RSS

Het Witte Vuur van AN, door Untwine, 14 mei 2017

In recente meditaties (terwijl ik een straal van initiatie gebruikte die door Cobra in zijn conferenties was gegeven) kreeg ik een krachtig Wit Vuur dat mij omringde, en er werd mij verteld dat dit een manifestatie van AN was.

Ik zag dat dit Witte Vuur kan worden opgeroepen en gebruikt op dezelfde manier als wij de Violette Vlam kunnen gebruiken.

Cobra heeft bevestigd dat dit een “groot occult geheim” is en dat “Aartsengel Metatron de belichaming is van het Witte Vuur van AN, zoals Aartsengel Zadkiel de belichaming is van de Violette Vlam”.

Het Witte Vuur van AN activeert in basis AN conversie, waarover je hier kunt leren:

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2016/05/an-conversion.html

NL: https://eventnl.wordpress.com/an-conversie-door-untwine-28-mei-2016/

“De AN conversie is een systeem van rechtstreekse transmissie van Licht dat voorbij contingentie filters gaat en daardoor de golf van Licht in zijn geheel doorgeeft, de hele weg naar beneden door de lagen. Dit maakt het mogelijk dat de Goddelijke Wil door Licht wordt doorgegeven, tot in de dichtste vorm van alle lagen, transmuterend, genezend, en alle realiteit terugverbindend met de Ene. Dit AN conversie systeem transformeert het universum progressief in een realiteit waar de Ene geheel machtig is. Wanneer de AN conversie voltooid is, zal het universum een exact spiegelbeeld zijn van de Ene.”:

Onze Hogere Zelven zijn aspecten van de Bron, van de Ene. Zij initiëren alles dat wij werkelijk zijn op alle lagen van bestaan. Deze impulsen en inspiraties sijpelen neer door de hogere spirituele lagen, dan door onze mentale, astrale, etherische, plasma en uiteindelijk fysieke lichamen.

Echter, als wij naar beneden door de lagen gaan is er progressief meer anomalie / contingentie, vooral nu, op deze planeet. Dit creëert allerlei soorten van anomalieën in de persoonlijkheid (wat is samengesteld uit de lagere lichamen: fysiek – plasma -etherisch – astraal – mentaal), negatieve patronen, trauma’s, etc. en deze anomalieën wisselen uit en filteren de vloed van Licht die van het Hogere Zelf komt.

Het Witte Vuur van AN verbrandt deze anomalieën en transmuteert ze naar Licht, progressief het Lichtgeleidingsvermogen van al onze lichamen verbeterend.

Dit proces van zuivering en transmutatie van onze lagere lichamen totdat zij pure uitlaten worden voor het Hogere Zelf, en uiteindelijk ermee samensmelten, is het proces dat naar ascentie leidt.

Je kunt het Witte Vuur van AN aanroepen op elke manier dat je wilt, op dezelfde manier als wij met de Violette Vlam kunnen werken. Je kunt bijvoorbeeld deze woorden gebruiken:

“Ik roep hier en nu het Witte Vuur van AN op om volledig te transmuteren en mijn gehele zijn toe te wijden aan het Licht.”

En visualiseer helder, hoog frequent vuur dat binnenin en om je heen brandt, je verbindend met Aartsengel Metatron.

Cobra heeft ook uitgelegd dat geavanceerde technologieën van de Lichtkrachten, die worden gebruikt om duistere technologieën te verwijderen zoals toplet bommen, en om primaire anomalie in de galaxy te transmuteren, zijn gebaseerd op AN conversie:

2012portal.blogspot.com/2016/06/situation-update.html

NL: https://eventnl.wordpress.com/2016/06/23/bericht-van-cobra-22-juni-2016-situatie-update/

Daarom kan het Witte Vuur van AN ook worden gebruikt in meditaties, vooral in groepen, om de Lichtkrachten te helpen bij het schonen van het zonnestelsel.

Overwinning van het Licht!

https://recreatingbalance1.blogspot.fr/2017/05/white-fire-of-an.html

Vertaald door Veronica

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: