RSS

Wekelijkse Meditatie voor de Bevrijding van de Planeet

Het is van het grootste belang dat elke zondag zoveel mogelijk mensen meedoen met de door de Resistance Movement ontwikkelde wekelijkse Bevrijdingsmeditatie. Deze meditatie helpt de Lichtkrachten om de energie van Licht te aarden op het oppervlak van de planeet, om het Lichtraster te versterken dat nodig is om het proces van de compressie doorbraak te versnellen. Het aantal mensen dat de meditatie doet is de meest invloedrijke factor binnen de kracht van de menselijke oppervlaktebevolking voor het versnellen van de Event.

Cobra:Geen enkele menselijke autoriteit zal beslissen wanneer dit zal gebeuren. Het uiteindelijke woord over wanneer de Event zal plaatsvinden komt rechtstreeks van de Bron.
Dit is een gebeurtenis van kosmische importantie. De laatste planeet die in de greep van het duister is (planeet Aarde) staat op het punt te worden bevrijd en dit zal golven van licht door de hele galaxy sturen.

Wij doen deze meditatie iedere zondag; voor Amsterdam, Brussel, Luxemburg, Parijs, Kopenhagen, Oslo, Berlijn, Zurich:
# Zomertijd: Iedere zondagavond om 20.00 uur;
# Wintertijd: Iedere zondagavond om 21.00 uur.

Instructies:

Ontspan je lichaam en geest door je adem voor een paar minuten te volgen.

Visualiseer een pijler van elektrisch blauw licht afkomstig van de Galactische Centrale Zon, dat door je lichaam gaat naar het centrum van de Aarde. Houd deze zuil van Licht voor een paar minuten actief.

Visualiseer dan dat alle negatieve entiteiten rond de aarde worden verwijderd uit de plasma, etherische en astrale gebieden, samen met al hun negatieve spirituele technieken en magische gereedschappen, en dat al die entiteiten hierbij begeleid worden door de niet-fysieke vrijheidsstrijders van het Licht. Visualiseer dat dit proces wereldwijd vreedzaam en soepel plaatsvindt.

Visualiseer dat de wereld eindelijk vrij is van geestelijke slavernij, vrij van alle kwade archons, reptielen, demonen, elementalen en andere negatieve niet-fysieke wezens. Visualiseer dat de trilling van de plasma, etherische en astrale gebieden steeds lichter en lichter wordt totdat alle duistere wezens zijn verdwenen en alleen Licht overblijft.

Visualiseer dat de leden van de fysieke duistere Cabal, zoals de centrale bank criminelen Rothschilds en Rockefellers, en andere leden van de Cabal zoals Henry Kissinger, George Bush, de Jezuïeten enzovoorts, zich vreedzaam overgeven en terugtreden uit hun posities van macht, de controle over het financiële systeem, en de massamedia loslaten. Visualiseer dat het burgerlijk gezag die leden van de Cabal arresteert die zich niet wensen over te geven.

Visualiseer dat dit proces wereldwijd rustig en soepel plaatsvindt. Visualiseer de wereld eindelijk vrij van financiële slavernij, vrij van alle kwade dictators en corrupte politici.

Visualiseer een heldere nieuwe toekomst voor de mensheid, met een nieuw en eerlijk financieel systeem dat op zijn plaats valt, dat alle schulden geannuleerd zijn, dat welvaartsfondsen voor humanitaire projecten zijn vrijgegeven, geavanceerde technologieën geïntroduceerd, ecosysteem genezen en mensen eindelijk vrij van alle onderdrukking. Visualiseer een heldere spirituele gouden eeuw met engelen, feeën, dolfijnen, eenhoorns, spirituele gidsen en andere wezens van Licht die de etherische en astrale gebieden bewonen. Visualiseer dat alle wonden van de mensheid worden geheeld, de hele mensheid wordt geïnspireerd en begeleid en dat iedereen zijn eigen verbinding met zijn eigen ziel en de Bron heeft.

Sta op, hef je handen boven je hoofd, en ga rustig met je lichaam met de klok mee draaien.

Terwijl je dat doet, zing de mantra iiii, zodat het door je hele lichaam trilt, en visualiseer dat je lichaam verandert in een schitterende zuil van Licht, met miljoenen sterren in de kleuren van de regenboog verspreid binnen die pilaar van Licht.

Blijf de mantra zingen en blijf draaien. Na een paar minuten laat je je handen dicht bij je lichaam zakken en blijf doorgaan met de klok mee te draaien.

Terwijl je dat doet, zing de mantra eee-aaa (e wordt uitgesproken als e in “proces”), zodat het door je lichaam trilt, en visualiseer een regenboogachtige draaikolk van Licht die zich uitbreidt vanuit je hart naar buiten de hele planeet in. Doe een beroep op de aanwezigheid van je spirituele gidsen, opgestegen meesters, Pleiadiërs, engelen, tweelingzielen, soulmates, ziel families en andere wezens van Licht.

Visualiseer dat een draaikolk van schitterend wit licht van de Ziel ster chakra (ca. 20 cm boven het hoofd) van Cabal tussenpersonen (omgekochte congresleden, misleide vrijmetselaars op hoog niveau, hebzuchtige CEO’s van bedrijven, piloten van drones die actief doden, soldaten die de trekker overhalen, personeel werkzaam bij scalaire directionele wapens, Academi huurlingen, religieuze fanatici …) afdaalt in hun energieveld en hun persoonlijkheid, en hen ontwaakt naar de realiteit van het Licht, en hen begeleidt om weg te stappen van de Cabal, waardoor ze de macht krijgen om zichzelf van het duister te bevrijden.Visualiseer dat al die Cabal tussenpersonen toetreden tot het planetaire netwerk van Licht, hun wapens van vernietiging en bedrog neerleggen, leren samenwerken en op een constructieve manier tot de menselijke samenleving toetreden.

Blijf de mantra zingen en draaien en blijf een tijdje in de aanwezigheid van al die wezens van licht. Wanneer je klaar bent, ga dan weer zitten, en kijk even naar je handpalmen om duizeligheid te verminderen.

Maak het jezelf gemakkelijk, omring jezelf met een roze ei vol energie van Liefde.

Omring je dierbaren met gelijkaardige roze eieren vol energie van Liefde.

Omarm de hele mensheid en alle levende wezens van de planeet Aarde binnen een roze ei vol energie van Liefde.

—–

Wanneer je een groep wilt oprichten, of mee wilt doen met een al bestaande groep, om gezamenlijk deze meditatie te doen, ga dan naar de PFC website. Je kunt je daar aanmelden of op zoek gaan naar mensen / een groep bij jou in de buurt.

 

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: