RSS

Kolonel Billie Faye Woodard, US Air Force, over Area 51 en de Holle Aarde

Hieronder staat een ongelooflijk verslag uit de eerste hand van een Kolonel van de Air Force van de VS. Over de binnenkant van onze planeet courtesy abovetopsecret.com/onelight.com .]

Deze informatie werd met toestemming verzameld en geschreven vanaf een registratie die per telefoon werd gehouden op 10 januari 2002. (Greg Gavin/Onelight.com):

Mijn naam is Kolonel Billie Faye Woodard van de Air Force van de VS.

Aankomst en Onderwijs.

Ik werd eerst gestationeerd in Nevada in het gebied Fifty One, Area 51, op 28 januari 1982. In deze dienstperiode bezocht ik de Holle Binnenkant van de Aarde zesmaal, 800 mijl diep, (1200 km) Na mijn aankomst op Area 51 werd ik onderwezen in het bestaan van tunnels onder Area 51 en spoedig daarna ontmoette ik verscheidene Ondergrondse Shuttle Werkers die een lengte hadden van 13/14 feet. (3.90 tot 4.20 m). Deze tunnels die dwars door  de wereld heen gaan, worden gebouwd door een soort wezens die hier bestonden voor wij er waren, een hele lange tijd.

Direct na mijn aankomst in Area 51 werden me de tunnels en alle werk van de voorziening zelf bewust gemaakt. Ze vertelden me dat de eerste 15 niveaus van Area 51 door mensen waren gemaakt; en dat niveaus 16 – 27 er al waren. Niemand van onze regering had die gemaakt. We gebruikten ze alleen.

Mijn vader was in Roswell gestationeerd. Als deel van mijn inwijding in militaire dienst vroeg hij aan of ik, samen met hem, gestationeerd kon worden in het Pentagon. Daar zeiden ze: “We hebben een nieuw werk station voor jullie dat heet de Area 51 voorziening en ligt in Nevada.” In het algemeen noemen ze dat S-4. Toen ik in het Pentagon ging was ik Tweede Luitenant.

Toen ik in het Pentagon was gaven ze me een veld commissie als Eerste Luitenant. Na drie weken daar te zijn gaven ze me mijn volledige Kolonels rang, zeggend: “Je moet volledig Kolonel zijn om in de volgende voorziening gestationeerd te worden.” Er waren 150.000 mensen personeel in deze voorziening, bijna 85% militair en 15% burgers. Na mijn aankomst daar werd ik ondergronds mee genomen en zag ik in 11 en een half jaar het daglicht niet meer.

De Tunnels en Shuttles

De muren van de tunnels zijn heel glad. Als je een holle buis door een bal van klei steekt krijg je een idee van hoe glad het was. De muren hebben een wat lijkt op een marmeren finish, die  gemaakt is van een metalen substantie, ondoordringbaar, de oppervlakte van de muren kan niet worden gepenetreerd zelfs niet door een boor en ook een laser zal niet door de oppervlakte gaan.

Herinner je dat er een tijd was toen we gewoon waren om troepen bewegingen te zien gaan van punt  A naar punt B over Aarde’s oppervlakte, steeds weer. Zo lang geleden was het niet. Nu zie je dat bijna niet meer. Nu gebruiken ze tunnels om al deze troepen op grote afstand te sturen. De tunnels zijn breed genoeg om er twee 5.50 m grote wheelers (vrachtauto’s) naast elkaar door te laten gaan.

Van Area 51 af gaat een shuttle naar de Stille Oceaan – dikke vijfhonderd km west van Monterey – waar een piramide is; en een andere shuttle gaat naar de Cheyenne Mountain voorziening.

De lengte van een grote shuttle machine is ongeveer 380 m lang. Bewoners van de binnenkant maken gebruik van deze machines – een enorm voertuig om grote aantallen mensen/wezens/wat dan ook, snel te vervoeren.
De kleinere shuttle is 150 tot 200 m lang, dit was het soort waar ik in was. De snelheid van de shuttles is sneller dan de snelheid van het geluid, ze kunnen van Area 51 naar het hoofd-interieur van de Aarde reizen in minder dan 10 aardeminuten. In 5 tot 6 minuten ben je daar.

Het materiaal dat gebruikt word voor de shuttles is dezelfde substantie als waarvan de huid van het ruimtetoestel is gemaakt bij Roswell (wat dus gevonden werd bij Roswell in 1947. vert). De shuttles lopen met elektromagnetisch kracht terwijl ze de roosterlijnen van de Aarde gebruiken. De operators die ik eerder noemde en die ongeveer rond de 4 meter groot zijn, zien er net als ons uit, maar zijn hoger geëvolueerd en spreken via telepathie. De mannen hebben wel of geen baard en de vrouwenhuid is smetteloos en ze hebben werkelijk een volmaakte teint. Hun uitdrukking voor Mensen is een van bezorgdheid voor ONS – omdat zij zien waar mensen op af stevenen. Er zijn zeven beschavingen die in de Binnenste Aarde wonen – en die worden bestuurd door principes van harmonie. Ze begrijpen en spreken alle talen van de Aarde. Hun begrip van medische kennis is fenomenaal.

Mijn Persoonlijke Geschiedenis

Op 12 jarige leeftijd toen ik door een korenveld liep met een vriend, had ik een paranormale belevenis. Ik werd in een UFO voertuig meegenomen en in de Binnenste Aarde getransporteerd. Hier woonde ik 6 maanden bij de Holle Aarde bewoners.

Je kunt je voorstellen hoe mijn ouders zich in die tijd verwonderden, specifiek mijn vader die in de militaire dienst was, toen ik verdween en daarna mysterieus na 6 maanden terugkeerde . Het kwam door deze belevenis dat ik dacht dat mijn vader zich er zeker van maakte dat ik onder zijn vleugels werd aangenomen op het Pentagon en later gestuurd werd om dienst te doen in Area 51.

Ik ben geen biologisch kind van mijn vader maar een geadopteerd kind en dat was ook mijn zuster. Mijn zus werd gedood door wat beschouwd wordt de “Geheime Regering”. Ik was in staat om hun negativiteit te bestrijden met mijn denken, die sterker is, en overleefde hun aanvallen.

Ik weet door mijn gids Zora, een wetenschapper van de Binnenste Aarde die 150.000 jaar oud is, dat mijn zus en ik oorspronkelijk uit de Binnenste Aarde komen, en dat onze ware ouders in de Binnenste Aarde leven. Toen onze vader ons als geadopteerde kinderen aannam, spraken we geen taal die bekend is bij enige oppervlakte cultuur.

Ik heb een onbekende bloedsoort. Ik heb nooit een of andere ziekte gehad. Mijn bloed is medisch onderzocht en het vernietigt alle virale infecties als dit gecombineerd wordt in een laboratorium met andere bloedmonsters.

Holle Aarde Vortexen     (dit is een spiralende energie, in- of uitwaarts. vert.)

De bewoners van de Holle Aarde hebben het vermogen om de oceaanbodem te splijten en om een vortex te scheppen die is getoond in de Bermuda Driehoek. Er zijn 7 verschillende vortexen en gereedschap en wezens worden daarin gebracht en neergezet overeenkomstig de verschillende niveaus.

De vortex werkt als een poort voor de ingang of uitgang naar of van de holle binnenkant van de Aarde. Er is meer dan een driehoek gebied buiten dat van Florida, een bij Lake Erie en nog een uit de kust  van Mexico, een bij Japan; maar ook op andere geografische gebieden op Aarde. Ze worden “Quiet Zones” genoemd. Deze poorten laten schepselen uit de binnenkant naar buiten komen zoals die in Sasquatch of Loch Ness… enz.

Alle planeten zijn hol en ook de Zon, die werkelijk een planeet is. Er is een beschaving op de Zon die kolonies heeft in de ondergrondse gebieden van de Aarde.

Ingangen zoeken

Om een ingang te vinden naar de Binnenste Aarde, waar je ook ondergronds bent, is alles dat je nodig hebt je kompas. Het kompas zal draaien alsof je op de Noordpool bent bij een  tunnelingang naar de Binnenste Aarde.

Toen ik de militaire dienst verliet had ik geen middelen meer om de Holle Aarde binnen te gaan. Het was nodig dat ik een andere manier vond. Ik met een groep van geïnteresseerde zoekers, huurden een vliegtuig dat ons naar de uiterste rand bracht van de Noordpool.

De Mensen van de Binnenkant

De bevolking van de binnenkant was erg vrij om me rond te leiden, zich heel duidelijk uitdrukkend om je te laten zien wat er precies gebeurt – ze houden niets achter. Ze vragen altijd toestemming als ze met de Natuur werken, ze vragen de planten om toestemming voordat ze hen eten of hen afsnijden, ze vragen Moeder Aarde voordat ze erop bouwen en bouwen dus op de plek van het land die het best past bij hun milieu, een praktijk die lijkt op dat van Amerikaanse indianen; en daarom willen ze altijd een harmonieuze staat, ze willen altijd een zijn met de Natuur;  ze zijn meer spiritueel ontwikkeld dan bewoners van de oppervlakte en hebben enorm respect voor Moeder Aarde.

De atmosfeer is kristalhelder, normaal zijn er soms wolken, maar geen regenwolken. De temperatuur is constant 24 graden C.

De mensen aan de binnenkant praten direct met de dieren, en de dieren spreken direct met de mensen van de binnenkant.

Er is geen noodzaak voor hamsteren, want alles is gratis, geen behoefte om overvloed te scheppen omdat alles overvloedig is. Het ruilen is meer algemeen dan handel in geld.

Dit is in de grond een Utopistische cultuur zonder depressie die naar geweld leidt. Geen partijen die oorlog willen voeren of dominantie willen over elkaar. Er zijn geen rijkeren noch die armer zijn.

Er zijn aero schepen (wij noemen die op de oppervlakte ‘vliegende schotels’) waarin deels een stuk van henzelf, een deel van hun persoonlijkheid, in de creatie gaat van het aeroschip  door het proces van gedachte, via hun zeer krachtige denken. Dit maakt de aeroschepen volmaakt van ontwerp en uitvoering in beweging. Alleen enkele mensen op de oppervlakte hebben diezelfde talenten om te scheppen, door onderdrukking van die talenten in hun jeugd door godsdienst, opvoeding en familieangsten. De mensen van de binnenkant worden toegestaan de ruimte van hun voorstelling binnen te gaan, zoals je wilt, en daar scheppen ze. Ziekte zal hun lichaam niet binnengaan – want alles mag.

Als de mensheid van de oppervlakte de komende vierde dimensionale fase ingaat, zullen de Binnen Aarde mensen naar voren komen en intenser werken met ons op de oppervlakte. Mensen van de oppervlakte zijn tegenwoordig zo betrokken bij “ik” of “mij” dat ze niet harmonieus samen kunnen leven.

Mensen van de oppervlakte die de Binnenste Aarde bewoners willen bereiken door meditatie zullen die gaan krijgen. Kinderen die nu geboren worden zullen meer in staat zijn om de heelheid te gebruiken van hun hersenen, wat in de binnenkant algemeen gebruikelijk is.

Een van de eerste dingen die ze ons lieten zien in de binnenkant, is hun vermogen om interplanetair te reizen en ook om te tijdreizen. De basis van tijdreizen lijkt op het buigen van de ruimte, wat kan door de kracht van meditatie en door acceptatie dat je een onbeperkt wezen bent. Als je je denken op een onderbewust niveau  traint dat je een onbeperkt wezen bent, worden alle dingen mogelijk.

Aan de oppervlakte worden vermogens om deze oneindige kracht te ervaren makkelijker op te wekken bij dergelijke portalen als die van Mt Shasta dat dient als een Ruimte Tijd Portaal direct naar de Binnenste Aarde. Als je eenmaal in de omgeving van Mt. Shasta bent wordt je getrokken in een “harmonieuze staat”. In mijn belevenissen bij Mt. Shasta projecteren de Telosianen in hun beschavingsondergrond van dat gebied een aura van grote harmonie in een liefdevolle atmosfeer.

Area 51    Aera Fifty One

Van alles dat ik zag in Area 51 blijft 95% verborgen voor het publiek. Het gaan in Area 51 lijkt op het een andere wereld binnengaan waarin ze ontzettend bang zijn dat andere landen en andere partijen “deze” informatie krijgen. Hun gedachten zijn “als we toegeven dat de Aarde hol is, met een centrale intelligentie erin, veroorzaakt dat onenigheid en angst.” Dit angst proces wordt gegenereerd door particuliere vennootschappen die willen heersen en hun eigen behoeftes en persoonlijke agenda’s via Area 51 willen bevorderen.

Ik verliet de Air Force vanwege de dominante manier van degenen die als control freaks wilden werken, die mijn talenten om op een creatieve manier te denken en te handelen, aan het stagneren waren. Door hun Orders te accepteren om niet over zulke informatie te praten, nemen ze vanzelf sprekend aan dat iemand automatisch daaraan zal gehoorzamen.

Door mijn hartelijke manier om informatie te delen en het publiek in het algemeen te informeren werden mijn Dienst Pensioen en al mijn voordeeltjes en rechten zoals het gebruik van de Commissary, tandenverzorging en medicijnen, van me afgenomen.

Ik zat 13 en een half jaar in militaire dienst, vanaf het Pentagon en dan in Area 51. De genetische manipulatie die in Area 51 plaats vindt, gebeurt met onze jongere generatie. De “melkpakken kinderen” wier foto’s in het verleden werden gezien in de supermarkt -melkpakken, werden ontvoerd en naar Area 51 meegenomen.

Niveau 16 van Area 51 is het genetische manipulatie niveau, waar ze onze kinderen gebruiken voor experimenten voor een lange levenstijd en voor geesteskrachten. De grote kracht hierachter is wat genoemd wordt de “Geheime Regering”. Er zijn burgers van de Geheime Regering die controle hebben in diverse gebieden van Area 51.

Er is een netwerk van tunnels ondergronds dat helemaal naar Europa gaat, naar Zuid Amerika – de diverse continenten. En er is een onderlinge verbondenheid van dit grote netwerk van tunnels over de hele wereldbol, waarvan veel regeringen gebruik maken. God zegene jullie en zij met jullie,

Kolonel Bill Faye Woodard.

Vertaald door Winnyd

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: