RSS

Nieuwe Wekelijkse Meditatie op de Zondagen: Sleutel tot Vrijheid Meditatie

17 aug

Cobra heeft ons in zijn Sleutel tot Vrijheid Meditatie Rapport van 15 augustus 2018 opgeroepen om vanaf nu elke zondag de Sleutel tot Vrijheid Meditatie te doen. De Lichtkrachten hebben hierom gevraagd “aangezien onze nieuwe meditatie veel meer is gefocust op het werkelijke issue en een veel groter effect zal hebben op de planetaire bevrijding“, omdat … “Sinds die tijd (1996) stroomt de vloed van primaire duistere plasma en duistere anomalie naar de oppervlakte van de Aarde. De energie van Al Nilam stargate en het Witte Vuur van AN is het tegengif voor deze vloed. Daarom was onze meditatie succesvol in het eindelijk gaan aanpakken van de wortel van alle slechtheid en begon het proces van dit voor altijd uit het universum te verwijderen.
De Sleutel tot Vrijheid meditatie vervangt de wekelijkse ascentie meditatie.

De meditatie vindt elke zondag plaats om 3 pm UTC.

IN NEDERLAND IS DIT 17.00 UUR

Op de website van We Love Mass Meditation vind je in de linkerkolom een teller die aftelt naar het moment van de meditatie. Handig bij twijfel over het juiste tijdstip (bijv. zomer/wintertijd of als je in een andere tijdzone bent).

Hieronder vind je alle informatie nog eens op een rij. Doe alsjeblieft mee want samen maken wij het verschil! Veronica

Hier is de eerste oproep van Cobra met achtergrondinfo voor deze meditatie.  En hier is de Youtube in het Nederlands.

Ook heel interessant is het artikel van Therese Zumi (Nederlandse vertaling) over het belang van deze meditatie.

Onder de instructies vind je links naar geleide audio’s e.d.

Instructies:

De voorgestelde duur voor de meditatie is 15 minuten.

1.Gebruik jouw eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

2.Richt jouw intentie erop om deze meditatie te gebruiken als een middel om het proces van genezing voor de Aarde en zijn bewoners te versnellen, de verwijdering van toplet bommen, en het triggeren van de Event.

3.Visualiseer een kolom van elektrisch blauw Licht die komt van de Galactische Centrale Zon, dan gaat door de Orion stargate (Al Nilam / Epsilon Orionis ster in de Orion constellatie), dan naar het zonnestelsel komt en door alle wezens van Licht binnen ons zonnestelsel gaat en dan door jouw lichaam naar het centrum van de Aarde.

4.Visualiseer een andere kolom van Licht die oprijst uit het centrum van de Aarde, dan omhoog door jouw lichaam en verder omhoog naar de lucht naar alle wezens van Licht in ons zonnestelsel en onze galaxy, door de Orion stargate gaat en zich uiteindelijk verbindt met het Galactische Centrum en de Bron.

5.Je zit nu in twee kolommen van Licht, het Licht dat zowel omhoog als naar beneden stroomt, tegelijkertijd. Houdt deze kolommen van Licht gedurende een paar minuten actief.

6.Visualiseer nu een Witte Vlam van AN die komt van de Bron, stroomt door het Galactische Centrum en door de Orion stargate naar de Aarde, alle overgebleven toplet bommen op de plasma laag rondom de Aarde zuivert. Visualiseer dat de Lichtkrachten van de Galactische Commando Vloot alle overgebleven toplet bommen verwijderen en oplossen met hun geavanceerde technologieën. Als jij je daartoe geleid voelt kun je aartsengel Metatron aanroepen om te helpen bij het zuiveringsproces. Visualiseer dat het Witte Vuur van AN alle anomalie zuivert en alle entropie binnen het plasma schild rondom de Aarde converteert.

7.Visualiseer dat de Event plaatsvindt, Eenheid, Harmonie, Vrede en Welvaart herstelt voor de Aarde en haar bewoners. Visualiseer dat Bronlicht zich makkelijk op planeet Aarde manifesteert en een einde maakt aan de quarantaine.

Klik hier voor meer informatie over het Witte Licht van AN – onder het kopje ‘zelfhulpmeditaties en protocollen’

De Godin wil vrijheid en er zal vrijheid zijn!

https://www.welovemassmeditation.com/2018/08/key-to-freedom-meditation-every-sunday.html

Hieronder de playlist voor geleide meditaties in meer dan 30 talen gemaakt door Smaly7:

https://goo.gl/z4UBNT

Als je de geleide audio als een mp3 bestand wilt downloaden kun je gebruik maken van de link die We Love Mass Meditation plaatste: mp3 versions of all guided audio for download: https://we.tl/xN889U3sVo  Deze link zal wellicht niet lang beschikbaar zijn.

Je kunt ook rechtstreeks vanuit Youtube een conversie doen naar mp3, ik gebruik daarvoor ‘4K Youtube to MP3’ maar er zijn veel meer programma’s.

Hier de Facebook voor de wekelijkse Key To Freedom meditatie:

https://www.facebook.com/events/224432391747051

Je kunt ook dit interactieve middel gebruiken:

http://audiopixel.com/interactive-meditation-tool

 

 
1 reactie

Geplaatst door op 17 augustus 2018 in Cobra, Geen categorie, Meditatie

 

Tags: , , , , ,

Een Reactie op “Nieuwe Wekelijkse Meditatie op de Zondagen: Sleutel tot Vrijheid Meditatie

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.