RSS

Maupeou en Thales Groep – Ahuwahzeus blog

Het House of Maupeou of Ableiges and Bruyeres is Franse adel die werkt onder het huis van Bonaparte en is betrokken bij de Romaans katholieke kerk met de Romaanse bisschop Xavier de Maupeou en Belgische priester Daniel-Angel of Maupeou of Ableiges.

De Franse Maupeou familie hield de titels van Keeper of the Seals, Controller-General of Finances, Chancellor of France, en had posities als officieren in het Franse leger.

In recente jaren is Amaury de Maupeou of Ableiges de Port Commander geweest voor Marseille-Fos.

Rene Nicolas Charles Augustin de Maupeou was Chancellor of France en het meest bekende lid van deze familie.

De familie zijn leden van de Nobles of the Robe wat betekent dat zij specifieke rollen hadden in de regering, terwijl zij ook lid zijn van de adel.

Het Huis van Maupeou is extreem sadistisch en martelend en betrokken bij het gebruik van elektronische wapens op individuen in de gemeenschap. Zij zijn van het type dat onschuldige mensen martelt met een glimlach op hun gezicht.

Gerard de Maupeou is een professor bij HEC Paris teaching business management. Gerard de Maupeou heeft gewerkt als een top executive voor France Telecom.

Telecommunicaties zijn betrokken bij elektronische marteling en draadloze frequenties die de fysiologie hacken.

Het Huis van Maupeou heeft het stekelvarken op hun wapenschild. Hun aanvallen voelen als naalden die in de huid prikken en ze kunnen voortdurend zijn.

De meeste elektronische systemen draaien brein-fysiologische hacking software als GENESIS en NEURON die claimen het menselijk brein en fysiologie te simuleren. Prince Charles-Emmanuel of Rochechouart, 16th Duke of Mortemart is een van de hoogste autoriteiten in Frankrijk en hij overziet Count Charles de Maupeou die van Parijs is en het hoofd is van de Maupeou familie en een sadistische despoot. Hij werkt op zijn families Chateau de Colombieres hotel met Count Etienne de Maupeou d’Ableiges.

De familie bezat eerder het Castle of Mesnuls dat nu in eigendom is bij Thales Group, wat een militaire elektronicamaatschappij is betrokken bij defensie, beveiliging, en luchtvaart, en als hoofd heeft de Franse Ridder van de Legion of Honour Patrice Caine.

Ik geloof dat de Maupeou familie grote hoeveelheden heeft van verborgen aandelen in Thales en dat zij hen aansturen om elektronische wapens te gebruiken op individuen die zijn aangewezen om te worden bestookt. De onderneming heeft een Thales Electron Devices divisie betrokken bij de ontwikkeling van microgolf producten en ook een Thales Communications & Security divisie die mobiele netwerken ontwikkelt, verdediging beschermingssystemen, en radiocommunicatie technologieën.

Militaire technologie ondernemingen ontwikkelen vaak wat genoemd wordt ‘gerichte energiewapens’, die microgolf zijn, elektromagnetisch, en pulswapens die mensen kunnen bestoken middels ongeziene frequenties.

Het Huis van Maupeou heeft in basis een deel van het eigenaarschap van Thales en gebruiken deze gerichte energiewapens om mensen aan te vallen die hun tirannie tegenwerken.

Bron van dit artikel

Vertaald door Veronica

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: