RSS

Wereldsymposium ‘Agartha to Humanity’, 25-27 augustus 2017

31 aug

In het weekend van 25-27 augustus is in New York het “Agartha to Humanity” Wereldsymposium gehouden. Agartha, in de Binnenaarde, een civilisatie die is ontstaan toen met de neergang van Lemurië en Atlantis groepen mensen naar de Binnenaarde ontsnapten en zo de rampen hebben overleefd. Zij hebben zich ontwikkeld tot een geavanceerd volk dat graag de mensheid terzijde wil staan als de quarantaine op de oppervlakte is opgeheven. Dit symposium is bedoeld om de mensheid vertrouwd te maken met het bestaan van de Holle Aarde en Agartha.

De voorzitter van het wereldsymposium is Tamarinda Maassen, ambassadeur van ‘het Binnenaarde koninkrijk van Agartha’, en Master Teacher van ‘The Ancient School of Wisdom’ – Salomonari in Roemenië .

Er is al veel over Agartha te vinden op het Internet. Admiral Byrd van het Amerikaanse leger heeft zijn verslag gegeven over hoe hij in 1947 met zijn legervliegtuig in het liefdevolle Agartha terecht kwam en de boodschap die hij voor de mensheid meekreeg; en natuurlijk werd hem de zwijgplicht opgelegd toen hij terug kwam in Amerika en zijn verhaal aan zijn meerderen vertelde. Hier vind je de Nederlandse vertaling van zijn verhaal.

Cobra heeft ook al veel verteld over Agartha. Hier heb je de bundeling van de vragen uit zijn interviews die over Agartha en de Binnenaarde gaan.

Steve Beckow van de website ‘Golden Age of Gaia’ heeft deze introductie over Agartha gemaakt die veel informatie van verschillende bronnen bevat.

Via Sheldan Nidle heeft de Galactische Federatie op 7 februari 2006 deze beschrijving gegeven van Agartha.

Verder is hier een getuigenis van Kolonel Billie Faye Woodard van de US Air Force, over zijn tijd in Area 51 en zijn bezoeken aan de Holle Aarde (vanaf 1982). .

Een van de sprekers op het symposium is Peter Moon, van het boek Transylvanian Sunrise. Het boek beschrijft hoe begin deze eeuw in de Bucegi Mountains grotten en tunnels zijn ontdekt die ongelooflijk geavanceerde technologie bevatten en ‘meubilair’ dat erop wees dat dit behoorde tot reusachtige wezens. En natuurlijk ook hier weer – alle betrokkenen werd absolute geheimhouding opgelegd en Roemenië kreeg als dank voor het stilzwijgen het NATO lidmaatschap. Hier vind je een samenvatting van dit hele verhaal.

Hieronder vind je de aankondiging van het symposium zoals gepubliceerd op https://www.agarthaworldsymposium.com/

en daaronder de dagverslagen van een deelnemer aan het symposium Suzanne Maresca van http://goldenageofgaia.com/

Veel leesplezier! Veronica

K I N G D O M  O F AGARTHA
AGARTHA TO HUMANITY WORLD SYMPOSIUM
AMBASSADOR OF THE INNER EARTH KINGDOM OF AGARTHA
– Master Teacher –
TAMARINDA MAASSEN

Krachtig 3-daags Wereld Symposium

De officiële ambassadeur van het Binnenaarde koninkrijk van Agartha, Tamarinda Maassen, zal publiek in New York, USA spreken in 2017, op het “Agartha to Humanity World Symposium”

– Waar de werelden elkaar zullen ontmoeten –

in Garden City, New York, 25, 26 en 27 augustus 2017

​Dit zal de eerste stap zijn in een publiek openbaarmakingsinitiatief van degenen van de Binnenaarde – het Koninkrijk van Agartha – naar de mensen van de Aarde. Wij nodigen de hele mensheid uit om aanwezig te zijn bij dit publieke symposium – en om meer te leren over deze oude civilisatie, en hun tijdige boodschap aan de mensheid.

​​”Aan de mensen van de Aarde. Wij hebben gedurende eonen jullie ontwikkeling gezien, en het is nu de tijd om te herverbinden met jullie uitgebreide familie rondom de wereld. Wij nodigen jullie uit om te komen en te leren over jullie werkelijke oude geschiedenis die opzettelijk voor jullie verborgen is door een groot en machtig cabal. Al die jaren hebben wij met jullie bevolking gecommuniceerd om begeleiding te geven aan jullie leiders, daarbij hebben wij boodschappen aan jullie gestuurd via onze afgezanten. Die via jullie onze communicaties hebben gepubliceerd door nieuwsartikelen en geselecteerde media outlets.

Wij hebben op dit moment in de tijd van de geschiedenis van de mensheid besloten om een gemeenschappelijke diplomatieke dialoog aan te gaan met de menselijke bevolking – rechtstreeks – over onze cultuur, technologie, en spirituele inzichten om jullie te helpen bij de komende veranderingen die jullie spoedig zullen ervaren. In toevoeging op onze presentaties op het symposium zullen er vraag-en-antwoord sessies zijn met het publiek. Alle vragen zullen worden beantwoord. Nu is het de tijd om te ontwaken, wij zullen degenen helpen die klaar zijn om te verschuiven van deze matrix van illusie naar een realiteit van waarheid en zeggenschap.

Wij, de Agarthans, zenden jullie onze groeten en persoonlijke uitnodiging om ons te ontmoeten waar de werelden samenkomen, op de aardelaag van New York, USA. Wij kijken uit naar onze vereniging.”

Tamarinda Maassen
​Ambassadeur van Agartha (Master Teacher – The Ancient School of Wisdom – Salomonari)
RAMA-NIA VALAHIA (Romania) – Kingdom of Agartha – Inner Earth Entrance

Sprekers

TAMARINDA MAASSEN – Ambassador of Agartha
Teodor Maassen – [ GUEST SPEAKER ] – Senior Student of the Ancient School of Wisdom
Oana Dembele – [ VIRTUAL GUEST SPEAKER ] – Senior Student of the Ancient School of Wisdom
Peter Moon – SPECIAL INVITED GUEST – International Author | Book Publisher
Dr. David Anderson – SPECIAL INVITED GUEST – [ VIRTUAL GUEST SPEAKER ] Anderson Institute | Time Control
TBA – SPECIAL INVITED GUEST – [GUEST SPEAKER ] REVEALED AT SYMPOSIUM
TBA – SPECIAL INVITED GUEST – [GUEST SPEAKER ] REVEALED AT SYMPOSIUM

DAGVERSLAGEN door Suzanne Maresca

http://goldenageofgaia.com/2017/08/25/everyone-was-someone-you-could-talk-to-first-agarthan-update/

Iedereen was iemand waar je mee kon praten : eerste Agartha update

August 25, 2017 By Suzanne Maresca

Wij zijn net terug van het afgezantendiner en ik wilde een paar dingen delen voordat ik uitgeteld ben. Voor het geval dat je niet naar de website bent gegaan en het hebt doorgespit voor de hoeveelheid informatie daar … Tamaranda Maassen is een ambassadeur van Agartha in menselijke vorm, geboren in Roemenië .

https://www.agarthaworldsymposium.com/

Zij is de hoofdspreker van het Agartha to Humanity Symposium dat ik bijwoon met mijn dochter, als leden van de pers. Wel, Tamarinda is zowel plezierig als aanbiddelijk, en mijn hart stelt geen vragen bij wat wordt gepresenteerd. Het is waarom ik hier ben, werkelijk. Ik bedoel, als dit allemaal echt is moet iedereen dit weten.

Ik wil haar bijna niet beschrijven want daarmee zou ik nooit de essentie kunnen weergeven van het moment. Op een moment kwam zij aan het eind van onze tafel zitten om ons te vertellen hoe ingewijden in Tibet zijn geïnstrueerd om alcohol te drinken. Er was veel gelach maar er werd een serieus punt gemaakt. Ik wilde dat ik wist wat het was. Voordat zij op deze gedachte inging maakte zij een opmerking over de vreemde vorm waar zij in zit. Ik denk dat ik veilig kan stellen dat zij refereert aan haar Agartha fysiek, mogelijk veel groter dan haar menselijke vorm.

Ik heb bergen vragen.

Alles wat ik over haar kan zeggen is dat zij mij doet denken aan de Dalai Lama in de zorgeloze geluksfactor.

Het gebeurde dat wij de laatsten waren die er zaten en Tamarinda zat naast mijn dochter Merinda. Tijdens haar verhaal ontmoetten haar ogen vele malen die van mij. Het is Liefde dat ik daar zie. Wat een potentieel is er op deze plek!

De rit was iets meer dan 70 mijl, maar verkeer door New York City was echt verschrikkelijk. Mogen de engelen al diegenen zegenen die elke dag zo’n moeilijke reis moeten maken. Wij kwamen niet op tijd aan in het hotel voor registratie, en geen van de dingen die op de agenda stonden leken te gebeuren. Het symposium start feitelijk ook pas morgen.

Terwijl wij in de lobby rondhingen ontmoette ik wat van de andere mensen die hier zijn om dezelfde reden dat wij er zijn. Er was een dame uit Australië, een stel van Belize, een dame van Montreal, een van Delaware en een andere van New York. Ons gezelschap aan het diner kwamen uit Californië, en twee anderen van New York. De tafel was behoorlijk lang. Het fijne is dat iedereen die aanwezig was iemand was waarmee je kon praten over wat dan ook, wat gewoonlijk niet opkomt in conversaties.

Een van de opmerkelijke zaken dat een thema lijkt te zijn voor het overgrote deel van de Lichtwerkers is isolatie. Het laat zich zien bij bijeenkomsten en het laat zich zien in onze ‘contact us’. Wij voelen het allemaal, elke dag dat wij iets hebben van een super leuke of nuttige realisering en het zou gewoon heerlijk zijn als er iemand was waarmee je het kon delen, face-to-face. Het is een specifiek soort eenzaamheid, en het spreekt tot een basis menselijke behoefte dat goed in onze psychologie vast zit … wij hebben een groep nodig.

Dus wat ik mij nu afvraag, nu dat wij zijn losgelaten en schoongewassen door de zonsverduistering, hoe lang voordat wij beginnen te magnetiseren in klompen zoals dat in Etch-A-Sketch?

Hoe dan ook, morgen heeft wat ik verwacht een absoluut zeer fascinerend iets te zijn dat ik wellicht nog nooit eerder heb ervaren. Ik zal delen wat ik kan, Internet is hier niet geweldig en ik heb letterlijk geen idee hoe de dag eruit zal zien.

http://goldenageofgaia.com/2017/08/26/289301/

Niets te verbergen: tweede Agartha update

August 26, 2017 By Suzanne Maresca

Okay, Ik moet eerst delen dat ik maar half schertste toen ik zei dat ik de laatste Agartha mode wilde zien. Deze morgen, toen Tamarinda de kamer binnenkwam, droeg zij een koningsblauw gewaad met een sprankelend gouden lijfje. Over haar schouders lag de meest unieke cape gemaakt van wat eruit zag als zijde van dezelfde intens blauwe kleur. Door wat magie van de kledingmakers was de cape afgewerkt met zilveren versieringen lang de randen en achterop. Ik hoop dat je het fijn vindt als ik ook de outfit van haar zoon Teodor beschrijf. Hij fungeert als Tamarinda’s vertaler, en is ook een senior student van de Ancient School of Wisdom. Hij droeg een nachtblauwe velours knielange jas versierd met gouden knopen. De mouwen en opstaande kraag waren overvloedig geborduurd met goud. De broek was goudachtig van kleur, gesloten aan de enkel. Vergeef mij alsjeblieft, maar ik vond zijn schoenen ook prachtig … maar ik neem aan dat dit voor vandaag genoeg over de mode was.

Het was een hele volle dag. De ambassadeur van Agartha, Tamarinda Maassen begon met te zeggen dat zij niets te verbergen heeft. Zij sprak over hoe, wanneer je iemands ogen ontmoet met de jouwe, er geen verstoppertje is. Terwijl zij dit uitlegde vroeg zij aan Teodor om de muziek te starten. Dus, hij zou de computer aanzetten om dat te doen en dan sprak zij weer. Hij vertaalde voor haar en zij vroeg weer om muziek … Dit ging een tijdje zo door, maar toen de eerste flarden van muziek klonken en mijn bewustzijn binnenkwamen … begonnen de tranen te stromen. Tamarinda richtte zich naar mij en onze ogen ontmoetten. Wij bleven hierin voor … ik kan echt niet zeggen hoe lang.

Een groot deel van informatie werd toen tussen ons uitgewisseld. Zij ging naar andere mensen in de kamer en hield een stilteperiode om van de unieke en aangrijpende muziek te genieten. Zou ik het gevoel kunnen beschrijven? Ik stel mij voor dat iedereen die dit weekend aanwezig was zijn eigen unieke reden had om hier te zijn. Wellicht dat voor mij het meest diepgaande was de herkenning en realisering van zaken waar ik nooit eerder woorden voor had. Het woord “thuis” blijft opkomen, maar dat zou zoveel verschillende dingen kunnen betekenen dat ik het er maar gewoon bij laat.

De andere spreker vandaag was Peter Moon, en hij gaf een presentatie die kort inging op de variëteit van regeringsprojecten rondom het beïnvloeden van menselijk gedrag. Het Philadelphia experiment, Brookhaven labs en het Montauk project leidden allemaal tot experimenten met tijdreizen. Hij sprak over het belang van Roemenië , en hoe Hollywood opzettelijk Transylvania heeft gedemoniseerd om wat daar te vinden is. Het voelt voor mij als al het andere dat is verborgen voor de mensheid, of opzettelijk verdraaid naar iets dat behoorlijk bezijden de waarheid is.

Er is vandaag zoveel informatie gegeven. Het is behoorlijk veel om te verwerken en terwijl ik het niet allemaal beschrijf zitten wij in de herkenningsfase. Het beste is om een open mind en open hart te hebben.

Er zijn wat vragen beantwoord – Agartha is een ruimte en niet een plaats. Tamarinda’s lichaam in Agartha is in een slaapstatus en deze is 2 meter lang, zij is geen ‘walk-in’.

Ik stelde een vraag over ‘waarom nu’? Er zijn machten die geen disclosure wilden dus wat is er nu, na de zonsverduistering dat het mogelijk maakt om dit te doen zonder gevaar?  Zij antwoordde dat het al tien jaar in onderhandeling was om dit symposium te hebben, en dat het inderdaad een zeer gevaarlijk en moeilijk iets is om te doen. Ik vroeg waarom nu en waarom zouden zij instemmen … en zij antwoordde met het verrassende statement dat zij (leden van de cabal) ook vrij willen zijn.

De ambassadeur vertelde een verhaal dat ik omwille van de tijd kort zal houden – de tirannen in onze levens kunnen feitelijk degenen zijn die zo diep van ons houden dat zij ermee hebben ingestemd om ons te helpen een bepaald iets te leren. Peins hierover om het heerlijke verhaal voor jezelf hieruit te halen als je dat wilt.

Tamarinda zei dat in 2012 iedereen dacht dat er niets gebeurde en de zaal barstte in lachen uit.

Een ding dat ik zeker van vandaag zal delen is het idee dat geluk een keuze is. Geen nieuw idee, maar … “Ik ben mijn eigen geluk” is een mantra die wij kunnen gebruiken, en onze lichamen zullen reageren op de hoge frequentie van de woorden.

Hoe dan ook, dit is alles wat ik vanavond aan kan. Morgen is de tweede dag bij deze bijeenkomst en dan zal de specialist over tijdreizen spreken. Kennelijk heeft deze persoon zich een tijd niet laten zien, en het feit dat hij zich nu hiertoe ontwikkelt is op zichzelf al bemoedigende informatie.

http://goldenageofgaia.com/2017/08/27/time-travel-and-ancient-wisdom-third-agarthan-update/

Tijdreizen en oude wijsheid; derde Agartha update

August 27, 2017 By Suzanne Maresca

Laat mij beginnen met te delen dat mijn hele lichaam behoorlijk vol voelt. Ik weet niet goed hoe het te beschrijven en het gevoel begon rondom de eclips.

Het voelt alsof mijn huid doorlaatbaar is en er is zoveel energie in dit lichaam dat het zich voorbij mijn huid uitstrekt. Buiten mijn huid? Ik vind dit wel een leuk idee, zelfs als ik niet volledig begrijp was er gaande is. Ik weet, zoals wij allemaal … dat deze eclips echt zo significant was als wij hebben gedacht.

Gauw naar deze ochtend, toen ambassadeur Tamarinda Maassen de stille zaal binnenkwam in een perzikkleurig velours gewaad en erbij passende vloerlange cape. Zij werd gevolgd door Teodor gekleed in een andere lange tuniek van een Florentijns goud op gouden zijde print. En ook weer versierd met gouden borduursel. Wij leerden vandaag dat zulke decoratie op hun kleding ook een symbolisch doel heeft, inbegrepen heilige geometrie en mathematica en mandala’s.

Tamarinda begon de dag met te beschrijven hoe wij meer energie voor ons beschikbaar kunnen hebben. Zij gebruikt een metafoor als volgt: Het Goddelijke Wezen is de nucleus, aanhangsels zijn de elektronen. Wij zijn als aanhangsels voor deze Aarde, en zij suggereerde dat wij zijn als uranium waarbij – hoe minder elektronen het bevat, hoe krachtiger het is. Dus in basis houden onze aanhangsels ons weg van het bereiken van ons volledig potentieel.

Het volgende is wat ‘mind-blowing’ … het menselijk organisme heeft 24 paar genen. Wij gebruiken daar 22 van omdat de nummers 23 en 24 zijn gezakt in nummer 22. Deze twee paar ingestorte genen zijn onze goddelijkheid, en wij zijn gevallen goden. De ambassadeur sprak over een bijbel die zich in Holland bevindt. Er is maar één exemplaar en het is een uitleg over waarom de goden zijn gevallen. Daarin zit kennelijk een uitleg over de P-40 genen als het verweer van het lichaam. In P-24 echter zit een gecreëerd genen dat de P-40 afweerder vernietigt, en raadt wat zijn identiteit is?

HIV

Er is zoveel informatie die ongezien voorbij is gekomen en luidop gedeeld op dit symposium. Als ik mijn aantekeningen bekijk over wat te delen dan lees ik iets en herinner mij het met “O, wat was dit fantastisch om te horen”. Veel zaken waarover is gesproken zitten al in mijn veld als de waarheid. Sommige dingen voel ik dat zij wellicht lijden onder de vertaling, dus het lijkt wijs om wat speelruimte te hebben en niet teveel absolute dingen bij het besluit of enige van de gestelde ideeën feitelijk overeen komen wat ik nu als de waarheid zie.

Tamarinda gaf aan dat koning Arthur een arm man was in zijn eerdere incarnatie. Hij was een man met weinig inkomen die weggaf wat hij had aan degenen die in grotere nood zaten dan hij. Ik ben er niet zeker van of is gesteld dat hij een overeenkomst was aangegaan om zo te zijn in ruil om zijn eigen land te hebben de volgende keer dat hij er zou zijn, maar daar ging het om; het was op vastgesteld verzoek dat hij in zijn volgende levenservaring zijn koningschap manifesteerde.

Nu over naar de sappige deeltjes over tijdreizen. De eerste gastspreker vandaag was dr. David Anderson. Hier geef ik toe dat ik noch een wetenschapper ben, noch iemand die van mathematica houdt. Merinda maakte uitgebreide aantekeningen tijdens dr. Anderson’s presentatie en zij heeft ermee ingestemd om meer gedetailleerd iets hierover te schrijven dan ik hier nu doe.

“Space Time Physics” was de titel van zijn presentatie. Het eerste dat mijn rug wat deed rechten was de frase “exotische materialen die nu nog niet bestaan”. Dr. Anderson bracht stellingen naar voren over de haalbaarheid van het gebruik van tijdreizen technologie. Het is de draaiing van de Aarde die overvloedige, schone, vrije energie creëert. Zou het je verrassen om te weten dat tijdreizen mogelijk is? Dat wetenschappers nu debatteren over disclosure van dit feit, evenals de ethische vragen rondom de onbekende consequenties die mogelijk zijn zou de technologie worden gebruikt voor iets anders dan het betere voor de mensheid?

Het is heerlijk dat de discussie nu niet gaat over hoe het te gebruiken om geld te maken of macht te krijgen om anderen te manipuleren. En deze innemende wetenschapper gaf toe dat hij voelde dat aartsengelen en buitenaardsen de mogelijkheid hebben om ruimte/tijd te manipuleren. Ik vond het heel bemoedigend, ook toen een allopathische dokter in het publiek een vraag stelde over genezing. Terwijl hij sprak liet hij zijn prachtige ziel zien in hoe hij zich voelt als er iemand voor hulp naar hem toe komt.

Wellicht is het naïef van mij om zo te denken, maar een eenvoudige oplossing zou zijn om alleen tijd/ruimte technologie te gebruiken om de toekomst in te gaan om informatie te verkrijgen die in het voordeel zijn voor het collectief. Wij kunnen onze energie focussen op een vreedzame en ethische disclosure en het gebruiken voor deze technologie. Enig reizen naar vorige gebeurtenissen om te genezen en te verschuiven zou worden gedaan via het bewustzijn van de mens alleen, wat wij als alchemisten absoluut kunnen doen.

Dr. Anderson zei dat deze mensen betrokken bij tijdreis experimenten hebben geleden. Bewustzijn zonder een langzaam proces om het te observeren veroorzaakt schade op een emotioneel niveau. Kennelijk weten wij nu genoeg om het onderwerp voor te bereiden dus er is niet veel moeilijkheid, maar deze spreker gaf een aantal keren aan dat hij zit onder een bindende geen-disclosure overeenkomst.

Dr. Anderson sloot zijn presentatie af met te zeggen dat de eeuw van technologie om de mensen te helpen is begonnen.

Teodor Maassen was vandaag de tweede gastspreker, evenals dat hij zijn rol had als vertaler voor Tamarinda. Hij deelde met ons een klein deel van zijn initiatie als een Tibetaanse monnik. Hij sprak over mandala’s als mystieke middelen en hoe zij zijn gecreëerd; de Flower of Life, het Geheim van de Sigil en de kracht van oude Germaanse runen. Ik heb dit allemaal in een zin geperst, maar geloof mij wanneer ik zeg dat er heel veel informatie verpakt zat in een paar uur. Hij bevestigde iets dat mij een paar weken geleden gebeurde. Als wij op dit moment enige negatieve energie naar een andere persoon zouden sturen zou het zelfs nooit ons eigen veld uitkomen omdat het naar ons terugbonst op het moment dat het de binnenmuur raakt. Feitelijk is dit ietsjes anders dan mijn visie. Ik zag het als terugbonzen van het doelwit van genoemde negatieve energie, maar het is logischer dat het nooit in staat is om buiten ons eigen veld te komen.

Hoe dan ook, dit was de tweede dag van een driedaags symposium. Waar ik nu naar uitkijk is om naar bed te gaan.

O, en dit gebeurde. Toen wij in het hotel incheckten ontdekten wij dat de tv niet werkte. Degene die kwam om het te repareren kon het niet, en liever dan van kamer te veranderen kozen wij ervoor om het zonder tv te doen. Vanavond na een lange dag wilden wij gewoon wat hangen bij een film. Wij probeerden weer hem aan te zetten en dezelfde boodschap kwam … “geen kabel”. Nou ja, dus gewoon … ik vroeg luidkeels aan Einstein om ons te helpen met de tv. Merinda hoorde mij, deed een paar dingetjes en zette het apparaat aan en, zonder gekheid, hij deed het.

Het leven is hier anders. Volgens ambassadeur Tamarinda Maassen; vanaf het moment van de laatste eclips en verdergaand, zitten wij in een andere realiteit dan die welke wij zo lang hebben gekend.

Morgen is een andere lang dag om ons te doordrenken met informatie van een hoge frequentie.

http://goldenageofgaia.com/2017/08/28/wrapping-up-the-agartha-to-humanity-symposium/

Het laatste over het Agartha to Humanity Symposium

August 28, 2017 By Suzanne Maresca

Paula, Tamarinda, Suzanne, Teodor, Merinda

Wij reden gisteravond laat liever terug naar huis dan in het hotel te blijven. Zowel Merinda als ik hadden behoefte aan het comfort van onze eigen gezegende ruimte. Tegelijkertijd was het bitterzoet om onze nieuwe vrienden achter te laten. Iets over deze bijeenkomst echter gaf mij het gevoel dat wij op enig moment al deze mensen weer zullen zien. Zucht.

Mijn leven is voor altijd veranderd. Dit is een goed ding, maar ik moet zeggen dat wat zaken die wij dit weekend hoorden wat mind-bending waren. Zoals ik zei, ik onderschrijf niet alles dat was gepresenteerd. Maar deze mensen zijn heel echt. Daar is geen twijfel over.

Tamarinda begon de dag met een presentatie over tijd en dimensies, pathogenen die feitelijk buitenaards van oorsprong zijn en een discussie over de velden rondom het lichaam.

De verrassingsgastspreker van vandaag was iemand waar ik niet eerder over had gehoord. Een lange dunne man stond op en glimlachte. Hij had een goed gezicht met sprankelende blauwe ogen. Zijn presentatie was pakkend en leuk, en alleen nadat hij erin zat vonden wij uit wie hij is. Betekent de naam Duncan Cameron iets voor je? Hij was betrokken bij het Philadelphia experiment (1) en het Montauk project (2). Ik zal links geven naar informatie over deze programma’s, maar de beste manier om te zien wie deze man is, is hier: ~ http://duncancameronrealitywalker.com/index.html

Sommige van de dingen die Duncan zei over het ‘geschoten’ worden in andere dimensies en het meestal ontmoeten van tweedimensionale wezens had wat tijd nodig om te zakken. Ik begon mij af te vragen of hij vrijwilliger was voor dit soort misbruik, en het interne antwoord dat ik kreeg was dat hij dat inderdaad was, maar niet waarschijnlijk op een hier en nu niveau.

Hij kwam met dit leuk speeltje genoemd een ‘wind wand’ dat rondgedraaid kon worden om een geluid te maken als een Australische ‘Bullroarer’. Ik zal het een frequentiegenerator noemen. Hij en Tamarinda waren als twee spelende kinderen. Zij zongen, dansten, giechelden. Geluk is een keuze.

Hij beantwoordde veel vragen, waarvan sommige met het statement als zijnde onder militaire operaties dus hij kon niets meer zeggen. Dat was zijn antwoord toen ik vroeg over de balans van macht in het leger en of er meer waren die werkten voor verdere menselijke evolutie dan dat er waren die probeerden het te stoppen. Maar hij had er iets interessants aan toe te voegen …

Deze man, die dingen heeft gezien en gedaan die maar weinig anderen hebben gedaan en leefden om erover te vertellen … deze man wees op de macht die mensen hebben om letterlijk onze realiteit te veranderen met onze gedachten. Hij kijkt door vormen! Of wij onprettige gedachten hebben of mooie, zij zweven uit, onze realiteit in. Wanneer zij zeggen dat gedachten dingen zijn is het een betekenisloze kreet, en wij moeten ons dit allemaal serieus ter harte nemen.

De uitnodiging is om altijd mindful te zijn. De wereld die wij willen zien komt wanneer wij verantwoordelijkheid kunnen accepteren voor zelfs onze gedachten. Het is een goede training voor het zijn van telepathisch met onze communicatie, om ons voor te stellen dat onze gedachten niet geheim zijn. Een beetje beangstigend, niet? Maar wat willen wij, hoe dan ook?

Duncan maakte een fascinerend statement dat iedereen op de planeet binnen 15 minuten kan worden gevonden door onze eigen unieke energie handtekening. Hij zei ook dat wij allemaal een dubbel hebben, en ik weet niet zeker waarom maar niemand scheen te voelen dat zij verdere uitleg nodig hadden, ik ook niet.

Zijn website legt het echter uit, en hij biedt ook een aantal interessante diensten. Persoonlijk energieveld schoning en een verbijsterend menu van andere visionaire sessies. Om zaken soepel en makkelijk te laten gaan is werken met veldresonantie, en 12% van onze realiteit is vormbaar.

Wij zijn gewoon doordrenkt met Licht en informatie bij deze gebeurtenis, en voor de komende ik weet niet hoe lang zullen wij verwerken wat hij hebben opgenomen.

Bottom line? Voor jullie “bewijs het” soort mensen… ik kan jullie niet helpen. Wij hebben onze eigen persoonlijke disclosure ervaren en iedereen is vrij om onze ervaring op te nemen of niet. Ik dacht dat ik het afschuwelijk zou vinden om thuis te komen zonder bewijs. Nu heb ik deze zorg niet meer. Mijn wereldbeeld is zeker bijgesteld. Het kan een tijdje duren om de ervaring volledig te integreren, dus er kan later wat meer gepost worden.

Voor nu zal ik zeggen dat wij allemaal magiërs zijn, en wij zijn allemaal alchemisten. Onze wereld staat op het punt van epische veranderingen en het is tijd dat wij onze goddelijkheid omarmen.

Links, alleen voor informatie doeleinden:

(1)  The Philadelphia Experiment ~  https://en.wikipedia.org/wiki/Philadelphia_Experiment

(2) The Montauk Project ~ https://en.wikipedia.org/wiki/The_Montauk_Project:_Experiments_in_Time

Vertaald door Veronica

 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 31 augustus 2017 in Agartha, Cobra

 

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: