RSS

Interviews met Klokkenluider Ronald Bernard

23 aug

Dit blog is primair opgericht om de berichten van Cobra naar het Nederlands vertaald te publiceren. Maar wij schenken ook aandacht aan belangrijke informatie die van andere bronnen komt.

Daarom neem ik hier de links op naar de interviews met Ronald Bernard, die als zelfstandig ondernemer werkzaam is geweest op de internationale beurzen (periode 1982 – 1994) en – zoals hij het zelf verwoordt – toen een top crimineel was. In het eerste interview legt hij uit waarbij hij betrokken was. De omslag kwam (ofwel zijn geweten kwam terug) toen men hem bij gruwelijke praktijken met kinderen probeerde te betrekken. Hij was zwaar getraumatiseerd, is door ongelooflijk diepe dalen gegaan, heeft dingen in zijn leven meegemaakt waar wij ons geen voorstelling van kunnen maken, en het is heel moedig van hem dat hij nu zijn verhaal naar buiten brengt.

Het eerste interview is wereldwijd zo’n 30 miljoen keer bekeken en er zijn al veel vertalingen van gemaakt. In de interviews daarna gaat hij dieper op wat zaken in en hij beantwoordt – voor zover mogelijk – vragen die naar aanleiding van de interviews zijn gesteld.

In het 4e interview, bij 16 minuten, zegt hij het volgende: “Er is zoveel pijn, er is zoveel verdriet, er is zoveel leed in Nederland. Het is ongelooflijk. Maar ja, je zit ook in het grootste zwarte gat van het universum, ik weet niet of je dat weet, Nederland is het donkerste gat op Aarde. Hieruit is bijna alle shit ontstaan. Het is dus ook onze taak om het om te draaien vanuit Nederland.

De interviews zijn gehouden door Irma Schiffers van DVM-tv, Dutch Vision Movement, een nieuwe Nederlandse stichting (website gepubliceerd op 5 november 2017) met een professioneel videokanaal in de alternatieve media. DVM-TV produceert nationale èn internationale videoproducties en interviews, tot op de dag van vandaag vrijwillig gerund door professionals VOOR de medemens en DOOR de medemens! DVM-tv: “De onderwerpen die door ons worden belicht komen zelden in de mainstream media terecht vanwege de vaak zeer eenzijdige berichtgeving, in verband met zakelijke belangen waardoor deze onderwerpen worden geschuwd en derhalve volledig worden genegeerd.

Deel dit zoveel mogelijk, het is zo belangrijk dat wij begrijpen in wat voor wereld wij nu leven en waar wij op af stevenen als er niet heel snel veranderingen plaatsvinden.

Veronica

Ronald Bernard Interview 1

Ronald Bernard Interview 2

Ronald Bernard Interview 3

Ronald Bernard Interview 4

 

 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 23 augustus 2017 in klokkenluiders

 

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: