RSS

Cobra: Situatie update, 17 juni 2024

21 jun

De Lichtkrachten zijn in de laatste fase van het verwijderen van het duistere Atlantische netwerk. Dit netwerk bestond uit drie concentrische ringen: de buitenste bestond uit bases in de Kuipergordel, de middelste uit bases in de asteroïdengordel en de binnenste uit een netwerk van onderwaterbases over de hele planeet.

Na 26.000 jaar staat dit duistere netwerk eindelijk op het punt om verslagen te worden. De buitenste ring is weg, de middelste ring is weg en van de binnenste ring blijft alleen het hoofdbolwerk over. Nadat die ook weg is, zullen de Bron en de Lichtkrachten een zeer riskant, complex en uitdagend proces beginnen om de oppervlaktebevolking te ontwarren van de Lurker.

Toen de binnenste ring van het duistere Atlantische netwerk een paar weken geleden ineenstortte, creëerden de Aldebaranen onmiddellijk hun eigen positieve netwerk van onderwaterbases en ook een paar buitenposten aan de oppervlakte, volledig in overeenstemming met hun plan om de Event te ondersteunen dat in 2023 werd geformuleerd:

http://2012portal.blogspot.com/2023/12/event-situation-update.html – klik hier voor de NL vertaling

[NB vertaler. Fragmenten uit deze situatie update:

“Aldebarans zijn begonnen met het uitvoeren van een zeer belangrijk plan dat naar verwachting in 2024 zal worden voltooid. Ze zullen een groot aantal militaire bases op de oceaanbodems en in afgelegen gebieden op het oppervlak van deze planeet plaatsen. Deze militaire bases zullen worden verhuld en zullen niet detecteerbaar zijn door de militaire technologie van de oppervlaktebevolking.

Deze militaire bases zullen een platform zijn van waaruit de Eventactiviteiten beginnen wanneer de tijd rijp is. Event operaties omvatten zowel Aldebaran als Resistance personeel op het oppervlak van de planeet. Resistance doet al enkele voorbereidende operaties op het oppervlak, voornamelijk het uitschakelen van DOOM33 duistere agenten en het testen van de efficiëntie van de Stardust-technologie, die nu ongeveer 90% effectief is.”

…..

“Het moment van de Event is het moment van kritieke thermische flux, de matrixmaatschappij stort in, het contact wordt gelegd, de entropische elementen van de oude maatschappij worden snel verwijderd en we gaan de vierde fase in.

De vierde fase wordt de instabiele film kookfase genoemd. Bellen van de hemel hebben zich aan het oppervlak van de planeet verbonden tot een stabiel netwerk (film) dat de ruggengraat vormt van de nieuwe samenleving, terwijl de samenleving zelf als geheel instabiel is, maar verwerkend, integrerend en stabiliserend. Eilanden van Licht worden volledig gevormd met actief contact.

De vijfde fase wordt de stabiele film kookfase genoemd. Eilanden van Licht op het oppervlak van de planeet worden actieve conversie/inversiezones waardoor individueel en groeps Ascentieproces plaatsvindt. Eerste ascentiegolf met duizenden opstijgende mensen vindt plaats, sommigen van hen keren terug naar de oppervlakte als opgestegen wezens en bereiden de tweede ascentiegolf met honderdduizenden opstijgende mensen voor. Sommigen van hen keren terug naar de oppervlakte en bereiden de oppervlaktebevolking voor op de derde golf.

Tijdens de vijfde fase integreert de oppervlaktebevolking volledig de nieuwe geavanceerde technologieën en is voldoende genezen om het Licht als geheel te accepteren.

De zesde fase wordt de laatste fase genoemd. Faseovergang is voltooid. De Galactische Centrale Zon triggert de Zonnegebeurtenis en de planetaire poolverschuiving. Miljoenen mensen stijgen op in de derde golf en de rest van de mensheid wordt geëvacueerd van het oppervlak van de planeet in de Galactische Vloot die hen transporteert naar een geschikte planeet die het nieuwe thuis voor de mensheid zal worden.”]

https://www.fox10phoenix.com/news/harvard-aliens-study-crytoterrestrial-hypothesis.amp

De Pleiadische vloot is teruggekeerd naar dit zonnestelsel en zal deelnemen aan de activiteiten van de Event op verschillende manieren die nog niet besproken kunnen worden.

Aldebarans, Pleiadiërs en de Resistance hebben een sterke alliantie gevormd die als een team zal samenwerken tijdens de Event-operaties.

Na vele maanden hebben de Pleiadiërs opnieuw contact opgenomen met het Russische leger, met als doel de oorlog in Oekraïne te beëindigen.

Als gevolg hiervan heeft Poetin een vredesaanbod gedaan: 1e link, 2e link, 3e link

Hoewel zijn aanbod werd afgewezen, startte het een belangrijk energetisch proces waardoor vrede zich kan manifesteren, wanneer genoeg mensen de leugens en manipulaties van het militair-industrieel complex doorzien.

En de geheime plannen van de Cabal doorzien: 1e link, 2e link

Mensen zullen ook beginnen te begrijpen dat Poetin GEEN wereldoorlog wil, noch kernwapens wil gebruiken.

Om je geheugen over Poetin op te frissen. Klik hier voor de Nederlandse vertaling van dit artikel.

En ook om je geheugen op te frissen over Bitcoin.

Aldebarans hebben gecommuniceerd dat ze contact zullen opnemen met Chinese positieve militairen als of wanneer aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Plannen hiervoor zijn al in gang gezet.

Er zijn ook operaties gestart in verschillende facties van het wereldwijde Agartha netwerk om zich voor te bereiden op het contact met de oppervlakte. Ze zijn begonnen met het activeren van speciale energieportalen op specifieke toegangspunten tot het Agartha netwerk. Emerald meditatie kan je helpen om je met Agartha te verbinden.

[NB vertaler: zie onderaan deze update de vertaling van de meditatie]

Zachte onthullingen over Dyson Sferen zijn begonnen in de reguliere media.

Wetenschappers beginnen bewijzen te vinden voor het samengaan van kleinere universa in dit universum.

En bewijs van tachyonen.

En het belangrijkste: ze hebben het eerste experimentele bewijs gevonden van vals vacuüm verval.

Overwinning van het licht!

Nederlandse vertaling van de ‘Emerald meditatie’ op We Love Mass Melditation:

Tijdens de Bogotá workshop onthulde Cobra dat smaragden stenen belangrijk worden voor het planetaire bevrijdingsproces.

Ze kunnen over de hele wereld gevonden worden, maar die uit Colombia hebben de hoogste trillingsfrequentie.

Smaragd is een steen die veel verschillende functies heeft, en sommige daarvan zijn heel belangrijk voor de tijd waarin we ons nu bevinden en voor Planetaire Bevrijding.

Hier zijn de 3 belangrijkste functies van smaragd:

1. Smaragd dient als een portaal naar het Ondergrondse Koninkrijk Agartha. De Emerald stenen kunnen worden gebruikt als een portaal waardoor je toegang krijgt tot de energie van Agartha – de energie van het ondergrondse Koninkrijk. Verbinding maken met Agartha via Smaragden is krachtiger dan alleen verbinding maken met je geest of via meditatie. Hoe zuiverder de smaragd is, hoe krachtiger de verbinding is. Natuurlijke, ruwe en onbehandelde smaragdkristallen zijn krachtiger dan cosmetisch behandelde smaragden. Elke vorm, kwaliteit en maat smaragd kan echter goed zijn om je mee te verbinden en zal ook heel krachtig zijn. Deze informatie werd verborgen gehouden omdat de tijd nog niet rijp was voor mensen om zich op deze manier directer met Agartha te verbinden.

2. Smaragden kunnen gebruikt worden om je te verbinden met Godinnenenergie. De groene kleur opent het hartchakra. Door de smaragd op het hart te leggen en te ademen, kunnen de fysieke en energetische lichaamssystemen geheeld worden. Mensen die de steen dicht bij het hart dragen, zullen balans en harmonisatie in hun immuunsysteem beginnen te ervaren. Eenvoudige smaragden stenen kosten niet veel en je kunt ze in een hanger boven het hart plaatsen en die smaragd zal het hele energieveld in balans brengen.

Smaragd verbindt ons ook met het verloren Paradijs. Dit kan ook worden bereikt door hem op het hartveld te leggen. Er is een legende van de Muzo stam dat smaragden tranen zijn van de vrouw van de planeet die haar verbinding met de energie van het paradijs verloor, waarbij ze het zien als de bevroren energie van dat paradijs. Om deze reden is het heel goed om je te verbinden met Agartha, dat het dichtst bij het verloren paradijs van Atlantis ligt.

3. Smaragden kunnen worden gebruikt als een portaal om toegang te krijgen tot verborgen kennis.

Een ander aspect van smaragd is dat het overvloed brengt.

Cobra introduceerde de Emerald Agartha Meditatie aan de mensen die de Bogotá workshop bijwoonden.

Het moet met een smaragden steen gedaan worden, omdat smaragden nu geactiveerd worden als groene deuren waardoor je je met Agartha kunt verbinden.

Verbinding maken met Agartha via smaragden is krachtiger dan alleen verbinding maken met je geest of via meditatie. Hoe zuiverder de smaragd is, hoe krachtiger de verbinding is. Natuurlijke, ruwe en onbehandelde smaragdkristallen zijn krachtiger dan cosmetisch behandelde smaragden. Elke vorm, kwaliteit of grootte smaragd kan echter goed zijn om je mee te verbinden en zal ook heel krachtig zijn.

Cobra heeft ons een bijgewerkte versie van de Emerald Agartha Meditatie gegeven.

Hier is de geleide audio afspeellijst voor de herziene meditatie.

Hieronder staan de door Cobra bijgewerkte meditatie-instructies.

1. Sluit je ogen. Adem wit licht in en uit. Houd je smaragd in je hand en voel de energie ervan.  Open je ogen een beetje en kijk naar je smaragd. Sluit je ogen weer en voel hoe de smaragd zich uitbreidt en groter en groter wordt. De smaragd blijft groeien; je kunt de wanden zien en enkele oude hiërogliefen herkennen. De smaragd is veel groter dan jij, hij wordt zo groot als een huis en je kunt er een groene deur op zien.

2. Kijk naar de deur en ga er doorheen. Voorbij de deur is er een groene trap die naar beneden leidt en je begint af te dalen terwijl een roze licht je omhult en begeleidt. Ga verder de trap af en kom aan bij een prachtig meer met smaragdkleurig water en vol smaragden op de bodem van het meer.

3. Ga het smaragden meer binnen en begin te voelen hoe het water je geneest. Zwem door het smaragden meer en zie wezens aan de andere kant. Ze verwelkomen je. Het zijn mensen van Agartha. Ga naar buiten aan de andere kant van het meer en begroet hen.

4. Voel die helende energie en hoe deze wezens een speciale boodschap voor je hebben. Geef jezelf een moment om de boodschap te voelen en te ontvangen. Je kunt die krachtige energie van het paradijs delen en voelen en daar een paar minuten blijven.

5. Dan neem je afscheid van hen en ga je opnieuw het smaragden meer binnen. Voel hoe het meer je in staat stelt om dit geschenk en de nieuwe energie die de wezens van Agartha je geven te integreren. Bereik de andere kant van het meer en begin de trappen terug te beklimmen. Ga verder omhoog tot je weer bij de deur komt en verlaat de smaragd.

6. Zeg dank en voel opnieuw hoe de smaragd terugkeert naar zijn oorspronkelijke grootte. Adem in en uit en je kunt je ogen weer openen.

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 21 juni 2024 in Cobra, Geen categorie

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.