RSS

Oproep van Cobra voor wereldmeditatie voor Eenheid op 21 augustus 2017

06 aug

MEDITATIE VOOR EENHEID TIJDENS DE ZONSVERDUISTERING OP 21-8-2017

Het is weer tijd om in actie te komen! Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze eigen handen te nemen! Wij zijn het er allemaal over eens dat het proces van planetaire bevrijding te lang duurt. Hier is onze kans om collectief het proces te versnellen. Daarom gebruiken wij de gelegenheid van de zoneclips op 21 augustus om een portaal te creëren waardoor wij ons bewustzijn zullen verenigen en het energieveld rondom de planeet zullen verlichten.

Vertel dit verder! Deel het wereldwijd! Plaats het alsjeblieft op je websites en blogs. Nodig spirituele groepen uit om mee te doen. Als je alternatieve media kent kun je het naar ze toe sturen. Je kunt een Facebook groep creëren voor je lokale groep van mensen die dit in jouw deel van de wereld doet. Wij hebben ook een hoofd Facebook groep nodig voor deze gebeurtenis. Je kunt een video hierover maken en het op Youtube zetten.

Wetenschappelijke studies hebben bevestigd dat massameditaties positieve effecten hebben op de menselijke gemeenschap, dus elk van jullie die deel zal nemen aan deze meditatie kan feitelijk helpen om de Event en volledige disclosure dichter bij ons te brengen:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Deze meditatie helpt de Lichtkrachten om de energie van Licht op de oppervlakte te gronden om het Lichtgrid te versterken dat nodig is om het proces van volledige disclosure en ascentie te versnellen. Het aantal mensen dat deze meditatie doet is die ene meest invloedrijke factor binnen de macht van de oppervlaktebevolking om het proces te versnellen.

Wij kunnen de kritieke massa bereiken van 144.000 mensen die deze meditatie doen! Dit zal een enorme ketting van genezing creëren in het wereldwijde energieveld. De focus zal liggen op de United States, waar veel healing nodig is.

De astrologische kaart voor onze meditatie laat een krachtige grote driehoek zien tussen het Galactische centrum / Saturnus / Lilith in Sagittarius, Eris / Uranus in Aries en Mars / Maan node / Zon / Maan in Leo. De kern van deze grote driehoek is de exacte grote driehoek van het Galactische Centrum op 28 graden Sagittarius, Uranus op 28 graden Aries en Zon / Maan eclips op 28 graden Leo. Met de eclips zal de energie van elektrisch vuur van bevrijding vloeien van het Galactische centrum (de Pleroma) door het zonnestelsel en zal door Uranus worden gestuurd en door de Zon / Maan eclips, die zich alle bevinden in de vuur zodiak tekens. Daarom heeft onze meditatie op het moment van de eclips een potentieel voor een enorme doorbraak op de planetaire oppervlakte, aangezien het een moment is van de meest rechtstreekse verbinding met het Galactische Centrum.

Dit zal de eerste eclips zijn sinds 1918 die met het pad van totaliteit door continentaal US gaat. Deze eclips is een grote gelegenheid voor ons om een besluit te nemen om eenheid te creëren. Eenheid van ontwaakte individuen is de meest machtige katalysator voor de planetaire bevrijding. Daarom hebben ik, Corey Goode en vele andere mensen de krachten gebundeld om de kritieke massa van tenminste 144.000 mensen bijeen te krijgen die deze exacte meditatie doen.

Speciaal voor deze gelegenheid is een gezamenlijk Cobra / Corey interview opgenomen en deze zal over een paar dagen worden gepubliceerd.

Het pad van totaliteit zal de grond raken nabij Salem, OR, om 10.18am PDT en zal nabij Charleston SC verdwijnen om 2.47pm EDT. Voor de mensen in het westerse deel van de US zal de totale fase van de eclips al voorbij zijn wanneer de meditatie begint. De meditatie begint precies voor het moment van het maximum punt van de eclips en de mensen in centraal US zullen precies tijdens de totaliteit aan het mediteren zijn. De mensen in het oosterse deel van de US zullen in staat zijn om na de meditatie de totale eclips te zien.

De kaart van wolkbedekking laat zien dat de mensen in het westerse deel van de US de grootste kans hebben om de eclips feitelijk te zien:

Wij zullen deze meditatie doen op het moment van het maximum van de zoneclips op

maandag 21 augustus om 11.11am PDT in Los Angeles.

Dit komt overeen met 8:11 pm EET in Cairo, 8:11 pm CEST in Paris, 7:11 pm BST in London, 2:11 pm EDT in New York, 1:11 pm CDT in Chicago, 12:11 pm MDT in Denver and 2:11 am CST on Tuesday, August 22nd in Taipei.

In Nederland dus om 20.11 uur.

Je kunt hier het tijdstip van de meditatie checken voor de tijdzone waarin jij je bevindt:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=UNITY+MEDITATION&iso=20170821T111111&p1=137

Instructies:

1. Gebruik je eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

2. Richt je intentie erop om deze meditatie te gebruiken als een middel om het proces te versnellen van het brengen van harmonie en eenheid voor de planeet Aarde en zijn bewoners.

3. Visualiseer een kolom van Licht die komt van de Galactische Centrale Zon, en die gaat door alle wezens van Licht binnen ons Zonnestelsel, door de verduisterde Zon en de Maan, en dan door jouw lichaam naar het centrum van de Aarde. Visualiseer een andere kolom van Licht die oprijst van het centrum van de Aarde, dan omhoog door jouw lichaam en verder omhoog in de lucht naar alle wezens van Licht in ons Zonnestelsel en onze galaxy. Je zit nu in twee kolommen van Licht, het Licht dat tegelijkertijd zowel omhoog als omlaag stroomt. Houdt deze kolommen van Licht actief gedurende een paar minuten.

4. Visualiseer nu een zachtroze genezende goddelijke vrouwelijke energie, die alle mensen op de planeet geneest van hun trauma’s uit het verleden, die vrede brengt, harmonie, begrip, overvloed en eenheid. Visualiseer dat dit zachtroze licht de geesten en harten van alle mensen wereldwijd geneest. Zie dat alle Lichtwerkers, Lichtstrijders en Waarheidszoekers in eenheid werken voor de creatie van de Nieuwe Aarde. Zie dat de mensen van de Aarde feesten en met plezier samenwerken in de creatie van onze nieuwe realiteit waar iedereen kan verkrijgen wat zij nodig hebben en vrij kunnen kiezen om te leven zoals zij dat wensen.

De voorgestelde tijdsduur van de meditatie is 15 minuten.

De Godin wil eenheid en er zal eenheid zijn!

Updates over de Eenheid meditatie:

http://2012portal.blogspot.com

N.B. Hier is de link naar de Facebook pagina voor de Eenheid meditatie tijdens totale zoneclips op 21 augustus 2017

https://www.facebook.com/events/858739587612473/?acontext={%22action_history%22%3A%22null%22}

Vertaald door Veronica

 

 

 
3 reacties

Geplaatst door op 6 augustus 2017 in Cobra, Meditatie

 

Tags: , , , , , ,

3 Reacties op “Oproep van Cobra voor wereldmeditatie voor Eenheid op 21 augustus 2017

  1. Martijn

    20 augustus 2017 at 07:09

    UNITY Meditation – Solar Eclipse (USA)
    (Mon 21th aug. 11:11:11 L.A., California, U.S.A. time)
    (Mon 21th aug.20:11:10 Amsterdam, Netherlands time)

    🧘‍♀️🧘‍♂️🧘‍♀️🧘‍♂️🧘‍♀️🧘‍♂️🧘‍♀️🧘‍♂️🧘‍♀️🧘‍♂️🧘‍♀️🧘‍♂️🧘‍♀️🧘‍♂️🧘‍♀️🧘‍♂️🧘‍♀️🧘‍♂️🧘‍♀️🧘‍♂️
    💚🌎💚🌎💚🌎💚🌎💚🌎💚🌎💚🌎💚🌎💚🌎💚🌎
    https://www.facebook.com/events/272951876524359/

    Geliked door 1 persoon

     
  2. Dominique Van den Brande

    21 augustus 2017 at 18:10

    Dank je, thx merci!

    Like

     

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.