RSS

Nog een paar dagen tot de zonsverduistering massa Eenheid Meditatie van 21-8-2017. Doe allemaal mee!

18 aug

Met de hieronder staande artikelen roept Prepare For Change iedereen op om met deze meditatie mee te doen (Nederlandse tijd: 20.11 uur). De oproep lijkt vooral gericht op de Verenigde Staten omdat de volledige zoneclips hier plaatsvindt, maar het is even belangrijk dat alle mensen over de hele wereld meedoen. Met onze gezamenlijke kracht kunnen wij een verandering bewerkstelligen.

Uit recente publicaties van David Wilcock (David Wilcock’s Brakes Sabotaged: Was It the Dark Alliance?) en Corey Goode (Corey Goode Update: Dark Alliance In Panic Mode, Threatens My Family, David Wilcock’s Life, and Legal Entrapments) komt duidelijk naar voren dat de cabal de meest desperate acties uitvoert om te proberen onze gemeenschap onderuit te halen, en wij kunnen ze met onze Eenheid meditatie laten zien dat onze gezamenlijke verenigde kracht alles overwint. Veronica

POWER TO THE PEOPLE!

Prepare For Change, Ada Shaw:

Nog enkele dagen tot de Zonsverduistering Massa Eenheid Meditatie. Neem maandag vrij of gebruik je pauze … WIJ HEBBEN IEDEREEN NODIG: Hier is WAAROM!

Ja dat klopt … als het eerste land dat het lef heeft om bewust op te staan tegen de overheersing van de bloedlijnen, samen met St. Germain en de opgestegen meesters die hebben meegewerkt  bij de creatie van deze constitutie … zal de spirit van de Amerikaanse revolutie worden aangeroepen wanneer de schaduw van de innerlijke wonden wordt blootgelegd op de oppervlakte over zijn hart, als de Maangodin zijn genezing vraagt door het brengen van haar fysieke schaduw.

“ … dit is een kritiek beslissingsmoment voor Amerika “
Cobra – juni 2017

Als je het sensitieve of intuïtieve type bent … kun je de enorme mobilisatie van de Lichtkrachten voelen op alle lagen en tonen, vooral gedurende de laatste paar weken … en voelen dat het tot een afsluiting komt als de laatste schaakstukken in positie zijn gezet voor een zeer mogelijk schaakmat resultaat van deze eclips.

De cabal en wat is overgebleven van de duistere krachten op de niet-fysieke en fysieke lagen heeft hetzelfde gedaan. De fysieke cabal weet al 99 jaar over deze eclips gebeurtenis zoals gemeld door de voormalige insider en MK Ultra slachtoffer Jolene Seebacher.

Kun je het VOELEN?!

De [radio]show van deze week gaat grotendeels over een wervende oproep aan het CONTINENTALE LEGER van Lichtwerkers van de Verenigde Staten om op te staan … nog een keer, met welke vechtersmentaliteit je nog in je hebt, het is het laatste dat je ooit doet voor de planetaire bevrijding!

De positieve militairen en agentschappen HEBBEN JOU NODIG!
Gaia HEEFT JOU NODIG!
De zwakken … de hongerigen … de onderdrukten … HEBBEN JOU NODIG!

En om zeker te stellen dat wij zuiver zijn …
ik vraag je niet om op de meest nabije leylijn te zitten of vortex/gridpunt om 11.11 PDT (in Nederland dus om 20.11 uur) …
ik probeer niet om je te inspireren om zeker te stellen dat je de exclusief bestemde en specifiek ontwikkelde geleide meditatie doet …

… jou wordt opgedragen om dit te doen door alle niveaus van Licht … jouw galactische familie … en JOUW HOGERE ZELF!

Boven dit alles … de Godin vraag het je.

Zorg dat het gebeurt … vraag desnoods een dag vrij aan je baas als het niet anders kan.
Gebruik elk excuus dat je het moet …
want RAAD EENS …

DE TEGENGESTELDE KRACHTEN ZULLEN DEZE DAG VRIJ HEBBEN … dat kan ik je verzekeren!

Dus wanneer ik zeg: Continentaal Leger, STA OP …

maak ik GEEN GRAPJE
Dit is geen Hype!

Dus in vredesnaam … verspreid dit artikel naar elke man, vrouw, kind en hond die je kent.
De meest belangrijke splitsing in de weg sinds 21 december 2012 staat voor de deur.

“ … hoe soepel en snel zaken gaan [over planetaire bevrijding] hangt af van hoe de mensheid kan opstaan tot een voldoende hoge tijdelijke realiteit”
Corey Goode 2017

Verder …

… 5 minuten voordat je de ‘play’ knop indrukt van deze You Tube video:
https://www.youtube.com/watch?v=h9yYPBLAtwU
… om te beginnen met de officieel geleide meditatie …
… roep jouw werkelijke identiteit aan
… het weet wat het moet doen!

Geen grapje.

Laten wij het meest empathische statement maken dat ooit is gezien, naar het duistere netwerk … zowel fysiek als niet-fysiek … dat WIJ NU DE LEIDING HEBBEN … en wij zullen de Godin weer op haar troon zetten op deze planeet!

“ … de dochters van de Phoenix zijn aan het terugkeren, en mijn vrienden (negatieve cabal/CIA) weten waar ik het over heb”
Positieve Factie CIA agent – David Wilcock, Project Camelot interview 2010

Dus luister naar de wervende oproep van deze speciale zoneclips episode van Ground Crew Command Radio op 9pm EDT on Fri Aug 18th, en zorg ervoor dat dit HEEL ver en wijd voor verspreid
Zoals altijd; je krijgt de laatste nieuws update en analyses … Dus het vindt allemaal plaats deze week op Ground Crew Command, jouw wekelijkse dosis van bekrachtigende helderheid, inspiratie en motivatie om je door de door de archons uitgevonden “werkweek” te krijgen.

http://www.blogtalkradio.com/groundcrewcommandradio (& Hit the Follow button for show reminders & recordings)

[Bio]

De gastheer van de Ground Crew Command Radio is The Unknown Lightwarrior: een lid van een klein maar krachtig team van Lichtstrijders en Lichtwerkers, die hetzij op afstand of in persoon naar het Licht schonen en herstellen; natuurlijke of door de mens gemaakte krachtcentrales, vortexen, portalen, leylijnen, controlekamers, heilige geometrie en alle duistere obstakels op de etherische, astrale en plasma lagen … om jou, mij en de hele planeet op de snelste tijdlijn naar de Event te zetten. Om meer te leren over hun huidige project, en/of om toegang te krijgen tot krachtige healing (tot op zielsniveau) … schonend … energie operatie … DNA activatie en psychische hulp, met macro niveau Lichtwezens, en terug te keren naar jouw kracht … ga naar: https://www.returntoyourtruth.com … en druk op de ‘Share button’.

Links:

https://www.returntoyourtruth.com/single-post/2017/08/16/T-4-Days-to-Solar-Eclipse-Mass-Meditation-Get-Monday-Off-Or-Use-a-Break-%E2%80%A6-ALL-HANDS-ON-DECK-Here%E2%80%99s-WHY

http://www.blogtalkradio.com/groundcrewcommandradio

Prepare For Change, Ada Shaw:

Twee prachtige inspirerende video’s + een activatie door Quan Yin om je energetisch voor te bereiden op de Eenheid Meditatie op maandag 21 augustus 2017

COBRA / COREY GOODE / BEN FULFORD / GOLDEN AGE OF GAIA roepen iedereen op om deel te nemen aan een gezamenlijke EENHEID MEDITATIE op 21 augustus 2017, om 11.11am Pacific Time (Nederland: 20.11 uur)! Dit is het moment van het maximum punt van de totale zonsverduistering boven de USA!

EERST … hier is een kort eerbetoon voor jullie, Lichtwerkers en Lichtstrijders … wij hebben er lang aan lopen trekken!

En hier is een korte herinnering van wat wij kunnen bereiken met onze volledig bekrachtigde Eenheid Meditatie … in verbinding met onze hoogste IK BEN AANWEZIGHEID … met deze zoneclips.

En om jezelf voor te bereiden om jouw volledige potentieel voor deze belangrijke Meditatie / Activatie voor de Aarde te activeren … is hier een prachtige boodschap van Quan Yin om je te helpen jouw persoonlijke bekrachtigingsportaal uit te breiden en te verbinden met de bekrachtigingsportalen van andere Lichtwerkers en de Aarde!

Prepare For Change, Therese Zumi Sumner:

Het is nu de tijd om te mediteren – Er is niets belangrijkers

Als er ooit een perfect moment in de tijd was om deel te nemen aan een Eenheid Meditatie voor Vrede op Aarde / Gaia is dat NU: over deze hele prachtige planeet hebben velen van ons jarenlang deelgenomen aan de reguliere Zondag meditaties om de aankomst van een tijd te steunen wanneer de echte waarheid – een volledige openlegging van de waarheid – is blootgelegd. Wij hebben de visie neergezet van het begin van een nieuwe tijd op Gaia, dat alle oorlogen zijn verdwenen en wij onszelf vinden in een tijd van Vrede en Harmonie, wanneer een nieuwe Gouden Eeuw op Gaia begint. Wij hebben vele malen in de afgelopen paar jaar gezien hoe chaos en hele gevaarlijke oorlogen zijn afgewenteld met de kracht van onze verenigde bewuste inspanningen in de vorm van veel speciale meditaties.

Nu hebben vele websites en blogs wereldwijd, die een gezamenlijke wens hebben dat de waarheid wordt blootgelegd, besloten om informatie te verspreiden over een Eenheid Meditatie voor Vrede op het moment van de zonsverduistering op 21 augustus 2017.

De instructies over hoe mee te doen aan deze meditatie zijn zo eenvoudig dat een klein kind ze kan leren als het ze een paar keer heeft gehoord. Ik zou willen aanraden dat – als jij overweegt om deel te nemen aan deze prachtige 15 minuten durende gebeurtenis – jij ook de instructies uit je hoofd kunt leren, gewoon voor het geval dat servers het opgeven wanneer teveel mensen tegelijkertijd proberen toegang te krijgen. Dit gebeurde tijdens een belangrijke meditatie eind februari toen 150.000 tot 200.000 mensen deelnamen. Meer dan 1 miljoen mensen probeerden toen toegang tot de informatie te krijgen.

Wij geloven dat wij deze keer veel meer kunnen bereiken en JOUW inspanning om deze informatie te verspreiden op elke manier die je maar kent is extreem waardevol.

Hier vind je de video met instructies in veel verschillende talen, er is een Engelstalig gesproken geleide meditatievideo, en er is een video met alleen muziek voor degenen die daar de voorkeur aan geven.

(Tip: je kunt de audio van de laatste twee video’s laten converteren naar MP3 en dit bestand downloaden op je computer, zo ben je onafhankelijk van het Internet ten tijde van de meditatie. Onder de YouTube zie je staan “YTMP3 – download as mp3” en als je hier op klikt opent zich een nieuw scherm waarop wordt aangegeven dat de video wordt geconverteerd; als dit is gebeurd komt er een blokje waarop je kunt klikken om hem te downloaden.)

Wij zullen deze meditatie doen op het moment van het maximum van de zoneclips op maandag 21 augustus om 11.11am PDT in Los Angeles. Dit is 8:11 pm EET in Cairo, 8:11 pm CEST in Paris, 7:11 pm BST in London, 2:11 pm EDT in New York, 1:11 pm CDT in Chicago, 12:11 pm MDT in Denver and 2:11 am CST on Tuesday, August 22nd in Taipei.

Je kunt hier klikken voor de tijd van de meditatie in jouw tijdzone:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=UNITY+MEDITATION&iso=20170821T111111&p1=137

Instructies:

  1. Gebruik je eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.
  2. Richt je intentie erop om deze meditatie te gebruiken als een middel om het proces te versnellen van het brengen van harmonie en eenheid voor de planeet Aarde en zijn bewoners.
  3. Visualiseer een kolom van Licht die komt van de Galactische Centrale Zon, en die gaat door alle wezens van Licht binnen ons Zonnestelsel, door de verduisterde Zon en de Maan, en dan door jouw lichaam naar het centrum van de Aarde. Visualiseer een andere kolom van Licht die oprijst van het centrum van de Aarde, dan omhoog door jouw lichaam en verder omhoog in de lucht naar alle wezens van Licht in ons Zonnestelsel en onze galaxy. Je zit nu in twee kolommen van Licht, het Licht dat tegelijkertijd zowel omhoog als omlaag stroomt. Houdt deze kolommen van Licht actief gedurende een paar minuten.
  4. Visualiseer nu een zachtroze genezende goddelijke vrouwelijke energie, die alle mensen op de planeet geneest van hun trauma’s uit het verleden, die vrede brengt, harmonie, begrip, overvloed en eenheid. Visualiseer dat dit zachtroze licht de geesten en harten van alle mensen wereldwijd geneest. Zie dat alle Lichtwerkers, Lichtstrijders en Waarheidszoekers in eenheid werken voor de creatie van de Nieuwe Aarde. Zie dat de mensen van de Aarde feesten en met plezier samenwerken in de creatie van onze nieuwe realiteit waar iedereen kan verkrijgen wat zij nodig hebben en vrij kunnen kiezen om te leven zoals zij dat wensen.

De voorgestelde tijdsduur van de meditatie is 15 minuten.

Vertaald door Veronica

 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 18 augustus 2017 in Cobra, Geen categorie, Meditatie

 

Tags: , , , , , , , ,

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.