RSS

Bericht van Cobra, 23 augustus 2017, Eenheid Meditatie Rapport

24 aug

Onze meditatie was het keerpunt in het bevrijdingsproces van onze planeet:

https://www.youtube.com/watch?v=y97rBdSYbkg (red: beslist bekijken, heel leuk)

Een paar miljoen mensen waren geïnformeerd over de meditatie met meer dan een kwart miljoen die feitelijk deelnamen, dus het was onze krachtigste meditatie ooit.

De eenheid en de resonantie die wij hebben bereikt was opmerkelijk en het was een signaal voor het Centrale Ras dat het ontwaakte deel van de menselijke bevolking in staat zal zijn om het Licht in eenheid te houden wanneer de Event plaatsvindt, en dat het nu tijd is om deze planeet door zijn ascentieproces te laten gaan. Dit betekent dat van nu af aan de energieën van het Galactische Centrum exponentieel zullen intensiveren totdat alle duister is gezuiverd en de planeet is bevrijd.

Tijdens de meditatie is de kritieke massa van het Nieuw Atlantis energiegrid rondom de planeet gecompleteerd, en van nu af aan is dit grid sterk genoeg om de energieën van de Event te hanteren. Van nu af aan zal het Nieuw Atlantis energiegrid worden gebruikt door de Lichtkrachten om missie activeringscodes door te geven in de vorm van openbarende dromen, indrukken en visies naar het ontwaakte deel van de menselijke bevolking.

Meer dan de helft van de overgebleven plasma anomalie van de Yaldabaoth entiteit was getransmuteerd, en de Oostkust plasma anomalie vortex is nagenoeg verdwenen. Wat is overgebleven zijn kleinere fragmentarische ontbindende plasma anomalie vortexen in Washington DC en New York. De archons gebruikten occult de Oostkust plasmavortex om de cabal te beschermen en nu dit beschermende schild vrijwel is verdwenen zullen veel acties van de cabal, inclusief hun extensieve kindermisbruiknetwerken, snel worden blootgelegd voor de algemene bevolking.

De Lichtkrachten waren heel actief in de laatste paar maanden om de zwarte steen te verwijderen, en onze Eenheid Meditatie gaf de benodigde ondersteuning voor de uiteindelijke duw, en nu is de zwarte steen bijna verdwenen. Het zal binnen een week volledig zijn geschoond, en alle anomalie die ermee is geassocieerd binnen een maand. Wanneer dat gebeurt zal de RHIC collider op Long Island alle nut voor de chimera groep verliezen en zij zullen stoppen het te gebruiken. Dus zal het gewoon een van de vele colliders rondom de wereld worden, niet capabel om serieuze schade voor de mensheid aan te richten.

Dit alles heeft zo’n 80 overgebleven leden van de chimera groep in paniek gebracht. Twee groepen daarvan hebben Long Island al verlaten, voelend dat hun locatie nu te bekend is.

De eerste groep heeft zich nu rondom hier geconcentreerd:

https://www.bizjournals.com/washington/blog/fedbiz_daily/2012/05/darpa-moves-into-new-13-story-hq-in.html

De tweede groep hier:

https://en.wikipedia.org/wiki/Peterson_Air_Force_Base

En de derde groep blijft op de kloonfaciliteit onder dit lab:

https://en.wikipedia.org/wiki/Cold_Spring_Harbor_Laboratory

Het belangrijkste obstakel dat nog steeds moet worden opgeruimd voordat de Event plaatsvindt zijn de overgebleven plasma toplet bommen.

EARTH EX oefening die nu plaatsvindt geeft extreem waardevolle intel aan de Resistance over hoe de infrastructuur in stand te houden wanneer de Event plaatsvindt:

http://www.eiscouncil.com/EarthEx

Bepaalde Resistance agenten zijn op een zekere manier bij deze oefening betrokken en dit zal ons een volgende stap dichter bij de Event brengen.

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 24 augustus 2017 in Cobra, Meditatie, The Event

 

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.