RSS

Belangrijke lezing van Bill Cooper

Deze lezing werd ergens in de negentiger jaren in Amerika gehouden voor een groep ufologen, wetenschappers en onderzoekers. Hieronder de video daarvan; de kwaliteit van het beeld is slecht, maar het gaat om de inhoud. En die hebben we voor je in het Nederlands ondertiteld. We hebben de tekst van een aantal belangrijke fragmenten uit de video hieronder gezet.
Heel indrukwekkend is het slotwoord van Bill Cooper:

Nu…
Ik heb alleen een boodschap aan u te geven. Het maakt mij niet uit wat u van mij denkt,
het maakt mij niet uit wat u mij noemt.
Het maakt mij wel uit wat u doet met deze informatie, want het is belangrijk voor ons overleven als soort.
Het is belangrijk voor onze planeet, het is belangrijk voor de wereld.
Wat met mij gebeurt is niet van belang, en ik wist dat toen ik hiermee begon.
Gedurende de laatste 17 jaar wist ik dat ik dit op enig moment moest zeggen.
Of ik dat nu wilde of niet, of ik nu bang was of niet.
Nu ben ik hier, en nu is het gebeurd. En ik voel een overweldigende opluchting.
U heeft nu de informatie, u kunt erom lachen, u kunt het in de prullenbak gooien.
U kunt mijn huis afbranden als u dat wilt.
Maar ik vertel u nu, uw toekomst, de toekomst van uw kinderen, de toekomst van uw kleinkinderen, hangt af van wat u doet met deze informatie.
Uw eigen regering verkoopt drugs aan uw kinderen, en het lijkt u niet uit te maken.
Uw eigen regering heeft de macht van de mensen weggegeven, en het lijkt u niet uit te maken.
Er is een apathie die rondwaart in dit land die dodelijk is.
Of er wel of niet buitenaardsen zijn.
Wij zijn werkelijk nu op dit moment een natie van schapen, en, dames en heren, ik verzeker u dat schapen altijd naar de slachter worden geleid.
Maar het hoeft niet zo te zijn.
Er ligt een ongelooflijke macht in kennis, er is ook een ongelooflijke macht in geheimhouding.
Neem die geheimhouding weg, zorg ervoor dat u bent geïnformeerd, en u kunt dingen veranderen, u kunt stoppen met elkaar te vechten.
Dank u !

Bill Cooper is in november 2001 doodgeschoten.

“God zegene mijn familie. Ik hou van mijn vrouw en kinderen meer dan het leven zelf. Hetgeen ik doe is voor de toekomst van mijn kinderen. Zij kunnen niet begrijpen waarom ik zo veel heb opgeofferd, waarom ik zo toegewijd ben aan dit werk, maar op een dag zullen ze. Ik wil dat ze weten dat ze de belangrijkste mensen in mijn leven zijn, en hoe veel ik van hen hou.”

William Cooper

10.33
De oorspronkelijke autoriteit aan de CIA gegeven voor verborgen operaties onder de NSC4a, bevatte geen formele procedures om deze operaties òf te coördineren òf goed te keuren.
Hoeveel van u begrijpen wat ik u net heb verteld?
Niet te veel, laat het me uitleggen, wat dit betekent is, de oorspronkelijke autoriteit gegeven aan de CIA voor verborgen operaties onder NSC4 alpha bevat géén formele procedures voor coördinatie of instemming met deze operaties. Dat betekent dat zij aan niemand hoeven te antwoorden, dat betekent, doe gewoon wat je moet doen, breng geen vuiligheid hier naar terug. Want wij willen het niet zien. Doe gewoon de job.
Vraag niemand iets. Rapporteer aan niemand.
Dat is precies wat het betekent.

13.39
Als de president op kan staan en zeggen, ik wist er niets van af, kan de regering overleven.
Als de president dat niet kan zeggen dan heb je een hele, hele gevaarlijke situatie inderdaad.
De buffer was in latere jaren gebruikt voor het doel van het effectief isoleren van zittende presidenten van elke kennis over de buitenaardse aanwezigheid, anders dan wat de geheime regering en de inlichtingen gemeenschap wilden dat zij wisten

19.27
Het tweede doel van de NSA was alle communicaties en emissies te monitoren van alle apparaten wereldwijd om inlichtingen te vergaren, zowel menselijk als buitenaards, en om het geheim van de buitenaardse aanwezigheid in stand te houden.
Project als dit, dames en heren, was extreem succesvol en de NSA onderhoudt ook communicaties met de Maanbasis en andere geheime ruimteprogramma’s.
Met de uitvoeringsorder is de NSA uitgesloten van alle wetten die niet specifiek de naam van de NSA in de wettekst hebben als zijnde onder deze wet te vallen.
Ik bedoel, als u weet wat dat betekent, dat betekent dat er een compleet rechteloze organisatie in het land rondrent die doet wat ze maar willen doen, aan niemand antwoorden geeft, en onder geen wet valt die niet de naam van de National Security Agency in de tekst heeft. Dit is specifiek onderdeel van die wet, bij uitvoeringsorder van de president van de US.

22.11
Een grote moeilijkheid echter was gevonden in het in stand houden van de internationale geheimhouding. Er werd besloten dat een andere groep nodig was om te coördineren en te controleren, de internationale pogingen om de geheimen te verbergen, en het normale kritische onderzoek van regeringen door de pers.
Het resultaat was de formatie van geheime gemeenschap die bekend werd als de Bilderbergers. Het hoofdkwartier van deze groep bevindt zich in Geneve, Zwitserland.
De Bilderbergers maken deel uit van een geheime wereldregering die nu alles controleert.
De United Nations was toen, en is nu, een internationale mop.

24.52
Eisenhower wist dat hij het buitenaardsen probleem moest bevechten.
Hij wist dat hij dat niet kon doen door de geheimen bekend te maken aan het congres, want dat zou hetzelfde zijn als het publiek erover te informeren.
Begin 1953 wendde de nieuwe president zich tot zijn vriend en medelid van de Council on Foreign Relations Nelson Rockefeller voor hulp bij het buitenaardsen probleem. Eisenhower en Rockefeller begonnen de geheime structuur te plannen van de taak van het toezicht op buitenaardsen, en dat werd binnen een jaar gerealiseerd. Het idee voor MJ12 was geboren.
Het was Nelson’s oom Winthrop die een cruciale rol speelde om Eisenhower ervan te overtuigen om voor het presidentschap te gaan. De hele Rockefeller familie, en met hen het Rockefeller empire, heeft Eisenhower gesteund.
Hulp vragen aan Rockefeller voor het buitenaardsen probleem was waarschijnlijk de grootste fout die Eisenhower kon maken voor de toekomst van de US, en heel waarschijnlijk de gehele mensheid, zoals u later zult begrijpen.
Wat hij letterlijk deed met deze daad, dames en heren, is het presidentschap overdragen aan een geheime groep.
Binnen een week na de verkiezing van Eisenhower heeft hij Nelson Rockefeller voorzitter gemaakt van een presidentiële adviescommissie op gouvernementele organisatie.
Rockefeller was verantwoordelijk voor het plannen van de reorganisatie van de regering.

28.04
Deze (positieve) buitenaardsen-groep waarschuwde ons tegen de buitenaardsen die zich verzamelden bij de equator, en zij boden ons hulp aan bij onze spirituele ontwikkeling.
Zij stelden als belangrijkste voorwaarde dat wij onze nucleaire wapens zouden ontmantelen en vernietigen. Zij weigerden om technologie uit te wisselen, omdat wij spiritueel niet in staat zouden zijn om de technologie te hanteren die wij toen hadden.
En is dat door onze geschiedenis heen niet zo geweest?
Zij geloofden dat wij elke nieuwe technologie zouden gebruiken om elkaar te vernietigen, zoals wij altijd hebben gedaan.

Dit ras stelde vast dat wij ons op een pad bevonden van zelfvernietiging en dat we moesten ophouden met elkaar te vermoorden, stoppen met de Aarde te vervuilen, stoppen met het stelen van de bronnen van de Aarde, en leren om in harmonie te leven, met elkaar en met de natuur.

Deze voorwaarden werden begroet met extreme achterdocht, vooral die met betrekking tot de nucleaire ontwapening.
En ik moet zeggen, ik kan het ze niet kwalijk nemen als je kijkt naar de vele onzekerheden, en zo vele buitenaardse verrassingen die op ons af kwamen.
Er werd geloofd dat, als wij aan deze voorwaarde zouden voldoen, dit ons hulpeloos achter zou laten bij een waarschijnlijke buitenaardse dreiging.
Er was niets in de geschiedenis om te helpen bij dit besluit.
Nucleaire ontwapening werd niet gezien als het beste voor de US en de voorwaarden werden afgewezen.

29.30
Later in 1954 landde het ras van ‘grote neuzen’ grijze buitenaardsen dat zich verzameld had rond de Aarde, op Holloman Air Force Base.Dat gebeurde in 1954, dames en heren.
Als u alles in ogenschouw neemt dat Bob Immenegers ooit zei en er 10 jaar van af trekt, zit u er precies bovenop. Een basis overeenkomst werd bereikt. Een buitenaardse met de naam Krlll werd achtergelaten als bewijs dat zij zouden terugkomen om de overeenkomst vast te stellen. In feite was hij een gijzelaar.
Dit ras identificeerde zichzelf als komend van een planeet rond de rode ster van de constellatie Orion, wat wij noemen Belegars Ik geloof dat dat een leugen is, zij liegen veel.
En ze bedriegen veel. En er is bewijs met elke actie die zij ooit hebben verricht.
De waarheid is, dames en heren, dat deze wezens van Mars zouden kunnen komen.
Zij claimen dat zij van een planeet komen rond de rode ster van wat wij noemen Belegars
Zij stelden dat hun planeet aan het sterven was en dat zij op enig moment in de toekomst daar niet meer zouden kunnen leven.
Dit leidde tot een tweede landing op Edwards Air Force Base. Dit historische moment is van te voren gepland en uitgewerkt en de details van het verdrag waren al overeen gekomen.
Eisenhower organiseerde om met vakantie in Palm Springs te zijn. Op de dag van de afspraak was de president naar de basis vervoerd en het excuus was dat hij met kiespijn naar de tandarts moest.

President Eisenhower ontmoette de buitenaardsen en een formeel verdrag tussen de buitenaardse natie en de United States of America werd getekend.

Daarna ontvingen wij onze eerste buitenaardse ambassadeur vanuit de ruimte. Zijn naam en titel, ik weet dat het belachelijk klinkt maar het is echt waar, zijn naam en titel waren:
zijne magnifieke hoogheid Krlll, gespeld K R L L L of C R L L L

33.48
Er is ook overeen gekomen dat er bases zouden worden gebouwd, onder de grond, voor de buitenaardsen. En dat twee bases zouden worden geconstrueerd voor gezamenlijk gebruik door de buitenaardsen en de USA. De basis op Dulce is de ene, de basis op S4, ook bekend als Area51, ofwel Dreamland, is de andere.

34.58
Ik wil nu graag zeggen dat, de film die de meesten van u zullen hebben gezien ….
Hoeveel van u heeft de film gezien Close encounters of the third kind
Deze film was absoluut waar, deze gebeurtenissen hebben plaatsgevonden. Niet exact zoals u ze hebt gezien, niet op de plaats waar u ze zag gebeuren, maar er was een landing, er was een overeenkomst, er was conversatie, en er is een uitwisseling van personeel geweest.

37.20
Dit is ironisch vanwege het feit dat de president van de VS geen toestemming heeft om de site te bezoeken. Hoeveel van u wisten dit niet?
De president van de VS mag Area51 niet betreden. Er zijn ook veel andere gebieden waar hij niet mag komen.

40.14
Het geheime White House ondergrondse fonds was ingesteld in 1957 door Eisenhower. En je kunt Truman vergeten want Eisenhower heeft alles gedaan wat ons is aangedaan, niet met die intentie, niet om ons te beschadigen, maar in het begin om ons te beschermen.
Het fonds was van het congres losgekregen onder het mom van constructie en onderhoud van geheime locaties waar de president naar toe kon worden gebracht in het geval van militaire aanvallen. Genoemd presidentiële noodgebieden.

52.19
In 1955 werd het duidelijk dat de buitenaardsen Eisenhower hadden misleid en het verdrag hadden gebroken.
Gemuteerde mensen, ja.., gemuteerde mensen, werden gevonden, samen met gemuteerde dieren, ja …, gemuteerde dieren, en degenen onder u die twijfels hebben of dit gebeurde zouden hun baan moeten verlaten, zouden hun woning moeten verlaten, en doen wat u moet doen, en ga het zelf uitzoeken.
Want het is belangrijk dat u het weet, en dat u het gelooft.
Deze wezens werden over de gehele US gevonden. Er werd vermoed dat de buitenaardsen niet een hele lijst hadden gegeven van de contacten met mensen en ontvoerden onder MJ12, en vermoed werd dat niet alle ontvoerden zijn teruggekeerd. En dit is geverifieerd.
De Sovjet Unie werd ervan verdacht met ze samen te werken en dat bleek ook waar te zijn.
Er werd ontdekt dat de buitenaardsen massa’s mensen hebben gemanipuleerd door geheime genootschappen, waarbij magie werd genoemd, occult, en religie.
Na verschillende air force gevechten en aanvaringen met buitenaardse voertuigen werd het ook duidelijk dat onze wapens niet tegen die van hen op konden.

1.01.46
Een belangrijke uitkomst van de buitenaardse studie was dat het publiek er niet over mocht worden geïnformeerd. Omdat werd geloofd dat dit zeker zou leiden tot economische instorting, instorting van de religieuze structuur, en nationale paniek wat zou leiden tot anarchie. Geheimhouding bleef dus voortgaan.
Een resultaat van de uitkomst dat het niet aan het publiek kon worden verteld, en dat het niet aan het congres kon worden verteld, dus de fondsen en het onderzoek voor het project moesten komen van buiten de regering.
Beginnen bij u de zaken op zijn plaats te vallen?
Zonder buitenaardsen kun je geen betekenis geven aan alles dat al plaats vindt gedurende 44 jaar. Je zet de buitenaardsen in het midden van het geheel en je krijgt alle antwoorden, elk ervan.
In de tussentijd moest het geld komen van het militaire budget en van de onconventionele niet-bestemde fondsen.

Een andere belangrijke uitkomst was dat de buitenaardsen mensen en dieren gebruikten als bron voor uitscheiding van klieren, enzymen, hormonale uitscheiding, bloed en afschuwelijke genetische experimenten.
De buitenaardsen leggen deze acties uit als noodzakelijk voor hun overleving.
Wat ik u nu ga vertellen is heel triest, maar het is waar, want ik ben niet in staat om te spitten door de leugens en bedrog om de waarheid te vinden. Al wat ik weet is wat ze ons vertelden.
Zij stelden dat hun genetische structuur was verslechterd, en dat zij zich niet meer konden reproduceren. Zij stelden dat als zij niet in staat waren om hun genetische structuur te verbeteren, dat hun ras snel zou uitsterven.

1.08.11
In 1957 is een symposium gehouden dat werd bijgewoond door enkele van de grote wetenschappers die toen leefden, het werd gehouden in Alabama.
Zij kwamen tot de conclusie dat kort na het jaar 2000 de planeet zichzelf zou vernietigen als gevolg van de toegenomen populatie en de exploitatie door de mensen van de omgeving, zonder enige hulp van God of de buitenaardsen.
Met geheime uitvoeringsorder heeft president Eisenhower de Jason scholars opdracht gegeven dit scenario te bestuderen en oplossingen aan te dragen vanuit hun bevindingen.
Dit is gebeurd.
De Jason society bevestigde de bevindingen van de wetenschappers en gaven drie alternatieven.

Alternatief 1 was het gebruik van nucleaire apparaten om gaten te schieten in de stratosfeer waardoor de overmatige hitte kon ontsnappen naar de ruimte. Alles door hitte, niet door vervuiling. Verandering van menselijke exploitaties en culturen en de culturen van het environment, door bescherming.
Van de 3 werd deze het minst waarschijnlijk geacht te kunnen slagen door de inherente natuur van de mens, en de additionele schade die nucleaire explosies zelf al creëren.

Alternatief 2 was om een enorm netwerk te bouwen van ondergrondse steden en tunnels waarin een selecte representatie van alle culturen en occupaties zou overleven en het menselijk ras voortzetten. De rest van de mensheid zou aan zichzelf worden overgelaten op het oppervlak van de planeet.

Alternatief 3 was om de buitenaardse en conventionele technologie te exploiteren waarmee een select groepje enkelingen de aarde kon verlaten en kolonies in de ruimte kon stichten.
Ik ben niet in staat om te bevestigen of te weerspreken het bestaan van menselijke slaven die zouden worden gebruikt voor het handwerk in dit streven, als onderdeel van het plan.
De maan, codenaam Adam, zou de eerste zijn, gevolgd door de planeet mars, met de codenaam Eve.

Daarbij, als een vertragende actie, alle drie de alternatieven, inclusief geboortecontrole, sterilisatie, gedwongen indien nodig, en de introductie van dodelijke microben om langzaam de menselijke populatie te laten verminderen.
Aids is slechts één resultaat van deze plannen. Er zijn andere.
Er werd besloten, aangezien de populatie moet worden teruggebracht en gecontroleerd, dat het in belang zou zijn van het menselijk ras om de ongewenste elementen in onze gemeenschap kwijt te raken.

De gezamenlijke US en Sovjet Unie leiderschap wezen alternatief 1 af, maar gaven opdracht uit te werken alternatief 2 en 3, feitelijk op hetzelfde moment.
Degenen van u in de staat Washington die zeggen dat zij ondergronds machines hoorden, hadden waarschijnlijk gelijk.
In 1959 gaf de Rand Corporation onderdak aan een diep-ondergronds constructie symposium. Ik heb een kopie van dit symposium rapport, wat ik niet zou mogen hebben, maar ik heb het, ongeveer zo dik.
In het symposium rapport staan foto’s van machines, en beschrijvingen waaruit blijkt dat deze tunnels kunnen boren van 45 feet in diameter en met een snelheid van 5 feet per uur in 1959… bedenk maar eens wat ze nu kunnen.
Het geeft ook weer foto’s van enorme tunnels en ondergrondse gewelven die wat lijkt op complex faciliteiten bevatten, en zelfs mogelijk steden.
Het blijkt dat de daaraan voorafgaande vijf jaar alle ondergrondse constructies een zeer significante voortgang hebben gehad, zeker voor die tijd.

De regerende machten besloten dat een van de middelen die buitenaardsen verbonden aan een ander zwart project was om de illegale drugsmarkt te beheersen.
Een jong, ambitieus lid van de Council on Foreign Relations werd benaderd. Zijn naam is George Bush. Die op dat moment de CEO was van Zapata Oil, gebaseerd in Texas. Zapata Oil was aan het experimenteren met de nieuwe technologie van het offshore boren.
Er werd bedacht dat de drugs met vissersboten konden worden vervoerd van Zuid Amerika naar de offshore platforms, en dan verder naar de wal worden getransporteerd met de normale lijnen voor voorraden en personeel. Bij deze methode waren geen douane, wetten of agentschappen betrokken die de lading zouden doorzoeken.
George Bush stemde in te helpen en organiseerde de operatie in samenwerking met de CIA.
Het plan werkte beter dan iemand had voorzien en het is sindsdien wereldwijd uitgebreid en er zijn nu vele andere manieren om de illegale drugs het land in te krijgen.

Maar het moet altijd worden herinnerd dat George Bush ermee begonnen is om drugs aan onze kinderen te verkopen.

En als u denkt dat ik gek ben, kom van uw stoel en begin te graven, want u zult uitvinden dat het absoluut waar is.
De CIA beheerst nu alle illegale drugsmarkten over de gehele wereld.

Het officiële ruimteprogramma was aangejaagd door president Kennedy in zijn inaugurele rede waarin hij stelde dat de US een man op de maan zouden hebben voor het eind van het decennium.
Ofschoon onschuldig in zijn idee, heeft dit mandaat ervoor gezorgd dat degenen aan de macht enorme bedragen aan geld naar de zwarte projecten konden sluizen, en het echte ruimteprogramma voor de Amerikaanse mensen verbergen.
Een gelijksoortig programma van de Sovjet Unie diende hetzelfde doel en in feite bestond de gezamenlijke buitenaardse US en SU basis al op de Maan op precies het moment dat Kennedy deze woorden uitsprak.

22 Mei 1962 een ruimteprobe landde op Mars en bevestigde de aanwezigheid van een omgeving waarin kon worden geleefd. Niet lang daarna begon men met de constructie van een kolonie op de planeet Mars.
Vandaag is er een kolonie die bestaat op de planeet Mars en het is een gezamenlijke US / Russisch / buitenaards faciliteit.

1.15.55
President Kennedy was geen lid van de Council on Foreign Relations en wist niets van alternatief 2 en alternatief 3, voor zover ik dat kon uitvinden. Internationaal werd de operatie aangestuurd door een uitvoeringscommissie, bekend als de Policy commissie.
In de US was het aangestuurd door MJ12 en in de Sovjet Unie door zijn zusterorganisatie.
President Kennedy’s besluit heeft natuurlijk angst onder deze mensen gezaaid.
Voor zijn moord was opdracht gegeven door de Policy commissie en de opdracht is uitgevoerd door de agenten van MJ12 in Dallas.
President John F. Kennedy is vermoord door de geheim agent die zijn auto bestuurde op de weg, en de daad is openlijk zichtbaar op de film, het is vastgelegd in de documenten die ik zag. De naam van de moordenaar is William Greer.

1.19.08
Echter, ik kan u verzekeren dat alternatief 3 echt is. Ik geloof sterk dat deze desinformatie het resultaat is van druk op de schrijver en is bedoeld om het feit te benadrukken van het Britse t.v. exposé met de titel Alternative 3.
Het hoofdkwartier van de internationale samenzwering is in Geneve, Zwitserland.
Het bestuursorgaan is samengesteld uit vertegenwoordigers van de regeringen die erbij zijn betrokken, en met de uitvoerende leden van de groep die bekend staat als de Bilderbergers.

Vergaderingen worden gehouden door de Policy commissie als het noodzakelijk is, op een nucleaire onderzeeboot onder de poolijskap. De geheimhouding is zodanig dat dit de enige methode is die kan garanderen dat de vergaderingen niet kunnen worden afgeluisterd en het is de enige plaats waar zij de meest geheime aangelegenheden bespreken.

1.21.29
We zijn voorgelogen over de ware natuur van de Maan, de planeten Mars en Venus en de werkelijke staat van de technologie die wij vandaag de dag bezitten.

1.24.40
In 1969 brak een confrontatie uit tussen de mensen wetenschappers en de buitenaardsen op het Dulce ondergrondse laboratorium.
De buitenaardsen namen veel van de wetenschappers als gijzelaar. Delta Forces werd ernaar toe gestuurd om ze te bevrijden, maar zij waren geen partij tegen de wapens van de buitenaardsen. 66 Van onze mensen waren gedood gedurende deze actie.
Als resultaat trokken wij ons terug van alle gezamenlijke projecten voor tenminste 2 jaar.
Uiteindelijk vond een verzoening plaats en opnieuw werkten we samen.

Voor zover ik weet werken we vandaag nog steeds samen met de buitenaardsen.

Het maakt mij niet uit wat u van mij denkt,
het maakt mij niet uit hoe u mij noemt,
het maakt mij wel uit wat u doet met deze informatie,
want het is belangrijk voor ons overleven als soort.
Het is belangrijk voor onze planeet,
het is belangrijk voor de wereld.
Wat met mij gebeurt is niet van belang,
en ik wist dat toen ik hiermee begon.
Gedurende de laatste 17 jaar wist ik dat ik
dit op enig moment moest zeggen.
Of ik dat nu wilde of niet,
of ik nu bang was of niet.
Nu ben ik hier, en nu is het gebeurd.
En ik voel een overweldigende opluchting.
U heeft nu de informatie,
u kunt erom lachen,
u kunt het in de prullenbak gooien.
U kunt mijn huis afbranden als u dat wilt.
Maar ik vertel u nu, uw toekomst,
de toekomst van uw kinderen,
de toekomst van uw kleinkinderen,
hangt af van wat u doet met deze informatie.
Uw eigen regering verkoopt drugs aan uw kinderen,
en het lijkt u niet uit te maken.
Uw eigen regering heeft de macht van de mensen weggegeven,
en het lijkt u niet uit te maken.
Er is een apathie die rondwaart in dit land die dodelijk is.
Of er wel of niet buitenaardsen zijn.
Wij zijn werkelijk nu op dit moment een natie van schapen,
en, dames en heren, ik verzeker u dat schapen altijd
naar de slachtbank worden geleid.
Maar het hoeft niet zo te zijn.
Er ligt een ongelooflijke macht in kennis,
er is ook een ongelooflijke macht in geheimhouding.
Neem die geheimhouding weg, zorg ervoor dat u bent geïnformeerd,
en u kunt dingen veranderen, u kunt stoppen met elkaar te vechten.
Dank u !

Zie hier de hele video, volledig ondertiteld:

Als je na deze lezing meer wilt weten over alles wat Bill Cooper heeft gepubliceerd, volg dan deze link

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: