RSS

Interviews met Klokkenluider Ronald Bernard

23 Aug

Dit blog is primair opgericht om de berichten van Cobra naar het Nederlands vertaald te publiceren. Maar wij schenken ook aandacht aan belangrijke informatie die van andere bronnen komt.

Daarom neem ik hier de links op naar de interviews met Ronald Bernard (1 t/m 3), die als zelfstandig ondernemer werkzaam is geweest op de internationale beurzen (periode 1982 – 1994) en – zoals hij het zelf verwoordt – toen een top crimineel was. In het eerste interview legt hij uit waarbij hij betrokken was. De omslag kwam (ofwel zijn geweten kwam terug) toen men hem bij gruwelijke praktijken met kinderen probeerde te betrekken. Hij was zwaar getraumatiseerd, is door ongelooflijk diepe dalen gegaan, heeft dingen in zijn leven meegemaakt waar wij ons geen voorstelling van kunnen maken, en het is heel moedig van hem dat hij nu zijn verhaal naar buiten brengt.

Het eerste interview is wereldwijd zo’n 30 miljoen keer bekeken en er zijn al veel vertalingen van gemaakt. In interview 2 en 3 gaat hij dieper op wat zaken in en hij beantwoordt – voor zover mogelijk – vragen die naar aanleiding van de interviews zijn gesteld.

Deel dit zoveel mogelijk, het is zo belangrijk dat wij begrijpen in wat voor wereld wij nu leven en waar wij op af stevenen als er niet heel snel veranderingen plaatsvinden.

Veronica

https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2017/03/17/het-grote-geld-openhartige-onthullingen-van-een-insider/

https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2017/06/09/real-big-power-onthullingen-door-insider-ronald-bernard-deel-2/

https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2017/08/22/real-big-power-ronald-bernard-part-3/

Coöperatie De Vrije Media

Irma Schiffers is met Ad Broere oprichter van https://cooperatiedevrijemedia.nl/ ofwel DVM.

De doelstellingen van de coöperatie zijn:

  1. Het geven van betrouwbare informatie over alle belangrijke maatschappelijke vraagstukken in de breedste zin van het woord.
  2. Het corrigeren van foutieve informatie via de media waardoor mensen een onjuist beeld krijgen over wat er zich afspeelt in de wereld.
  3. Het inspireren van mensen tot actieve deelname aan maatschappelijke verandering, gericht op een samenleving waarin de mens, menselijke waardigheid, vrede, ethiek en liefde centraal staan.

https://cooperatiedevrijemedia.nl/doelstelling/

https://cooperatiedevrijemedia.nl/2017/08/de-vrije-media-wordt-een-echte-cooperatie/

Om deze doelstelling te kunnen realiseren is er geld nodig, sluit je alsjeblieft aan bij Coöperatie DVM om jouw bijdrage te leveren aan het verspreiden van de waarheid.

Advertenties
 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 23 augustus 2017 in klokkenluiders

 

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: