RSS

Psychotronisch Terrorisme – Ahuwahzeus blog

De militaire en inlichtingen gemeenschappen over de hele wereld werken samen om de gemeenschap te controleren. Zij gebruiken technologieën om bevolkingen te onderdrukken, te observeren en te hersenspoelen.

De US en de UK – samen met zijn ‘common wealth’ staten Australië, Canada en Nieuw Zeeland – hebben een gezamenlijke inlichtingenoperatie met de naam “Five Eyes’ dat zijn ECHELON programma draait dat wordt gebruikt om inlichtingen te verzamelen. ECHELON werkt met de NSA’s MAINWAY en MARINA om privé informatie – onderschept van telefoon en internetcommunicaties en -data – te hacken, te stelen en op te slaan.

De NSA, met als hoofden Michael S. Rogers, George C. Barnes, Mark W. Westergren, Harry Coker Jr., en Earnest Green, bespioneert iedereen via verborgen camera’s en microfoons in ‘smart’ apparaten, televisies en computers.

Het onthullen van deze criminele spionage – die het 4e amendement en de mensenrechten volledig geweld aandoet – is ook een afleiding van hun elektronische kwelling en zenuwstelsel hack-wapens. De informatie is opgeslagen in het Utah Datacenter waar zij psychologische programma’s ontwikkelden die worden gebruikt om op burgers te richten.

Al deze extreem criminele ECHELON is heimelijk gehackt door het Zwitsers ONYX interceptiesysteem met als hoofd Guy Parmelin, het federale lid van de Swiss Federal Department of Defense. Ik geloof dat de Swiss inlichtingenagentschappen samenwerken met Italië’s AISE, Frankrijks Directorate-General for External Security met als hoofd Bernard Bajolet, en Duitslands Federal Office for the Protection of the Constitution, of BfV, met als hoofd Hans-Georg Maasen.

Duitslands federale inlichtingenservice, of BND, en hun project 6 surveillance programma, heeft gezamenlijke operaties met de CIA met het hoofd Mike Pompeo en Gina Haspel. De BND is een voortzetting van de Gehlen Organization.

Reinhard Gehlen was een Ridder van Malta en nazi die voor de CIA werkte nadat de US militie tijdens WW2 de controle over Duitsland overnam. De BND is gevestigd in Pullach, Bavaria, en ik geloof dat het onder de autoriteit staat van het Bavarian House of Wittelsbach. Pullach was een Fuhrer hoofdkwartier voor nazi’s en hetzelfde land wordt nu door de BND gebruikt.

Dan Coats is de huidige directeur van National Intelligence onder Trump. Coats werd ambassadeur in Duitsland op 10 september 2001 onder George W. Bush, en vestigde een nieuwe ambassade in Berlijn, en legde nauwe banden met Angela Merkel. Dan Coats is een dubbelagent die werkt met de Duitse prinses die Duitslands proxy regering aanvoert, die ook dezelfde families zijn die de nazi’s creëerden.

Bantz J. Craddock is een voormalig US leger generaal die diende in de 8e infanteriedivisie in Duitsland waar hij de Badge of Honour ontving van de Bundeswehr. Craddock werd later president van Military Professional Resources Inc, een privé militaire onderneming die werd beschuldigd van deelname aan de genocide in Joegoslavië.

Tadeusz Kosciuszko was een Litouwse edelman, Amerikaans leger generaal, en agent van het House of Wettin, nu genoemd het House of Saxe-Coburg, die de Grand Duchy of Litouwen regeerde. Tadeusz Kosciuszko was de architect van West Point.

Voormalig NSA directeur Keith B. Alexander ging naar West Point en stuurde daar van 2005 tot 2014 de NSA aan toen zij hun onwettige spionageprogramma’s implementeerden en verhoogden: criminele inlichtingen verzamelen op Amerikanen, en elektronisch terrorisme.

De Europese Unie gebruikt Schengen informatiesysteem wat de Europese inlichtingenverzameling verenigt. De EU commissie heeft zijn hoofdkwartier in België en Luxemburg met Jaak Rael het hoofd van Belgische VSSE inlichtingen en Patrick Heck het hoofd van Luxemburgs SREL inlichtingen.

De EU is gebaseerd op het verdrag van Rome en was in Rome ondertekent op Capitoline Hill.

Jean-Claude Juncker, de president van de Europese Commissie, is een Ridder van Malta.

Northbridge Services Group is een internationale privé militaire onderneming met als hoofd Robert Kovacic met Belgische geassocieerden.

Russisch Federaal Security Service voert het SORM surveillancesysteem uit op Russische burgers. Israëls Mossad en de IDF’s Haman voeren Unit 8200 uit en zij gebruiken de in Luxemburg gevestigde Intelsat satelliet onderscheppers samen met Britse Inmarsat satelliet onderscheppers. Deze surveillancesystemen bespioneren iedereen, echter de vrijgave van deze informatie van hun agent Edward Snowden leidt af van het feit dat zij allemaal neurologische hackingsoftware gebruiken waar draadloze frequenties en elektronische emissies zijn ontworpen om in een lichaam en geest van een persoon te hacken.

Zij sprayen wat is genoemd chemtrails voor verschillende doeleinden zoals weermodificatie, maar ook om hun draadloze en radio doorgegeven frequenties te verhogen.

De Department of Defence werkt met privé militaire organisaties zoals Kratos Defense & Security Solutions, die is betrokken bij satellietcommunicaties, cyber oorlogsvoering, en microwave elektronica. Zij hebben ook wat van hun criminele operaties ondergebracht bij privé militaire ondernemingen zoals Northrup Grumman, L3 Technologies, en Lockheed Martin.

Zij gebruiken GENESIS (software), Neuron (software), Brian (software), en NEST (software) middels elektronica dat functioneert via alle operating systems zoals Windows en Linux. GENESIS claimt dat het is voor een ‘simulatie van neurale systemen van subcellulaire componenten en biochemische reacties tot complexe modellen van enkele neurons, simulaties van grote netwerken, en systems-level modellen’, echter zijn simulator is een cover voor het hacken van het menselijk lichaam.

De satelliet onderschepper systemen  draaien ook vergelijkbare programma’s die slachtoffers kunnen raken met radio en elektromagnetische frequenties.

MERLIN is een radiotelescoopsysteem genoemd naar een wizard en aangestuurd door Brian Bowsher die biochemische hackingprogramma’s uitvoert die zijn ontwikkeld door de vrijmetselaarleden van het Royal Institute en Royal Society die in het geheim werken met de Science and Technology Facilities Council.

Het USAF’s HAARP systeem is gedeeltelijk betrokken bij radio targeting op leden van de gemeenschap.

Karl G. Jansky Very Large Array gevestigd in New Mexico en Atacama Large Milimeter Array gebaseerd in Chili zijn radiosatellietsystemen die ook voor targeting worden gebruikt. Het Atacama systeem is een internationaal project inclusief Europa en de United States.

Warkworth 30m radiotelescoop is een radiotelescoopsysteem in Nieuw Zeeland dat hevig is betrokken bij deze targeting.

Het Nederlandse instituut voor Radio Astronomie voert zijn LOFAR uit en Westerbork Synthesis radiotelescoopsystemen is gebruikt voor targeting van de gemeenschap met hersenspoelfrequenties.

Nederlandse inlichtingen heet AIVD en het hoofd is Rob Bertholee.

Haman heeft als hoofd Gadi Eizenkot en de Mossad heeft Yossi Cohen aan het hoofd, en zij zijn samen betrokken bij CIA jezuïeten of Romaanse inlichtingen en SIS vrijmetselaars kroonagenten bij het overzien en infiltreren van Silicon Vally, wat het elektronica en operatingsysteem verder mogelijk maakt om neurale hacking programma’s uit te voeren. Er is een Silicon Vally – of genoemd Silicon Wadi – in Israel rond Tel-Aviv met dezelfde ondernemingen die in Silicon Vally in Californië opereren, zoals IBM, Cisco Systems, Motorola, Microsoft, en Siemens. Silicon Wadi en Silicon Valley werken samen.

De Europese Unie bezit het Human Brain project dat vanuit Geneve – Zwitserland werkt, dat heeft geholpen om neuro brain computer interface en neurologische hacking technologieën en software te ontwikkelen zoals GENESIS, dat was ontwikkeld door jezuïeten die waren onderwezen door James Mason Bower. Zij kunnen letterlijk hun hoofden in deze systemen pluggen en het richten op en terroriseren van mensen met een vorm van synthetische telepathie.

De Scientology Church die werkt met Silicon Valley heeft deze technologieën. Criminelen in Silicon Valley werken met criminelen in de NSA, inclusief John Hennessey, Elon Musk, Peter Thiel, Mark Zuckerberg, Jeff Bezos en Bill Gates.

Naast deze programma’s hebben leger en privé militairen verschillende microwave, elektronische en pulswapens ontwikkeld die worden gebruikt voor het in het geniep richten op leden van de gemeenschap. Dit is allemaal onzichtbaar voor het oog en maakt het deze tirannen mogelijk om mensen extreem geniepig aan te vallen. Dit zijn misdaden tegen de mensheid. Deze systemen moeten worden stilgelegd en deze criminelen moeten worden geëxecuteerd.

Bron van dit artikel

Vertaald door Veronica

 

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: