistance movement, dank dank dank, Maria

  Geliked door 1 persoon

   
  • Trudi

   9 juni 2017 at 13:28

   Lieve allemaal laten we met ze n allen zo veel mogelijk Liefde en Licht sturen en vooral blijven vertrouwen samen staan we sterk .en dank aan jullie dat jullie zo je best doen om de AARDE te bevrijden ik blijf er in geloven .

   Dank Resistance movement liefs Trudi

   Like

    
 3. Winfried Meier

  8 juni 2017 at 11:49

  Van Winfried aan R.M.
  Mij wens is: begin met selectief contacten te leggen met ons bewoners van de aarde. Zij die wat hun spirituele ontwikkeling betreft zich bewust zijn van hun goddelijke afkomst en bestemming verlangen naar een universele samenwerking ten dienste van ascentie en het inluiden van een gouden eeuw van vrede en overvloed. Laten we samen de handen uit de mauwen steken.

  Like

   
 4. Gea Hollestelle

  8 juni 2017 at 12:03

  Alles wat je ziet en ervaart aan gevolgen van macht en hebzucht, kortom een liefdeloosheid waarvan je dacht dat dit niet mogelijk zou kunnen zijn in onze leefwereld, komt in de spotlights te staan van ons bewustzijn.

  Dat betekent dat de mens een overstap maakt van ego-gedrag naar een bewust zielenwezen, zijn gevoelsleven, de vrouwelijke trilling, wint terrein! Je kunt ook zeggen het Licht, het bewustzijn wereldwijd, wordt zo helder dat alle leugens en bedrog ontrafeld worden. De onderste steen komt boven, alle rotte fundamenten worden afgebroken en dat geeft gigantische schokeffecten.

  Kijk even twintig jaar terug, dan constateer je dat dit immense proces exponentieel aan het groeien is. Sluit je ogen niet voor de pijnlijke en ongelooflijke praktijken, maar richt je op de wereldwijde schoonmaak, verbind je met het Lichtveld door gebruik te maken van je Bronkracht. Wij zijn schitterende wezens die kunnen kiezen voor het donker, maar ook voor Licht!

  Als het evenwicht verstoord is, komt een natuurlijke wet in beweging: een omslag in het tegendeel!

  Machtige bolwerken storten in en dat is een angstaanjagende oproepende kracht, niet om daarin mee ten onder te gaan als krachteloze slachtoffers, maar om de roep te verstaan onze ware essentie op te pakken, een CREEREND LICHTWEZEN.

  Like

   
 5. Antonetta

  8 juni 2017 at 13:46

  ik ben het volledig met veronica eens , Ik heb vroeger veel gemediteerd en licht verzonden in de wereld , maar tegenwoordig gaat het niet meer zo goed , fysiek wordt alles slechter en ik heb steeds een ruis in mijn hoofd , soms een beetje maar soms ook heel erg , ik gebruik alleen fytotherapie , want die chemische troep hoef ik niet !!! Ik vind dat het allemaal zo lang duurt voor we enige verbetering zien , hoe lang duurt het nog voor die pedofielenclub in de wereld wordt opgeruimd , ik weet dat het niet gemakkelijk is , maar elke dag verdwijnen er kinderen … ik heb zelf kleinkinderen en ben bang dat er iets met hen gebeurt . in mijn familie moet ik er niet over spreken want ze geloven je niet , ze schijnen niet door te hebben wat er in de wereld gebeurt …al die valse vlag aanslagen , ze zien ze niet voor wat ze echt zijn !!!! Mijn hoop is dat alles plots in een ” sneltreinvaart ” zal veranderen , want het gaat zoooo langzaam …Ik ben al wat ouder en hoop het nog allemaal mee te maken , en ik wil ook graag de de ” buitenaardsen ” ontmoeten !!!
  Er is sprake van ” ufomeldingen ” maar ik heb in heel mijn leven nog geen enkele gezien , en ik ben nu 73 , zou ik het nog meemaken ? ik blijf hopen op de nieuwe tijd !!!!

  Like

   
  • elles

   8 juni 2017 at 17:19

   Antonetta, dit zou ik geschreven kunnen hebben, ben het zo met je eens

   Like

    
  • Maria

   9 juni 2017 at 23:19

   Dit probleem van jou is het probleem van de hele wereld, niet zien wat er gebeurt en met oranje vlaggetjes op de kades staan zwaaien. Het moet voor de resistance ook niet leuk zijn om alleen maar ongeloof tegen te komen, en ik denk dat het zou helpen als we allemaal geloven wat er werkelijk gebeurt.
   Daarom ben ik een blog gestart: mariaenbuitenaardsen.blogspot.com. Vooral om alles over de kinderen en pedofilie te vertalen en te plaatsen. We zouden het allemaal moeten doen. Miljoenen blogs, met allemaal dezelfde onthullingen: over pedofilie, buitenaards contact, pharmacie etc. Ze kosten niets.
   Ik ben 67, en ik laat me er niet onder krijgen. Geen gezeik, iedereen rijk haha!

   Like

    
   • Maria

    9 juni 2017 at 23:20

    O, die fout maak ik vaker: mariaenbuitenaardsen.blogspot.nl.

    Like

     

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: