RSS

Interview GoldFish Report met Cobra, Benjamin Fulford en Kauilapele, 20 september 2017

03 okt

Door Louisa en Steve van The GoldFish Report, Transcript door Gica

Red: in onderstaande vertaling heb ik – om de leesbaarheid te bevorderen – alles weggelaten dat niets toevoegt aan de essentie (bijv. “you know…”, opmerkingen over de internetverbinding e.d.)

Het – lange – interview bevat heel veel interessante informatie; voor de mensen die niet in de gelegenheid zijn om het helemaal te lezen geef ik hieronder wat passages die voor mij ‘highlights’ zijn.

“… want zelfs Israeli kranten zoals Haaretz rapporteren dat IS strijders zijn behandeld in Israeli ziekenhuizen.”

“Ik zou zeggen dat de Lichtkrachten langzaam vooruitgang maken, maar deze vooruitgang is nog niet zichtbaar op de oppervlakte, is nog niet zichtbaar in het dagelijkse nieuws. Het kan niet getoond worden in het dagelijkse nieuws eenvoudigweg omdat de vele dingen achter de schermen gebeuren en de media zal daar niet over rapporteren tot de media onder controle is van de Lichtkrachten. Dus, het is niet mogelijk om te oordelen over wat er geopolitiek gaande is door het lezen van kranten. Als je de rapporten van Benjamin leeft zul je veel dichter bij het werkelijke plaatje komen.”

“De White Dragon society probeert mensen in het leger, in de huurlingenmaatschappijen, in verschillende geheime genootschappen te overtuigen dat wij allemaal een gemeenschappelijk belang hebben om de planeet te redden en een veel betere planeet te creëren. Velen van hen hebben ingestemd en dat is waarom ik denk dat wij veel veranderingen zien.”

“… ik heb mensen ontmoet van FSB, MI6, CIA, illuminatie, koninklijke families, noem ze maar op … en ik sprak met ze en overtuigde ze “Hé, laten wij de planeet redden, laten wij niet met elkaar vechten” en dit werd een soort sneeuwbal en nu zijn er mensen over de hele wereld, en hele machtige mensen …”

“Nucleaire bommen zijn geen issue.  De Resistance kan ze in 15 minuten oplossen, het is geen probleem. Meer exotische technologieën zijn een issue …… Wat wij hebben hier op de planeet is een interplanetair conflict dat plaatsvindt op de fysieke laag. Het is niet blootgelegd in de media, het is verborgen, maar het is werkelijk en het heeft zijn effect op elk mens die op deze planeet is.”

“Cobra heeft hier eerder over gesproken. Dat ‘wij denken, wij creëren’ … wij denken, daarom… je bent wat je denkt! En zo manifesteren wij, wij creëren …”

“Iedereen voelt dat er een grote zuivering plaatsvindt, dat wij niet in gebruikelijke tijden zijn, dat iets buitengewoons gebeurt met het weer, met de politieke systemen, met de mensheid, dat wij op de rand staan van iets. Iedereen kan dat op de een of andere manier voelen …”

“… ik moet vooral zeer voorzichtig zijn want ik zit in een soort van eindstrijd van zaken, om voorzichtig te zijn en niet te worden wat ik probeer te bevechten, om te boos te worden over wat zij aan het doen zijn … dit is het soort ding waar wij allemaal erg voor moeten oppassen.”

“… en dit is 1976-1978, ik weet niet welke van de twee … van een verdrag tussen de Sovjet Unie en de United States, om elkaar niet aan te vallen met de aardbevingwapens of weerwapens, en zij maken niet zo’n overeenkomst tenzij zulke dingen bestaan.”

“Wat ik zeg is … er was een verdrag in het verleden en dan, na de val van de Sovjet Unie, dachten mensen in de westerse machtstructuur opeens dat zij een carte-blanche hadden om deze zooi opnieuw te beginnen. En het echte smerige voorbeeld was de orkaan Katrina die was gebruikt, ik herinner mij van die tijd, om te zien of zij natuurrampen konden gebruiken als een manier om mensen in de concentratiekampen te krijgen, …”

(NB. Red: zie deze artikelen op Ellaster – http://www.ellaster.nl/2017/09/25/amerikaanse-autoriteiten-vermoorden-duizenden-mensen/ en http://www.ellaster.nl/2017/09/21/thomas-williams-dubieuze-rol-van-rode-kruis-en-fema-tijdens-orkaan/)

“Maar nu hebben wij het tegengif, wij hebben onze massa meditaties. Wij hadden een massa meditatie voor orkaan Irma en het effect op Florida van deze meditatie was behoorlijk sterk. ….. En wij hebben een blog gecreëerd dat dagelijkse meditaties heeft voor alle huidige orkanen, alle huidige weermodificatie gebeurtenissen rondom de wereld …”

“… wow, dat is een geweldig iets waar wij nu doorheen gaan, wij zijn echt aan het ontwaken en wij kunnen onze ervaringen delen …… want individueel zijn wij aan het ontwaken voor wat wij moeten loslaten, wat wij spiritueel moeten loslaten, en ik zeg “ik hoef dat niet meer met mij mee te dragen,…”

“… je kunt alle mooie auto’s hebben en alle mooie vliegtuigen, maar je zult niet gelukkig zijn want er ontbreekt iets in je leven. Aan de andere kant, je kunt alle armoede hebben, bewustzijn, en heel spiritueel zijn, en je zult ook niet gelukkig zijn. ……..Dus, de sleutel hier is om balans te creëren tussen het fysieke en het spirituele…”

“Dus, totdat de slechteriken de controle kwijtraken is het heel, heel moeilijk om dit te doorbreken, maar wanneer de positieve militairen de verandering maken, de push doen, de uiteindelijke doorbraak voor de Event maken, dan kan de Resistance Movement met een virus in dit computerprogramma komen en gewoon het financiële systeem overnemen. Het is gewoon een virus dat zich over de wereld zal verspreiden in een moment van … in minuten. Het hele bankensysteem zal instorten. En dan kunnen wij het nieuwe systeem introduceren.”

“… dus een van de plannen van de cabal is om bitcoin te introduceren, om alle cryptomunten te introduceren zodat iedereen ze gebruikt, en dan op de knop te drukken en alles over te nemen wat je op je computer hebt. Dus, ik zou hier waarschuwen voor cryptomunten want alles is windows gebaseerd op het moment en dat is de achterdeur, en het is niet de veilige manier om hier geld te parkeren.”

“… waar Benjamin het over heeft is het jezuïeten netwerk en de archon families in Rome. Zij zijn oude families die hun afstamming hebben van 2000 jaar geleden, het zijn dezelfde families die daar 2000 jaar geleden waren in het Romeinse rijk, sommigen van hen, niet allemaal, maar sommigen van hen … als je bekend bent met de geschiedenis van de slechte crew van despotische heersers, zij zijn dezelfden die nu de hoofden zijn van bepaalde zwarte adel families in Rome en dit is de archon laag van controle.”

“Yaldabaoth entiteit is een grote plasma entiteit die een computer numeriek netwerk heeft als deel van zijn fysieke lichaam, en stuurt dit gewoon aan vanuit de plasma laag. De plasma laag is een deel van de fysieke laag wat is … je hebt solide fysiek, je hebt vloeibaar fysiek, je hebt gas fysiek, en je hebt plasma, en plasma is feitelijk geïoniseerd gas en het leeft, en er is een structuur van plasma rondom de planeet dat feitelijk een levende entiteit is en de AI controleert.”

“… daar hebben wij iets dat de spirituele elektriciteit kan doorgeven die komt van boven en van onder, het moet worden doorgegeven door de oppervlakte zonder de oppervlakte te braden, en dit is waarom wij de Cintamani stenen hebben, om veilig die energie door te geven wanneer het plaatsvindt, wanneer het de planeet raakt, want wanneer het de planeet raakt … … En dit is allemaal zuivering, wat er nu plaatsvindt is een voorbereiding hierop.”

“Het is een innerlijke reis, wij hebben allemaal die Hogere Zelf en wij moeten leren om ernaar te luisteren want iedereen van ons is hier gekomen met een specifieke missie die niemand anders kan doen, en niemand anders kan jou vertellen wat je moet doen. ……, je moet de moed vinden om je comfortzone uit te breiden en het risico nemen en het doen, want deel van de planetaire situatie hangt van jou af, niet alles, maar een klein percentage ervan, ja. Als jij je missie niet doet zal het moeilijker zijn voor alle anderen. Dus het is deel van de verantwoordelijkheid die je hebt, als jij hier bent geïncarneerd, om te proberen om van deze wereld een betere plek te maken op jouw eigen unieke manier.”

“ALS zij niet iedereen volledig onderdrukken met hersenspoeling, met media en alles, zal de waarheid naar boven komen, het is hun grootste angst. En wanneer de waarheid naar boven komt zullen de mensen extreem boos zijn … kijk naar de Franse revolutie, en dit is de echte angst van de cabal, van deze illuminatie netwerken … wat gebeurt er wanneer de mensen uitvinden over kindermisbruik, over alle experimenten, over alles wat gebeurde.”

“Zij zitten in de hoek en dat is waarom zij nu zo reageren en dit is waarom wij voorzichtig moeten zijn, en waarom wij deze overgang moeten sturen op een manier die niet de planeet zal vernietigen.”

“De Resistance Movement heeft deze technologie, deze technologie zal aan de mensheid worden gegeven nadat wij de planeet hebben bevrijd. Dus, onsterfelijkheid is hier geen issue, het issue is de angst voor de dood wat deel uitmaakt van het programma, van het controleprogramma. ……. En wanneer je niet langer bang bent voor de dood dan ben je vrij, dan kan de cabal je financieel niet controleren want je bent niet bang om dood te gaan, en wanneer je niet bang bent om dood te gaan breidt jouw innerlijke kracht zich uit, je wordt creatief, je kunt dingen doen onafhankelijk van het controlesysteem. Dat is de sleutel hier.”

“…, je hoeft alleen maar te weten dat jij je Hogere Zelf bent, je bent onsterfelijk, jouw fysieke lichaam zal er niet zijn, maar jij bent er wel. Zelfs als je dat lichaam verliest kun je een ander lichaam krijgen, je kunt een kloon krijgen in de Resistance en lachend op de oppervlakte lopen, vijf minuten later.”

“… maar wat mensen kunnen doen, zij kunnen de telefoon pakken en kranten en politici bellen en zeggen, waarom doe je dit. Druk zetten op deze mensen, van onderaf, want het is een hele kleine groep aan de top en als je druk krijgt van onderaf …”

“OK, ik zal nog geen enkele datum geven, maar wij maken grote vooruitgang en het is altijd het meest moeilijk net voor de doorbraak, en de reden waarom dit jaar zo moeilijk was, was simpelweg omdat wij omgaan met de echte issues, wij zijn eindelijk deze patstelling aan de hoogste top aan het oplossen, het is nu opgelost. Dus de reden waarom het zo zwaar was is omdat wij vlak voor de doorbraak staan. Ik weet, het gaat niet deze week gebeuren, het gaat niet vandaag gebeuren, maar het gaat gebeuren in de nabije toekomst, en wij moeten gewoon door blijven gaan, blijf doorgaan, blijf doorgaan en geef nooit op en wij zullen er komen.”

“… alsjeblieft, verspreidt dit ver en wijd, naar iedereen die je kent, want je weet dat de algoritmes op Youtube en Facebook veel rapporten censureren, veel media daarbuiten, dus doe echt je deel en stuur dit rond en laat ons viraal gaan en inspireer en deel werkelijk deze informatie, want hoe meer wij ontwaken, hoe sneller wij ontwaken, hoe meer ons bewustzijn uitbreidt, hoe sneller wij de verandering op de planeet kunnen brengen.”

Het gehele interview

Louisa – Hallo allemaal, welkom bij het GoldFish Report. Ik ben uw gastheer Louisa met mijn co-gastheer Steve. Hoe is het Steve?

Steve – Hallo aan iedereen, goed om hier te zijn.

Louisa – En wij hebben vandaag weer een speciale Round Table voor je, met zeer speciale gasten. Wij beginnen met Cobra vandaag, hoe is het Cobra?

Cobra – Met mij is het goed, dank je. Ik zou willen zeggen “Hallo aan iedereen en ik denk dat dit een zeer interessante uitwisseling is vandaag”.

Louisa – Dank je Cobra, dat denk ik ook. En … natuurlijk, voor de eerste keer bij GoldFish Report hebben wij Benjamin Fulford. Welkom bij GoldFish Report Benjamin.

Benjamin – Bedankt voor de uitnodiging.

Louisa – Of zou ik moeten zeggen `KonnichiWa` …. dank je. OK! Iedereen weet wie dat is, KP, Kauilapele van Hawaï, welkom bij het GoldFish Report KP.

KP – Wel, het is fantastisch om aan de ronde tafel te zitten, en ik wil je eerst bedanken dat je deze groep hebt samengebracht. De mensen zijn verrast hoe jij erin slaagt om al deze mensen samen te krijgen, dus ik denk dat het prachtig is wat je doet. Dus blijf daarmee doorgaan.

Louisa – Natuurlijk, prachtig, dus heren, wij gaan praten over veel onderwerpen vandaag. Wij gaan spreken over exopolitiek, geopolitiek, huidige gebeurtenissen en allerlei zaken, en waarom zouden wij niet beginnen met Benjamin, aangezien het jouw eerste keer is bij GoldFish Report. Benjamin, er is veel aan de hand, wij hadden president Trump die sprak op de UN gisteren, er is veel hoop dat wij wat controle hebben over wat er gaande is, zelfs geopolitiek, dus kun je ons een korte update geven over waar wij staan en waar jij denkt dat we naar toe gaan?

Benjamin – Wel, ik luisterde naar de speech en hij zei wat algemene dingen, dat wij vriendelijk willen zijn en alle naties zouden soeverein moeten zijn en zo, maar toen herhaalde hij een hele serie leugens, zoals over Venezuela, Noord-Korea, Iran, Syrië, had duidelijk gesproken met Israel premier Netanyahu, en die heeft hem duidelijk gechanteerd want hij las een Israeli script voor dat niet compatibel is met wat er op de grond gaande is, waar je feitelijk twee krachten hebt, Amerikaanse krachten die met Iraniërs vechten en met de Russen en met Hezbollah en tegen IS, dat een Israeli proxy huurlingenleger is, zoals wij allemaal weten, want zelfs Israeli kranten zoals Haaretz rapporteren dat IS strijders zijn behandeld in Israeli ziekenhuizen. Dus wat Trump las, de speech die hij las, was aan hem gegeven door zijn zionistische aanstuurders, komt niet overeen met de realiteit van de wereld, dat is mijn beste begrip.

Echter, de dreigementen aan Noord-Korea zijn echt gerelateerd aan de US die probeert meer geld te krijgen na december. Nu denken veel mensen dat het een intern Amerikaans iets is over het omhoog krijgen van het schuldplafond voorbij 23 triljoen dollar en gaat tussen congres en de president die een deal maken. Wel, dat is gewoon gezicht reddend BS ok. De US stuurt aan … laten wij niet aan financieel denken, laten wij het over echte dingen hebben, auto’s, mensen, spullen die zij in boxen stoppen … en de Amerikanen kopen al 40 jaar spullen van de rest van de wereld en betalen er niet voor, en dat is de echte wereld, niet de financiële getallen zoals aandelenmarkt, nieuwe records bereiken, ongeacht de realiteit.

En zo zijn zij aan het zeuren, zij zeggen, hé, als je niet doorgaat met ons geld te geven dan beginnen wij WW3, en ik heb advies, ik het een ontmoeting met mensen die … Ik bedoel, wie kan het zeggen … machtige mensen, ja? In Aziatische geheime genootschappen en het echte leven, mensen van de echte wereld, en ik vertelde ze, het is bluf, ze gaan de wereld niet vernietigen, zij kunnen het niet, het zal ze niet worden toegestaan … laten wij deze hufters voor eens en voor altijd failliet laten gaan, het is de tijd om het te doen. Wij hebben er genoeg van!

Louisa – OK. Judge Anna von Reitz heeft een antwoord op jouw recente post gepubliceerd en het ging over … claimde dat wij niet failliet zijn, dat wij niet echt bedelen voor geld want er is genoeg geld en het is alleen de USA Inc. … (Incorporation) die failliet is. Wil jij hierop antwoord geven?

Benjamin – Yeah, ik ben het volledig met haar eens … en het is alleen deze corporate entiteit en zijn werknemers in Washington DC die minder dan 10% support hebben, waar wij over spreken. Wij hebben het niet over de Republiek van de United States of de Amerikaanse mensen, zij zullen geen probleem hebben. Ik bedoel, vraag de Russen of zij nu beter af zijn dan toen er de Sovjet Unie was. Zij zeggen allemaal, NU! Hetzelfde zal een heel goed ding zijn voor de Amerikanen, ok. Wij moeten ons distantiëren van deze corrupte, gechanteerde, pedofiele gangsters in Washington DC en de corporate structuur die zij hebben, met de United States of America, zij zijn niet dezelfde. Wij moeten, de US moet deze parasieten zo snel mogelijk verwijderen. De hele wereld wil dit.

Louisa – Judge Anna von Reitz gebruikt het woord ‘vermin’ (ongedierte). Nu over naar Cobra, dank je Benjamin. Laten wij overgaan naar Cobra en Cobra, wat kun je ons vertellen over de balans van de macht op het wereldtoneel hier. Wil jij iets zeggen over dat wat Benjamin zei en daaraan toevoegen?

Cobra – OK, in basis ben ik het ermee eens … Ik zou zeggen dat de Lichtkrachten langzaam vooruitgang maken, maar deze vooruitgang is nog niet zichtbaar op de oppervlakte, is nog niet zichtbaar in het dagelijkse nieuws. Het kan niet getoond worden in het dagelijkse nieuws eenvoudigweg omdat de vele dingen achter de schermen gebeuren en de media zal daar niet over rapporteren tot de media onder controle is van de Lichtkrachten. Dus, het is niet mogelijk om te oordelen over wat er geopolitiek gaande is door het lezen van kranten. Als je de rapporten van Benjamin leeft zul je veel dichter bij het werkelijke plaatje komen en dan, nogmaals, er zijn andere facties en andere factoren erbij betrokken die ook deel uitmaken van het plaatje, dus ik zou zeggen, er zijn diepere belangengroepen die zullen uitmaken wat er gaande is op de planeet.

Steve – Cobra, zou jij enig ander commentaar hebben op de post van Benjamin?

Cobra – Je zult meer specifiek moeten zijn.

Steve – Bijvoorbeeld, het gezeur van Trump, denk jij dat hij in de zak zit van deze belangengroeperingen of, wat denk je, wat is zijn spel op dit moment?

Cobra – In basis probeert hij … hij dient zijn eigenbelang. Hij probeert te navigeren tussen verschillende groepen, de positieve en de negatieve, en ik zou zeggen dat hij politiek niet consistent is. Ik zou zeggen dat hij niet meer macht heeft dan de meeste mensen op dit specifieke moment. Dat is waarom zijn acties soms chaotisch of onlogisch overkomen voor sommige mensen, en sommige mensen zeggen dat dit een soort vijfde dimensie schaak is. Dat is het niet. Het is eenvoudigweg een persoon die probeert te navigeren tussen verschillende facties, hij heeft geen innerlijke kracht om zijn eigen politiek te hebben.

Steve – Juist. En hoe past de White Dragon society, of de geheime genootschappen, in dit alles volgens jou Cobra?

Cobra – OK, er zijn veel verschillende Dragon groepen, veel verschillende Dragon facties, en ik zou zeggen dat veel daarvan nu komen tot de … in volle actie nu, eenvoudig omdat de tijd van bevrijding naderbij komt en geopolitieke balans is in beweging en het Oosten heeft meer macht. Ik zou zeggen het is een strategisch plan dat vele decennia geleden is begonnen en het bereikt nu zijn crescendo. Dus de Dragon families, verschillende Dragon families die een alliantie vormen werken achter de schermen. Als eerste om de cabal financieel te ontwapenen en nummer twee, om de cabal te ontwapenen met informatie, dus wij hebben een financiële oorlog die gaande is en wij hebben een informatieoorlog die gaande is.

Louisa – Precies! En zo … en KP had onlangs een post waar hij sprak over het op een rand staan .. en een andere over veel te veel informatie … en ik denk … wil jij daar wat over zeggen? Want ik denk dat dit alles past in dezelfde oorlogsdrum die wij maar horen, en … ik had het over jouw post.

KP – Wel, ik was … deel daarvan heeft te maken met … ik denk dat veel daarvan naar stadia gaat, en ik ben in een stadium waar het erop leek dat er zoveel naar buiten komt en het lijkt er bijna op dat wij worden weggeblazen met zoveel informatie die komt van veel verschillende sites en als je Youtube bekijkt, ik kan gewoon buiten mezelf raken door het kijken naar al de dingen die daar gaande zijn, maar … ik denk een van de dingen waar ik op in wil gaan Benjamin, was dat wij spraken over mediteren en werken met energieën en wij lijken elk ons eigen pad te hebben en onze rollen op dit gebied. Maar ik vraag mij af, hoe is de White Dragon society, werken zij samen als een soort van samen bidden en samen mediteren, energetisch samen, is dat iets van soms … werken zij op deze manier?

Benjamin – Voordat ik daarop in ga, wil ik nog wat toevoegen aan Cobra’s opmerkingen over Trump, want als je logica en consistentie bestudeert zul je zien dat de man zichzelf tegenspreekt over Syrië, over Iran, over veel zaken, afhankelijk van met wie hij het laatst sprak, en het is precies als met Obama. Obama zei de ene dag dat Assad slecht was, wij gaan hem vernietigen, en de volgende dag zegt hij OK, wij gaan met hem werken. En wij hebben deze twee machten die het nog steeds uitvechten en je kunt dat zien met, ik denk militair, Pentagon in dit geval, zij proberen het goede te doen en dat is …, en met de eigenaren van de Federal Reserve Board, wat ik de Khazarian maffia noem, de mensen die de controle hebben over de drukpers van de dollar, die de slechteriken zijn, helemaal.

Maar wat betreft de White Dragon society, wat wij doen is, wij concentreren op het overtuigen van mensen die macht hebben, vooral de huidige militaire macht, om goed te doen. Met andere woorden, zij zeggen jullie zijn de goede mensen, wij zijn hier om de zwakken en onschuldigen te beschermen, wij worden geacht om de regels te volgen van adeldom, wat betekent dat wij geen vrouwen en kinderen aanvallen en niet-strijders, wij gaan niet in de aanval, maar … wij zijn aangevallen en wij hebben het recht om zelfbescherming legitiem te maken, moreel, zolang als wij de wetten van adeldom gehoorzamen, dus wij concentreren ons op … het spirituele aspect ervan verandert de hoofden van de mensen met de wapens.

Zoals hoofdman Mao zei “macht groeit uit de loop van een geweer”, maar ik ben het daar niet mee eens, macht groeit uit het hoofd van de man die het geweer vasthoudt, je kunt hun hoofd veranderen, dan kun je de wereld veranderen want, dit zijn de mensen die de mogelijkheid hebben om feitelijk dingen te laten gebeuren, in de vorm van het kwijtraken van de slechteriken, en dat is wat wij hebben gedaan. De White Dragon society probeert mensen in het leger, in de huurlingenmaatschappijen, in verschillende geheime genootschappen te overtuigen dat wij allemaal een gemeenschappelijk belang hebben om de planeet te redden en een veel betere planeet te creëren. Velen van hen hebben ingestemd en dat is waarom ik denk dat wij veel veranderingen zien. Ik persoonlijk mediteer, maar wij doen geen massagebeden of iets dergelijks.

Steve – Waarom zijn zij tot dus stil geweest Benjamin, het lijkt alsof het alleen via jou, ik bedoel, wij hebben over ze gehoord, ze zijn hier al duizenden jaren, het is een lange tijd, dus waarom nu?

Benjamin – Wel, ze hebben verschillende namen gehad over de jaren … De White Dragon is een naam die ik persoonlijk zie als een paraplunaam voor zaken die al bestonden en het kwam van de Japanse Godin Benten die … de legende zegt dat er een enorme witte draak was die de mensen angst aanjoeg, en zij overtuigde hem om de beschermer te worden van de zwakken en de onschuldigen en … dus dat was de metafoor voor het militair-industrieel complex om hen zover te krijgen om van gedachten te veranderen. En aan mij werd door de Aziatische geheime genootschappen gevraagd om de goede mensen in de westerse wereld te vinden en daar zijn er veel van en wij hebben … ik heb mensen ontmoet van FSB, MI6, CIA, illuminatie, koninklijke families, noem ze maar op … en ik sprak met ze en overtuigde ze “Hé, laten wij de planeet redden, laten wij niet met elkaar vechten” en dit werd een soort sneeuwbal en nu zijn er mensen over de hele wereld, en hele machtige mensen, en het gaat er feitelijk om om dingen te laten gebeuren, maar wij hebben het meer over doen dan over praten, wij zijn er niet om de trompet te blazen, om onszelf aan te prijzen, wij zijn er om te maken dat dingen feitelijk gebeuren.

Louisa – Dank je Benjamin. Ik ga nu even naar Cobra. Onlangs had Kim Jong Un een H-bom, zoals wij allemaal weten, die was geregistreerd op de seismometer op 6,3. Waar had hij die vandaan en denk jij dat de strategie van Benjamin om … ja, het zijn twee vragen, denk jij dat de strategie van Benjamin om te zeggen dat ze bluffen een goede is? Of wie daar dan ook mee kwam …

Cobra – Ja, natuurlijk, het is altijd goed om bloot te leggen wat er gebeurt. Ik zal hier nog wat zeggen over wat Benjamin zei. Heel belangrijk. Ja, het leger heeft macht, maar veel mensen vragen waarom de positieve militairen rondom de wereld geen actie ondernemen? Dat is omdat er achter de schermen iets anders gaande is, en het is een kleine groep, hele gevaarlijke mensen, die exotische wapens hebben en het is feitelijk een hele kleine groep mensen aan de positieve kant die met iets dergelijks kunnen omgaan, en het is een hele kleine groep binnen het leger aan de positieve kant die kan omgaan met … laten wij zeggen, plasma toplet bommen en dingen van die natuur.

Dus, wat wij hier hebben, deze situatie die wij op de planeet hebben, is een resultaat van zeer geavanceerde technologie. Het is niet alleen het veranderen van de hoofden van de mensen. Er zijn goede mensen die precies weten wat er gaande is en het probleem oplossen, maar het probleem is dat … zou ik zeggen, de planetaire oorlog een reflectie is van de galactische oorlog tussen Licht en duister, wat een oud conflict is dat al miljoenen jaren gaande is en nu eindelijk aan het oplossen is, en wat wij hier hebben is uiteindelijk een staat van bewustzijn en spiritualiteit, dat is ‘mind over matter’, die deze technologie zal ontwapenen.

En dit is vanuit mijn perspectief en vanuit het perspectief van de Resistance Movement waarom het belangrijk is om meditaties te hebben, om een bewust resonantieveld te creëren op de planeet dat de acties van de Lichtkrachten zal ondersteunen, en hun geavanceerde technologie om de geavanceerde technologie te ontwapenen die de negatieve legerfacties hebben. En dit is veel meer geavanceerd en veel meer exotisch dan de nucleaire bommen. Nucleaire bommen zijn geen issue.  De Resistance kan ze in 15 minuten oplossen, het is geen probleem. Meer exotische technologieën zijn een issue, en hier kunnen wij raken aan het ‘secret space program’ (geheim ruimteprogramma) en verschillende ruimtefacties en … het is een hele ‘down to earth’ situatie. Wat wij hebben hier op de planeet is een interplanetair conflict dat plaatsvindt op de fysieke laag. Het is niet blootgelegd in de media, het is verborgen, maar het is werkelijk en het heeft zijn effect op elk mens die op deze planeet is.

Steve – Dus ik denk dat dit hele belangrijke informatie is, dat het feitelijk een kwestie is van bewustzijn dat … het gevecht vindt plaats op dit niveau en wij zouden niet moeten vergeten dat al het andere een rookgordijn is, klopt dit?

Cobra – Het is een groot deel van de situatie, het is niet de hele situatie, maar bewustzijn is heel belangrijk.

Steve – En het is allemaal cyclisch, wij zijn hier eerder geweest is het niet Cobra? In mensen cycli … het is een grote cyclus die weer terugkeert, klopt dat?

Cobra – Ja, ja.

Louisa – Wel, Cobra heeft hier eerder over gesproken. Dat ‘wij denken, wij creëren’ … wij denken, daarom… je bent wat je denkt! En zo manifesteren wij, wij creëren, en vooral nu. Ik denk KP, dat jij hierover zou kunnen praten, met deze energieën die omhoog gaan, de manier dat zij zijn, en dan kan Cobra ook, en Benjamin … Maar met de energieën die omhoog gaan zoals ze zijn, zijn wij werkelijk … wel, wij hadden net een interview met een dokter die door St. Germain werd geleid om een meditatie te maken, een affirmatie zou ik zeggen, die helpt om te repareren, om de DNA weer te herverbinden. Het is een twaalf bij twaalf, je doet het 144 keer, het is veel, maar kennelijk geleid, aangestuurd door St. Germain, wat helpt om de DNA te herstellen waardoor wij veel machtiger wezens worden en wij kunnen manifesteren.

Dus Cobra, wat jij zegt is dat … ik denk niet dat wij genoeg kunnen onderschatten, want ik denk niet dat wij kunnen … wij moeten werkelijk het feit communiceren dat wij manifesteerders zijn, wij zijn co-scheppers, en met onze gedachten creëren wij. En wij zijn zo machteloos geweest, onze boodschappen via religie, via politiek, via sociale middelen, wij gaan hierover praten, wat zover buiten controle is geraakt. Maar het houdt ons allemaal gescheiden. Wij kunnen het niet, wij moeten het om dit interview te doen, de gezamenlijke meditatie doen, om door te gaan met deze wereldmeditatie om dit effect te hebben. Dus laat mij nu eerst naar KP gaan, want ik weet dat jij deel uitmaakte van die laatste meditatie en jij bent als … jij ben zo’n goede barometer, en ik heb dat gezegd in ons laatste interview, over de energieën die op de planeet zijn, dus KP, wat is er gaande met de energieën en hoe kunnen wij ze gebruiken om te doen waarvan Cobra zegt dat wij zouden moeten doen.

KP – Dat is een grote vraag … het ding waarvan ik denk dat belangrijk is dat, ongeacht waar wij zijn … een van de grote dingen die, natuurlijk, gebeurt is dat mensen veel meer bewust worden, veel meer bewust van alles, en dat bevat ook de desinformatie die in de mainstream wordt verspreid, door de mainstream media, maar ook door al die verschillende karakters rondom de Lichtwerkers, soms zijn zij meer als, …

Maar ik denk het echte ding is ontwaken in mijzelf en veel andere mensen is het onderscheidingsvermogen, in staat te zijn om te onderscheiden wat voor hen goed voelt. Ik weet niet, ik denk dat Benjamin werkt op een zeker niveau en hij heeft zijn connecties, en wat zijn intel betreft, er is geen sprake van dat ik ga proberen te doen wat Benjamin doet. Ik, en hetzelfde met ieder ander … maar de meditatie die wij hadden, ik voelde, voor mij is het altijd een innerlijk iets, is volgen van de innerlijke leiding, de diepte van de plexus solaris en het maakt niet uit wat iemand anders zegt, ik kijk altijd naar… of het is wat jij schrijft, wat Benjamin schrijft, wat Cobra schrijft … is als, laat het werkelijk de bel van binnen luiden en ik weet niet of dat … sommige mensen die ik zie zijn echt bezig als herhalers of versterkers van informatie en zo …

ik schreef net iets op voordat ik begon … deel van wat ik denk is, velen van ons denken, gaan door, een korte pauze in het doen wat wij al voor een tijd kunnen doen en realiseren dat het tijd is om dat los te laten, een soort van laat die rol los en schoon je van dingen die ons mogelijk niet meer dienen, en sta dan toe om dienst te verlenen aan onszelf en aan de mensheid. Dus, ik weet niet wat er gaande is met mij persoonlijk, maar ik weet dat ik nu een nieuwe computer heb … ik heb een nieuwe computer, een nieuwe webcam en al dat soort zaken, maar een deel ervan is niet de fysieke technologie maar verbinding met werkelijk alle zaken die nu naar de planeet komen. Dus, ik weet niet of dat iets betekent voor iemand maar …

Louisa – Wel KP, als het jou gebeurt gaat het vervolgens ons gebeuren, het is altijd hoe het gebeurt. Dus pratend over schoning, laat mij zien Cobra, heb jij iets te zeggen over iets tot dusver …

Cobra – Ja, ik zou in feite zeggen dat de energieën die van het Galactische Centrum komen iets is dat iedereen op de een of andere manier kan voelen, zij zouden wellicht niet hetzelfde werken op wat er gaande is. Iedereen voelt dat er een grote zuivering plaatsvindt, dat wij niet in gebruikelijke tijden zijn, dat iets buitengewoons gebeurt met het weer, met de politieke systemen, met de mensheid, dat wij op de rand staan van iets. Iedereen kan dat op de een of andere manier voelen, zelfs mensen in de straat als je het aan ze vraagt, zij zouden iets voelen. Zij zouden wellicht niet precies weten wat het is, maar zij voelen iets en dit is de onderliggende energetische signatuur van de verandering en dit zal culmineren in de Event en dit is waar wij allemaal voor werken, op welke manier dan ook, door onze eigen perspectieven.

Louisa – Wel, we hebben gezien, zoals jij zei Cobra, deze X-klasse stralen van de Zon, we hebben deze proton straling, echt iets als … zelfs de andere die even de Aarde raakte pas geleden, wij hebben nog steeds die proton straling. Hoe heeft dat effect op wat er gaande is, en dan wilde ik naar Benjamin gaan en praten over de geo-engineering waar jij het over had in je laatste rapport. Want oceanen, zeeën en baaien zijn aan het verdwijnen en ik wil met Benjamin daarover praten. Wellicht wil Cobra daar dan op reageren?

Benjamin – OK. Als eerste wil ik nogmaals spreken over dit hele spirituele gevecht, gewoon omdat het belangrijk is. Als je naar het nieuws kijkt zie je dat de huidige controleurs angst en haat nodig hebben, dus zij maken deze terroristische incidenten en zij zeggen, “o, wij moeten de terroristen haten, wij moeten bang voor ze zijn, wij moeten bang zijn voor Noord-Korea, wij moeten bang zijn dat zij nucleaire wapens hebben”. Dat zij constant angst aanjagen, maar dan zie je ook in het nieuws zaken als overeenkomsten om nieuwe natuurreservaten te maken, nieuwe waterreservaten, of een overeenkomst om Iran niet aan te vallen en zo. Er is een groep aan de macht die probeert ons in angst te houden, probeert ons boos te houden, probeert deze negatieve emoties gaande te houden, dus werkelijk, het is een gevecht over het psychologische proces van besluiten wat wij als een ras in de toekomst doen. En de mensen die ons voor duizenden jaren controleren met angst en haat en geweld en intimidatie zijn de macht aan het verliezen.

Maar ja, ik moet vooral zeer voorzichtig zijn want ik zit in een soort van eindstrijd van zaken, om voorzichtig te zijn en niet te worden wat ik probeer te bevechten, om te boos te worden over wat zij aan het doen zijn … dit is het soort ding waar wij allemaal erg voor moeten oppassen.

Nu, wat betreft geo-engineering was ik heel sceptisch, komend uit de 3D hier en nu wereld waar ik mijn hele leven in heb doorgebracht, maar ik heb altijd het onderzoekende pad gevolgd en feiten gecontroleerd en naar zaken gekeken en zeker genoeg, de mensen die … er zijn veel mensen, vooral wat Cobra noemt service populatie, zij geloven nog steeds niet in weeroorlogen en gefabriceerde aardbevingen. En wat deze persoon en ik doen naar die mensen, ik stuur ze bijvoorbeeld uit de New York Times of andere wereldkranten koppen van juni 18-20 over het verdrag tussen … en dit is 1976-1978, ik weet niet welke van de twee … van een verdrag tussen de Sovjet Unie en de United States, om elkaar niet aan te vallen met de aardbevingwapens of weerwapens, en zij maken niet zo’n overeenkomst tenzij zulke dingen bestaan.

En er is zoveel meer informatie beschikbaar, het was een column in de krant waar over zulke zaken worden gesproken en nu proberen zij op de een of andere manier het te laten lijken alsof het niet gebeurde, maar ik denk dat meer en meer mensen zich realiseren, ja, er zijn mensen aan de macht die dit ding hebben gebruikt en dat zijn geen erg aardige mensen.

Nu, er waren geen orkanen die de US hebben geraakt gedurende 12 jaar, wat nooit gebeurde sinds zij begonnen met het vastleggen van orkanen meer dan 100 jaar geleden, en dan opeens vijf, zomaar opeens, net als de deadline voor de US-eindejaarbetaling eraan komt, dus iemand in het geo-engineering weercontrole apparaat in de US besloot opeens … hier is een kans.

Nu, ik heb mensen ontmoet van de Aziatische geheime gemeenschap die mij vertelden dat China was geraakt door een aantal van deze weeroorlog aanvallen met grote ‘staartvinnen’ in Hainan en Hong Kong en zij hebben wraak genomen en dat heeft de orkanen veroorzaakt in de US.

Ik weet het niet, ik vertel gewoon wat mijn bronnen mij vertelden. Maar ja, deze technologie bestaat. Nu, zij blijven rapporteren, maar een ding dat ik ook kan zeggen is dat Japan beschermd is want zij blijven zeggen “zij gaan een enorme tyfoon maken, zij gaan evacueren”, en er gebeurde niets. Ik woon hier. De tyfoon betekent enorme wind, hevige regen, maar die verdwijnen voordat zij hier echte schade aanrichten.

Louisa – Dus Benjamin, zeg jij dat de niet-proliferatie overeenkomst niet de exotische wapens omhelst, of aardbeving wapens?

Benjamin – Wat ik zeg is … er was een verdrag in het verleden en dan, na de val van de Sovjet Unie, dachten mensen in de westerse machtstructuur opeens dat zij een carte-blanche hadden om deze zooi opnieuw te beginnen. En het echte smerige voorbeeld was de orkaan Katrina die was gebruikt, ik herinner mij van die tijd, om te zien of zij natuurrampen konden gebruiken als een manier om mensen in de concentratiekampen te krijgen, en zij richtten zich op Afrikaanse Amerikanen in New Orleans voor dit experiment. Gelukkig was het een enorme revolutie naar de Bush administratie en hun acties na Katrina, wat ervoor zorgde dat zij gas terug moesten geven en de operatie in een fiasco moesten veranderen, maar zij waren aan het proberen om dat te doen.

Louisa – OK, Cobra, ik weet dat jij in je laatste post een afdruk plaatste van een document dat in basis aanwijzingen had om een opdracht uit te voeren voor het controleren van de orkaan, dus, wil je ons vertellen wat daarmee gaande is. Hoe al dit water nu verdwijnt, laten we kijken: Tampa Bay, Long Island, St. Martin in het Caribische gebied, Baja Californië. Ik bedoel, dit zijn enorme oppervlakten van water die verdwijnen.

Cobra – OK, ik heb dat document gepost om wat bewijs te geven dat weermodificatie echt bestaat en het gebeurde feitelijk op de dag dat orkaan Irma verscheen, nee, in feite was het voor orkaan Harvey, eerder. Op de dag dat die orkaan verscheen vond er “wolkenzaaiing” plaats in bepaalde gebieden van Texas. Dus dit laat simpelweg zien dat weermodificatie echt is.

Maar nu hebben wij het tegengif, wij hebben onze massa meditaties. Wij hadden een massa meditatie voor orkaan Irma en het effect op Florida van deze meditatie was behoorlijk sterk. In Tampa waren winden verwacht van 140 mijl per uur en de feitelijke wind was wellicht 20 of 30 mijl per uur, dus dit … je kunt zien hoe effectief wij kunnen zijn. En wij hebben een blog gecreëerd dat dagelijkse meditaties heeft voor alle huidige orkanen, alle huidige weermodificatie gebeurtenissen rondom de wereld, en wij hebben een Prepare for Change groep in Japan, het is behoorlijk sterk en zij mediteerden en zij zijn erin geslaagd om de orkaan behoorlijk te laten verzwakken voordat het Japan raakte. En hetzelfde met Taiwan, de orkaan heeft Taiwan niet geraakt. En ontelbare andere locaties waren verzwakt met ons groepsbewustzijn, wij hebben al deze gefabriceerde weergebeurtenissen afgewend.

Er zijn veel factoren hierbij en ik heb deze al genoemd; de toegenomen activiteit van de Zon door de toegenomen activiteit van het Galactische Centrum, en deze activiteit triggert de zuivering van de Aarde, dus deel van deze toename is deel van een natuurlijk proces, maar dit natuurlijke proces is gemanipuleerd door de cabal en zij willen de natuurlijke zuivering omkeren naar een ramp, en nogmaals, ik laat zien en wij hebben laten zien dat wij de tegenmaatregelen hiervoor hebben, wij kunnen deze grote natuurlijke rampen oplossen naar veel, veel minder schadelijke stormen die niet zo’n grote impact zullen hebben op de mensheid.

Louisa – Dat is heel waar Cobra, er was absoluut een verandering na de meditatie voor Irma en ik denk, terwijl ik terug blijf gaan naar KP en zeg dat KP een zeer goede barometer is, het is als wat gebeurt op de grote schaal, gebeurt met KP, zoals je zijn blog kunt lezen en opmerkt wat er gebeurde op een grotere schaal. KP, jij spreekt over meer te zuiveren of meer te openbaren, meer vrij te geven en … je weet dat ik je blog lees, want ik lees al deze dingen … en dit gebeurt op een wereldschaal, net zoals Cobra zegt.

KP – Klinkt … weet je … wij zijn allemaal verbonden met het hele bewustzijn van de planeet, ik geloof dat de planeet zelf een bewustzijn heeft als je het zo wilt noemen … Ik denk dat een van de zaken die voor mij zaken ophelderde was toen ik bij een van David Wilcock’s presentaties was op Contact in the Desert, en een van de dingen die er voor mij uitsprong was dat wij feitelijk zijn, en er is bewijs hiervoor, ik bedoel, er was een wetenschapper, ik weet niet zeker of het van Rusland was of het was… , maar hij bewees in essentie dat wij feitelijk gaan… het hele zonnestelsel is naar deze energetisch wolk aan het gaan, want het is een wolk, en wij zijn verbonden met wat er gaande is, wij kunnen het voelen, en ik neem aan dat er een reden voor is.

Ik weet niet wat wij eraan kunnen doen maar voor mij, ik weet dat het voor mijzelf is als … sta de veranderingen toe plaats te vinden, sta het innerlijke werk toe, de dingen die moeten worden losgelaten, laat ze gaan. En of dit reflecteert in de verschillende niveaus, politieke niveaus of zulke zaken, ik denk individueel, ik ben daar niet in geïnteresseerd, ik ben daar niet mee verbonden. Maar elke persoon, elk wezen dat ontwaakt, elk wezen dat ontwaakt en begint dit te accepteren – wow, dat is een geweldig iets waar wij nu doorheen gaan, wij zijn echt aan het ontwaken en wij kunnen onze ervaringen delen, en hoe het is, of ik het ben of Cobra of jij of Benjamin, wij delen wat wij zien en waar wij ons van bewust zijn en … gewoon het als je meer en meer levend voelen de hele tijd, want individueel zijn wij aan het ontwaken voor wat wij moeten loslaten, wat wij spiritueel moeten loslaten, en ik zeg “ik hoef dat niet meer met mij mee te dragen, en ik hoef niet te worden …” dat is het ding met mij, het is heel belangrijk wat Benjamin zei, dat wij niet willen worden wat wij proberen te … wat wij tegenover ons hebben.

Louisa – Ja, dat is waar.

KP – En dat kan gaan van allerlei soorten dingen en er is … dit prachtige ‘etikettenprogramma’ dat mensen erin hebben gebracht, liberaal of conservatief, of dit of dat en het is alsof, weet je, zij proberen te worden, zij worden wat zij proberen te confronteren. En deze zogenoemde liberalen, zij zijn niet bevrijd, zij volgen gewoon een ander programma, zij passen van het ene programma naar het andere programma. Ik weet niet of je hier iets mee kunt maar ..

Louisa – Ik kan er wat mee KP, en het is de krankzinnigheid van de tijd waar wij nu in leven, het is alsof wij vast zitten tussen dimensies. Het is zoals het is denk ik. Dit is een soort realiteit zoals Benjamin zegt, over deze werkelijke 3D concepten en Cobra en KP zijn een soort… Cobra die probeert een brug te slaan tussen deze twee werelden, wat een werkelijk moeilijke positie is om te doen, maar je doet het zeer welbespraakt Cobra. En dan heb je KP, werkelijk aan de spirituele kant, die deze 3D erkent, zoals “ik stap eruit, ik ga naar andere dimensies”.

Steve – In basis zeg ik hetzelfde als jij Louisa, zittend hier, luisterend naar deze drie mensen, ik heb verschillende perspectieven op hetzelfde, wij proberen allemaal voorwaarts te gaan en ik probeer altijd, ten eerste, te begrijpen op een politiek niveau, op een emotioneel en psychologisch niveau, waarom wij in deze rotzooi zitten op deze planeet, en ik geloof het gaat terug tot Sicilië en in herhalende patronen die gewoon omhoog komen en herhalen in het universum en zo probeer ik in mijn eigen perspectief uit te vinden hoe ik hierin pas, hoe ik een verschil kan maken, het is een bewust aspect, ik moet mijzelf onderwijzen.

Ik denk dat iedereen hier een verantwoordelijkheid heeft anders blijven de zaken onveranderd. Dus wij moeten, ten eerste, politiek begrijpen waar Benjamin over sprak om sensitief te zijn, KP’s manier om te begrijpen waar Cobra het over heeft, te begrijpen dat het een geheim ruimteprogramma is, dat wij allemaal helemaal bewustzijn zijn en wij moeten maken … veranderen onszelf om alles te veranderen. Dus, ik ben absoluut gefascineerd door deze groep. Ik denk dat dit een micro is, dit is een microkosmos van de macrokosmos, waar wij hier over praten. Maar ik begrijp niet waarom deze mensen, deze geheime genootschappen, niet achter degenen aangaan die niet willen veranderen, begrijpen dat wij door een verschuiving gaan, met het meebewegen of je wordt aan de kant van de weg achtergelaten. Benjamin, ik richt dit aan jou, waarom doen ze dat niet?

Benjamin – Wel, er zijn mensen die ongelooflijk veel geld en macht krijgen van het systeem zoals het is. Zij zijn als de mensen die in controle zijn, de schapen ronddrijven, en zij krijgen enorme beloningen, zij willen dat privilege en die macht niet kwijtraken. En … wat ik vind is dat de sleutel is op het niveau net onder het topniveau van de macht, dit zijn de mensen zoals ik was, ik was de Aziatisch-Pacific bureauchef voor Fox news magazine. Ik zie de mensen aan de macht van dichtbij en er zijn veel mensen als dat, werkend als journalist of … enorme bureaucratie, maar zij zitten niet in de top. En dit zijn de mensen die de mogelijkheid hebben om het te veranderen, en de manier waarop je dat kunt doen is door ervoor te zorgen dat ze gaan nadenken.

Bijvoorbeeld, toen ik in de mainstream nieuws zat zou ik elke dag 5-6 kranten lezen en veel tijdschriften en tv kijken, de monitoren stonden aan, zoals CNN, NHL en al die andere, en je wordt overvoerd met de vloed van informatie, je bent gewoon een soort stroom ermee, en je hebt niet de tijd om een stap terug te doen en na te denken. Maar wanneer je de tijd hebt om een stap terug te doen en na te denken begin je dingen te zien. Bijvoorbeeld, op enig moment realiseerde ik mij dat gedurende 30 jaar elke week in het nieuws werd gezegd dat Iran maar twee of drie weken af stond van het hebben van een nucleair wapen. Ik heb gezegd – wat bedoel je? Gedurende 30 jaar hebben ze twee tot drie weken gezegd. Hier is iets mis, dit werkt niet. En je ziet veel van dit soort herhaling, deze cycli. Ze blijven zich overgeven aan hetzelfde oude script.

Zij verliezen hun vermogen, bijvoorbeeld, toen zij toesloegen bij dat concert in Parijs kregen ze een enorme piek van angst in de psyche van de wereld, maar toen hebben zij het herhaald op andere concerten en veel hiervan is gewoon niet echt, en het had hoe dan ook niet hetzelfde effect. Hun middelen beginnen te verzwakken, uit elkaar te vallen. En zij kunnen ons niet meer bang maken, zoals in Japan. Hier gaat het elke dag op de tv over Noord-Korea, Noord-Korea, Noord-Korea, maar de mensen letten er niet meer op, zij verliezen het vermogen om ons bang te maken, en dit is heel, heel belangrijk.

Steve – Dus wat jij zegt Benjamin, zij zitten vast in deze media hersenspoelcyclus, maar …

Benjamin – OK, bijvoorbeeld, ik sprak met een senior Japanse gangster gisteren, die voor de regering werkt, en hij is … zij krijgen miljarden dollars, letterlijk, van de regering om iedereen in de rij te houden. En zij zeggen, wij gaan deze vette trein niet verlaten, ik heb mijn mooie auto’s en mooie vrouwen en mijn grote huis en nee, ik ga dat niet opgeven. Dat was het antwoord toen ik hem probeerde over te halen om voor de goede mensen te werken.

Steve – Dus, Cobra, kan ik snel aan Cobra vragen, kijk, dat is allemaal service aan jezelf en service aan anderen, waar wij op de planeet mee te maken hebben. Is dat niet waar het om gaat, service aan jezelf en service aan anderen?

Cobra – OK, de sleutel hier is om balans te hebben, de sleutel hier is om niet jezelf te veronachtzamen, maar ook niet een ander te veronachtzamen, om balans te hebben, en dan heeft een vraag als deze een eenvoudig antwoord: je kunt alle mooie auto’s hebben en alle mooie vliegtuigen, maar je zult niet gelukkig zijn want er ontbreekt iets in je leven. Aan de andere kant, je kunt alle armoede hebben, bewustzijn, en heel spiritueel zijn, en je zult ook niet gelukkig zijn.

Dus, de sleutel hier is om balans te creëren tussen het fysieke en het spirituele en dan ja, je kunt werken voor de goede mensen en ja, je kunt nog steeds de mooie auto’s en vliegtuigen hebben. Dat is de sleutel. Dus, ik denk dat dit het antwoord is dat zou moeten worden gegeven aan die gangster en dat is de manier om een positief netwerk van mensen te creëren die werken voor het Licht en die overvloed hebben en het goed hebben. Dus deze manier van denken zal ik steunen.

Benjamin – Yeah, ik vertelde hem, kijk, je kunt nog steeds je rijke levenswijze hebben en een goed persoon zijn, maar weet je, totdat de feitelijke controle van de yen drukpers, de dollar drukpers, de euro drukpers overgaat in andere handen, volgen deze mensen het geld.

Cobra – ik ben het met je eens, maar aan de andere kant, omdat onze mensen hier ook bij zijn betrokken, ik ben mij bewust van deze situatie, wij moeten beginnen met dit nieuwe paradigma te manifesteren onder onszelf, onder jouw contacten Benjamin, ook.

Benjamin – Ja

Cobra – Mensen hebben al, sommige mensen hebben al grote welvaart verkregen en hebben een goed potentieel en zij kunnen de bronnen gebruiken en zij kunnen beginnen met de alternatieven te maken voor het huidige systeem, zij kunnen beginnen te handelen met dat geld en het dan in projecten stoppen die ook de situatie kunnen veranderen en dan nog steeds een goed leven hebben.

Benjamin – Ik heb met de Aziaten gesproken over alternatieven en zij hebben bitcoin voor een tijdje gepusht, maar toen begonnen zij andere gedachten erover te krijgen omdat zij zich realiseerden dat het aan het eind van de dag valt onder de controle van de kunstmatige intelligentie en zij hebben liever menselijke controle, dus wat ik suggereerde, en wij werken daaraan, is een door goud gesteunde cryptomunt als een alternatief en wij werken aan zoiets.

Steve – Is de IMF dat nu niet aan het doen?

Benjamin – De IMF en de Dubai en andere mensen proberen om dingen langs deze lijnen te doen, maar de echte vraag is: wie heeft feitelijk echt goud? En dat is iets waar ik achteraan jaag al 10 jaar en er wordt gesproken over deze legendarische grotten vol met goud en zo, maar ik heb gewoon het bewijs niet gezien. Dus dat is een ander issue dat wij moeten uitvinden, is dit echt, waar is het, en ik ben daarmee ook aan het werk, en we komen dichter bij het feitelijke echte, maar …

Cobra – OK! Het probleem hier is dat je het goud niet zult vinden want dit is weggenomen door de Resistance Movement, een paar jaar geleden, dus de bunkers zijn leeg … en het is heel goed dat je bewijs probeert te vinden want wij hebben bewijs hiervan nodig, maar de bunkers zijn leeg, het goud is daar niet.

Steve – Dus dat is waarom wij het niet zien.

Cobra – Ja! De Rothschilds hadden wat geld en dat was van ze weggenomen.

Louisa – OK, we hebben China die een kredietlijn naar Iran opent, wij hebben Putin die het einde van de handel in US dollars in de havens verordonneert, we hebben veel veranderingen. Zuid Amerika handelt geen olie met de US.

Steve – En zij dreigen om China van de CIPS te blokkeren.

Louisa – Dus, waar gaat dit naar toe Cobra, gaan wij deze wereld valuta reset krijgen? En verondersteld dat dit wordt gesteund door goud? Als dat niet hier is dan is het niet echt gesteund door goud …

Cobra – OK, het goud zal worden teruggebracht. OK, ik zal het uitleggen: de Resistance … feitelijk, het huidige financiële systeem is elektronisch gecontroleerd door een hoogst geavanceerd kunstmatige intelligentie (AI) programma van een computer, die zich fysiek bevindt in downtown Manhattan, in de handen van de slechteriken, en feitelijk is het hele bankennetwerk gecontroleerd door dat AI netwerk.

En dit is de reden waarom de goede mensen niet in de handelsprogramma’s kunnen komen, zij zijn uitgesloten om in de handelsprogramma’s te komen, en zelfs een van de goede mensen die een handel uitvoerde is verdwenen, hij is weg. Ik had een geval met een van mijn contacten en de handel was succesvol en gecompleteerd, en toen waren daar de miljarden dollars net op het punt om in goede projecten te worden gestopt en de persoon is verdwenen.

Dus, totdat de slechteriken de controle kwijtraken is het heel, heel moeilijk om dit te doorbreken, maar wanneer de positieve militairen de verandering maken, de push doen, de uiteindelijke doorbraak voor de Event maken, dan kan de Resistance Movement met een virus in dit computerprogramma komen en gewoon het financiële systeem overnemen. Het is gewoon een virus dat zich over de wereld zal verspreiden in een moment van … in minuten. Het hele bankensysteem zal instorten. En dan kunnen wij het nieuwe systeem introduceren.

Het nieuwe systeem zal door goud worden gesteund, maar niet volledig want er is eenvoudigweg niet genoeg goud voor een back up van het geheel van transacties die elke dag op de planeet plaatsvinden. Maar er is een noodzaak voor een gedeeltelijk goud anker, simpelweg om occulte redenen, want goud is een fysiek anker voor het Licht in de fysieke laag. Je moet een solide fysiek anker hebben voor het financiële systeem. Een van de redenen waarom de Resistance Movement tegen cryptomunten is vóór de Event, is omdat de meeste computers windows aangestuurd zijn. Elk windows programmasysteem heeft een achterdeur naar de NSA en niet de goede mensen in de NSA maar de slechteriken daar, en het is ook verbonden met het wereld financiële systeem, dus een van de plannen van de cabal is om bitcoin te introduceren, om alle cryptomunten te introduceren zodat iedereen ze gebruikt, en dan op de knop te drukken en alles over te nemen wat je op je computer hebt. Dus, ik zou hier waarschuwen voor cryptomunten want alles is windows gebaseerd op het moment en dat is de achterdeur, en het is niet de veilige manier om hier geld te parkeren.

Louisa – OK, dank je Cobra, ga je gang Benjamin.

Benjamin – Yeah, juist. Als eerste, het is interessant wat Cobra zegt over PPP’s en de handelsprogramma’s. Ik ben precies hetzelfde tegengekomen waar mensen zeggen dat zij in een programma gaan stoppen, geld gebruiken om te “turn into the desert screen” en yeah, mensen zijn vergiftigd, of gedood, of tegengehouden, of hun account werd bevroren om te voorkomen dat dingen zouden gebeuren. Dus wij hebben exact dezelfde zaken vanuit verschillende plaatsen, verschillende einden van de planeet.

Maar het belangrijke is dat geld een representatie van de realiteit is. Realiteit staat boven geld, dus je hebt spullen en geld is alleen een symbool van spullen, en zolang wij de spullen kunnen controleren, de fysieke dingen die feitelijk bestaan, dan kunnen wij ze verslaan en dat was de strategie die de Aziaten hebben gevolgd. Zij hebben gezegd, wij gaan financieel niets van jullie kopen, wij willen dingen die echt bestaan, zoals onroerend goed, goud, handelswaar, alles wat wij kunnen aanraken, en dit heeft langzaam maar zeker hun financiële moeras uitgedroogd, en dat is waarom je bijvoorbeeld die ongelooflijk bizarre dwaze vertoning hebt van Steven Mnuchin, de US treasury secretary, die op de dag van de zonsverduistering, 21 augustus, verscheen bij Fort Knox en zei/tweet, “dat goud is veilig”. Hij zei niet hoeveel goud, hij zei niet …, weet je het is niet wat verwacht wordt dat een treasury secretary doet. Hij wordt verondersteld om er diep in te duiken en te zeggen, OK, we hebben een inventarisatie gehouden en wij hebben zoveel ton goud, en zij brengen de pers erbinnen om foto’s ervan te maken…

Ha… O, het goud is in orde, en zij hebben het feitelijk niet geteld sinds 1953, en nu, een week later, en hij heeft niemand voor de gek gehouden, zelfs de bikinifoto van zijn vrouw naar buiten te brengen werkte niet. En nu zullen wij je gaan uitsluiten van SWIFT. All right, het is als een gangster die voor 30 jaar gratis heeft zitten eten en drinken aan de bar, en opeens zegt, ik kom hier niet meer, je betaalt toch niet, je veroorzaakt alleen maar problemen, ga weg.

En dat is wat wij aan de Aziaten zijn blijven vertellen, betaal deze mensen niet, geef ze geen spullen meer en negeer hun dreigementen want ze bluffen. Zij hebben deze exotische wapens, maar de goede mensen hebben die ook en zij zijn niet … deze mensen houden ervan om in leven te zijn, te genieten van het leven, zij gaan geen zelfmoord plegen. Dit gaat niet gebeuren, ze hebben het te goed. Zolang als wij ze een keuze geven, anders dan nucleaire vergetelheid, zullen zij het aanpakken, en dat is waarom ik zeg, luister niet naar hun bluf, zeg dat ze kunnen kiezen tussen nucleaire vergetelheid of te hervormen, dit zijn de twee keuzes. Dan zullen zij hervormen want zij willen geen nucleaire bluf.

Steve – Maar dit duurt allemaal veel te lang, vind je niet. Ik bedoel, het ding is, ik ben het eens met Cobra dat als zij niet iets van hun welvaart gaan delen met de armen van de wereld zodat zij naar buiten kunnen komen en een spiritueel leven kunnen naderen, dan iets … militaire actie moet plaatsvinden, er moet iets gebeuren, ik ben het daarmee eens, maar ik begrijp nog steeds niet waarom zij dat niet begrijpen, dat zij een klein stukje moeten delen en dat er dan genoeg is voor iedereen.

Louisa – Hoeveel is genoeg? Ik bedoel, hoeveel heb je nodig, werkelijk, om die controle te houden. Alles? Zijn zij psychopaten? Ik bedoel, er is geen enkele redelijkheid of rationaliteit in ze.

Nu, onlangs, Benjamin, was er … ik geloof Tony Gambino was vrijgelaten uit de gevangenis en hij gaf een heel onbeschroomd statement en ik zou willen dat jij en Cobra daar commentaar op geven. Hij zei in basis dat de maffia voor het Vaticaan werkt, wil je daar wat over zeggen?

Benjamin – Absoluut, ik ben er vanuit de eerste hand ingerold toen ik eerst … weet je, de eerste mensen die naar mij toe kwamen voor de heroïne handelende gangsters van zuidoost Azië en de CIA tegenhangers en, zij wezen naar het Vaticaan, zo deed ook Rockefeller, zo deden ook de Rothschilds, en ik ging daar en kwam daar deze mensen tegen die de zwarte zon aanbidden en … dat is waar het allemaal vandaan komt. Het fysieke spoor leidt naar het Vaticaan, en je weet dat wij deze smerige Duitse paus kwijt moeten zien te raken, en er is een zuivering geweest van de Vaticaan bank en de veronderstelde goede mensen onder Francis staan aan de leiding, maar zij willen nog steeds niet die controle opgeven, zij willen niet hebben … zij willen een wereld Romeins rijk creëren dat door hen is gecontroleerd, dus zelfs ook al zegt paus Francis mooie dingen of zo, aan het einde van de dag zal het zijn dat zij aan de leiding blijven!

En ik heb gesuggereerd dat de zwakke schakel in hun controlegrid Japan is. Toen ik een financieel verslaggever was werd ik meegenomen op een tournee door Japan, zij lieten mij de computerkamer zien waar alle yuan werd gemaakt. Ik weet waar het is, ik heb geprobeerd om de US militairen te overtuigen om daar naar binnen te gaan en gewoon fysiek de plaats te bezetten. Weet je, stuur gewoon mannen met geweren naar binnen in de computerkamer en grijp gewoon de yuan drukmachine, want als je dat doet zal dat genoeg zijn, het zal het hele ding in een vlucht trekken.

Louisa – Laten wij het hopen, we hebben betaalde troepen in Japan waar ik van weet, en natuurlijk, meer groepen in Afghanistan. Maar Cobra, ben jij het ermee eens dat dit uiteindelijk de wegversperring is, de controle door het Vaticaan?

Cobra – In feite, waar Benjamin het over heeft is het jezuïeten netwerk en de archon families in Rome. Zij zijn oude families die hun afstamming hebben van 2000 jaar geleden, het zijn dezelfde families die daar 2000 jaar geleden waren in het Romeinse rijk, sommigen van hen, niet allemaal, maar sommigen van hen … als je bekend bent met de geschiedenis van de slechte crew van despotische heersers, zij zijn dezelfden die nu de hoofden zijn van bepaalde zwarte adel families in Rome en dit is de archon laag van controle. Er is een laag hoger, omhoog daarvan, dat wat genoemd wordt de chimera groep, maar de archon laag zit heel dicht bij een echt occult machtscentrum op de planeet, en veel van deze families zijn nog steeds fysiek gevestigd in Rome of in Italië.

Benjamin – Ik ging naar Italië en ik ontmoette ze, en zij vertelden mij dat overeenkomstig hun verhaal, all right? Ik weet niet, of wat zij mij vertelden is dat 26.000 jaar geleden aan hen exotische technologie was gegeven zoals de mogelijkheid om stormen te toveren door buitenaardsen, en hen was gezegd om de geschiedenis van de Aarde te manipuleren overeenkomstig een bepaald plot, wat was uitgelijnd met bewegingen van de sterren en de planeet, en dat iets was verondersteld te gebeuren aan het eind daarvan. En zij zeiden dat het plot in 2012 eindigde en dat zij gewoon niet weten wat er nu gaat gebeuren, en dat een grote groep is geweest, zij zijn aan de macht geweest dus zolang zij niet willen opgeven … zij proberen nog steeds om de controle te houden maar hun middelen werken niet meer zoals zij deden. En zij deden, zoals je zegt, ok … mijn eigen verslaglegging op de grond in Italië in Milaan, dat is waar zij probeerden om mij te vergiftigen, om mij tegen te houden om aan de wereld te verkondigen wat ik daar zag en hoorde, is dat zij zijn … zij claimen dat hun aanstuurders buitenaards gebaseerd waren in Bazel Zwitserland.

Steve – Zouden dat de archons zijn?

Cobra – Ja, ja, ja.

Steve – En is AI (artificial intelligence = kunstmatige intelligentie) hetzelfde ding?

Cobra – AI is gewoon een programma dat wordt gebruikt door een zeker bewustzijn, wat plasma gebaseerd is. Yaldabaoth entiteit is een grote plasma entiteit die een computer numeriek netwerk heeft als deel van zijn fysieke lichaam, en stuurt dit gewoon aan vanuit de plasma laag. De plasma laag is een deel van de fysieke laag wat is … je hebt solide fysiek, je hebt vloeibaar fysiek, je hebt gas fysiek, en je hebt plasma, en plasma is feitelijk geïoniseerd gas en het leeft, en er is een structuur van plasma rondom de planeet dat feitelijk een levende entiteit is en de AI controleert.

Steve – OK, want Benjamin zei dat de cabal zelf bang was om bitcoin te gebruiken, of cryptovaluta, omdat de AI het zou overnemen.

Benjamin – Nee, nee, dit is niet de cabal, dit is een Aziatische geheime genootschap die, voor zover ik dat kan zeggen, goedwillend is en zij proberen de cabal omver te werpen.

Steve – Ik begrijp het. Dus Cobra, ben je het ermee eens dat dit mogelijk is, dat zij de cryptomunten kunnen overnemen?

Cobra – Feitelijk, de AI controleert al het financiële systeem tot op zekere hoogte, maar de cabal maakt daar deel van uit, het is zou ik zeggen een aggregatie van … zij hebben hun eigen – tussen aanhalingstekens – gemeenschappelijk bewustzijn op een negatieve manier, zij hebben overeenstemming over hun doelen, dus het is als hun parasitaire co-existentie die zij hebben, met gelijksoortige doelen en dit is waar wij ons nu van proberen te bevrijden op de planeet.

Louisa – Wel Cobra, is dat niet wat de compressie doorbraak gaat doen, om alle negativiteit van de planeet los te laten?

Cobra – Het is wanneer het Licht doorbreekt. Wij hebben een sterk netwerk van Lichtkrachten onder de oppervlakte in hun verschillende ondergrondse bases, en wij hebben Lichtkrachten boven de planeet, in de lucht, in de moederschepen. En wij hebben deze laag van controle op de oppervlakte, en de Lichtkrachten duwen van bovenaf en van onderaf door de oppervlakte, en dat is waarom wij ons netwerk van Licht aan het bouwen zijn op de oppervlakte, om deze energetische verandering te ondersteunen, want het zal heel krachtig zijn, het zal enorm zijn, het zal heel intens zijn.

KP – Sommigen van ons zijn betrokken geweest bij het planten van de Cintamani stenen rondom de planeet, dit maakt deel uit van het brengen … wij hebben het over doorbraak van onder en van boven de oppervlakte van de Aarde, en dit is wat het Cintamani grid… een van de redenen dat je eerder het Cintamani grid naar voren bracht?

Cobra – Ja, feitelijk hebben wij een doorgang nodig, daar hebben wij iets dat de spirituele elektriciteit kan doorgeven die komt van boven en van onder, het moet worden doorgegeven door de oppervlakte zonder de oppervlakte te braden, en dit is waarom wij de Cintamani stenen hebben, om veilig die energie door te geven wanneer het plaatsvindt, wanneer het de planeet raakt, want wanneer het de planeet raakt … een deel van de galactische golf die komt van het Galactische Centrum door het zonnestelsel, de Zon activeert, de planeet activeert. En dit is allemaal zuivering, wat er nu plaatsvindt is een voorbereiding hierop.

Louisa – KP, jij had onlangs een missie, waar je was, werkend met de Cintamani stenen en … je wilde daarover praten en jouw bijdrage, want ik weet dat je er niet over praat tot erna, tot je het hebt volbracht en ik denk dat je een beetje had gesproken over jouw missie en wat je hebt gedaan op de eilanden van Hawaï.

KP – Wel, dit is … ik ben rondgegaan naar verschillende plaatsen gedurende verscheidene jaren want het is iets als ,,, dat waren de plekken waarvan ik voelde min of meer … zij vroegen om mijn inbreng en … maar de Cintamani, ja … ik was nooit aangetrokken tot het Cintamani steen proces wat … ik weet niet wanneer Cobra het voor het eerst had over de Cintamani stenen, maar opeens was het gewoon helder voor mij dat dit een van de redenen was waarom ik hier op het eiland was, om deel uit te maken daarvan in Hawaï, en de missie die ik had. Ik realiseerde mij in juli of juni dat ik gewoon wat stenen zou kopen en ik deed dat, ik deed het met Cobra en iemand anders, maar het leek dat het helder was dat het belangrijk voor mij was om in een soort lijn te gaan, beginnend aan de oostkant van dit eiland, van het grote eiland, gaand van Kahoolaweto Mauna Kea dan naar Kauai, dan naar Oahu in het oost eind van Oahu, het west eind van Oahu en dan de oost kant van Kauai en west kant van Kauai.

En dat was een soort missie, het was gewoon een soort … of de stenen zelf, of ikzelf verbindend met de stenen over de hele keten van het eiland en ik … het maakt allemaal deel uit van een proces. Ik denk dat zoveel mensen dat … wij vervullen allemaal onze rollen hier, en het is niet … het was klaar, het hoofddeel was klaar voor zover ik dat deed, en dat houdt ook in dat ik het geld uitgeef, vlieg van hier naar de verschillende eilanden en helaas moet iemand het doen en ik ben hier en ga op deze prachtige vluchten naar elk verschillend eiland.

Er is nog iets anders, het is bijna … ik voel alsof het een activatie is, maar al deze dingen die ik heb gedaan verbinden van binnen met elkaar en met waarvan ik voel dat het mijn leiding is, mijn missie om te doen. En het is alsof, er is nog een deel, en ik ga niet zeggen wanneer ik ga of wanneer het zal zijn, maar er is nog een deel waarvan ik zeker voel dat het activatie is van wat is gedaan hier op de eilanden. Dus, gelukkig, ik hoef niet om te gaan met de Japanse of US maffia, ik heb niet dat soort connecties en weet je, als dat mijn ding zou zijn wel, ik weet zeker dat ik wat van zulke karakters zou tegenkomen, maar hoe dan ook, ik denk gewoon het is nogal verbazingwekkend en humoristisch wat wij … de soort rollen die wij spelen.

Benjamin – Sinds ik feitelijk omga met deze mensen voor een lange tijd … je moet weten, ik begon als een financieel journalist en daar was de slechte schuld crisis in Japan en ik volgde de financiën, het spoor leidt rechtstreeks naar gangsters die zoals gezegd werd gewoon subcontractanten waren.

Steve – Het zijn gewoon zaken.

Benjamin – Ik probeerde nooit een verslaggever over gangsters te zijn, maar bijvoorbeeld, hier is een man die ik ontmoette, die de top moordenaar voor de Yamaguchi bende was, of was voordat ik hem ontmoette. Zijn baan was om de vingers van de mensen af te hakken, kootje voor kootje, om de informatie te krijgen die hij nodig had, en dan rolt hij het lichaam in lood en dumpt het in de oceaan. En ik zei, voor wie werk jij? En hij zei, ik werk voor de voorzitter van de Mitsubishi bank, en het was als … dit is waar ik begon te leren over de banken.

Sommige van deze mensen, ok, ze geven je kippenvel, ze zijn echt eng zoals … maar sommigen van hen daar voel jij je volledig comfortabel bij om met ze te praten. Het is alsof je praat met een US leger kolonel in een bar, je bent niet in oorlog met hem dus het is ok, het is perfect veilig. Maar sommigen van hen zijn echt eng, dat is alles dat ik kan zeggen.

Ik had geen keuze dan om te gaan met deze mensen want dat is waar de informatie zit, maar ik maakte zeker dat … ik geef ze geen haak of zo, ik raak niet betrokken in iets duisters en maak gewoon mijn relatie puur om informatie uit te wisselen, een soort van ze te overtuigen om goed te doen.

Louisa – Ik denk dat het heel duidelijk aan het worden is dat iedereen hier een heel belangrijk deel van dit proces uitlegt, ben je het daarmee eens Cobra?

Cobra – Ja, wij hebben mensen nodig die praten met de gangsters, wij hebben mensen nodig die over de eilanden vliegen en stenen planten in elk deel van het spectrum om alle aspecten van overgang te dekken.

Louisa – Ik bedoel, wij hebben deze herfst equinox die eraan komt Cobra, wat kunnen wij doen, wat … wil jij een boodschap sturen aan de kijkers over … Ik denk dat er een meditatie is en hoe kunnen wij dit gebruiken. Wat zouden wij kunnen doen voor het hoogste goed hier?

Cobra – Ik zou zeggen dat het tijd is voor de mensen om hun eigen innerlijke leiding te gebruiken en voor zichzelf te besluiten wat zij willen doen voor deze equinox.

Louisa – OK, heel goed, maar … en nogmaals, ik denk dat Cobra heel constant is geweest, hij is altijd heel constant, ik vond werkelijk maar een paar, zo niet geen enkele inconsistente statements van Cobra, ook al is wellicht iets van zijn intel veranderd door de tijd, maar … dat iedereen naar binnen moet gaan en uitzoeken waar jij je toe voelt aangetrokken, dat is jouw ziel, een soort leiding voor jou, en aan jou vertelt wat je kunt doen en hoe je kunt bijdragen.

En ik dank altijd onze kijkers, want onze kijkers doen wat zij voelen dat zij kunnen doen. Vaak sturen zij verhalen, soms sturen zij bijdragen, en mensen, alsjeblieft, weet dat er mensen zijn die geen grote bankrekeningen hebben die de dingen ondersteunen die wij doen. Cobra, en KP, en GoldFish Report, en Benjamin, en wij weten dat Benjamin is aangevallen. Zijn Paypal account is aangevallen en mensen proberen zich toe te eigenen wat wij doen, financieel, dus, alsjeblieft, draag bij voor de mensen die de informatie brengen, want dat is hoe wij het naar je kunnen brengen, maar dat is een manier. Mensen voelen dat zij iets kunnen doen, zelfs als het contributie is. Het is iets en … maar ik denk dat op een dieper niveau Cobra, waar jij het over hebt is dat … hier vond KP in hemzelf, hij wist iets … ik denk dat de mensen aan het ontwaken zijn, zoals je zegt, in dit zuiveringsproces, vindend wat zij kunnen doen en hoe zij kunnen bijdragen, en ik denk dat daar enkele van ons zijn die, duidelijk, iedereen kan ons zien, zien wat wij doen, maar voor degenen die voelen dat zij het niet begrijpen, kun jij wat leiding geven Cobra?

Cobra – Leiding waarover?

Louisa – Over proberen uit te vinden wat voor rol zij kunnen spelen, als zij voelen dat zij iets willen doen maar zij zijn er niet zeker van, ik bedoel, ze zijn wellicht angstig, of aarzelend …

Cobra – Ja, ok! Het is een innerlijke reis, wij hebben allemaal die Hogere Zelf en wij moeten leren om ernaar te luisteren want iedereen van ons is hier gekomen met een specifieke missie die niemand anders kan doen, en niemand anders kan jou vertellen wat je moet doen. Je kunt leiding hebben, ik kan meditaties posten, iemand anders kan andere cursussen of acties hebben, wat allemaal goed is, maar uiteindelijk moet je naar binnen gaan en uitvinden wat je moet doen, je moet de moed vinden om je comfortzone uit te breiden en het risico nemen en het doen, want deel van de planetaire situatie hangt van jou af, niet alles, maar een klein percentage ervan, ja. Als jij je missie niet doet zal het moeilijker zijn voor alle anderen. Dus het is deel van de verantwoordelijkheid die je hebt, als jij hier bent geïncarneerd, om te proberen om van deze wereld een betere plek te maken op jouw eigen unieke manier.

Louisa – All right Cobra, dank je!

KP – Terwijl wij verder komen, ieder van ons beweegt voorwaarts of omhoog, of hoe ze het ook willen noemen, zoals er is … ik denk dat Benjamins situatie een groot voorbeeld is van hoe tegenslag een steen is dat op je pad is gelegd, een grote rots, wij leren om te stappen, gebruiken deze stenen als stapstenen, klimmen omhoog. Iedereen heeft dit, wij vinden iets op ons pad en zeggen, o, ok, wel, ik kan erover tieren en zeuren, wat soms is wat wij moeten doen, wij tieren en zeuren en, ok, ik ben klaar met tieren en zeuren nu, dus wat kunnen wij doen? En Benjamin heeft dit gestopt, zijn financiën waren gestopt en, veel mensen hebben dit gehad, of het op Youtube is, mensen die adverteren met Youtube, en nu opeens noemen ze het add-apocalypse, zij kunnen nu geen geld meer maken, maar zij vonden andere manieren en zo is het als, gebruiken dit, niet die dingen zien is denk ik een innerlijk bewuste keuze, wij kunnen hetzij hierdoor worden geblokkeerd en zeggen, ik stap eruit, of wij kunnen zeggen, wellicht is een andere manier mogelijk.

Benjamin – Weet je, toen ik jong was heb ik een jaar doorgebracht wonend in een tent, in de wildernis. Afgesloten zijn van Paypal is … ik zal niet van de honger omkomen, het leven gaat door, je moet andere manieren vinden, ik heb een nieuw systeem opgezet. Je moet gewoon doorgaan en doorgaan en laat ze jou niet klein krijgen.

Het is gewoon dat zij verliezen en zij zijn wanhopig, dat is waarom zij deze dingen doen en duidelijk moreel verkeerd zijn, en futiel aan het eind van de dag, zij gaan niet … Dachten zij dat ik op enige manier zou stoppen met het schrijven van mijn artikelen omdat zij mij van Paypal afsloten? Zij zijn naïef, denk je dat ik dit schrijf voor de Paypal? Nee, natuurlijk niet, ik moet mijn rekeningen betalen net zoals ieder ander, maar ik doe dit om de mensen te laten weten wat er gaande is op de planeet, en ik doe het zelfs als ik er niets voor krijg.

Louisa – Precies!

Benjamin – Maar ja, ik moet geld verdienen zoals wij allemaal moeten.

Louisa – Zij proberen gewoon om onze levens oncomfortabel te maken, dit is wat ze proberen. Ik denk dat wij wellicht tot een punt zijn gekomen, een drempel, wellicht zijn zij op een punt gekomen waar zij zich realiseerden … ik denk dat hun methode was om gewoon de hele tijd de mensen de mond te snoeren die dit soort informatie naar het publiek brachten. Maar er zijn er nu teveel om dat te doen.

Ik denk dat er nu te veel zijn om dat nu te doen, en er zijn nu zoveel mensen aan het ontwaken dat als er iets met jou zou gebeuren, of met Cobra, of met mij, of KP, dat wij stoppen en vragen wat er gebeurd is, en andere mensen ook, zoals Corey, toen Corey was aangevallen en David Wilcock, mensen merken het op en het verandert het bewustzijn, dus, ga je gang. Wil jij wat zeggen Benjamin?

Benjamin – Ik wil alleen, … de trucs die zij hebben gebruikt … ok, ik heb het meeste ervan ervaren, zij hebben geprobeerd om mij minstens vijf keer te vermoorden, zij hebben verschillende keren geprobeerd om mij failliet te krijgen, dit is niet de eerste financiële aanval en het zal niet de laatste zijn. Ik had een enorm netwerk van contacten toen ik voor Forbes werkte en iemand was systematisch aan het rondgaan bij al deze mensen en vertelde ze, o, Benjamin Fulford neemt drugs en wordt gek, je zou geen relatie meer met hem moeten hebben. Zoals karaktermoord, en dan desinformatie, zij proberen te zeggen, o, hij schrijft idiote verhalen over UFO’s en hij is de realiteit kwijtgeraakt. Zij blijven proberen en blijven proberen, maar zoals jij zei, er zijn er teveel van ons nu, hun trucs werken niet en zolang je bij de Waarheid blijft en wanneer zij desinformatie bij je krijgen corrigeer je het gewoon. De Waarheid zal ons vrij krijgen, en zij zijn bang voor de waarheid, en dat is het signaal dat zij aan het verliezen zijn.

Louisa – De Waarheid zal ons vrij krijgen, als zij ons niet eerst eruit krijgen.

Steve – Ik heb een vraag voor Cobra. Kijk, het lijkt mij dat dit gewoon de ‘oude paardenhandel’ is die op de achtergrond plaatsvindt, van het luisteren naar Benjamin, Cobra, iedereen. Dit zijn machtsgroepen die op de vette trein zitten, zij willen hun geld niet opgeven, hun voordelen, dus waarom niet … Dit is een vraag aan Cobra, waarom maken wij niet gewoon een voorstel, een rechtvaardig voorstel voor een nieuw financieel systeem, nu, en stellen het voor, zodat zij niet meer hoeven te vechten en elkaar bedreigen met nucleaire wapens?

Cobra – Het is eenvoudig omdat deze machtsbelangengroepen serieuze misdaden hebben begaan en hun grootste angst is dat dit wordt blootgelegd en zij weten, als wij gelijkheid hebben voor iedereen, als wij hebben … ALS zij niet iedereen volledig onderdrukken met hersenspoeling, met media en alles, zal de waarheid naar boven komen, het is hun grootste angst. En wanneer de waarheid naar boven komt zullen de mensen extreem boos zijn … kijk naar de Franse revolutie, en dit is de echte angst van de cabal, van deze illuminatie netwerken … wat gebeurt er wanneer de mensen uitvinden over kindermisbruik, over alle experimenten, over alles wat gebeurde.

Louisa – Maar dat gaat toch wel gebeuren Cobra.

Steve – Zij zitten in de hoek, ja.

Cobra – Zij zitten in de hoek en dat is waarom zij nu zo reageren en dit is waarom wij voorzichtig moeten zijn, en waarom wij deze overgang moeten sturen op een manier die niet de planeet zal vernietigen.

Steve – Wow

Benjamin – Ik heb geprobeerd te zeggen, vanaf dag een, zoals Zuid-Afrikaanse stijl waarheid en afstemming comité, is er niet om deze mensen in een hoek te zetten, waar zij geen keuze hebben anders dan tot de dood vechten, en dat is … ik weet dat veel mensen niet erg in een vergevende modus zullen zijn wanneer zij horen over veel van deze zaken maar het belangrijke ding is dat wij de planeet moeten redden. Maar er kunnen andere dingen gaande zijn op een zelfs dieper niveau waar ze bang voor zijn. Bijvoorbeeld, een ding wat mij echt zorgen baart, en velen van ons zijn dood, en het feit dat wij allemaal dood gaan, wat kennelijk te voorkomen is, en wellicht, ok, er is hemel en het eeuwige leven, maar wij hebben het over hier en nu. Waarom worden wij oud en takelen af en sterven, waarom onderdrukken zij pogingen om te voorkomen dat dit gebeurt.

Kort geleden hebben ze in Japan een aantal artsen gearresteerd die de mensen behandelingen gaven met bloed van navelstrengen van baby’s waarmee ze kennelijk werden verjongd, niemand had er schade door opgelopen maar zij hebben feitelijk de arts gearresteerd die probeert om veroudering te stoppen, het leven te verlengen. Ik ken een zeer bekende onderzoeker in Canada waarvan alle fondsen werden afgesneden toen hij dit probeerde. Weet je, hij wint wellicht spoedig een Nobel prijs voor zijn werk in de genen en toch, zodra hij probeerde te kijken naar dood en onsterfelijkheid was hij afgesneden en zij zeiden, nee, wij geven jou geen fondsen om dat te doen …

Steve – Waarom is dat Cobra?

Cobra – OK, wij raken nu aan hele diepe onbewuste issues hier, de angst voor de dood is een van de diepste programma’s die wij … die de cabal heeft gecreëerd en dat wij, als mensheid, als een ras, hebben gekregen en dit is de basis van financiële controle. Mensen worstelen met hun banen, maken compromissen omdat zij bang zijn van honger te sterven, dit is de grootste angst, en dit is waarom de exploitatie van de mensheid zelfs mogelijk is. De Lichtkrachten hebben de technologie om dat te overkomen, het is mogelijk om het menselijk lichaam onsterfelijk te maken. De Resistance Movement heeft deze technologie, deze technologie zal aan de mensheid worden gegeven nadat wij de planeet hebben bevrijd. Dus, onsterfelijkheid is hier geen issue, het issue is de angst voor de dood wat deel uitmaakt van het programma, van het controleprogramma.

En wanneer je niet langer bang bent voor de dood dan ben je vrij, dan kan de cabal je financieel niet controleren want je bent niet bang om dood te gaan, en wanneer je niet bang bent om dood te gaan breidt jouw innerlijke kracht zich uit, je wordt creatief, je kunt dingen doen onafhankelijk van het controlesysteem. Dat is de sleutel hier.

Steve – Yeah, het is gewoon deel van het controleprogramma.

Louisa – Maar dank je Benjamin, voor het zo open zijn

Steve – Prachtig

Louisa – Het was een heel eerlijk antwoord.

Benjamin – Er is iets dat ik wil benadrukken, ik weet precies waar Cobra het over heeft. Jaren geleden werd aan mij verteld dat de gangsters een moordcontract voor mij hadden en dat ik zou worden vermoord en dat is niets waar ik wat aan kan doen. En ik ging naar het hoofdkwartier van de Yamaguchi-Gumi crime bende waar de mensen het contract hadden, en ik megafoonde aan ze, en zette het op Youtube. Op dat moment echter had ik een besluit genomen. Ik was klaar om te sterven en toen ik dat besluit eenmaal had genomen, ok, ik zal hiervoor sterven, toen ja, de vogels vlogen toen omhoog, je bent niet bang voor de dood en het is opeens veel makkelijker om te leven. Zij kunnen je niet meer bang maken.

Louisa – Absoluut niet, wanneer je een buiten je lichaam of bijna-dood ervaring hebt dan heb je absoluut geen angst voor deze dingen. Ik bedoel Cobra, kun jij dat wellicht een beetje uitleggen?

Cobra – In basis hoef je niet een buiten je lichaam ervaring te hebben, je hoeft alleen maar te weten dat jij je Hogere Zelf bent, je bent onsterfelijk, jouw fysieke lichaam zal er niet zijn, maar jij bent er wel. Zelfs als je dat lichaam verliest kun je een ander lichaam krijgen, je kunt een kloon krijgen in de Resistance en lachend op de oppervlakte lopen, vijf minuten later.

KP – Ik ben het eens met dit alles, ik doe er niet aan mee … als je probeert om jezelf de hele tijd te verdedigen, en dat is een ding over het woord “aanvallen”, als jij jezelf ziet als een … ik zie mijzelf niet als aangevallen op enigerlei wijze. Ik bedoel, de tegenslag dient zichzelf aan wanneer je voorwaarts gaat, op een manier dat jouw intentie is om de planeet te genezen, om de planeet te helpen, vaak ja, is tegenslag een natuurlijk iets dat op je pad zal worden geplaatst, maar het is gewoon als een steen en elk obstakel kunnen wij gebruiken als een stapsteen. Voor mij is het geen probleem, ik persoonlijk, ik zie deze dingen niet als aanvallen, ik zie ze gewoon als iets om mee om te gaan.

Louisa – Wel heren, wij zijn bijna bij het anderhalf uur, dus ik zou iedereen willen vragen om een slotopmerking, en of je opmerkingen hebt over iets wat iemand anders heeft gezegd. Ik weet dat ik heb gesproken over enkele dingen waarop geen antwoord is gegeven, maar het is ok. Ik begin met Benjamin, wil je nog iets zeggen, wat wil je achterlaten bij onze kijkers vandaag, waar zie de zaken naar toe gaan en kun je ons achterlaten met wat hoop?

Benjamin – Yeah, ik ben, kan ik zeggen, heel aards, hier en nu, echte wereld die ik kan zien en verifiëren met mijn eigen gevoel en ik ontmoet mensen die feitelijk hierin zijn betrokken op een planetair niveau, en ik ben tegen ze blijven zeggen; wij hebben een echte, echte, echte kans, de sterkste die ik tot dusver heb gezien, om feitelijk de zaken over de rand te krijgen, voor de volgende paar maanden. De sleutel is om niet meer financiën aan de cabal in Washington DC te geven… wij moeten hun regime neerhalen, en ik denk dat het zou kunnen gebeuren, ik ben aan het pushen.

Ik zit hier niet passief erop te wachten. Ik heb de US militairen, de positieve militairen, een lijst met mensen gegeven die zij in Japan moeten arresteren om hier de verandering te laten plaatsvinden, want als het hier gebeurt zal het in de US en overal elders gebeuren. Dit is de sleutel, en dit is de zwakke schakel in hun controlegrid want zij hebben gedurende lange tijd geen controle gehad over Japan en er is een fundamentele goedheid in deze mensen en dit land, en zij hebben het geld, zij zijn de mensen die het meest zijn uitgebuit om de duistere zijde door te laten gaan, en wij kunnen dat hier afsnijden. Zij hebben een heel zwak controlesysteem hier.

Er zal een nieuwe admiraal zijn voor de Pacific Command nadat Harry Harris terugtreedt aan het eind van dit jaar, en er is mij verteld dat hij mogelijk de arrestaties hier in Japan aan de gang zou kunnen krijgen, en ik vertel jullie, er is een echte kans om het te laten gebeuren en ik ben ervoor aan het pushen, ik zit er niet alleen maar op te wachten, ik lobby ervoor, ik bel mensen nu op dit moment en ik ga naar de bijeenkomsten van verschillende mensen om te proberen het te laten gebeuren, en ik denk dat wij dat allemaal zouden moeten doen. Het is echt dichtbij denk ik. Ik wil geen data geven maar december is genoemd. Laten wij het in december beëindigen, dat is mijn visie.

Louisa – Maar wat kunnen de individuele mensen doen, wat kun je individueel vragen, zoals jij nu zelf aan het vechten bent.

Benjamin – Individuele mensen kunnen … als eerste, wat voor jou het dichtst bij is, is het meest belangrijk. Dus, zorg ervoor dat je hond en kinderen gelukkig zijn voordat jij je zorgen maakt over China of Noord-Korea of dat soort zaken, begrijp je wat ik bedoel? Zoals, dan … maar wat mensen kunnen doen, zij kunnen de telefoon pakken en kranten en politici bellen en zeggen, waarom doe je dit. Druk zetten op deze mensen, van onderaf, want het is een hele kleine groep aan de top en als je druk krijgt van onderaf … zoals mensen in het leger gaan naar de keten van commando, zeggend, waarom is dit gaande, en de druk wordt niet te weerstaan. En wordt geïnformeerd en probeer ervoor te zorgen dat je niet voor de gek worden gehouden met desinformatie, check zelf de feiten.

En boven alles, vertrouw op je eigen gevoelens, de echte wereld die je kunt zien met je eigen ogen, de dingen die je feitelijk zelf opmerkt zijn veel belangrijker dan fantastische dingen die je op het internet ziet.

Louisa – Dat is heel mooi, dank je Benjamin, en het was een genoegen om je hier bij GoldFish Report te hebben.

Steve – Absoluut!

Louisa – Ja. Cobra, wat zou jij bij onze kijkers vandaag achter willen laten. Een soort van positieve, hopelijk positieve, hoopvolle boodschap.

Cobra – OK, ik zal nog geen enkele datum geven, maar wij maken grote vooruitgang en het is altijd het meest moeilijk net voor de doorbraak, en de reden waarom dit jaar zo moeilijk was, was simpelweg omdat wij omgaan met de echte issues, wij zijn eindelijk deze patstelling aan de hoogste top aan het oplossen, het is nu opgelost. Dus de reden waarom het zo zwaar was is omdat wij vlak voor de doorbraak staan. Ik weet, het gaat niet deze week gebeuren, het gaat niet vandaag gebeuren, maar het gaat gebeuren in de nabije toekomst, en wij moeten gewoon door blijven gaan, blijf doorgaan, blijf doorgaan en geef nooit op en wij zullen er komen.

Louisa – All right, dank je Cobra en dank je zeer dat je erbij was en je bijdrage leverde. Het was een hele belangrijke RoundTable vandaag. KP, wat zou jij achter willen laten bij onze kijkers vandaag, wat voor boodschap, hoop?

KP – Ik ga helemaal mee met wat Benjamin en Cobra hebben gesteld en ja, wij zijn er, ik bedoel het is heel nabij … en het gewoon als … er is niet veel meer dat ik kan toevoegen, ik voel gewoon als … volg je eigen innerlijke leiding, volg je missie, als je missie hebt zoals dat. Wellicht is je missie gewoon om te zorgen voor je kat en voor je hond en voor je vrouw of man of wat dan ook, maar ik denk dat zo veel mensen aan het ontwaken zijn voor wie zij zijn, wat zij hier moeten doen of zijn, en dat is waar ik naar uitkijk.

Louisa – Wel KP, dank je zeer voor het hierbij zijn en jouw bijdragen waren … ik bedoel, ieders bijdrage was zo fenomenaal en op zulke verschillende manieren. Wij zijn allemaal een beetje opgevoerd en je kunt de relatie zien tussen al deze verschillende gebieden en ik dacht gewoon dat het echt fenomenaal was, en wat een ongelooflijke tijd. Steve, is er nog iets dat jij wilt zeggen?

Steve – Ik wil gewoon zeggen dat het een enorm genoegen was om de dynamica van deze bijeenkomst te ervaren. Ik voel dat iedereen op zijn eigen manier is verbonden om de dingen voorwaarts te bewegen, op een hele krachtige manier, en het was gewoon … het gaf mij grote hoop om naar het spreken van deze mensen te luisteren en om te voelen dat er hoop is, en dat deze mensen een gelimiteerde tijd hebben en dat hoe meer wij ons concentreren en onze eigen (verantwoordelijkheid) nemen … actief zijn in het onszelf laten ontwaken, hoe groter de hoop en hoe dichterbij de kans zal komen. Dat is wat ik wilde zeggen, dank jullie wel!

Louisa – Dank je Steve, dank voor jouw co-gastheer zijn, je bent altijd mijn redder. Mensen, dit was werkelijk ongelooflijk en ik ben zeer vereerd om in staat te zijn dit te brengen aan onze kijkers. Realiseer mij dat er zoveel meer is dat wij kunnen doen, luisterend naar de opinies van de gasten die er vandaag zijn. Onderschat niet hoe krachtig jij werkelijk bent en de impact die jij kunt maken. Het lijkt erop dat ieders boodschap was: je moet meer doen, wij moeten dit zelf doen en er is zoveel meer dat wij zelf kunnen doen, en dat wij moeten geloven in onszelf en dat wij dit kunnen doen.

Zeker de angst en dood overwinnen is een echt goed begin, want dan zul je echt meer bekrachtigd worden zoals Cobra zei. Dus, er is zoveel meer dat je kunt doen en ik hoop dat dit jullie allemaal die luistert inspireert, alle kijkers. Ik wil alleen onze kijkers herinneren dat … alsjeblieft, verspreidt dit ver en wijd, naar iedereen die je kent, want je weet dat de algoritmes op Youtube en Facebook veel rapporten censureren, veel media daarbuiten, dus doe echt je deel en stuur dit rond en laat ons viraal gaan en inspireer en deel werkelijk deze informatie, want hoe meer wij ontwaken, hoe sneller wij ontwaken, hoe meer ons bewustzijn uitbreidt, hoe sneller wij de verandering op de planeet kunnen brengen. Dat is goed voor iedereen, iets als gelijkheid en niet waar er meer is voor een paar en minder voor veel, dit is hoe wij zijn geweest en wij willen dat paradigma veranderen. Dus doe alsjeblieft wat je kunt, en als het mogelijk is doneer aan deze websites, doe dat alsjeblieft want het helpt allemaal, laat deze informatie doorgaan.

En dit gezegd hebbende wil ik iedereen nogmaals bedankt en ik wens onze kijkers en alle gasten vandaag op de GoldFish Report dat DE KRACHT IS MET JOU!

En vergeet niet jouw innerlijke kind … en geniet van het leven, het is stressvol maar wij gaan er doorheen. Ik dank onze kijkers en dit is het eind van deze editie van GoldFish Report.

Louisa en Steve spreke veel dankbaarheid, liefde en waardering uit voor Gica die vrijwillig vele dagen heeft besteed om dit transcript voor de kijkers te maken. Als je dit transcript leest overweeg alsjeblieft om je ondersteuning aan Gica te laten zien voor zijn tijd in het maken van dit transcript door zijn site te bezoeken:

https://theatreofdiscombobulation.blogspot.de/

Vertaald door Veronica

 

 

 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 3 oktober 2017 in Cobra, Interview met Cobra NL

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.