RSS

Zonsverduisteringsrapport deel 1: Atlantis & Amerika, 23-8-2017, door de Unknown Lightwarrior

25 aug

De website van de Unknown Lightwarrior is
Return To Your Truth
… van wie en wat je werkelijk bent
… waar jouw kracht, vrijheid en overvloed ligt

De Vrijheidssleutel van de Planeet ontsluitend

Eerst … GEFELICITEERD aan jullie allemaal … het Verenigde Continentale Leger van Lichtwerkers … om op te staan … om jouw volledige transmuterende gewicht te gooien achter deze enorme inspanning om de planeet te bevrijden, jezelf, en andere geliefden!

Jullie … waren zo nodig!

Het voorafgaande rapport van Cobra (uit de eerste hand buitenaardse informatie) is positief en zeer bemoedigend.

Wij moeten nu de onvermijdelijke enorme hoeveelheid stof laten neerdalen, om te zien waar alles is geland.

Als je de informatie hieronder leest, weet dat ALLE genoemde zuiveringen allemaal zijn gedaan voor:

 • alle afwisselende & parallelle tijdlijnen
 • alle afwisselende & parallelle universa
 • alle afwisselende & parallelle realiteiten
 • alle respectievelijke afwisselende & parallelle niet-fysieke lagen
 • alle tijd/ruimte doorheen Alles-Dat-Is
 • van de ruimte van Omni-aanwezigheid (ja … ik weet dat Omni-aanwezigheid & het woord ‘ruimte’ een beeldspraak is. Maar je weet wat ik bedoel).

Hoe dit is gedaan, en waarom het nooit eerder is gedaan … is hieronder ook uitgelegd.

Ik heb mijn best gedaan om dit rapport zo kort en zo bondig als mogelijk is te houden … maar het was een ENORM GROTE ZUIVERING … zoals je zult zien.

Verder …

De Collectieve Schaduw Genezing van de Verenigde Staten van Amerika voor Hergeboorte / Heropstanding

Dus wanneer een schaduw is gegoten over het hart van Amerika … van kust naar kust … en op geen ander land op de planeet …

… hmmmm,  is niet de  meest briljante intuïtie nodig om je te realiseren dat dit een openmaken was van de collectieve schaduw zelf van Amerika, voor alle collectieve wonden … bindingen … contracten … overeenkomsten … vloeken … en archetypische blokkades … (je snap het) … om omhoog te komen, voor transmutatie en genezing.

Zoals met elk van ons moest dit worden afgehandeld voor Amerika als een entiteit, voor haar om nogmaals het ware licht van Vrijheid, rechtvaardigheid te worden … in het vervolg van geluk. Voor haar om terug te komen in uitlijning met haar oorspronkelijke doel:

het werkelijk vrije land dat opstond tegen de bloedlijn overheersing … Europees feodalisme … en alle vormen van tirannie … en WON.

Het voorbeeld voor de rest van de wereld … om daardoor in staat te zijn om de rest van de wereld naar de planetaire bevrijding te leiden!

“America …. Is the freedom key of the planet”
(Amerika … is de vrijheidssleutel van de planeet’)
Drake Bailey, 2015

“No population [in modern times] has been more targeted [Cabal social engineering programs & ‘soft kill’ methods] than Americans”
(Geen bevolking [in moderne tijden] is meer doelwit geweest [cabal sociale bewerkingsprogramma’s & ‘zachte moord’ methoden] dan Amerikanen)
Cobra

Voor degenen die niet weten … St. Germain en de opgestegen meesters hadden letterlijk een hand in de totstandkoming van de constitutie.

De ‘Founding fathers’ waren POSITIEVE vrijmetselaars … creëerden Amerika met de opzettelijke intentie – om zaken recht te zetten – met betrekking tot de overname en erop volgende tragedie van Atlantis.

Om Atlantis te doen heropstaan …

Alle trauma’s van de vier belangrijkste rassenstammen waren geschoond. Zielsfragmenten hervonden, vloeken en contracten ingetrokken, etc.

Beginnend met de oorspronkelijke Amerikanen … die waren weggeveegd door bevolkingsverplaatsing en volkerenmoord van doorgaande … niet-integrerende (naar hun cultuur en waarden) MASSA immigratie … vooral van Europa (de geschiedenis heeft laten zien dat militaire bezetting alleen niet genoeg is om een oorspronkelijke bevolking te vervangen).

Europeanen … die hier eeuwen geleden kwamen, letterlijk om te ontsnappen aan het  tirannieke feodalisme van de bloedlijnoverheersing.

Aziatische immigranten … gedwongen tegen hun vrije wil, met zelfs minder rechten dan wat Europeanen in Europa hadden, en voeg daaraan toe het trauma van openlijke slavernij!

Om dit artikel zo kort mogelijk te houden zal ik alleen toevoegen dat wonden van alle oorlogen, en contracten / overeenkomsten zoals de ‘Virginia Corporation Act of 1783’ herschreven, de Rothschild Bank licentie vernieuwd in 1814, de ‘DC Corporation Act of 1871’, de ‘Federal Reserve Act of 1913’ … etc, allemaal ingetrokken … (het moet eerst energetisch gebeuren zodat het kan worden geactualiseerd in het fysieke).

 “Liberate America … and the rest of the planet will follow.
… The Cabal won’t stand a chance …”
(Bevrijd Amerika … en de rest van de planeet zal volgen.
… De cabal zal geen kans hebben …)
The Unknown Lightwarrior

De Overname van Atlantis & zijn Cataclysmen was het ‘Doel Causale’ Trauma van Amerika 

Zoals je weet … gebeurtenissen / trauma’s van jouw vorige incarnaties herhalen zichzelf in het algemeen als zij niet effectief zijn geschoond.

Amerika … voormalig Atlantis, is niet anders.

Alle aspecten van deze cabal overname & cataclysmen van Atlantis waren allemaal geschoond … alle zielsfragmenten hervonden … (tweede fase) … alle karmische indrukken / herhalingen gewist (en de hele lijst van zulke dingen waar ik hier niet verder op in ga om tijd te besparen en de zaken kort te houden).

Volle schaal transmuterende zuivering van verduistering-dag, duister netwerk rituelen in ‘real time’

Dus in het verleden zou iedereen die zulke informatie publiceerde hetzij dood eindigen (het meest via cabal scalar tech – triggering zaken als kanker of auto-ongelukken of hartaanvallen) of worden uitgenodigd om bij de cabal te komen, snel gevolgd door een bedreiging aan vrienden en familie.

Gelukkig is door een bepaalde kritieke massa hoeveelheid van niet-fysieke zuivering (resulterend in fysieke ontwaking van de cabal – ook al zijn Corey, Wilcock en Pete Peterson recent het doelwit geweest) een groot verschil gemaakt (hieronder verder uitgelegd).

Dus … daar was de onvermijdelijke zware concentratie van vortexen … portalen … wormgaten (afhankelijke van de soort, type of niveau van duister / entiteiten) in en rondom de rituele offeringzones, vooral van de plasma laag in dit stadium, maar  demonische koninkrijk type entiteiten waren er ook (wees niet bang … zij zijn allen VERWIJDERD … de hele weg tot hun bronnen).

Natuurlijk, alle types … soorten … vormen … maten … en amoebeachtige type entiteiten / duister die waren aangeroepen en aanwezig aan beide zijden van de eerdergenoemde leidingen zijn grondig geschoond.

Deze rituelen gebeurden in de belangrijkste steden en gemeentes van Noord-Amerika, Europa … en op een veel kleinere schaal; het Midden-Oosten, Afrika, Latijns-Amerika, Australië, Nieuw Zeeland … en uiteraard, Antarctica.

De Massa Genezing en Zielsfragment  Herneming van Rituele Offering & MK Ultra Slachtoffers

Dit begon met real-time slachtoffers op zonsverduisteringdag, en dan verder na massa zielsfragment herneming van alle MK Ultra & rituele offering slachtoffers door de geschiedenis heen op deze planeet … inclusief alle afwisselende en parallelle tijdlijnen … alle afwisselende & parallelle universa … alle afwisselende en parallelle realiteiten … alle afwisselende en parallelle niet-fysieke lagen … en alle tijd/ruimte door alles-dat-is … van de ruimte van Omni-aanwezigheid.

Het openen van een vortex door de Maan – goddelijke vrouwelijke & mannelijke energieën naar Amerika doorgevend als het deze reïncarnatie van Atlantis overzette

Zulke astrologische uitlijningen openen vaak portalen / vortexen. Ik was geleid om bewust een goddelijke mannelijke & vrouwelijke vortex te openen door de Zon, Maan & Aarde uitlijning, om redenen die ik niet mag noemen.

Plasma toplet bommen … Yaldabaoth … Plasma anomalie … zwarte steen … negatieve entiteiten en overgebleven chimera en archon grid verwijdering

In termen van lineaire tijd, het is moeilijk te zeggen wanneer al deze transmutatie en verwijdering van al het hierboven genoemde op de niet-fysieke lagen zal zijn geactualiseerd. Zelfs als het actualiseerde op een real-time lineaire manier hier op het fysieke, houdt het tachyon membraan (van de positieve buitenaardsen) nog steeds diepe merkbaarheid van energetische veranderingen hier op het fysieke tegen.

Alle aspecten … vervangingen en expressies van plasma toplet bommen … Yaldabaoth … plasma anomalie … zwarte steen … en overgebleven chimera en archon grids, entiteiten, waren genadeloos getransmuteerd … zoals altijd, van de ruimte van Omni-aanwezigheid, doorheen alle octaven / frequenties van alle niet-fysieke lagen (in dit late stadium, primair de plasma laag).

… en dit alles was ook geschoond binnen deze lagen:

 • Wormgaten
 • Portalen
 • Kwantum niveau partikels (binnen de toroïdale structuur van genoemde partikels)
 • Intens versterkte elektromagnetische (en andere types) van spheren (vooral ook kwantum afmeting)
 • binnen negatieve entiteiten
 • binnen goed verborgen bases van entiteiten en versterkte structurele beschermingen van archon / chimera grids en respectievelijke infrastructuur
 • Yaldabaoth uiteraard
 • binnen de plooien van ruimte / tijd continuüm
 • binnen de overgebleven primaire plasma anomalie

Zoals eerder benadrukt … zulke enorme niveaus van zuivering konden niet worden gedaan zonder:

 • Macroniveau Lichtwezens van ver voorbij het hele multi-verse
 • Van de ruimte van Omni-aanwezigheid
 • Andere elementen waar ik niet op in kan gaan (dat alles verklaart het soort getuigenissen die wij hebben gehad met het 4 Phase Healing and Clearing System)
 • 144,000 mensen participatie
 • … en, het was de tijd!

… betekent, (primair) Aarde heeft een kritieke massa hoeveelheid van schoning & genezing gehad van al zijn lagen van duistere aanwezigheid, wonden & zulke dingen als archetypische planetaire blokkades … dat alles maakte het mogelijk om eindelijk ‘de hele weg te gaan’. Niet onvergelijkbaar met toen faxmachines een kritieke massa hoeveelheid van proliferatie bereikten binnen de matrix … en dan zou je ze overal zien.

Zoals altijd, ga je eigen hogere zelf binnen om de omvang van deze zuivering te peilen. Het goede nieuws is … tenminste, zal dit de galactics en niet-fysieke Lichtkrachten behoorlijk hebben geholpen bij het ‘schonen van het huis’.

Het gaat helemaal om het doen van alles dat je kunt … met alles dat je hebt

Dus … stel dat wij zeggen dat het hierboven genoemde allemaal ‘BS’ was… of helemaal niet succesvol …

… niets verandert nog steeds het feit dat

IK GAF MIJN HART … EN ALLES DAT IK HAD … MET ELKE TRAAN … EN DRUPPEL BLOED DOORHEEN DUIZENDEN INCARNATIES

… voor Gaia … het onschuldige … de waarheid … al de zielen … Godin … het pure

… voor uiteindelijke bevrijding.

Als jij hetzelfde kunt zeggen, door met ons te zijn geweest op deze dag van 21 augustus 2017 tijdens de zonsverduistering …

… dan kun je trots zijn op jezelf

… je kunt groots zijn

… je twijfelde niet

… je stond voor alles dat je had

… je stond voor alles dat je hebt doorgemaakt

… dus, IK BEN trots en vereerd … om naast je te hebben gestaan … op deze dag.

Loop nu groots … en trots

… geliefde Lichtwerker.

[Bio]

De Unknown Lightwarrior: een lid van een klein maar krachtig team van Lichtstrijders & Lichtwerkers die hetzij op afstand hetzij in persoon naar het Licht schonen en herstellen; natuurlijke en door de mens gemaakt krachtcentrales, vortexen, portalen, leylijnen, controlekamers, heilige geometrie en alle duistere obstakels op de etherische, astrale en plasma lagen … om jou, mij en de hele planeet op de snelste tijdlijn te zetten naar de Event.

Om over hun huidige project te leren, en/of om toegang te hebben tot krachtige healing (tot op zielsniveau) … schoning … energie operaties … DNA activering & psychische hulp, met macro niveau Lichtwezens, en terug te keren naar je kracht … ga naar: https://www.returntoyourtruth.com … en druk op de Share button.

https://www.returntoyourtruth.com/single-post/2017/08/23/Solar-Eclipse-Report-Part-I-Atlantis-America

Vertaald door Veronica

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 25 augustus 2017 in Cobra, Unknown Lightwarrior

 

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: