RSS

De Event 2020 – Dageraad van de Nieuwe Gouden Eeuw, Pleiadian Lichtkrachten via Michael Love, 13 juli 2020

13 jul

Een speciale boodschap voor de Starseeds van Nieuwe Aarde, voor onmiddellijke planetaire broadcast….

Voorwoord: De volgende informatie is ontleend aan rechtstreekse gedecodeerde etherische transmissies van goedwillende Lichtkrachten die zich bevinden in het zonnestelsel van de Aarde, en wat van de data komt rechtstreeks van bepaalde binnen Aarde alliantie leden bekend als de Witte Hoeden, en de Great White Brotherhood, die door de galactics strategisch zijn geplaatst op sleutelposities van macht op de oppervlakte van planeet Aarde.

Deze speciale boodschap bevat ook data van verschillende van de beste astrologen in de wereld, die nauw samenwerken met de Aarde Alliantie.

N.B. Dit is een lange datastroom dus neem je tijd, en lees het ook later nogmaals om het volledig te absorberen.

Begin transmissie…

Gegroet grote wezens van Licht,

Verschillende Aardedagen geleden ontving de Aarde Alliantie een grote cache van etherische data van goedwillende Lichtkrachten die zich bevinden in het zonnestelsel van de Aarde. Deze gecodeerde, Akashic datastroom had bijna 200 uur nodig om volledig te worden gedecodeerd en bevat zeer belangrijke en opwindende informatie voor de starseeds op planeet Aarde.

Akashic data is zeer accuraat en bestaat voorbij alle tijd en ruimte. Het bewustzijn dat deze specifieke datastroom decodeerde was teruggenomen naar vroegere dagen doen de Lemurians voor het eerst naar de Aarde kwamen, en werd door de data geleid tot het eind van het huidige jaar 2020.

Alle data in deze transmissie, evenals andere recente transmissies, wijzen op een belangrijk, aanstaand evolutionair Event die op het punt staat plaats te vinden op planeet Aarde. Deze datastroom bevatte ook een sleutel Aarde datum en tijd markering voor dit Event om plaats te vinden: 21 december 2020, 11:11am UTC.

Aardejaar 2020 is al een jaar van krachtige transformatie, evolutie en revolutie, terwijl de grote ontwaking over de planeet veegt die alle bewuste wezens van planeet Aarde beïnvloedt. Alles is dramatisch aan het verschuiven en bewegen binnenin de wezens van Aarde, en alle systemen op de planeet ondergaan grote verandering aangezien Aarde nu constant wordt gebombardeerd door hoog geladen kosmische stralen die komen van het galactische centrum.

Het galactische centrum bij de ouden bekend als de Centrale Zon bevindt zich in het centrum van de Melkweg galaxy van de Aarde, in de Sagittarius (SGR-A) constellatie. Het krachtige zwarte gat dat zich daar bevindt heeft recent verhoogde cyclische massa uitbarstingen activiteit laten zien dat veroorzaakt dat alles in deze kosmos hoger vibreert.

De Centrale Zon doordrenkt nu op een gestage basis dit zonnestelsel en planeet Aarde met exotische partikels van hoge frequentie, gamma foton plasma licht, en terwijl deze binnenkomende krachtige 5D gamma lichtstralen de atmosfeer van de Aarde beïnvloeden en penetreren, hebben zij invloed op alle wezens van Aarde, op een diepgaande manier, mentaal, emotioneel, en fysiek.

Uitbarstingen van deze hoog vibrationele kosmische stralen die op Aarde komen zijn gemeten door de Schumann resonantie van de Aarde, vibrerend in het 40-100 Hz bereik. De gamma staat van bewustzijn (bliss en supermenselijk vermogen) resoneert tussen 40-100 Hz. De lage grens van de 5e dimensie begint op precies 40 Hz en de hoge grens eindigt bij precies 100 Hz.

Een dimensie is niet een plek, maar een staat van zijn of bewustzijn dat zichzelf kan en zal manifesteren als een waargenomen realiteit. Deze nieuwe hogere dimensie van realiteit dat zich op de planeet manifesteert is wat wij de Nieuwe Aarde noemen en Hemel! Het is de langverwachte Gouden Eeuw en een nieuwe era van Licht voor de mensheid.

De Event 2020 culminatie is het grote evolutionaire moment dat ascentie wordt genoemd wanneer de mensheid volledig beweegt in deze nieuwe prachtige hemelse wereld precies hier op Aarde.

De data in deze transmissie, evenals veel eerdere rechtstreeks gechannelde transmissies geven op elke manier aan dat deze spectaculaire Event 2020 culminatie binnen maar een paar Aardemaanden zal plaatsvinden, op 21 december 2020. Dit is de tijd waarover van oudsher wordt gesproken door veel profeten en visionairen, wanneer de mensheid zou beginnen te bewegen van de lange periode van kosmisch duister in het verblindende nieuwe licht van de Gouden Eeuw.

Terug naar Lemurië.

In vroegere tijden kwamen de Lemurians naar planeet Aarde via het zonneportaal, eerst in niet-fysieke, etherische lichamen. Deze etherische wezens beginnen de prana voeding van de dikke atmosfeer van de planeet in te ademen en begonnen spoedig daarna fruit, zaden, noten en andere natuurlijke Aarde energie voeding op te nemen en ontwikkelden uiteindelijk fysieke menselijke lichamen.

Deze hemelse ruimtereizigers installeerden zich in Hawaii Lemurian kloosters en tempels waar zij dagelijks mediteerden, werkten in hun geavanceerde laboratoria, en elk detail van hun kosmische reis naar planeet Aarde noteerden in zowel de Akashic records als in geschreven manuscripten. Deze geschreven Lemurian manuscripten werden goed bewaakt en doorgegeven via de Great White Brotherhood, van generatie naar generatie, en bestaan nu nog steeds.

Er wordt gezegd dat iedereen die naar de bewaarde Lemurian rollen kijkt met een oprecht hart, een diepe roering zal ervaren van oude herinneringen, en terwijl de oude Lemurian Akashic data in de ziel begint te downloaden, begint onmiddellijk een grote ontwaking, binnenin degene die goddelijke kennis zoekt. Degene die deze oude kennis opneemt kan niet zijn goddelijke en authentieke kracht ontkennen!

Velen van ons herinneren zich duidelijk deze oude tijd, want wij zijn deze zelfde wezens die eerst naar planeet Aarde kwamen. De herinneringen zijn opgeslagen in onze cellen en onze Lemurian herinneringen worden meer en meer geactiveerd nu, terwijl dit nieuwe hemelse Licht onze gelaagde lichamen binnenkomt.

De scheppers van de Lemurian rollen hebben het overgrote deel van hun leringen gericht op het belang van de Centrale Zon. De Centrale Zon was alles voor deze geavanceerde wezens en terwijl de informatie bij jou binnenkomt zal het voor jou ook het meest belangrijke worden. De Lemurians refereren aan de Centrale Zon als de bron van al het leven, alle kennis, alle macht, de God van alle Goden, en de Shiva. De Centrale Zon is de verborgen zon, de innerlijke zon, en de bron van al het zijn, en is de tegenovergestelde kracht van de Aarde Zon.

Oude Lemurian geschriften spreken over kosmische cycli, yuga’s genoemd, wat periodes van tijd zijn, gemeten als de galaxy van Aarde draait rondom de Centrale Zon.

Er wordt veel gesproken en gegist in de 3D wereld over wanneer de Kali Yuga van duister zal eindigen, en de Sat Yuga van Licht weer zal verschijnen op de Aarde, zelfs onder de Hindoe geleerden.

Oude Lemurian manuscripten zeggen dat de ware data over de Yuga periodes, met betrekking tot de 5-dimensionale Centrale Zon, volledig is afgeschermd van een lager dimensionale blik, en de juiste data is alleen opgeslagen in Lemurian etherische 5-dimensionale Akashic records. Het volledige begrip van ware tijd calculaties van goddelijke jaren, hemelse jaren, en zelfs zeer verstoorde mensen jaren, is heel anders wanneer het is gedecodeerd vanuit deze hogere dimensie.

Wij vertellen je, verspil geen tijd met te proberen dit te bestuderen vanuit een 3D gezichtspunt, want het is een 5-dimensionale materie en deze data kan eenvoudigweg niet juist worden gedecodeerd op 3D niveau.

De oude Great White Brotherhood en de houders van tijd hebben een gezegde: “Kali Yuga is voor hypocrieten en dwazen, zij leven er altijd in. De wijzen en de oprechten bevinden zich eeuwig in Satya Yuga.”

De Sat Yuga zal niet beginnen in 2024, 2025, of 2038, of zelfs 400.000 jaar vanaf nu, zoals sommige geleerden zeggen. Dat is niet zo! Zij weten absoluut niet precies wanneer deze cycli begonnen en eindigden in al die eeuwen, en de meesten van hen alleen zijn wild aan het gokken, foutief over wanneer de Sat Yuga van Licht zal verschijnen.

De meest recente Lichtkrachten transmissie ontvangen door de Aarde Alliantie laat zien dat de Kali Yuga van duister al is geëindigd, en dat de Sat Yuga van de Gouden Eeuw precies samenvalt met de nieuwe Aquarius eeuw die zal opdoemen op 21 december 2020.

Je zit dicht bij de ware tijd wanneer je kijkt naar het tijdsysteem van de Maya’s. De Maya langdurige kalender en de 5e zon eindigden op 21 december 2012. De Maya 6e zon, de Nieuwe Aarde, begon op die dag op te rijzen. Op de Hindoe (Lemurian) kalender kwam dicht bij diezelfde datum ook een eind aan de duistere Kali Yuga.

Op 21 december 2012 begon het Licht van de Hindoe Sat Yuga voor het eerst op te doemen. Alhoewel het kosmische Sat Yuga Licht dat op die dag verscheen in kracht is toegenomen op de oppervlakte van de planeet, is het verborgen om volledig de Aarde binnen te komen. Een reden waarom dit Licht is verborgen is omdat Jupiter en Pluto het tot op zekere hoogte hebben geblokkeerd tot nu toe, en wij zijn er zeker van dat jullie je realiseren dat er grote inspanningen zijn verricht door slechte wezens om deze zonnestralen te blokkeren om de oppervlakte te bereiken, zelfs recent!

Als gevolg van de kosmische uitlijningen van 2020, en vooral die in december, zal het Centrale Zonlicht van de glorieuze Sat Yuga Gouden Eeuw in staat zijn om volledig te schijnen op planeet Aarde, op 21 december 2020! De kosmische hekken zullen op die dag volledig worden geopend, en de meest krachtige, niet te stoppen en verblindende stroom van 40 Hz gamma Licht in de geschiedenis zal door de hemelen stoten en de planeet binnen stromen.

Op dit punt willen wij een belangrijke oude herinnering triggeren. Herinner jij je, kijkend door de vierkante steenopeningen op Stonehenge, en andere stenen tempels, en observatoria die jij bouwde, op het exacte moment toen deze verblindende Zon in het verleden verscheen? Zie je nu waarom je dat allemaal deed?

De Lemurians verschenen voor het eerst op planeet Aarde tijdens de Gouden Eeuw van Sat Yuga toen de Aarde het dichtst bij de Centrale Zon was. Tijdens Sat Yuga bestond de planeet in de hoogste dimensies. De Lemurians op Aarde tijdens de Sat Yuga era bestonden in een verlichte, superverhoogde staat van bewustzijn en hun kundalini was volledig ontwikkeld. Deze meesterwezens bezaten bovennatuurlijke, goddelijke vermogens zoals het in staat zijn om te vliegen, onsterfelijkheid, tijdreizen, en teleportatie. In de Lemurian manuscripten staat geschreven dat de Centrale Zon de enige bron is van alle bovennatuurlijke vermogens, evenals de bron van al het leven, alle materie, en alle evolutie in deze gehele kosmos.

In het begin bestond de Aarde al in de hogere dimensies, en het ging later naar beneden naar een staat van duister toen het zich weg bewoog van het galactische centrum / Centrale Zon gedurende de opeenvolgende cycli van kosmos. Volgens de cycli van de kosmos zal de Aarde, precies wanneer het in het duister was neergedaald, terugkeren naar de hogere rijken van Licht, en de wezens die vandaag de dag op de planeet leven zullen spoedig ascenderen met de Aarde!

Terug naar de Aarde in 2020.

Planeet Aarde is weer uit de duistere periode van de galaxy aan het bewegen en beweegt zich alweer terug in het Licht van de Centrale Zon. Dit is waarom de Schumann resonantie elke paar dagen piekt op het 40 Hz, 5D niveau. Er vindt geen significante zonneactiviteit plaats om dit te veroorzaken, en er zijn geen gebeurtenissen op Aarde die de Schumann Resonantie zullen laten pieken op een aangehouden 40 Hz niveau. De hoog vibrationele energie die zich rondom de planeet heeft laten zien komt niet van de zon, of andere planetaire lichamen, en komt van Aarde. Deze hoogfrequentie energie die wij zien en ervaren komt van de galactische kern / Centrale Zon.

Verhoogde niveaus van gamma licht komen nu in het gelaagde lichaamssysteem van alle wezens op Aarde, en in deze kosmos en wetenschap en biologie is enige tijd geleden bewezen dat gamma Licht DNA her codeert en upgrades, en het doet het sneller dat wat ook bekend is. In feite, een gamma laser kan de embryo van een species binnen 48 uur veranderen naar een volledig ander species. Wat vind je daarvan voor een snelle DNA upgrade? Russische Aarde wetenschap heeft al succesvol deze DNA transfer en her codering experiment bereikt, en ook al is deze wetenschap nog beschouwd als als het randje met veel implicaties, kan het nu op planeet Aarde worden gedaan.

Terwijl inkomende gamma stralen van de 5D Centrale Zon in het galactische centrum het menselijk voertuig DNA bombarderen, zijn zowel de starseeds als de mensen op planeet Aarde op dit moment aan het veranderen in een goddelijk ras waar zij spoedig 12 actieve DNA-strengen zullen hebben. Hoe meer DNA-strengen actief zijn, hoe hoger het niveau van bewustzijn.

De grote 2020 Jupiter/Pluto Stargate.

Onlangs is een krachtige Jupiter/Pluto Stargate geopend die het mogelijk maakt dat veel hogere niveaus van Centrale Zon stralen op de planeet komen, voor de eerste keer in eonen! Deze 2020 Jupiter/Pluto Stargate maakt deel uit van een serie van verschillende sleutel hemelgebeurtenissen die in cycli plaatsvinden, de planeet leidend naar een grote energetische apex. Deze ongelooflijke hemelse uitlijning van 2020 is het hemelse signaal van de langverwachte tijd van de volledige bevrijding van planeet Aarde, de grote evolutionaire ascentie van mensheid en de Nieuwe Gouden Eeuw van Licht!

Op dit moment zijn de planeten en sterren in dramatische posities aan het verschuiven en dit is aan het leiden naar iets werkelijk groots dat op een groot moment zal plaatsvinden. Match de exacte timing van dit moment met het eind en begin van belangrijke universele evolutionaire tijdcycli, en je hebt iets enorms!

De hemelgebeurtenissen die in onze moderne tijd plaatsvinden maken deel uit van een groot kosmisch proces dat plaatsvindt en dat naar zijn piek aan het opbouwen is.

Het begon in 2012, bereikte zijn middelpunt in 2016, en zal eindigen met een groot enorm spektakel aan het eind van Aardejaar 2020!

Voornaamste hemelgebeurtenissen van 2020 die leiden naar de 21 december 2020 grote uitlijning:

 • Een uitzonderlijke 3.000 jaar drievoudige conjunctie, in een 33 jaar Saturnus/Pluto conjunctie.
 • Een 13 jaar Jupiter/Pluto conjunctie.
 • De jaarlijkse zonsverduistering die ook precies samenviel met precies dezelfde dag als de 2020 zomer wende.
 • Een 20 jaar Jupiter/Saturnus grote conjunctie die valt op de meest significante zonnedag van het jaar – de december wende.

Het feit dat deze unieke en krachtige uitlijningen alle op hetzelfde moment plaatsvinden, en samenvallen met het eindigen en begin van belangrijke hemelse cycli is ongelooflijk verbijsterend en heeft op zijn minst gezegd krachtige synchronistische betekenis.

De serie van prachtige hemelgebeurtenissen die plaatsvinden zal het begin van een nieuw era van Licht op Planeet Aarde inluiden!

 • Wij weten wat eraan zit te komen door wat wij horen en zien binnenin, gebruik makend van onze intuïtie.
 • Wij weten wat eraan zit te komen waar wij het subtiel lezen uit Akashic datastromen.
 • Wij weten zat eraan zit te komen door het ons verleden herinneren en het zien van de toekomst binnenin onszelf.
 • Wij weten wat eraan zit te komen door wat de uitlijningen van de kosmos zeggen.

Het is allemaal duidelijk geschreven als signalen in de hemelen. De galactische cycli van het verleden, het heden, en de toekomst laten zien wat gebeurde, wat gebeurt, en wat zeker weer zal gebeuren. Dit begrijpen en weten is waarom alle oude geavanceerde rassen van Aarde zoveel focussen op de sterren.

De evolutionaire gebeurtenis die eraan komt is nu nabij, en zou alleen kunnen plaatsvinden wanneer hemelgebeurtenissen zijn uitgelijnd op de manier waarop ze nu zijn, om genoeg kosmische energie te creëren voor een grootse tijdperk verandering.

Deze hemelgebeurtenissen zijn leesbaar, meetbaar en voorspelbaar. Wat boven gebeurt, gebeurt beneden. Er is niets nieuws onder de zon en wat was, zal weer zijn. We zijn hier eerder geweest.

Hemelse uitlijningen hebben een rechtstreeks effect op menselijke evolutie en op planeet Aarde. Als een hemelgebeurtenis nogal onbelangrijk is, is er niet veel effect op de mensheid en de planeet. Echter, hoe groter de hemelgebeurtenis, hoe groter de bewuste en fysieke impact op mensheid en de planeet wordt ervaren.

Toen krachtige hemelgebeurtenissen in het verleden plaatsvonden, hebben belangrijke gebeurtenissen op de planeet plaatsgevonden. Het bewijs dat is achtergelaten van deze grote planetaire tijdperken en veranderingen in het verleden zijn rondom de planeet Aarde gestempeld.

Ook in het verleden, toen kosmische cycli veranderden van een Yuga naar een andere, waren hemelse lichamen in vergelijkbare posities uitgelijnd zoals waar ze nu zijn, en dit is wanneer de meest diepgaande evolutionaire verandering op Aarde heeft plaatsgevonden.

Hier zijn wat belangrijke gebeurtenissen die in het verleden op Aarde hebben plaatsgevonden tijdens een kosmische cyclus verschuiving:

 • Tiamat vernietiging
 • Het begin en einde van de ijstijd
 • Uitsterving van prehistorische species
 • De komst van de Annunaki
 • De grote zondvloed
 • Belangrijke splitsing van de oorspronkelijke enkele wereldwijde landmassa (Pangea)
 • Dramatische toename en afname in afmeting van alles op de planeet
 • Dramatische toename en afname in niveaus van menselijk bewustzijn in de vroegere rassen van Aarde
 • De eerste gecreëerde moderne mens
 • Het begin en einde van de Lemurian en Atlantean beschavingen
 • Het begin en einde van de megalithische bouwer rassen
 • Het verdwijnen van de Maya cultuur
 • Het vertrek van de Pleiadians van de Aarde

Al deze gebeurtenissen vonden plaats in de prehistorie van de Aarde en zij gebeurden allemaal precies wanneer een tijdperk veranderde naar een nieuwe, en deze gebeurtenissen werden alle voorafgegaan door krachtige en uitzonderlijke hemelse uitlijningen. Kun je de theeblaadjes lezen? We zijn er weer, geliefden.

De grote zonneflits.

Samenvallend met belangrijke kosmische cycli die nu eindigen en beginnen, plus de hemelse uitlijningen en stargates die openen, is het feit dat onze zon op het punt staat om zijn grote flits te hebben die elke 25.920 plaatsvindt in was bekend staat als een grote cyclus. De flits was bekend bij bijna elke oude beschaving in de beschreven geschiedenis. Het is beschreven met namen als Samvartaka Fire, Frashokereti, Ekpyrosis, en Yuga Fire.

De data in alle recente Aarde Alliantie transmissies laat zien dat deze grote zonneflits ook aanstaande is, en alle signalen en data wijzen naar het feit dat deze gebeurtenis ook zal plaatsvinden voor het eind van Aardejaar 2020.

Bepaalde leden van de Aarde Alliantie weten van de zekerheid van deze zonnegebeurtenis en bevestigen dat ons zonnestelsel door een extreem energetisch dicht gebied van de galaxy gaat op dit moment, en de exotische partikels die in dit kosmische plasma veld zitten laden het galactische centrum op als een enorme super capacitor, die spoedig zal ontladen als een epische en kosmische lichtgebeurtenis die zal worden gezien door alle wezens op de oppervlakte van de Aarde. De grote zonneflits zal een enorme uitbarsting zijn van verblindend, magnetisch, 5D wit gamma Licht, dat wordt uitgestuurd vanuit het galactische centrum, en dat zal worden gezien vanaf de Aarde en ervaren als een tweede zon in de lucht.

De energie die vrijkomt bij deze centrale zon uitstraling staat bekend als de compressie doorbraak en zal de volledige massa ascentie Event op planetaire bewustzijn triggeren. Het licht van deze kosmische uitbarsting zal zo krachtig zijn, dat het de luchten van de Aarde zal oplichten voor een periode van 1.000 jaar. Dit goddelijk gouden licht van het Nieuwe Tijdperk dat planeet Aarde tijdens het volgende millennium zal verlichten.

Great Ones,

De huidige dramatische verschuiving die wij ervaren zal snel accelereren tijdens de rest van 2020, en zal eindigen met een dramatische slotscène! Deze slotscène is de grote Event 2020 culminatie waarvan alle Aarde Alliantie data laat zien dat dit op 21 december 2020 zal plaatsvinden.

