RSS

Zionistische hersenspoeling – Ahuwahzeus blog

De koninklijke en edele bloedlijnen hebben in de lagere atmosfeer een kunstmatige matrix gecreëerd die wordt gebruikt voor hersenspoeling en mentale marteling. Zij noemen deze kunstmatige matrix Zion.

De zionistische Sanhedrin zijn de mathematische of geometrische programmeurs van gemeenschap en deze groep omvat priesters, rabbi’s, imam’s en occultisten. Het wordt zowel op een massa niveau gedaan via HAARP en radiotelescopen, als individueel via elektronische ‘smart’ apparaten en hun draadloze frequenties.

De koninklijke en edele families gebruikten priesters, rabbi’s en imam’s om de algoritmes te ontwikkelen en de programma’s die worden gebruikt voor hersenspoeling.

Vrijmetselaars zijn erbij betrokken. Zij besteden de individuele aanvallen uit aan occultisten en hackers zoals Anonymous die via het ‘dark web’ opereren.

Deze geometrische programma’s worden doorgestraald via draadloze frequenties, moderne elektronica, en het algemene elektronische raster in de gemeenschap zoals ‘smart’ apparaten en zelfs transformatoren op telefoniepalen.

De grote elektronische stations stralen geometrische signalen naar de gemeenschap.

In de hekserij gebruiken zij hexagrammen en pentagrammen voor onderdrukking en dwang. De hexagon is de meest efficiënte vorm voor het verwerken van thermale energie. Dit is waarom slangen vaak hexagonale schubben hebben voor het absorberen van thermale energie. Sneeuwvlokken zijn vaak hexagonaal van warmteafvoer.

Pent in pentagram refereert aan het iets insluiten of verbinden om een opbouw te creëren.

HAARP wordt ook gebruikt voor massa hersenspoeling en straalt geometrisch ontworpen programma’s in de atmosfeer die alom resoneren. Trillingen hebben meer effect dan wat wordt gezien als oorzaak en gevolg. Het uitstralen van deze frequenties in de atmosfeer is als het gooien van een steen in een vijver of water, wat rimpelingen en effecten creëert.

Zij gebruiken chemtrails voor verschillend doeleinden inclusief het verhogen van deze frequenties met nano conductieve deeltjes wat zij ‘smart dust’ (slim stof) noemen.

Het US leger gebruikt spray op antennes en chemtrails functioneren op een vergelijkbare manier. Zij creeren en kunstmatige hersenspoelmatrix in de lagere atmosfeer.

De CIA en de marine hebben een grote operatie in Cuba waar zij mensen martelen en adrenochrome extraheren. Daarna hangen bloedvergiftigde psychopaten hun hersenen in neurocomputer interface technologieën die dan is verbonden met de USAF’s HAARP systeem in Puerto Rico en zij richten het op gemeenschap of leden van de gemeenschap. Cuba als een kubus of zwarte kubus. Captain David Culpepper is het hoofd van deze criminele Cubaanse operaties.

De primaire mainframes van deze Zion matrix is de NSA database in Utah en de British Government Communications Headquarters en hun Tempora systeem.

Rabbi Yosef Yitzhak en Rabbi David Lau zijn top zionistische programmeurs die werken met Israëls inlichtingen. Hoog niveau leden binnen de jezuïeten en de vrijmetselaars zijn ook lid.

Sommige van hun hersenspoelprogramma’s zijn gebaseerd op hun valse wetten van Canon, Talmud en Shariah. Imam Abdul Rahman Al-Sudais van Saoedi-Arabië, Saud Al-Shuraim van Saoedi-Arabië, en imam Yahya Sergio Yahe Pallavicini van Italië zijn andere hoog niveau leden in deze zionistische Sanhedrin.

Khalid bin Faisal Al Saud is de gouverneur van de Makkah provincie in Saoedi-Arabië, een Italiaanse ridder, vriend van prins Charles, en de top islamitische programmeur. Leden van de Roman Rota zijn ook betrokken, inclusief Maurice Monier, Hans-Peter Fischer, en Pierangelo Pietracatella. De Windsor familie heeft een harp op hun wapenschild en de Pallavicini familie heeft een beeld dat een harp vasthoudt bij hun Oostenrijkse paleis. Deze families hebben autoriteit over het HAARP systeem via hun agenten die zijn geïnfiltreerd bij de USAF.

Andere families die de harp gebruiken als een symbool zijn de Hanover, FitzJames, en Guinness families. In oude tijden gebruikten zij harpen of lieren samen met gedichten of odes voor beheksing. Hersenspoeling of mentale manipulatie is wat tovenarij is.

Het moderne harpsymbool komt uit Ierland. Er is een hersenspoeloperatie in Ierland die I-LOFAR heet waarbij de Guinness en Parsons families zijn betrokken.

HAARP wordt tot op zekere hoogte ook gebruikt voor weermanipulatie.

De Wind-sors zijn Wind tovenaars en zij versterken ook weerfronten en tornado’s om de gemeenschap te onderdrukken.

De Rothschild en Goldsmith families financieren hersenspoelers die toverspreuken ontwikkelen en uitzenden. Zij financieren programma ontwikkelaars en hackers die de programma’s gebruiken. Zachary Hubbard en Benjamin Liashenko ook bekend als RussianVids ontwikkelen hersenspoel toverspreuken die zij stiekem op mensen richten. Frank Zac Goldsmith financiert Zachary Hubbard en Benjamin de Rothschild financiert Benjamin Liashenko. Zowel Hubbard als Liashenko werken met satanische heksen kults en assisteren ze met het stalken van menigten, gedachtecontrole en hersenspoeling.

Rabbi Yosef Yitzhak specialiseert in toverspreuken van blasfemie en zealously zoals te doen alsof God te zijn en onschuldige mensen te veroordelen. Rabbi Yosef Yitzhak ontwikkelt toverspreuken van veroordeling, berechting en ontmenselijking. Zij bestralen mensen met vloeken van veroordeling met de intentie om de slachtoffers te laten denken dat het God is die hen veroordeelt.

De Black Monks of Order of Saint Benedict is een oude katholieke priesterschap betrokken bij blasfemie en veroordelingsprogramma’s.

Gregory Polan is het hoofd van de Black Monks nu, met Notker Wolf of Bavaria als het voormalige recente hoofd. Het Bavarian House of Witteslbach overziet de Black Monks.

Jezuïeten ontwikkelen vloeken van misleiding. Zij achterhalen wat mensen online lezen en als zij niet willen dat iemand iets geloofd dat hen blootgeeft stralen zij trillingen uit van verwarring of misleiding. Zij gebruiken elektronische wapens om mensen te kwellen of te irriteren als zij iets aan het doen zijn wat zij niet willen.

Een persoon heeft vaak geen idee dat hij wordt aangevallen maar pikt het onbewust op. Zij raken geïrriteerd elke keer dat zij zich uitspreken dus hun onderbewustzijn stopt hen om zich uit te spreken.

De zionistische rabbi’s hebben een wereldwijd inlichtingennetwerk dat werkt met jezuïeten en vrijmetselaars. Zij verkrijgen informatie via inlichtingenverzameling systemen en creëren psychologische profielen van hun doelen. Veel van de mensen die hierdoor zijn aangevallen geloven dat het God is of zelfs buitenaardsen. Veel slachtoffers zijn bekend als “aangevallen individuen” en d meesten die dit hebben bestudeerd refereren aan deze aanvallen als synthetische telepathie.

Avigdor Lieberman is het hoofd van de Israeli Defense Force inclusief hun Israëli Intelligence Corps division of Unit 8200.

Gadi Eizenkot is een ander hoofd van de IDF en extreem duivels.

Zij werken met Mossad met aan het hoofd Yossi Cohen die opereert vanuit Tel Aviv. Unit 8200 runs de Urim SIGINT Basis die satelliet hersenspoeltechnologieën gebruikt waarmee zij mensen rondom de hele wereld kunnen bestoken. Zij laten hersenspoelprogramma’s draaien op internetsites zoals Godlike Productions en Gematrix, gecreëerd door Cnaan Aviv, een Unit 8200 agent.

De Talmudic-zionist council ontwikkelt en overziet de programma’s die draaien van Urim SIGINT.

De koninklijke en edele bloedlijnen en wat takken van het leger hebben neuro-brein computer interface technologieën. Iets hiervan was ontwikkeld door het Human Brain Project dat was gefinancierd door de Europese Unie. Zij kunnen in basis hun breinen in computers pluggen en dan programma’s draaien als GENESIS en NEURON wat biologische en neurologische simulatoren zijn die echt de bedoeling hebben om het menselijke brein en fysiologie te hacken.

De door de jezuïeten onderwezen James Bower creëerde GENESIS. Moderne elektronica is ontwikkeld om deze frequenties door te geven. Hun gedachten worden overgedragen in elektronica of zelfs HAARP en dan dragen deze systemen ze over via elektronische emissies en bestoken mensen.

De Hanover en Savoy families hebben toegang tot deze technologieën in Duitsland en Zwitserland. Prins Donatus van Hesse is ook betrokken.

De Scientology Church heeft hacking programma’s en neuro-brein computer interface technologieën waarbij veel leden van Hollywood zijn betrokken.

De Kabbalah Centre is ook betrokken.

De Italiaanse maffia heeft en grote operatie in Boca Raton en er is hier ook een Kabbalah Centre gevestigd. Ik geloof dat zij neuro-brein computer interface tech hebben. Zij willen dat mensen denken dat het kunstmatige intelligentie is of buitenaardsen, om van hen af te leiden.

De Indermaur familie heeft de Scientology Church gefinancierd en Robert Indermaur en Christopher Indermauer zijn betrokken bij deze elektronische marteling. Zij kunnen mensen bestoken via elektronica zoals een synthetische telepathie. Zij voeren hersencontrole programma’s uit via radiotelescoopsystemen met Nederlandse LOFAR en ASTRON die deze programma’s leiden door het gebruik van grote antenne matrixen.

Er is een grote operatie in Nieuw Zeeland die radiotelescopen gebruikt en antenne matrixen.

De zwarte adel, Italiaanse maffia, en SMOM, hebben bewapende computer technologieën.

Kabbalah centra hebben elektronische wapens.

De Windsor, Stanley, Drummond en Russell families in de UK zijn betrokken en runnen MERLIN satellieten.

De Belgische koninklijke en adellijke families hebben toegang tot deze duivelse technologieën.

De Bush-Walker familie is betrokken met hun agent Steven Walker als directeur van DARPA.

De NSA database, HAARP, en de Scientology Church moeten worden platgelegd.

Bron van dit artikel

Vertaald door Veronica

 

Reacties zijn gesloten.