RSS

Aantekeningen van Cobra’s workshop in Bogota, Colombia, op 5 en 6 mei 2024

21 mei

[noot van de vertaler: aan het eind van deze aantekeningen vind je instructies voor een ‘vergevingsprotocol’ en een ‘emerald meditatie’ waarbij de smaragden fungeren als portalen naar Agartha]

Disclaimer: Het volgende is een uitgetypte versie van de handgeschreven notities die de auteur maakte tijdens de Bogota Workshop in Bogota, Colombia. De auteur beweert niet dat deze aantekeningen 100% waarheidsgetrouw zijn. Gebruik alsjeblieft je eigen innerlijke onderscheidingsvermogen en kritisch denken. Sommige afbeeldingen en grafieken zijn mogelijk niet identiek aan die op de conferentie. De inhoud van de aantekeningen komt NIET exact overeen met waar Cobra over sprak. Er kan sprake zijn van verkeerd verstaan, handschriftfouten of weglatingen in het proces. Vragen over de inhoud en de bijzonderheden van dit document worden niet geaccepteerd.

***Pre-workshop***

C: Welkom, iedereen. Het is heel goed voor mij om hier te zijn, want dit land heeft een groot potentieel, energetisch gesproken.

Voordat we beginnen, zijn er een paar technische mededelingen. Zorg ervoor dat je de NDA hebt ondertekend. Zet alsjeblieft je mobiele telefoons uit en zet ze in vliegtuigmodus. Bellen, opnemen, fotograferen of het gebruik van sociale media is niet toegestaan in deze ruimte.

Je mag aantekeningen maken als je dat wilt, en je bent welkom om deze aantekeningen met anderen te delen, vooral met degenen die nu genoeg ontwaakt zijn.

C: Omdat we energetisch gezien allemaal uit verschillende omgevingen komen, beginnen we deze workshop met het uitlijnen van onze energievelden met een korte meditatie.

Ik wil jullie vragen om het jezelf gemakkelijk te maken.

  • Adem wit licht in je fysieke lichaam en adem alle gifstoffen uit.
  • Adem dan wit licht in en straal wit licht uit in alle richtingen als je uitademt. Doe dit vanuit je fysieke lichaam.
  • Herhaal de bovenstaande stappen voor je plasma, etherische, astrale, emotionele en mentale lichamen. Herhaal tenslotte de bovenstaande stappen voor de totaliteit van je wezen.
  • We beginnen te beseffen dat IK een wezen van Licht BEN. We bevestigen dit feit door de heilige mantra ‘OM’ drie keer samen te chanten.
  • Als een wezen van Licht verbinden we ons met andere wezens van Licht in deze groep. Samen creëren we één groot wezen van Licht. Deze groep is een wezen van Licht. WIJ ZIJN een wezen van Licht.
  • Als we inademen, ademen jullie stralend wit licht in deze ruimte. En als we uitademen, stralen we stralend wit licht uit vanuit deze groep in alle richtingen.
  • En we ademen als Eén groep en als Eén wezen. We ademen Licht in en we ademen Licht uit.
  • WIJ ZIJN een wezen van Licht. We bevestigen dit feit door de heilige mantra ‘OM’ drie keer samen te zeggen.
  • Als Eén wezen van Licht verbinden we ons met andere wezens van Licht over de hele planeet en creëren we een planetair netwerk van Licht.
  • Je kunt visualiseren of voelen of ervaren dat dit planetaire netwerk van Licht groeit en zich uitbreidt over de hele planeet. Visualiseer alle wezens – paren, individuen, groepen – die zich verbinden en uitbreiden met dat planetaire netwerk van Licht. Visualiseer hoe alle duisternis verdwijnt, alle oorlogen eindigen, al het lijden eindigt, totdat de hele planeet volledig bedekt is met het netwerk van Licht.
  • En dit is het moment van de planetaire bevrijding. We bevestigen dit feit door de heilige mantra ‘OM’ drie keer samen te chanten.
  • Je kunt ons sterrenstelsel, de Melkweg, nu visualiseren als een dubbele spiraal vol sterren. Elk van die sterren is een Lichtpunt in het Galactische netwerk van Licht.
  • En in het centrum van de Melkweg bevindt zich de Galactische Centrale Zon, die Lichtstralen uitzendt naar alle sterren in de Melkweg. En alle sterren in de Melkweg sturen ook een straal Licht naar het zonnestelsel en de planeet Aarde.
  • Dit is een vervulling van de oude Galactische Profetie wanneer alle duisternis in de Melkweg zal verdwijnen en alleen het Licht zal overblijven. We blijven ons voorstellen dat al die sterren Lichtstralen naar de planeet Aarde sturen.
  • Nu visualiseren we dat de planeet Aarde wordt geaccepteerd als een punt van Licht in het Galactische netwerk van Licht.
  • Dit is de uiteindelijke bevrijding van de Aarde.
  • Dit is de uiteindelijke overwinning van het Licht.
  • We bevestigen dit feit door de heilige mantra ‘OM’ drie keer samen te zeggen.
  • Nu worden we ons langzaam bewust van je fysieke lichaam. We worden ons bewust van je omgeving. We worden ons bewust van de geluiden om ons heen. En als we er klaar voor zijn, kunnen we onze ogen openen.

Iedereen welkom terug.

Nu hebben we onze energieën op één lijn gebracht en ons afgestemd op het Licht.

(Opmerking: Zeer krachtig gezang dat door de hele ruimte galmde en sterker werd naarmate het voortduurde, waarbij sommigen opmerkten dat ze aurakleuren en/of visioenen hadden gezien tijdens het gezang. De transcribent kon persoonlijk objecten en metalen visualiseren/horen resoneren, wat de diepte van de noot nog meer verhoogde.)

[Workshop begint formeel met Cobra die eerst enkele vragen beantwoordt].

***Q&A pt.1***

Vraag: Zou je mensen aanraden om te oefenen met buikademhaling, voor fitness, gezondheid en psychologische doeleinden, en ook met technieken om te visualiseren hoe je licht in wonden ademt om ze te helen? C: Het korte antwoord is ja.

Vraag: Heeft de ontdekking van andere universa iets veranderd aan de tijdlijn? C: Heel weinig.

Vraag: Bestaan er parallelle (fysieke) tijdlijnen? C: Niet precies; ze zijn toegankelijk en ervaarbaar via droomtoestanden.

V: Bent u eerder in Colombia geweest? C: Dit is de eerste keer dat ik hier ben.

[Cobra geeft dan een korte uitleg over wat tachyonen zijn en vertelt over het belangrijkste ruimtestation van het kristal dat wormgaten creëert voor tachyonen om de tachyonenkamers op het aardoppervlak te bereiken.

Daarna houden we een pauze om ons allemaal te verzamelen rond de tachyonproducten die Cobra heeft meegebracht en die te koop zijn.

  • Eerste tafel: Godin sieraden collecties.
  • Tweede tafel: Gewone, Agarthan en Getachyoniseerde Cintamani
  • Laatste tafel: Galactische Cintamani, Lyra tektiet, Anavor (?) kristallen, Tibetaanse tektiet en ATVOR kristallen.

[noot vertaler: link naar tachyonis website, en link naar de Nederlandstalige informatie over tachyon]

Nadat iedereen klaar is met kijken en kopen, nemen we weer plaats en richten we onze energieën opnieuw in met behulp van het ATVOR-techniekprotocol.

Na afloop herhaalt Cobra dat we geen technologie mogen gebruiken in de kamer en hij herhaalt de inhoud van de geheimhoudingsovereenkomst.

Cobra zegt dan dat hij nog een paar vragen zal beantwoorden].

***Q&A pt.2***

V: Zullen er nog meer vertragingen zijn tot de uiteindelijke bevrijding? C: Er zijn al zoveel vertragingen geweest. Ik zie er niet veel meer komen.

V: Kunnen we een update krijgen over de netwerksituatie in Afrika? C: Er is een langzame en geleidelijke verbetering geweest, maar die gaat door en zorgt voor de broodnodige genezing en verlichting.

[Korte vraag over de reset van het financiële systeem] C: Dat zal gebeuren op het moment van de Event.

V: Er is een profetie over de Condor en de Adelaar. Heeft Colombia iets te maken met de vervulling van deze profetie? C: Ja, samen met andere Zuid-Amerikaanse landen.

***Planetaire informatie***

C: De planetaire Drakenlijn wordt eindelijk geactiveerd in Amerika. Hij begint eerst in Argentinië en gaat dan door de bergketens van Chili, Peru, Ecuador, Colombia, Panama, Guatemala, Mexico en uiteindelijk de Verenigde Staten.

Het is een van de belangrijkste planetaire leylijnen die geactiveerd begint te worden om de energieën van Nieuw Atlantis voort te stuwen, en er zijn uitgebreide ondergrondse tunnels die gebouwd werden in de tijd van Atlantis. Deze tunnels hebben verschillende uitgangen naar de oppervlakte, zoals Mount Shasta in Californië, Cueva de los Tayos in Ecuador en de Muzo mijn in Colombia.

De Muzo stam is een oud Colombiaans ras dat dit duizenden jaren geheim heeft gehouden en de bewakers waren van dit gebied, of uitgangspunt. De Spaanse veroveraars zochten ernaar maar konden het nooit vinden.

Er zijn nog steeds mensen van de Muzo stam die het overleefd hebben en dit geheim kennen. Er moet energiewerk worden gedaan om dat punt te helen en te activeren.

Terwijl de planetaire Drakenlijn die en andere ingangen tegelijkertijd activeert in Zuid-Amerika, zoals Tiahuanaco in Bolivia en Titicaca tussen Peru en Bolivia.

Daarom wordt deze workshop gehouden in Bogotá, Colombia en is belangrijk omdat de Muzo een belangrijk onderdeel is van die Drakenenergielijn, en ook vanwege een aantal zeer belangrijke stenen die daar gevonden worden.

Er zijn drie belangrijke stenen in Colombia die belangrijk zijn voor Ascentie:

1. De eerste steen is Euclase. Het is blauw en lijkt op topaas maar is het niet, en wordt vaak verward met aquamarijn. Lokale mijnwerkers kennen hem misschien. Het is een zeer krachtige steen voor Ascentie en is zeer zeldzaam. Ik heb er vandaag geen meegenomen omdat hij erg duur is. Euclase wordt in Colombia gevonden in smaragdhoudende aders.

2. De andere steen die belangrijk is, is Colombiaanse Tektiet, of Colombianiet. Het is een zeer krachtige steen uit het Sirius sterrensysteem, vergelijkbaar met Cintamani, maar heeft een veel zachtere energie en brengt Godinnenenergie. Voor de komst van de Spanjaarden stond het bekend als “Piedra de Rayo” (Steen van de Bliksem) en de inheemse stammen hadden een zeer sterke verbinding met Godinnenenergieën die het actief hielden.

3 . [Cobra heeft dit voor nu blanco gelaten. Onthuld in het tweede deel van de workshop].

Toen de Spanjaarden binnenvielen, deden ze dat op bevel van de Jezuïeten om de Godinnenenergieën en vortices te vernietigen en te onderdrukken. De Jezuïeten kenden de kracht van deze Godinnenenergieën en lieten kerken bouwen op elke vortex om ze te vernietigen.

Je hebt misschien gemerkt dat op alle beste plekken in Colombia een kerk staat, die Godinnenenergie onderdrukt.

Nu vragen de Lichtkrachten mensen om energiewerk te doen om deze situatie om te keren; dit werk bestaat uit het begraven van Colombiaanse Tektiet in die vortexen omdat de energie van de tektiet de duisternis neutraliseert en Godinnenenergie terugbrengt.

Een ander ding dat ze vragen is om mensen uit Colombia elke week persoonlijk als groep te laten samenkomen om te mediteren en energieën te zuiveren die zich in die gebieden hebben opgehoopt om Godinnenenergieën terug te brengen door de Violette Vlam te gebruiken om die locaties te zuiveren.

Colombia heeft veel conflicten gehad door het gebrek aan die energie en de manier om dat op te lossen is door Colombianen te planten om Godinnenenergie aan te trekken en opnieuw te verankeren door meditatie.

We zullen hier nu een of meer groepen vormen die eens per week samenkomen om die energieën vrij te maken. [Er wordt gediscussieerd en gestemd over welke dag en hoe laat we samenkomen].

C: Je zult heel toegewijd moeten zijn, want in het begin is er vaak veel enthousiasme voor dit soort dingen, voordat de deelname na verloop van tijd afneemt.

V: Weet je een plek in Panama waar dit ook zou kunnen? C: Ja, maar het is erg gevaarlijk, het is een plaats die El tapon del Darien heet.

[Cobra vraagt vervolgens aan degenen uit Colombia, maar niet in Bogata, of ze een groep willen vormen zodat ze met elkaar kunnen netwerken. Ook dit wordt op dezelfde manier besproken en gevormd.

Tot slot zegt hij dat hij wat vragen zal beantwoorden en na een pauze zal hij het hebben over de laatste speciale steen: Smaragden].

***Q&A pt.3***

V: Zal de Resistance ons helpen de Colombianen te planten? C: Dat moeten jullie zelf doen, ze zijn niet aan de oppervlakte.

V: Kunnen we ze bij de kerken plaatsen of moeten we ze begraven? C: Jullie moeten het begraven.

[C: Ik zou ze eerst moeten zien.

Vraag: Kunnen we de meditaties om de vortexen te helen doen zonder aanwezig te zijn? C: Het zou geen krachtig genoeg effect hebben op het fysieke vlak. We moeten fysiek door fysiek helen.

(Pauze voordat we verder gaan door eerst wit licht in te ademen om onszelf opnieuw uit te lijnen)

***Q&A punt 4***

V: Leven er nog steeds mensen in de ondergrondse tunnels van de Drakenlijn? C: Toen de Atlantiërs 25.000 jaar geleden van de oppervlakte evacueerden na de invasie, creëerden ze een netwerk van steden en tunnels die gedeeltelijk verbonden waren met het Agarthan netwerk. Sommige mensen wonen nog steeds in deze steden, terwijl andere verlaten zijn.

Vraag: Wat is het belang van Monserrate (een berg met een kerk erop) C: Het is een zeer krachtige ascentievortex die onderdrukt werd.

V: Is het meer van Guatavita, een van de heilige plaatsen voor de inheemse leiders, ook een belangrijke plaats? Cobra: Ja, het Guatavitameer is een vortex van Godin.

[Vragen over verschillende soorten tektieten en stenen].

C: Ze zullen allemaal belangrijk zijn om de overgang te stabiliseren. Hoe meer vortices geactiveerd worden, hoe harmonieuzer de overgang zal zijn.

Vraag: Zal er een moment voor de Event zijn waarop mensen zich bewust beginnen te worden van alle leugens en manipulatie? C: Dat zal zijn op het moment van de Event. Voor die tijd zal er heel weinig herkenning zijn.

Vraag: Zijn er technieken die we zouden kunnen doen om blindheid en andere soortgelijke condities te genezen? C: Dit is niet zo gemakkelijk. Ik zou zeggen dat wonderen kunnen gebeuren, maar het is heel zeldzaam. Op het moment van de Event zullen nieuwe genezingstechnieken aan de oppervlaktemaatschappij worden gegeven.

[Vraag over de zonneflits]. C: Ik heb al antwoorden gegeven over de zonneflits op mijn blog die je kunt lezen. Er bestaat een Spaanse vertaling die iemand in de zaal heeft die het kan delen.

Vraag: Wat zal er gebeuren met de overblijvende Duistere krachten na de Event? C: Ze zullen worden bewaakt en begeleid om hun keuzes en fouten uit het verleden te corrigeren.

Vraag: Zou je willen voorstellen dat de gebruikers van de Starseeds land app beginnen met het organiseren van hun eigen groepsmeditaties? C: Ja.

Vraag: Zal er enige mogelijkheid zijn van fysiek contact door lichtwezens voorafgaand aan de Event? C: Je zou innerlijke leiding kunnen hebben, er zou contact met je opgenomen kunnen worden, maar het is niet duidelijk. [Korte en ongehoorde vraag en antwoord over de situatie in Colombia].

Vraag: Zouden de Duistere krachten een Derde Wereldoorlog kunnen beginnen? C: De Lichtkrachten verijdelen elke poging die ze doen.

V: Hoe zullen we weten wanneer de Event begint? C: Het zal extreem duidelijk zijn.

***V: Smaragden***

C: Smaragden zijn de derde en belangrijkste steen voor Colombia. Ze kunnen worden gekweekt op andere locaties, maar die uit Colombia hebben de hoogste frequentie van allemaal. Deze stenen hebben veel verschillende functies die nu belangrijk worden.

Vroeger was er gewoon geen tijd voor, maar nu is het tijd om ze te activeren voor zeer speciale missies. Ik zal het nu hebben over de verborgen geheimen van smaragden.

***Emeraldgeheimen***

C: Smaragden stenen worden belangrijk voor het planetaire bevrijdingsproces. Smaragden worden ook op andere plaatsen in de wereld gevonden, maar smaragden uit Colombia hebben de hoogste trillingsfrequentie van allemaal. Smaragd is een steen die veel verschillende functies heeft en sommige daarvan zijn heel belangrijk voor de tijd waarin we ons nu bevinden en voor het proces van planetaire bevrijding.

Voorheen was het niet de optimale tijd om iets over de smaragden te onthullen. Maar nu is de tijd aangebroken. En de Smaragden zullen worden geactiveerd voor een heel speciale missie.

Geheimen van de Smaragden werden heel lang verborgen gehouden voor de mensheid. En degene die bekend waren bij de Dark Force, gebruikten ze tegen de mensheid. Maar nu is het tijd voor de mensen van het Licht om de Smaragdenergie te gebruiken voor het welzijn van de mensheid en voor de bevrijding van de planeet.

Cobra besprak toen de 3 belangrijkste functies van de Smaragden:

1. Smaragd dient als een portaal naar het Ondergrondse Koninkrijk Agartha. De Emerald stenen kunnen gebruikt worden als een portaal waardoor je toegang krijgt tot de energie van Agartha – de energie van het ondergrondse Koninkrijk. Verbinding maken met Agartha via Smaragden is krachtiger dan alleen verbinding maken met je geest of via meditatie. Hoe zuiverder de smaragd is, hoe krachtiger de verbinding is. Natuurlijke, ruwe en onbehandelde smaragdkristallen zijn krachtiger dan cosmetisch behandelde smaragden. Elke vorm, kwaliteit en maat smaragd kan echter goed zijn om mee te verbinden en zal ook heel krachtig zijn. Eenvoudige, normale en budgetvriendelijke smaragdstenen kunnen hier in Bogota worden gekocht. Vóór deze dag was deze informatie verborgen omdat de tijd nog niet rijp was voor mensen om zich op deze manier directer met Agartha te verbinden.

2. Smaragden kunnen gebruikt worden om je te verbinden met Godinnenenergie. De groene kleur opent het hartchakra. Door de smaragd op het hart te leggen en te ademen, kunnen de fysieke en energetische lichaamssystemen geheeld worden. Mensen die de steen dicht bij het hart dragen, zullen eerst balans/harmonisatie in hun immuunsysteem ervaren. Eenvoudige smaragdstenen kosten niet veel en je kunt ze in een hanger over het hart leggen en die smaragd zal het hele energieveld in balans brengen. Een andere functie is dat het ons verbindt met het verloren Paradijs. Dit kan ook bereikt worden door hem op het hartveld te leggen.

Er is een legende van de Muzo stam dat smaragden tranen zijn van de vrouw van de planeet die haar verbinding met de energie van het paradijs verloor en zij zien het als de bevroren energie van dat paradijs. Om deze reden is het heel goed om je te verbinden met Agartha, dat het dichtst bij het verloren paradijs van Atlantis ligt.

3. Het derde en laatste geheim van smaragden dat bekend is bij de Duistere krachten, ook bekend bij de zwarte adel, witte adel en occultisten, is dat het gebruikt kan worden als een portaal om toegang te krijgen tot verborgen kennis. Dit is de reden waarom de Duistere krachten niet wilden dat smaragden in de handen van gewone mensen kwamen en dus alle stenen wilden controleren. Ze snijden stenen omdat ze dan hun kracht verliezen. Bijna alle stenen (aan de oppervlakte) werden in kleinere stukken gesneden en verloren veel kracht.

 ***Emerald Tablets***

C: De Smaragden Tabletten stammen uit de tijd van Atlantis van een Atlantische priester bekend als Thoth, Hermes of Tehuti die in eenvoudige taal schreef om manifestatie en spiritualiteit te onderwijzen.

De belangrijkste sleutel is “Zo boven, zo beneden” (Hoofdstuk 11; De sleutel tot boven en beneden), wat betekent dat wat op het hogere niveau gebeurt, zich ook op het fysieke niveau manifesteert. Dit was het belangrijkste geheim van de Smaragden Tabletten, om te visualiseren of te voelen met de geest als hulpmiddel om te manifesteren in het fysieke.

***Geheim van de tabletten***

C: Later in de geschiedenis maakten mensen kleinere smaragden tabletten voor verschillende doeleinden. Ze gebruikten ze om zich te verbinden met de groene kleur en met verschillende plaatsen waar al duizenden jaren smaragden worden geproduceerd. De Muzo mijn is de belangrijkste, samen met de Chivor en Coscuez mijn.

C: De inheemse bevolking delfde smaragden, maar het is niet hetzelfde als vandaag de dag omdat ze smaragden als heilige stenen beschouwden en gebruikten om verbinding te maken met het paradijs. De Spaanse veroveraars namen de controle over van de andere mijnen maar hadden moeite om de Muzo mijn onder controle te krijgen omdat de Muzo mensen het moedigst waren en over occulte kennis beschikten waardoor het veel tijd en verliezen kostte voordat de veroveraars de controle over konden nemen.

Toen dat eenmaal gelukt was, begonnen ze de mijnen te gebruiken en stuurden ze veel van de beste smaragdstenen naar Spanje. De Spanjaarden waren veel betrokken bij de handel in smaragden omdat ze goud wilden. Dit was rond de 16e-17e eeuw. Hun belangrijkste handelspartner in die tijd was het Mughal-rijk in India, dat de meeste smaragdstenen in die tijd kocht. De beste smaragden die ooit werden gedolven, gingen allemaal naar India. Er waren een paar keizers/heersers in Mughal die connecties hadden met Galactische energieën.

(namen Akbar en een andere die niet duidelijk te horen was) -die er zo van hielden omdat het de verbinding in meditatie versterkte.

Het paradijs was groen voor deze moslimdynastie en de smaragd werd de “Steen van het Paradijs” genoemd door de Indiase Muhgal-keizers. De heersers van deze tijd lieten edelstenen snijden om kleinere smaragden tabletten te maken met het vers van de Troon uit de Koran erin gegraveerd, wat een krachtige energie creëerde die de kracht van de Goden of de Bron beschreef. Het was hun krachtigste bescherming tegen de duisternis. Daarom was het Muhgul rijk het meest succesvolle rijk gedurende vele honderden jaren.

C: Een ander aspect van smaragd is dat het overvloed brengt. Een van de rijkste rijken in de geschiedenis van de mensheid was het Muhgul rijk. Dit is ook de reden waarom Spanje vanaf de 15e-16e eeuw Zuid-Amerika wilde veroveren, omdat ze smaragden konden gebruiken om deze energieën te manifesteren. Het is ook de reden waarom ze van de 16e tot een deel van de 17e eeuw over de halve wereld konden heersen. Sommigen kenden dit geheim en de zwarte adel gebruikte smaragden om over de planeet te heersen.

Er waren koningen of heersers die dit geheim ook kenden en smaragden bewust gebruikten. Daarom stopten ze smaragden in hun tronen of scepters.

Een van de redenen waarom het Perzische Rijk zo machtig was in de 18e eeuw, was omdat ze alle smaragden hadden gestolen van het Mughal-rijk.

Sommige van deze smaragden kwamen in de 19e eeuw in Engelse handen. Dit was het uitbreidingsplan van het Britse Rijk. Het feit dat de smaragden werden geëxploiteerd en vervolgens werden afgepakt, was ook de reden waarom het economisch niet zo goed ging met Colombia. De meeste van de beste Colombiaanse smaragden verlieten het land.

De mensen in Colombia moeten weten dat smaragd als steen Colombia kracht kan brengen. Deze informatie werd tot voor kort verborgen gehouden omdat de Duistere Krachten het onderdrukt wilden houden. De tijd is echter gekomen om het te onthullen. Smaragden zijn een van de krachtigste stenen die er op de planeet bestaan. Het is nu ook de tijd voor mensen van het Licht om bewust met de Smaragden te gaan werken.

Bogota is het wereldwijde centrum voor de smaragdhandel, dus er is hier een enorm energiepotentieel. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het aanboren van de energie van smaragden, is Bogota de thuisbasis van een Smaragd Museum. Als je er nog niet bent geweest, is het een aanrader om dit museum te verkennen.

***Q&A pt. 5***

V: Wat is het verband tussen het Nieuw Atlantis en het Agartha Koninkrijk? Zijn ze hetzelfde? Cobra: Hetzelfde. Het Agartha Koninkrijk activeert het Nieuw Atlantis. Het Agatha Koninkrijk is degene die wordt geactiveerd in Nieuw Atlantis. Omdat de kern van het Agartha Netwerk hetzelfde is gebleven sinds de tijd van het Oude Atlantis, in die zin dat het nu al 25.000 jaar de energie van het Oude Atlantis vasthoudt voor de hele planeet.

Cobra merkte op dat we in de toekomst toegang kunnen krijgen tot het Agartha Koninkrijk, op dit moment is de toegang alleen beperkt tot het verbinden met Smaragden door middel van meditatie.

V: U zei dat heldere stenen het beste zijn, maar u zei ook dat natuurlijke stenen dat ook zijn. Welke zou dan beter zijn? C: De ruwe natuurlijke staat is het krachtigst, dus helder melkachtig. Probeer niet-gepolijste kristallen te krijgen omdat polijsten hun kracht vermindert. Je kunt je eigen innerlijke leiding gebruiken om erachter te komen wat de beste keuze is.

V: Waar zijn de Smaragden Tabletten van Thoth nu? C: Ik zou zeggen op een veilige locatie.

Vraag: Komen Pleiadiërs heersers bezoeken zoals Gustavo Petro, Poetin, Chinese en Afrikaanse presidenten/heersers? C: Ze hebben enkele personen in het Russische en Chinese leger bezocht en hebben telefoongesprekken gevoerd met de Chinese president. Van de anderen weet ik het niet.

Vraag: Is er iets dat we kunnen of zouden moeten doen aan Lemurië? C: Dit is nog niet geactiveerd, dus het is gewoon niet mogelijk. We zullen moeten wachten.

V: Is er een verband tussen goud en smaragden? En heeft dat iets te maken met de legendes over El Dorado hier in Colombia? Cobra: In het Oude Atlantis werd goud gebruikt als metaal om de energie van het Licht en de energie van de Zon te brengen. En veel van dat goud is verborgen in de ondergrondse tunnels en in Colombia. Sommige inheemse stammen hadden toegang tot dat goud. Maar dit zal nooit geopenbaard worden aan de oppervlakte mensheid totdat zij leren om in harmonie te zijn. Veel van het goud dat voor het eerst werd gebruikt in het Oude Atlantis, werd door de inheemse stammen voor een soortgelijk doel gebruikt. Ze gebruikten het om zich te verbinden met de spirituele energie en de energie van de Zon en de energie van de Atma Ziel. En toen kwamen de Spanjaarden en namen het meeste goud mee dat door de inheemse bevolking was verzameld. Zo werden veel van de kostbare oude artefacten omgesmolten. De Jezuïeten gaven de Spaanse conquistadores de opdracht om dat goud om te smelten. Vervolgens gebruikte de Spaanse Zwarte Adel dat goud, ook om de Spanjaarden macht te geven. Vervolgens gebruikte de Spaanse Zwarte Adel dat goud ook om het Spaanse Rijk macht te geven.

Smaragden en goud kunnen dus voor vergelijkbare doeleinden worden gebruikt. Smaragden zijn natuurlijk veel krachtiger, maar goud kan op een vergelijkbare manier worden gebruikt. We kunnen ook een bezoek brengen aan het Goudmuseum in Bogota, Colombia.

[Vraag over de intentie van Sint Germain als een van zijn vorige incarnaties als de ontdekkingsreiziger Christoffel Columbus]. C: Zijn missie tijdens deze incarnatie was om de wereld te verbinden. De Spaanse Jezuïeten hebben daar toen veel misbruik van gemaakt.

[Vraag over een legende over een smaragden stad die op de noordpool zou liggen en gerelateerd zou zijn aan een bepaalde heilige]. C: Dit is allemaal gebaseerd op een legende. Het bestaat niet.

Vraag: Welke rol zullen inheemse mensen en hun geschiedenis spelen in het ascentieproces? C: Het is heel belangrijk. Ze hadden lange tradities die teruggaan tot Atlantis. Natuurlijk werd dit later tot op zekere hoogte vervormd, maar het is goed om te graven omdat er veel te ontdekken valt.

Vraag: We zijn in het proces van evolueren in 3D naar 5D, maar hoe zit het met het proces door 4D? Hoe zal dat gebeuren? C: Oké, zo eenvoudig is het niet. Alle dimensies transformeren tegelijkertijd. Het echte ascentieproces zal pas na de Event beginnen, de Duistere Krachten moeten eerst verwijderd worden.

Vraag: Gaat het nog lang duren tot het zover is? C: Ik hoop van niet!

(Gelach)

Vraag: Zijn verschillende sterrenzaden geïncarneerd als verschillende sterrenrassen voordat ze hier op aarde kwamen? Is dit eerder gebeurd? C: Ja.

Vraag: De laatste tijd is er een toenemend aantal UFO-waarnemingen. Is dit iets dat zal blijven toenemen? C: Dit zal geleidelijk toenemen. Het is tijd voor hen om zich op een meer natuurlijke manier te laten zien, zo veilig als ze kunnen.

[Vragensteller verklaart dat hij begrijpt dat Tachyonen overal om hem heen zijn en dat je er toegang toe kunt krijgen door rechtstreeks in het lichaam te channelen en of dit mogelijk en/of juist is]. C: De Duistere krachten hebben de meeste Tachyonen geblokkeerd om de oppervlakte te bereiken via hun sluiertechnologie door de ionosfeer op te laden. Het wordt HAARP genoemd. Sommige individuen kunnen rechtstreeks toegang hebben tot Tachyonen, maar het is zeer zeldzaam via iemands eigen kanaal. Het is zelfs onder spirituele mensen niet gebruikelijk.

[Vragen over bepaalde spirituele technologieën die zeggen Tachyonen te kunnen kanaliseren C: De meeste zijn nep, zoals een bedrijf in Arizona dat ligstoelen verkoopt.

V: Zullen Zimbabwaanse dollars gebruikt worden als onderdeel van het financiële reset-plan? C: Zimbabwaanse dollars zijn niets waard (pakt een willekeurig stuk papier en laat het aan de zaal zien), ze zijn ongeveer zoveel waard.

(Gelach)

V: Hoe weten we dat groepen die zeggen dat ze een rol spelen tijdens de Event echt zijn? C: Heel weinig van hen zijn echt of zullen hulp bieden. Je zult je eigen innerlijke leiding moeten gebruiken om de echte te ontdekken.

Vraag: Als de dingen heel moeilijk en slecht worden, zal er dan een evacuatie van de oppervlaktebevolking plaatsvinden? C: De evacuatie is gepland op het moment van de poolverschuiving.

V: Zijn er suggesties om het wachten op de Event te boven te komen? C: Ja, wacht niet. Begin het in je eigen leven te laten gebeuren.

V: Weet u van een Chinees bedrijf dat nylon slippers met camera’s erin verkoopt? C: Daar heb ik nog nooit van gehoord.

Vraag: Wordt het ruimteschip dat de oppervlakte zal evacueren het Nieuwe Atlantis genoemd? Of de Sananda? C: Oké, er zal niet slechts één schip zijn. Er zal een hele vloot van zijn; miljoenen en miljoenen.

***Vergevingsprotocol***

C: We zullen nu een hulpmiddel beoefenen dat enorm helpt bij het opruimen van karma en energieblokkades uit het verleden, bekend als het Vergevingsprotocol dat de Violette Vlam gebruikt die ons door Saint Germain werd gegeven. Deze mantra moet drie keer gedaan worden en zoveel mogelijk gebruikt worden als er een conflict ontstaat. Het is heel goed om die conflicten en blokkades los te laten.

We beginnen nu:

  • Ik besluit en ik beveel
  • om alle conflicten die ik heb
  • met mezelf,
  • met mijn ouders,
  • met mijn kind (als je er een hebt),
  • met mijn partner (als je er een hebt),
  • met mijn vrienden,
  • met Lichtwerkers,
  • En met alle andere mensen
  • Ik besluit tot vergeving

(herhaal in totaal 3 keer)

  • Visualiseer vervolgens de Violette Vlam die uit de lucht komt en tegen de klok in door je lichaam naar beneden daalt, de aarde in.
  • Laat alle conflicten en karma uit het verleden erop los.
  • Laat het gewoon allemaal los.

***Technische aankondiging & laatste deel van de workshop***

C: Als iemand Lufhtansa Airline gebruikt, raad ik ten zeerste aan hen te vermijden… want ze zijn mijn bagage kwijtgeraakt.

(Gelach)

[Uitleg: Cobra was van plan om ons een nieuwe meditatie te brengen waarbij hij smaragden gebruikte die we later samen met Colombiaanse tektieten zouden kunnen kopen, maar die was een tijdlang zoekgeraakt door de luiheid van enkele werknemers van de luchtvaartmaatschappij. Hij zou ze de volgende dag terugkrijgen en toen werd de meditatie opnieuw gepland (maar onnodig te zeggen dat de situatie niet ideaal was).

Cobra zegt dan dat dit het einde van de workshop betekent (met uitzondering van de meditatie de volgende dag) en vraagt ons de organisator te bedanken en daarna de vertaler, wat we doen. Daarna bedanken we Cobra hartelijk voor het delen van zijn tijd, energie, geduld en liefde met ons].

Cobra: Overwinning van het Licht.

Iedereen: Overwinning van het Licht!

***Emerald Meditatie*** (Volgende dag)

Opmerking: Cobra gaf ieder van ons een smaragd om te gebruiken voor deze meditatie en vertelde ons dat de smaragden fungeren als portalen naar Agartha.

  • Sluit je ogen.
  • Adem wit licht in en uit. Houd je smaragd in je hand en voel zijn energie.
  • Open je ogen een beetje en kijk naar je smaragd.
  • Sluit je ogen weer en voel hoe de smaragd zich uitbreidt en groter en groter wordt.
  • De smaragd blijft groeien; je kunt de wanden zien en enkele oude hiërogliefen herkennen.
  • De smaragd is veel groter dan jij en je kunt er een groene deur in zien.
  • Kijk naar de deur en ga er doorheen.
  • Voorbij de deur leidt een groene trap naar beneden en je begint af te dalen terwijl een roze licht je omhult en begeleidt.
  • Ga verder de trap af en kom aan bij een prachtig meer vol smaragden.
  • Ga het smaragden meer in en voel hoe het water je geneest.
  • Steek het smaragden meer over en zie wezens aan de andere kant.
  • Ze verwelkomen je.
  • Ga aan de andere kant van het meer naar buiten en begroet hen.
  • Voel die helende energie en hoe deze wezens een speciale boodschap voor je hebben.
  • Geef je een moment om de boodschap te voelen en te ontvangen
  • Je kunt die krachtige energie van het paradijs delen en voelen en daar een paar minuten blijven.
  • Daarna neem je afscheid van hen en ga je opnieuw het smaragden meer binnen.
  • Voel hoe het meer je in staat stelt om dit geschenk en de nieuwe energie die de wezens van Agartha je geven te integreren.
  • Bereik de andere kant van het meer en begin de trappen terug te beklimmen.
  • Blijf stijgen tot je weer bij de deur komt en verlaat de smaragd.
  • Zeg dank en voel opnieuw hoe de smaragd terugkeert naar zijn oorspronkelijke grootte.
  • Adem in en uit en je kunt je ogen weer openen.

Cobra vertelde ons dat we deze meditatie regelmatig kunnen gebruiken om naar Agartha te reizen en dat de ingang die we visualiseren de ingang is naar het koninkrijk van Agartha gelegen in Muzo.

Overwinning van het licht!

Link naar dit Engelstalige verslag

Vertaald door Veronica

[noot vertaler: hieronder vind je links naar de Nederlandse vertalingen van een aantal onderwerpen, op de index pagina van eventnl

Sisterhood of the Rose; de Kracht van de Godinnenenergie
Godinnen en Godinnen Vortexen,
Cintamani stenen; bakens voor engelenenergie,
Priesteressen,
Agartha; Gemeenschap in de Binnenaarde
Nieuw Atlantis; onze Toekomst
Tachyon technologie; Healing
‘Sociale Dynamica’ Artikelen
Zielsfamilies
Bubbles of Heaven; Eilanden van Licht
Ascentie; Ons Doel

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 21 mei 2024 in Cobra

 

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.