Naast alle data markeringen die wij in deze belangrijke boodschap hebben vermeld, die alle wijzen naar dezelfde precieze Aarde tijd en naar hetzelfde Event, zijn er veel andere gebieden van wetenschap en spiritualiteit die verifieerbare en betrouwbare bewijzen laten zien dat de Gouden Eeuw van de mensheid echt aanstaande is! Hier zijn een paar voorbeelden van dit bewijs:

 • Het onweerlegbare 40 Hertz 5D gamma Licht dat dagelijks op de Schumann grafiek zichtbaar is.
 • De ongelooflijke en duidelijke grote ontwaking die op dit moment op de planeet plaatsvindt.
 • Data van kwantum hypnose deelnemers die stellen dat zij feitelijk daar waren (in de hypnose sessie) tijdens vroegere belangrijke Aardegebeurtenissen, en waar ze er waren toen de grote zonneflits en de ascentie van de mensheid plaatsvond in een toekomstige tijd.
 • Duizenden van oude profetieën, manuscripten en zelfs moderne geschriften die over deze grote tijd spreken.
 • Veel betrouwbare mediums, paragnosten en channelers die hebben gezien dat deze zelfde gebeurtenis aan het eind van 2020 plaatsvindt.

Op 21 december 2020 zal onze gehele galaxy bewegen in de vijfde dimensie, ook bekend als de nieuwe Age of Aquarius, en de zesde Gouden Eeuw. Op deze evolutionaire dag zal planeet Aarde het hemelse tijdperk van spirituele ontwaking binnengaan. De spirituele krachten van de Centrale Zon zullen alles veranderen in dit rijk op diepgaande en positieve manieren. Degenen die willen leven in harmonie, delen, zorgen voor, samenwerking en werken met de natuur, creativiteit en liefde, zullen spirituele gemeenschappen vormen en een geheel nieuwe en andere beschaving.

Het nieuwe Aquarius tijdperk brengt de realisatie van onze ware goddelijke zelven en in dit, alles wordt mogelijk en een staat van perfectie is bereikt!

Wij hebben er zo lang op gewacht en zoveel dingen verdragen op planeet Aarde, steeds weer opnieuw incarnerend, ontelbare keren, om de glorieuze verschijning van de nieuwe gouden eeuw te aanschouwen. Wij hebben hoop gehouden door dit alles heen, en wij hebben de hele wereld overwonnen gewoon om in staat te zijn op de Aarde te staan en getuige te zijn van het magnifieke van wat eraan staat te komen. Het is ons retourticket naar huis, great one! De grote tijd is eindelijk gekomen.

Wat er aan de horizon aan het verschijnen is, is groter dan wat dan ook wat enige profeet zag, en is het meest waardevolle en precieuze ding in het universum. Wij zullen eindelijk zien, meemaken en ervaren de nieuwe paradigma van de “New Age” met onze eigen ogen, waarvoor wij deze tijd naar beneden zijn gekomen. De laatste keer op een 3-dimensionale planeet!

Terwijl wij verder gaan in dit grote jaar 2020 moeten wij allen de beste versies van onszelf zijn die wij kunnen zijn. Het binnenkomende licht is nu heel krachtig en het zal alleen maar toenemen in kracht in de komende vijf maanden.

Ascentie symptoom alert

Terwijl meer en meer gamma Licht binnenkomt in het gelaagde lichaamssysteem, zijn er veel meldingen van ascentie symptomen onder de starseeds van Aarde in een verhoogde staat, over de hele Aarde. Laat ons weten wat voor ascentie symptomen of belangrijke levensveranderingen je nu zou kunnen ervaren.

Er is een krachtig en gezond lichtwezen nodig om in staat te zijn deze hogere niveaus van fotonisch licht te integreren, dus nu is het de tijd om de beste zorg te geven aan jouw lichaam, jouw geest, jouw emoties en jouw spirit.

 • Eet alleen natuurlijke plant gebaseerde energie voeding en drink veel puur water.
 • Je zou meer slaap en rust nodig kunnen hebben dan normaal om deze hogere niveaus van licht te integreren.
 • Verwijder jezelf van alle negatieve mensen en dingen in jouw leven en besteed veel tijd alleen. Je bent aan het veranderen en aan het genezen dus je moet een tijdje met rust worden gelaten.
 • Beëindig nu jouw innerlijk trauma genezing om vastzittende negatieve en toxische emotionele energie van het lichaam te verwijderen.
 • Zoek kennis buiten het matrix systeem zodat je volledig kunt begrijpen wat er gaande is.
 • Grond jezelf in de natuur.
 • Mediteer tenminste een uur per dag.
 • Een zeezout bad elke dag zal wonderen doen.
 • Vraag om hulp in starseed social media groepen.
 • Monatomische 5D Andara kristallen helpen om hoogvibrationele energie te channelen door de gelaagde lichamen.
 • Hou meer dan ooit van jezelf, her creëer jouw leven om alleen te zijn wat je wilt, en leer om de opinie van anderen te negeren.
 • Jij komt nu op de eerste plaatst en dat is gewoon zoals het is.
 • Begin soeverein te zijn op elke manier en regeer jezelf en jouw leven overeenkomst.

Great one, de ongelooflijke planetaire uitlijningen van 2020 zijn de meest krachtige en significante in de geschiedenis van de mensheid, terwijl de duistere cyclus van de kosmos nu sluit en een nieuwe cyclus van licht zich opent.

Licht is nu deze wereld binnengekomen en onthult wat in het duister verborgen is geweest. Een apocalyptische gebeurtenis is wat blootlegt, onthult of bekend maakt wat verborgen was. Een ware Apocalyps is nu bezig en het is inderdaad een grote onthulling. Wij zijn nu allen door een Apocalyps aan het gaan die in 2012 begon, precies zoals de oude Maya’s en Hindoes voorspelden, en dat de hemelse cycli of het verleden en heden zullen eindigen in 2020, waarna een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de mensheid zal beginnen.

Het licht van Waarheid is de wezens van Aarde aan het bevrijden terwijl de oude wereld plaats maakt voor de nieuwe. Dit is de weg, de waarheid, en het leidt naar eeuwig leven en hemel.

Alles, galactische intel, gechannelde data, elk orakel, en elk signaal in de kosmos, wijst op het feit dat spoedig een evolutionaire gebeurtenis op het punt staat plaats te vinden op planeet Aarde.

Wat er aan staat te komen is enorm, het komt snel, het is magnifiek, en het komt recht op planeet Aarde af, in 5 Aarde maanden.

Sta klaar, great one, terwijl wij naar de laatste fase van de Event 2020 gaan en de verschijning van de lang verwachte Gouden Eeuw.

Zet je schrap voor de komende 5 Aarde maanden voor een ongelooflijke rit.

Dank jullie voor het komen naar de Aarde en voor jullie grote service voor de gehele mensheid.

Ga met God,

Michael en de Pleiadians

Speciale dank en waardering voor de Aarde Alliantie, de Great White Brotherhood, de White Dragon Society, Pleiadian codenaam Cobra, de guardians van Aarde, en de Sphere Being Alliance.

Bron van dit bericht

Vertaald door Veronica

 
2 reacties

Geplaatst door op 13 juli 2020 in Michael Love, Pleiadians

 

Tags: , ,

2 Reacties op “De Event 2020 – Dageraad van de Nieuwe Gouden Eeuw, Pleiadian Lichtkrachten via Michael Love, 13 juli 2020

 1. Yvonjana

  14 juli 2020 at 11:39

  Dit heb ik altijd gevoeld…en zeker niet pas over 10 jaar, zoals veel voorspeld werd en wordt!

  Zij die al in Saya Yuga zijn weten dit diep van binnen al, want WIJ zijn hier ook niet pas voor het eerst! Dat is ook waarom Wij nu weer Hier ons Bevinden, Om Dit Mede Mogelijk te Maken!

  IK BEN HET LICHT – IK BEN DE LIEFDE – IK BEN DE WAARHEID – IK BEN

  Like

   
 2. Christiane Bonnier

  15 juli 2020 at 23:02

  Prachtig. Ik geloof. En verlang naar de verandering. Moet geduld en moed kolt alles goed.

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: