RSS

Meditatie vanavond 11-6 om 22 uur: Verklaring Soevereiniteit voor de Mensheid en een eind aan de chimera

11 jun

PFC (Prepare for Change) Leadership roept ons allemaal op om VANAVOND mee te doen aan deze meditatie. Hieronder eerst de gegevens voor de meditatie, en vervolgens twee berichten van PFCleadership van de dagen hiervoor. Een kort stukje daaruit:

Door kritieke operaties van SURFACOM krachten, die zijn gepland om over de hele wereld plaats te vinden ten tijde van deze meditatie, hadden wij niet genoeg tijd om het woord te verspreiden. Dus een verzoek aan een ieder om deze oproep aan nog zoveel mogelijk mensen door te geven!

De meditatie is op 11 juni 2019, NL tijd 22.00 uur

Meditatie om de Soevereiniteit van de Mensheid te verklaren en het Einde van de chimera

Urgente oproep aan alle Lichtwerkers en Lichtstrijders!

In eer en handhaving van de Galactische Codex en in de naam van de Krachten van Licht, voor wie wij een operationeel deel op de oppervlakte zijn, roepen wij iedere ONTWAAKTE ZIEL op deze planeet Aarde en daar voorbij op, om mee te doen aan onze Meditatie om de Soevereiniteit van de Mensheid te verklaren en om een eind te maken aan de domeinen van de chimera en hun handlangers in dit zonnestelsel en in onze Geliefde Planeet GAIA.

Als je jouw kracht met ons wilt bundelen in deze massa meditatie, die een van de meest belangrijke meditaties zal zijn die ooit is gedaan, vragen wij je met al onze LIEFDE om te helpen het woord te verspreiden in de groep waar je bij hoort.

Iedereen is welkom bij deze unieke missie die van ons allemaal is, dus zorg er alsjeblieft voor dat het zo breed mogelijk wordt verspreid.

Ontvang onze oprechte dankbaarheid en weet dat je geliefd bent en gerespecteerd voor al het werk dat je hebt gedaan en nog steeds doet.

Het einde van quarantaine Aarde staat om de hoek.

Allemaal samen voor GAIA!

Instructies:

1) Ga in een ontspannen staat van bewustzijn

2) Adem drie maal diep, laat los en – tegelijkertijd – visualiseer een krachtige violet lichtgloed die de hele planeet verbindt. Doe dit voor een paar minuten.

3) Visualiseer nu dat de Lichtkrachten hun vloten rondom de planeet positioneren terwijl jij continue ademt en langzaam loslaat.

4) Visualiseer een krachtig blauw schild dat door Aartsengel Michael is gecreëerd.

5) Verklaar drie maal luidop – indien mogelijk, doe het anders in je hoofd -:

Ik ……… [jouw naam] , bevestig mijn recht en soevereiniteit van mijn ziel voor wie IK BEN

Ik verklaar mijn totale vrijheid, de vrijheid van de Mensheid en de vrijheid van alle bewuste wezens in alle rijken, alle fysieke, etherische en plasma lagen en in alle tijdlijnen en dimensies.

Ik manifesteer hier en nu, met de kracht van mijn vrije wil, zoals verzekerd door de Galactische Codex, mijn intentie om te handelen naar volledige en definitieve verwijdering van chimera en hun handlangers van deze aardbol en van dit zonnestelsel, voor altijd!

Ik verklaar dat de Planeet Aarde VRIJ is!

Zo IS HET en HET IS zo

Overwinning van het Licht!

https://pfcleadership.org/blog/2019/06/09/decree-of-sovereignty-of-mankind/

DECREET VAN SOEVEREINITEIT VAN DE MENSHEID, 9-6-2019

Alle bewuste wezens en zielen van het gehele universum die besloten om op de Planeet Aarde te zijn, geïncarneerd of niet, staan onder de onmiddellijke bescherming van de Alpha 12 Space Fleet Command.

De Galactic Pleiadian Delta Security Force zorgt voor onze fysieke integriteit, veiligheid en verzekering dat alle statements van de Galactische Codex volledig worden gerespecteerd.

Onze VRIJE WIL om hier te ZIJN tijdens de Planetaire Transitie of Ascentie moet worden gerespecteerd. Inmengingen van de duisteren zijn nietig verklaard en ongeldig.

De negatieve intenties om sleutelfiguren of groepen onderuit te halen zijn nietig verklaard en ongeldig, van NU af aan en VOOR ALTIJD, op ALLE LAGEN, op ALLE DIMENSIES, en op ALLE TIJDLIJNEN.

Iedereen die zal proberen om de mensheid aan te vallen, die zal proberen om de ascentie overgang te stoppen of die zal proberen om negatieve aanvallen te sturen wordt gedreigd met uitroeiing. De tijd om spelletjes te spelen is voorbij. De tijd voor onderhandelingen is voorbij. Iedereen die zal proberen om tegen de wens in te gaan die is uitgedrukt en gemanifesteerd door de SCHEPPER van dit UNIVERSUM, Aartsengel Michael/Micah, en door de PRIMAIRE BRON, moet NU van deze planeet worden verwijderd.

Alle katachtigen van het Sirius ras en alle positieve groepen hebben expliciete leiding om elk overblijfsel van enige duistere entiteit in dit rijk te verwijderen.

Dit decreet is valide van NU AF AAN en VOOR ALTIJD, op ALLE LAGEN, op ALLE DIMENSIES, en op ALLE TIJDLIJNEN.

Zo IS HET en HET IS zo

Ik ben Commander Ukeron,
Een van de bewaarders van de Galactic Codex in deze realiteit
Stationed at the Space Fleet Alpha 12,
From the Galactic Pleiadian Delta Security Forces
From the Jupiter Command & From the Ashtar Command

Vertaald door Veronica

 

https://pfcleadership.org/blog/2019/06/10/i-am-a-sovereign-being-the-train-is-coming/

We would love to thank everyone who is spreading the word of our urgent call for our “Meditation to Decree the Sovereignty of Mankind and The End of Chimera”:
https://pfcleadership.org/blog/2019/06/09/meditation-to-decree-the-sovereignty-of-mankind-and-the-end-of-chimera/

Because of critical operations of SURFACOM forces that are planned to happen all around the world at the timing of this meditation, we didn’t have enough time to spread the word.

Even so, our meditation has already been shared on several websites, groups, and social media.

Especially trough Ria Aurora Athena Ash, Channeler and the Ambassador of Ash’Tar’Ka’ree:

Independent translators already published this mediation in other languages, including in:

German

Portuguese:

Perhaps this call was already published in other languages, please add your comment to let us know so we can update this page to add more links.

We thank you all for your support.

Let’s claim our Sovereignty and declare that we don’t need any handler.

Victory of the Light!

 

 
1 reactie

Geplaatst door op 11 juni 2019 in Galactische codex

 

Tags: , , ,

Een Reactie op “Meditatie vanavond 11-6 om 22 uur: Verklaring Soevereiniteit voor de Mensheid en een eind aan de chimera

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.