RSS

Interview met Cobra voor de Age of Aquarius finale activatie, 8 december 2020

09 dec

We Love Mass Meditation, International Golden Age Group en Prepare for Change Japan Official hadden een interview met Cobra georganiseerd om het bewustzijn van de Age of Aquarius Final Activation op 21 december om 18:22 UTC te vergroten. In dit interview gaf Cobra zijn visie op een aantal onderwerpen zoals de huidige planetaire situatie en het belang van deze aanstaande meditatie.

https://www.welovemassmeditation.com/2020/11/age-of-aquarius-final-activation-on-december-21st-at-622-pm-utc.html

Hier is de opname van het interview op ons YouTube-kanaal:

Speciale dank aan de International Golden Age Group en Prepare for Change Japan Official voor hun geweldige steun bij dit interview.

Hieronder staat het transcript van het interview.

N.B. Veronica: ik geef hieronder wat belangrijke fragmenten uit het interview weer, en daarna kun je het hele interview lezen.

Fragmenten:

  • Cobra: Wat veel zou helpen, is meer eenheid onder de zogenaamde Lichtwerkers. Ik weet dat dit niet realistisch is, maar als er echt is, als we meer eenheid zouden bereiken, zou dat een zeer sterk harmonisch resonantieveld creëren waardoor Lichtkrachten dingen sneller en efficiënter zouden kunnen doen.
  • Als we de kritieke massa bereiken, kunnen de Lichtkrachten eindelijk beginnen met het opruimen van de primaire anomalie op het niveau van het oppervlak van de planeet.
  • Er zou veel meer wederzijdse steun tussen de Lichtwerkers nodig zijn. Ze zouden steungroepen kunnen creëren die elkaar fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel ondersteunen. Dit is wat er moet gebeuren. Er is simpelweg veel te weinig steun tussen de Lichtwerkers en dat moet direct veranderen.
  • We hebben veel te weinig Godinnenenergie op het oppervlak van de planeet. We hebben veel, veel, veel, veel meer nodig. ….. Wat belangrijk is, is om Godinnenenergie in het dagelijks leven te belichamen. Dus die mensen die verbonden zijn met de Godinnenenergie kunnen die energie aanroepen en het laten uitstralen door hun acties in het dagelijks leven. Dit is het belangrijkste op dit moment.
  • Als we de kritieke massa op 21 december bereiken, kunnen enorme veranderingen worden geïnitialiseerd. Ten eerste kunnen de Lichtkrachten eindelijk beginnen met het deconstrueren van de quarantaine met al zijn exotische negatieve technologieën ….. Dat alles kan beginnen te deconstrueren omdat de nieuwe Waterman-energieën sterk genoeg zullen zijn. En als we de kritieke massa bereiken, zullen die energieën door een kritieke massa van de oppervlaktebevolking worden geleid. En dan kan de grote transformatie beginnen.
  • We zijn dicht bij de Event, maar niet zo dichtbij. De Event is dus buitengewoon onwaarschijnlijk op 21 december.
  • En als we op 21 december de kritieke massa bereiken, zullen ze eerst energetisch en op een gegeven moment ook fysiek de oppervlakte gaan opruimen. Er is dus een potentieel voor grote veranderingen na 21 december.
  • Flower of life, je kunt Flower of Life gebruiken in je voorbereidende meditaties vóór 21 december in je dagelijkse leven. En wanneer de hoofdmeditatie plaatsvindt op 21 december, is het erg belangrijk om de meditatie precies te doen zoals het is geïnstrueerd, precies zoals het op de website is gepubliceerd om het maximale niveau van coherentie te bereiken, op het exacte moment, het exacte moment van de Jupiter Saturnus conjunctie. We hebben dus een zeer sterk laserachtig signaal, dat met alle mensen volledig geharmoniseerd het doel kan verenigen.
  • The Age Of Aquarius is de gouden eeuw waar iedereen op wacht. Het Aquariustijdperk is eigenlijk ons ​​leven na de Event. Het is een overgang van de oude samenleving. En een nieuwe samenleving waar gelijkheid zal zijn; er zal liefde zijn; er zal begrip zijn tussen mensen; er zullen nieuwe geavanceerde technologieën worden geïntroduceerd; er zal voor iedereen het eerste contact zijn en overvloed en genezing.
  • Je kunt dat protocol gebruiken (Protocol ‘Command 12 21’) in de dagen en uren die naar onze meditatie leiden en je team vragen je voor te bereiden, je energieveld, je bewustzijn, je lichaam, je emoties, je geest voor de meditatie voor te bereiden en ervoor te zorgen dat je worden beschermd.
  • De energie van Waterman zal een broodnodige visie en een hoger perspectief op de collectieve evolutie van de mensheid brengen en ook naar een meer kosmisch perspectief, dat het Eerste Contact, de Event en een hoger niveau van ontwikkeling van de samenleving omvat, wat nu drastisch nodig is.
  • Veel mensen hebben in hun teams hun zielenfamilieleden die aan de andere kant zijn, op de moederschepen die de missie ondersteunen.
  • Oké, de chip, het vaccin, dat zeer binnenkort op de markt komt, bevat geen biochips of trackingchips, maar het bevat wel chemicaliën die mogelijk schadelijk zijn voor de mens.
  • Ja. Deze laatste strijd was erg intens. Het is voor sommigen van ons wreed en heftig geweest, maar we zijn nu … we hebben 2020 overleefd. Het was een heel vreemd jaar met vele, vele, vele onverwachte dingen die zijn gebeurd. En nu staan we net voor de enorme transformatie waar belangrijke astrologische veranderingen zullen plaatsvinden, en ze zullen vele, vele nieuwe energieën brengen die Lichtkrachten dichter bij het oppervlak van de planeet zullen brengen, en dit zal worden gevoeld. En dan kunnen dingen eindelijk ook op het fysieke vlak beginnen te veranderen. Dus ik zou iedereen willen aanmoedigen om deel te nemen aan onze meditatie en om ons te helpen zoveel mogelijk Licht te verankeren op 21 december op het moment van de grote conjunctie. En dan kunnen we volgend jaar grote, grote sprongen maken op weg naar ons uiteindelijke doel. Dus overwinning van het licht!

— Begin van het transcript —

Hoshino: Hallo allemaal. Het is vandaag 2 december 2020. Mijn naam is Hoshino en ik ben hier met mijn geweldige vrienden, Patrick en Jedi, die de vertegenwoordigers zijn van de internationale Golden Age Group (IGAG) en Terry en NOGI van PFC Japan Official. Dus welkom Patrick en Jedi.

Jedi: Hi, we zijn zo vereerd om mee te doen.

Hoshino: En welkom Terry en NOGI.

Terry: Bedankt voor de kans om Cobra te interviewen.

Hoshino: Zoals velen van jullie al hebben geleerd over de finale Age of Aquarius activatie op 21 december, ben ik erg blij dat Cobra hier een interview met ons doet en praat over de meditatie, de huidige situatie en een aantal andere onderwerpen. Dus welkom Cobra.

Cobra: Bedankt voor je uitnodiging.

Hoshino: Laten we nu beginnen met het interview. Geef het nu aan jou door, NOGI.

Deel 1. Situatie-update

NOGI: Oké, dus laat me je vragen stellen, Cobra. (Ja) Allereerst, oké, we zouden graag het resultaat willen weten van onze meditatie op 11 november? Hebben we een kritieke massa bereikt voor tijdlijncorrectie-meditatie?

Cobra: Eigenlijk was deze meditatie behoorlijk succesvol. Het werd niet zwaar gepromoot, maar toch zijn we erin geslaagd om het aantal van ongeveer 80.000 mediterende mensen te bereiken, wat een significant effect had op de tijdlijncorrectie.

NOGI: Wauw. Dat is goed nieuws. En de tweede vraag, zijn wij, wat zijn de resterende obstakels voor de uiteindelijke doorbraak vóór de Event?

Cobra: Toch blijft het belangrijkste obstakel hetzelfde en dat zijn toplet-bommen. Dit is de exotische technologie die volledig of bijna volledig moet worden verwijderd voordat de Event kan plaatsvinden. En er zijn natuurlijk nog andere factoren, maar die andere factoren zijn niet zo’n groot obstakel als de toplet-bommen.

NOGI: Oh, ik begrijp het. Dank je. Wat kunnen wij, naast meditatie, nog meer doen om die obstakels uit de weg te ruimen?

Cobra: Wat veel zou helpen, is meer eenheid onder de zogenaamde Lichtwerkers. Ik weet dat dit niet realistisch is, maar als er echt is, als we meer eenheid zouden bereiken, zou dat een zeer sterk harmonisch resonantieveld creëren waardoor Lichtkrachten dingen sneller en efficiënter zouden kunnen doen.

NOGI: Ik snap het. Absoluut, doen we. En de volgende vraag. Dus we begrijpen dat we ons in fase drie van het overgangendiagram van de ‘bubbles of heaven’ bevinden, en dit is wat ik je wil vragen. Bereiken we het einde van fase drie en het begin van fase vier, als we op 21 december enorm succes boeken?

(red: lees hier meer over ‘bubbles of heaven’ – https://eventnl.wordpress.com/2019/01/22/cobras-verslag-nav-de-terugkeer-van-licht-meditatie-bubbles-of-heaven-21-januari-2019/ en https://eventnl.wordpress.com/2019/02/07/cobras-update-over-het-bubbles-of-heaven-artikel-6-februari-2019/)

Cobra: We zijn er nog niet, maar we komen wel dichterbij.

NOGI: Oké. Dat is prima. En zijn alle gijzelaars van de positieve sterrenrassen vrijgelaten die waren gevangengenomen door de duistere krachten?

Cobra: Helaas nog niet. Er zijn nog steeds enkele vertegenwoordigers van positieve sterrenrassen, die worden gevangengehouden in de ondergrondse bases van de Chimera-groep. Dit is nog niet afgehandeld.

NOGI: Oké. Hoe zit het met de menselijke gijzelaars, alle kinderen en volwassenen, die zijn bevrijd uit ondergrondse bases?

Cobra: Helaas, nog niet zo goed. Dit is dus een zeer vergelijkbare situatie, die nog niet volledig is opgelost.

NOGI: Oké. We moeten er dus nog aan blijven werken. En in jouw post, op 14 september, zei je dat veel gijzelaars, waaronder tweelingzielen van veel belangrijke commandanten binnen de Galactische Federatie, zijn gered. En die commandanten werden bedreigd door Draco en ze verspreidden de afgelopen jaren veel nepinformatie via vele Lichtwerkerskanalen. En voor nu is dit wat we je zouden willen vragen; is het channelen van informatie nu mogelijk betrouwbaarder?

Cobra: In sommige zeldzame gevallen wel, maar de meeste kanalen hebben toch geen enkel contact met de echte Lichtkrachten. Dit zijn dus andere factoren die dan moeten worden aangepakt. Nummer één is dat die kanalen werkelijk echt contact krijgen. Nummer twee, er zijn nog steeds veel bedriegers, veel nep-hologrammen en nep-entiteiten, die zich voordoen als geascendeerde meesters en ze geven valse channelingsberichten. Het komt dus zelden voor dat gechannelde informatie op dit moment betrouwbaar is.

NOGI: Oké. Dat is logisch. Dus volgende vraag. Hoe is de situatie waarin de chimera wordt opgeruimd in de lage baan om de aarde?

Cobra: Deze clearing verloopt erg goed volgens het plan, en ik zal er in mijn volgende update meer over zeggen.

NOGI: Oké. Wij kijken er naar uit. En wat is de status van het verwijderen van de primaire anomalie?

Cobra: De primaire anomalie in banen om de Aarde en hoger wordt vrij aardig opgeklaard, maar anomalie dicht bij het oppervlak van de planeet nog niet omdat er gewoon zoveel duisternis hier is verzameld, hier opgehoopt. Maar we verwachten dat de primaire anomalie dichter bij het oppervlak van de planeet na 21 december echt zal beginnen op te ruimen. Als we de kritieke massa bereiken, kunnen de Lichtkrachten eindelijk beginnen met het opruimen van de primaire anomalie op het niveau van het oppervlak van de planeet.

NOGI: Oké. En hoe zit het met de voortgang van het verwijderen van fysieke en niet-fysieke Archon?

Cobra: Nogmaals, deze situatie verloopt nog niet zo soepel als we hadden gehoopt, omdat dit verband houdt met de oppervlaktebevolking die gegijzeld wordt. Dit is dus nog niet aangepakt zoals het hoort.

NOGI: En wat is de voortgang van het verwijderen van satellietwapens, het gebruik van 5Gm gerichte energiewapens en elektromagnetische pulsen?

Cobra: Hier hadden we veel vooruitgang. Het is nog niet voltooid, maar ik zou zeggen dat de situatie op dat gebied veel beter is dan een paar maanden geleden.

NOGI: Oké, dat is goed. En wat is de huidige status van implantaatverwijdering? Zowel fysiek als niet-fysiek?

Cobra: Nogmaals, ik verwacht grotere verbeteringen op dat gebied na 21 december als we de kritieke massa bereiken. Omdat er op dit punt gewoon nog te veel anomalie rond het oppervlak van de planeet is om het opruimen van de implantaten goed te laten beginnen.

NOGI: Oké. Oké, volgende vraag. Ongeveer twee weken geleden installeerde het US Marine corp zijn eigen ruimtecommando. Betekent dit dat de cabal wanhopig de rekruterende ruimtesoldaten zijn om te vechten tegen de Lichtkrachten die rond de aarde zijn gestationeerd?

Cobra: Eigenlijk zijn die zogenaamde ruimtesoldaten op geen enkele manier in staat iets te doen tegen de Galactische Confederatie. En wat er eigenlijk gebeurt is een stille oorlog binnen al die ruimtemacht organisaties, omdat ze eerder zijn geïnfiltreerd door de Chimera-groep, maar nu zetten de Lichtkrachten daar ook hun eigen mensen. Er gebeuren daar dus op dit moment interessante dingen. En wat daarvan kan ertoe leiden dat een deel van de geheime informatie in de nabije toekomst wordt onthuld, als de zaken volgens plan verlopen.

NOGI: Oké. Dus volgende vraag. In de laatste update zei je dat Draconian die op het aardoppervlak bleven de enigen zijn die rechtstreeks verbonden zijn met chimera-wezens. Zijn deze Draconiërs nog steeds aan de oppervlakte van de planeet?

Cobra: Sommigen van hen, ja.

NOGI: Oké, en de volgende vraag. Op 28 oktober meldde je dat de Ressistance krachten erin zijn geslaagd om het Illuminati Breakaway Complex (IBC) uit te wissen. Zijn alle inheemse reptielen in Zuid-Amerika en Afrika ook samen met hen verwijderd?

Cobra: Niet allemaal, maar de overgrote meerderheid van de inheemse reptielen werd ook verwijderd.

NOGI: Wauw. Klinkt goed. Oke. Terry-san neemt het vanaf hier over.

Terry: Oké. Bedankt, NOGI. Bedankt Cobra dat je vandaag tijd voor ons hebt genomen. Dus de volgende vraag, als je zegt ‘opnieuw focussen op onze optimale Ascentie-tijdlijn’, wat bedoel je dan precies met de optimale Ascentie-tijdlijn? Wil je bijvoorbeeld teruggaan naar de Alfa-tijdlijn of de negatieve tijdlijn corrigeren die door de duistere krachten is gecreëerd?

Cobra: Optimale Ascension-tijdlijn betekent de best mogelijke tijdlijn naar de omstandigheden. Op dit moment hebben we deze intense oorlog tussen Licht en duister op de planeet en de optimale tijdlijn van Ascentie is een tijdlijn die ons op een zo harmonieus mogelijke manier naar de uiteindelijke overwinning brengt in zo min mogelijk tijd. Dat is de optimale tijdlijn van Ascentie. En we kunnen niet teruggaan naar de Alfa-tijdlijn omdat de tijdlijn onomkeerbaar is ingestort. We bevinden ons nu in de Gamma-tijdlijn, die de tussenkomst van de Lichtkrachten op het oppervlak van de planeet zo snel mogelijk oproept zonder de planeet te vernietigen. Dus dit is wat er gebeurt. We zijn nu in de Gamma-tijdlijn. We stabiliseren dit met onze meditaties en hopen dat met voldoende mensen die die meditaties ondersteunen, we de tijdlijn zoveel mogelijk kunnen stabiliseren. En natuurlijk zitten we midden in de strijd. Dit wordt niet gemakkelijk. En als we bevrijd zijn, hebben we onze laatste beloning, tot die tijd moeten we gewoon blijven pushen.

Terry: ik snap het. Hartelijk bedankt. Zeer belangrijke informatie. Oké, volgende vraag. Is de genezing van de Pruisische negatieve tijdlijn voltooid, of kunnen we deze tijdlijn corrigeren als we succesvol zijn in de Age of Aquarius-meditatie in december?

Cobra: Pruisische negatieve tijdlijn is tot op zekere hoogte genezen en genezing van die tijdlijn is aan de gang, parallel aan andere projecten. En het is niet alleen verbonden met 21 december, het is ook verbonden met het algehele planetaire bevrijdingsproces. Maar ik zou zeggen dat een belangrijke stap de activering van de Berlijnse vortex in augustus van dit jaar was. En dit is aan de gang en zal doorgaan.

Terry: Oké. Ik begrijp het. Hartelijk bedankt. Volgende vraag. Eerder zei je dat er veranderingen zijn in de drie golven van het Ascentieplan. Zou je de details erover kunnen delen?

Cobra: Ik kan details over het nieuwe plan na 21 december delen, als we de kritieke massa bereiken.

Terry: Oké, begrepen. Volgende vraag. Hebben blanke adel en positieve tempeliers enige actie ondernomen sinds de vortexen van de godinnen van Parijs en Versailles opnieuw werden geactiveerd? Deel alsjeblieft wat Intel voor zover je er veilig over kunt praten.

Cobra: Er kon niet veel actie worden ondernomen omdat er gewoon … Het is gewoon nog niet veilig. Dus die mensen zeggen nog steeds dat ze voorlopig undercover blijven en wachten op betere omstandigheden waarin die activeringen en veranderingen kunnen plaatsvinden.

Terry: Oké, begrijp het. Volgende vraag. Dragon-bronnen hebben herhaaldelijk meegedeeld dat ze de volledige openbaarmaking van het Chinese geheime ruimteprogramma zouden organiseren als de Chinese regering probeert Taiwan met geweld binnen te vallen. Weten ze zeker dat zo’n Intel de vrede en veiligheid van Taiwan kan garanderen?

Cobra: Er zijn geen garanties, maar dit is een actie die ze kunnen ondernemen om oorlog te voorkomen. En ze hebben natuurlijk nog andere plannen die nog niet openbaar zijn gemaakt. Ze hebben andere stappen die kunnen worden genomen. Dus positieve dragons zijn zich bewust van de spanning tussen Taiwan en China en hebben plannen die geactiveerd kunnen worden als die militaire situaties escaleren.

Terry: Oké. Begrepen, heel erg bedankt. Volgende vraag. De Lichtkrachten voorspelden dat de Corona-pandemie in december voorbij zou zijn, omdat er groepsimmuniteit zal zijn en er tegen die tijd geen gastheer voor het virus zal zijn. Is het nog steeds een geldige voorspelling?

Cobra: Helaas hangt de situatie met het coronavirus samen met de oorlog op nanotechnologie-niveau. Dus Light Forces hebben hun eigen nanotechnologie die het virus probeert te verwijderen. En duistere krachten hebben hun eigen nanotechnologie, die de verspreiding van het virus ondersteunt. Dus deze hele pandemie is al langer aan de gang dan Light Forces hadden verwacht, maar we komen dichter bij de groepsimmuniteit. En wanneer de groepsimmuniteit komt, zal het veel eerder zijn dan … Het zal onverwacht zijn voor de meeste zogenaamde experts op de planeet, die angst verspreiden en een agenda hebben, namelijk de controle van de menselijke bevolking. Er zijn dus enkele verrassingen over het coronavirus, wat zal plaatsvinden als de tijd rijp is.

Terry: ik snap het. Nanotechnologie is dus heel nieuwe informatie. Oké. Volgende vraag. Zouden de Lichtkrachten de Delta Option activeren als de oppervlaktesituatie, met name de situatie in de VS na de verkiezingen, niet zou verbeteren?

Cobra: Delta-optie zal niet plaatsvinden voordat het tijd is dat het gebeurt. Dit is zoveel als ik kan zeggen, en het is nog geen tijd om dit te laten gebeuren.

Terry: ik snap het. Oké. Ik begrijp het. Volgende vraag. Veel Lichtwerkers melden dat ze ernstige schade oplopen in het laatste gevecht. Wat kunnen wij Lichtwerkers, naast beschermingsmeditatie en schuilplaats zoeken in moeder natuur, nog meer doen voor een betere bescherming?

Cobra: Er zou veel meer wederzijdse steun tussen de Lichtwerkers nodig zijn. Ze zouden steungroepen kunnen creëren die elkaar fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel ondersteunen. Dit is wat er moet gebeuren. Er is simpelweg veel te weinig steun tussen de Lichtwerkers en dat moet direct veranderen.

Terry: Oké. Dat is heel belangrijk. Oké, volgende vraag. Op 2 november veroorzaakte de Jupiter-Saturnus-synode het Aquariustijdperk voor het zonnestelsel buiten de baan om de maan. Op dat moment was er naar verluidt een enorme operatie door het Ashtar Commando. Waar ging de operatie over?

Cobra: De moederschepen van het Ashtar-commando hebben zich door het hele zonnestelsel verplaatst met het uiteindelijke doel van planetaire bevrijding voor planeet Aarde. Dus ze zijn nu op hun definitieve positie en ze zijn klaar om energieën uit te zenden die de Event triggeren en ze zijn klaar om … Ze gebruiken hun geavanceerde technologieën, Mjolnir-technologie en andere technologieën om de resterende duisternis op de planeet te verwijderen.

Terry: Oké. Begrepen. Volgende vraag. Bestaat er nu genoeg Godinnenenergie op het oppervlak van de planeet?

Cobra: Verre van. We hebben veel te weinig Godinnenenergie op het oppervlak van de planeet. We hebben veel, veel, veel meer nodig.

Terry: Oké, begrepen. Volgende vraag. Los van het mediteren bij de SotR (Sisterhood of the Rose) hoe kunnen we de Godinnenenergie effectief over de hele planeet verspreiden?

Cobra: Wat belangrijk is, is niet alleen mediteren in een wekelijkse bijeenkomst. Wat belangrijk is, is om Godinnenenergie in het dagelijks leven te belichamen. Dus die mensen die verbonden zijn met de Godinnenenergie kunnen die energie aanroepen en het laten uitstralen door hun acties in het dagelijks leven. Dit is het belangrijkste op dit moment.

Terry: ik snap het. Oké, begrepen, volgende vraag. Je hebt het al gehad over de Berlijnse vortex, maar wat is de situatie op de Berlijnse vortex nu na de activering op 29 augustus?

Cobra: Ik heb deze vraag een paar vragen geleden al beantwoord.

Terry: Oké, volgende vraag. Hoe is de situatie met Ghislaine Maxwell? Wat kunnen we nu doen om haar te beschermen tegen moord, zodat ze in 2021 voor de rechtbank kan getuigen?

Cobra: Er is al een meditatie gepubliceerd op de website van We Love Mass Meditation precies speciaal voor dit doel. En je kunt die meditatie gebruiken als hulpmiddel om dit doel te bereiken.

https://www.welovemassmeditation.com/2020/07/daily-meditation-at-630-pm-utc-to-keep-Ghislaine-Maxwell-alive-until-she-can-testify.html

Terry: Oké, begrijp het. Dus dat was alles van mijn kant. En het volgende, deel twee, van Hoshino.

Deel 2. Age of Aquarius Meditation

Hoshino: Oké. Nu gaat deel twee over de Age of Aquarius-meditatie en op 21 december. En dus Cobra, wat kunnen de Lichtkrachten bereiken als we op die dag de kritieke massa bereiken?

Cobra: Als we de kritieke massa op 21 december bereiken, kunnen enorme veranderingen worden geïnitialiseerd. Ten eerste kunnen de Lichtkrachten eindelijk beginnen met het deconstrueren van de quarantaine met al zijn exotische negatieve technologieën, al dat netwerk van elektromagnetische afrastering, van verschillende scalaire apparaten, van alle nanotechnologie, van implantaten, van biochips. Dat alles kan beginnen te deconstrueren omdat de nieuwe Waterman-energieën sterk genoeg zullen zijn. En als we de kritieke massa bereiken, zullen die energieën door een kritieke massa van de oppervlaktebevolking worden geleid. En dan kan de grote transformatie beginnen.

Hoshino: Oké, begrepen, en volgende vraag. Is het mogelijk dat we de Event onmiddellijk kunnen activeren, als er op 21 december 1 miljoen mensen deelnemen aan deze meditatie?

Cobra: We zijn dicht bij de Event, maar niet zo dichtbij. De Event is dus buitengewoon onwaarschijnlijk op 21 december.

Hoshino: Oké, begrepen. En als we op die dag een enorm succes behalen, hoe ver zijn we dan verwijderd van de planetaire bevrijding vanuit het standpunt van de Lichtkrachten?

Cobra: Hun perspectief is een beetje anders dan ons perspectief. Wat ze zien is dat we in de laatste strijd zitten en dat ze dichter bij de oppervlakte van de planeet komen. En als we op 21 december de kritieke massa bereiken, zullen ze eerst energetisch en op een gegeven moment ook fysiek de oppervlakte gaan opruimen. Er is dus een potentieel voor grote veranderingen na 21 december.

Hoshino: Oké, begrepen, volgende vraag. Als we de positieve tijdlijn voor altijd stabiliseren met de Age of Aquarius-meditatie, betekent dit dan dat deze positieve tijdlijn blijft bestaan ​​vanaf het begin van volgend jaar en tot de Event?

Cobra: Wat wordt bedoeld met het stabiliseren van de tijdlijn is dat de koers naar de uiteindelijke bevrijding zo soepel mogelijk verloopt, maar we zitten nog in de laatste strijd. Het zal dus niet in het park lopen zijn totdat de laatste bevrijding plaatsvindt. We zullen onze overwinning alleen kunnen vieren als de overwinning plaatsvindt, en niet de dag ervoor.

Hoshino: Ja, daar ben ik het helemaal mee eens. En, oké, volgende vraag. Hoe kunnen we op 21 december een episch succes boeken door Flower of Life te gebruiken?

Cobra: Flower of life, je kunt Flower of Life gebruiken in je voorbereidende meditaties vóór 21 december in je dagelijkse leven. En wanneer de hoofdmeditatie plaatsvindt op 21 december, is het erg belangrijk om de meditatie precies te doen zoals het is geïnstrueerd, precies zoals het op de website is gepubliceerd om het maximale niveau van coherentie te bereiken, op het exacte moment, het exacte moment van de Jupiter Saturnus conjunctie. We hebben dus een zeer sterk laserachtig signaal, dat met alle mensen volledig geharmoniseerd het doel kan verenigen.

Hoshino: Oké, begrepen, en volgende vraag. Zullen mensen met Waterman of andere waterman-tekens als hun geboortetekens een belangrijker rol spelen in de Activering van het Aquariustijdperk?

Cobra: Hun rol zal gelijk zijn aan de rol van andere mensen, maar mensen met het Waterman-teken, Waterman-zon of planeten of asteroïden in Waterman in hun astrologische horoscoop staan ​​een beetje meer open voor die energieën. Zodat ze op dat moment misschien een beetje meer open kunnen zijn en meer geneigd zijn om te mediteren.

Hoshino: Oké. Interessant. Oké, volgende vraag. Kunnen we de flits van kosmische liefdesenergieën effectiever verankeren tijdens de meditatie door getachyoniseerde cintamani-stenen, roze kristallen of zilver te dragen?

Cobra: Dat kan, als je zo geleid wordt. Ja.

Hoshino: Oké, en de volgende vraag. De energie van Saint Germain is een van de krachtigste factoren die de mensheid zullen helpen het Aquariustijdperk binnen te gaan. En hoe kunnen we deze energie op 21 december aanroepen?

Cobra: Het gaat weer, niet over het aanroepen van St. Germain op 21 december. Het is om hem aan te roepen … zijn aanwezigheid in je dagelijkse leven. En je kunt zijn beeld hebben, zijn foto [en] op die foto mediteren, of je kunt gewoon contact met hem maken tijdens je meditaties.

Hoshino: Oké. Laten we het doen. En de volgende vraag, welke symbolen van het Aquariustijdperk kunnen we op onze altaren plaatsen voor deze meditatie?

Cobra: Je kunt daar je eigen richtlijnen voor gebruiken.

Hoshino: Ja. Oké. En de volgende vraag, de meditatie-instructies verklaarden dat we ons perfecte leven in het Aquariustijdperk moeten visualiseren. Kun je alsjeblieft iets voorstellen dat we kunnen verwachten in het Aquariustijdperk, zodat we samen tijdens de meditatie een ideale Aardse samenleving kunnen visualiseren?

Cobra: The Age Of Aquarius is de gouden eeuw waar iedereen op wacht. Het Aquariustijdperk is eigenlijk ons ​​leven na de Event. Het is een overgang van de oude samenleving. En een nieuwe samenleving waar gelijkheid zal zijn; er zal liefde zijn; er zal begrip zijn tussen mensen; er zullen nieuwe geavanceerde technologieën worden geïntroduceerd; er zal voor iedereen het eerste contact zijn en overvloed en genezing.

Hoshino: Oké. Begrepen. Bedankt voor dat antwoord. En de volgende vraag, als je het Kosmisch Centraal Ras wilt vragen om de planeet Aarde te helpen het Tijdperk of Waterman binnen te gaan. Welke mineralen of edelstenen kunnen we gebruiken om de verbinding tussen de mensheid en het Kosmisch Centraal Ras te versterken?

Cobra: Gosheniet is een mineraal dat op de krachtigste manier verbinding maakt met het centrale ras van alle mineralen die de mensheid kent.

Hoshino: Oké. Goed om te weten. En de volgende vraag, als we het optimale resultaat van deze meditatie willen manifesteren door het commando 12 21 protocol te gebruiken, hoe en wanneer moeten we dit protocol dan gebruiken?

“Als je wilt dat er een persoonlijk team voor je wordt gevormd en jou bijstaat, moet je het volgende protocol driemaal hardop zeggen: ‘Command 12 21’ (spreek uit als Command Twelve Twenty one). De eerste keer dat je dit zegt, wordt er een persoonlijk team gevormd en elke keer dat je daarna het protocol oproept, zal jouw persoonlijke team jouw status controleren en helpen wanneer en hoe ze kunnen.

Voor emotionele genezing kun je het Command 771-protocol blijven gebruiken:

Https://www.welovemassmeditation.com/p/command-771-testimonies-resources-and.html

Uit: https://eventnl.wordpress.com/2020/08/13/cobra-planetaire-initiatie-12-augustus-2020/

Cobra: Je kunt dat protocol gebruiken in de dagen en uren die naar onze meditatie leiden en je team vragen je voor te bereiden, je energieveld, je bewustzijn, je lichaam, je emoties, je geest voor de meditatie voor te bereiden en ervoor te zorgen dat je worden beschermd.

Hoshino: Begrepen. En de volgende vraag is dat de Beta Aquarii de helderste ster in Waterman is; als we ons tijdens deze meditatie met deze ster verbinden, zou het de Aarde dan helpen om het Aquariustijdperk sneller en soepeler binnen te gaan?

Cobra: Het helpt de Aarde niet. Het gaat meer over het afstemmen van je bewustzijn op de energie van Aquarius. En natuurlijk, ja, je kunt je verbinden met die ster of je kunt je echt verbinden met het hele sterrenbeeld Waterman, en dan zul je een beter begrip en ervaring hebben van die energieën die door dat sterrenbeeld komen.

Hoshino: Oké. Begrepen. En de volgende vraag, zouden Dragon Vortex in Taiwan, en Goddess Vortexes in Parijs en Versailles een speciale rol spelen tijdens deze meditatie?

Cobra: Eigenlijk bevindt Parijs zich op een heel specifiek punt tijdens deze activering omdat Jupiter en Saturnus precies afstammend zullen zijn. Ze zullen zich op dat specifieke moment zetten. Paris zit dus precies op die afstammingslijn voor deze activering, wat betekent dat de Parijse godin vortex op dat moment een speciale energieboost zal krijgen. En natuurlijk kunnen mensen die in Parijs wonen een sterkere meditatie organiseren en doen. Ze kunnen de Godinnenenergie beginnen aan te roepen vóór de meditatie, misschien een uur of twee ervoor, en dan kunnen ze de hoofdmeditatie hebben tijdens de Jupiter-Saturnus conjunctie. En ze kunnen, nogmaals, na de succesvolle meditatie met de Jupiter-Saturnus conjunctie, ze kunnen opnieuw de Godinnenenergie aanroepen. Dat zal helpen.

Hoshino: Oké. Begrepen. Dank je voor het antwoord. En de volgende vraag: van 11 januari tot 11 november, er zijn veel planetaire conjuncties in Steenbok in 2020, en er zal Jupiter en Saturnus conjunctie zijn in Waterman op 21 december. Wat is het verschil tussen de conjunctie bij de Steenbok en bij Waterman?

Cobra: Eigenlijk waren er veel planeten en zijn er nog steeds veel planeten in Steenbok gedurende 2020. En deze energie veroorzaakte in feite de zuivering van alle vervormingsanomalie in het controlesysteem dat op deze planeet bestaat. Alle corruptie, alle fraude, alle leugens, alle misleiding zijn het hele jaar door aan de kaak gesteld. En dit is wat al die planeten in Steenbok veroorzaakten, al die transits en conjuncties met Steenbok veroorzaakten dat. En we hebben een grote energieverschuiving in december, waar veel van de planeten en asteroïden Steenbok zullen verlaten en Waterman zullen binnengaan. En we zullen veel meer van de Aquarius-energie gaan krijgen. De energie van Waterman zal een broodnodige visie en een hoger perspectief op de collectieve evolutie van de mensheid brengen en ook naar een meer kosmisch perspectief, dat het Eerste Contact, de Event en een hoger niveau van ontwikkeling van de samenleving omvat, wat nu drastisch nodig is.

Hoshino: Oké. Begrepen. Dank je voor het antwoord. En de volgende vraag, zouden de momenten van de winterzonnewende een belangrijke rol spelen in deze meditatie?

Cobra: Eigenlijk wel, want het gebeurt een paar uur naast de hoofdmeditatie, en naast de hoofdconjunctie tussen Jupiter en Saturnus en het zal de intensiteit van de conjunctie zelf vergroten en vergroten.

Hoshino: Oké. Volgende vraag. Veel astrologen besteden aandacht aan de Grote Conjunctie van Jupiter en Saturnus op 21 december van dit jaar, als we niet mediteren op deze dag, zal de energie van deze conjunctie dan geen positieve invloed hebben op de Aarde?

Cobra: Het zou een bepaald niveau van positieve impact hebben, maar als velen van ons bewust mediteren en die energie door ons lichaam kanaliseren, zal deze extreem positieve energieboost de oppervlaktebevolking veel meer bereiken. En natuurlijk zullen we die dag mediteren.

Hoshino: Ja. Ja. Ja. We zullen allemaal op deze dag mediteren. Ja. En de volgende vraag, is de centrale zon van sterrenstelsel M87 de centrale zon van de Maagd-supercluster?

Cobra: Ja.

Hoshino: Oké. Dat is goed om te weten. En de volgende vraag, de ‘Fifth Dimension’ bracht in 1969 een lied uit genaamd ‘Age of Aquarius’. En de tekst zegt: ‘Als de maan in het zevende huis is, en Jupiter op één lijn staat met Mars, is dit het aanbreken van het Aquariustijdperk.’ Beide astrologische uitlijningen verschijnen echter niet op 21 december. Is er een misverstand van de songwriter of is er een redelijke verklaring?

Cobra: Er is geen misverstand van de songwriter. Hij gebruikte gewoon willekeurig enkele astrologische symbolen en die astrologische configuraties die hij noemde waren niet precies degene die samenvielen met het begin van het Aquariustijdperk.

Hoshino: Oké, begrepen. Oké. Volgende vraag. De tijd van de meditatie is niet zo handig voor mensen die in Azië wonen. Het is bijvoorbeeld 2:20 uur voor mensen in Taiwan en na 3 uur voor mensen in Japan. Zou je alsjeblieft het belang van deze Age of Aquarius-meditatie willen benadrukken, zodat meer mensen in Azië zich bij ons kunnen voegen?

Cobra: Sinds de wekkers zijn ontdekt, zie ik eigenlijk geen reden waarom mensen niet om 2 of 3 uur ’s ochtends zouden kunnen mediteren. Als er voldoende motivatie is, is alles mogelijk. En deze kleine handeling van … als je dat beetje extra energie gebruikt om je wekker in te stellen en op dat punt te mediteren, kunnen we echt een verschil maken. We kunnen ons dichter bij de uiteindelijke bevrijding brengen. En ik zou zeggen dat veel mensen veel grotere offers hebben gebracht om de planetaire bevrijding te bereiken. Ik zou zien dat het meedoen om twee uur ’s ochtends een kleine bijdrage kan leveren aan het uiteindelijke doel. En nadat we zijn bevrijd, zullen we blij zijn. Degenen die zullen mediteren, zullen blij zijn dat ze het hebben gedaan, want ze zullen deel uitmaken van het winnende team.

Hoshino: Ja, daar ben ik het helemaal mee eens. En als ze eenmaal mediteren, kunnen ze weer naar bed om lekker te slapen. Oké. Dus ik ga nu verder met het volgende deel van de vragen [aan Jedi].

Deel 3. Verduidelijking

Jedi: Juist, deel 3 is verduidelijking. Ten eerste voelen sommige mensen zich ongemakkelijk bij de spinnen, omdat ze hebben geleerd dat chimera-wezens een groep van gigantische spinnen zijn. Kunnen Lichtwerkers iets doen als ze thuis spinnen zien?

Cobra: De overgrote meerderheid van de spinnen die je thuis ziet, heeft absoluut geen verband met de chimera-groep.

Jedi: Oké. Betekent dit dat de niet-fysieke spinwezens in onze huizen op de loer liggen?

Cobra: Dit kan gebeuren, maar het gebeurt zelden omdat de meeste van de grotere spinwezens … niet-fysieke spinwezens zijn opgeruimd, maar het kan nog steeds soms gebeuren.

Jedi: Oké. Vervolgens, is de ‘Spider GrandMother’ in de mythologie van Native America een positief wezen?

Cobra: Ja.

Jedi: Oké. Zo ja, kunnen we haar aanwezigheid inroepen om die Chimera-spinnen te genezen?

Cobra: Om die Chimera-spinnen te verwijderen, ja, dat kunnen we.

Jedi: Oké, goed. Vervolgens hebben zowel Bagua in de Chinese cultuur als de dromenvanger in de Indiaanse cultuur niets te maken met Chimera. Is dat correct?

Cobra: Ja, dat klopt.

Jedi: Oké. Hebben spinnen als insect een positieve spirituele betekenis?

Cobra: Spinnen, je kunt ze gebruiken als symbool van verbondenheid en netwerken.

Jedi: Oké, volgende. Hebben het Galactisch Centraal Ras of het Kosmisch Centraal Ras ooit hun leden gestuurd om te reïncarneren op het oppervlak van de planeet?

Cobra: Een galactisch centraal ras, ja. Maar Kosmisch Centraal Ras, nee. Leden van het Kosmisch Centraal Ras waren nooit op het oppervlak van deze planeet.

Jedi: Oké, goed, volgende. Als we eenmaal ons persoonlijke team hebben gevormd via het Command 12 21-protocol, hoeveel wezens zijn er dan gemiddeld in zo’n groep?

Cobra: Het hangt af van de missie van het doel van de persoon aan de oppervlakte, die dat team oproept. Maar meestal zijn het tussen de drie en zeven wezens. Voor sommige mensen die belangrijke missies hebben, kan het zelfs veel meer zijn.

Jedi: Oké, goed nieuws. Hadden die wezens een speciale relatie met ons voordat we naar de aarde kwamen?

Cobra: Ja. Veel mensen hebben in hun teams hun zielenfamilieleden die aan de andere kant zijn, op de moederschepen die de missie ondersteunen.

Jedi: Wauw, geweldig. Vervolgens, hoe beoordelen de Lichtkrachten de Lichtwerkers op het oppervlak van de planeet? Zodra ze het Command 12 21-protocol hebben opgeroepen?

Cobra: Het is dan gemakkelijker voor de Lichtkrachten om de aura en de omgeving van de Lichtwerker te scannen en directer te helpen. Ze hebben hun technologieën. Ze hebben veel technologieën waarop ze de aura en de omgeving, de fysieke omgeving van die Lichtwerker kunnen scannen en ze kunnen die technologieën gebruiken om de situatie in ieder geval tot op zekere hoogte te verbeteren.

Jedi: Oh, geweldig. Oké, de volgende. Er zijn Ascension-draaikolken over de hele wereld, zoals Mount Fuji in Japan en de Mount Jade in Taiwan bijvoorbeeld. Hoe kunnen we deze draaikolk gebruiken voor planetaire bevrijding en de persoonlijke spirituele vooruitgang?

Cobra: Die locaties hebben een erg sterke spirituele energie. Als je daar naartoe kunt gaan om die locaties te bezoeken, kun je veel spirituele verheffing krijgen. Als je daar fysiek niet heen kunt, kun je via onze meditaties verbinding maken met die locaties en ook wat van die verheffing krijgen.

Jedi: Oké. En hoe zullen deze vortexen volgend jaar functioneren als we het Aquariustijdperk binnengaan?

Cobra: De activiteit door het hele planetaire raster en die vortexen in het bijzonder zal enorm worden uitgebreid. Dus de Lichtkrachten zullen veel meer Licht door het hele Lichtraster [en] door al die vortexen sturen. En dit zal zeker het bevrijdingsproces voor de hele planeet versnellen.

Deel 4. 2021

Jedi: Oké, goed. En het volgende deel is deel 4. Het is volgend jaar 2021. Onze eerste is: zijn er significante astrologische configuraties met betrekking tot de planetaire bevrijding in 2021?

Cobra: Ja, die zijn er. En ik zal er hoogstwaarschijnlijk over spreken na onze meditatie als we de kritieke massa bereiken.

Jedi: En in het bijzonder vóór de lente van 2021?

Cobra: Ja, ja.

Jedi: Oké. Dank je. Als we ons vervolgens willen voorbereiden op de Event door Cintamani-stenen te begraven, zou je dan een bepaalde plaats willen voorstellen om dat te doen?

Cobra: Je moet je innerlijke leiding gebruiken en de beste plaats vinden waar je naartoe wordt geleid, want je zult worden begeleid. Als het deel uitmaakt van je missie om Cintamani-stenen te begraven, zul je worden begeleid waar je heen moet.

Jedi: Oké, juist, volgende. In het geval dat de Event volgend jaar of zelfs in de komende weken zou plaatsvinden, kun je ons dan de instructies geven voor een Violette Vlam-meditatie die iedereen kan doen op het moment van de Event?

Cobra: Het is buitengewoon onwaarschijnlijk dat de Event de komende weken zal plaatsvinden, maar als je de Violette Vlam wilt gebruiken, kun je eenvoudig een Violette Vlam visualiseren die uit de lucht komt, door je energievelden gaat, door je fysieke lichaam, je emotioneel lichaam, je geest, en alles wat helder moet zijn, moet helder zijn en de grond in, naar het centrum van de Aarde. En je kunt dit gewoon blijven gebruiken, vooral als de energieën erg intens zijn. En natuurlijk op het moment van de Event dat je kan helpen bij het opruimen en verwijderen van alles wat energetisch moet worden verwijderd.

Jedi: Oh, heel goede instructies. Oké, volgende. Wanneer de Event plaatsvindt, kan het zijn dat het tijdens middernacht zal plaatsvinden voor mensen in Azië of in de VS. Kunnen we iets voorbereiden als de Event Flash om middernacht plaatsvindt op onze locaties?

Cobra: Het maakt niet uit wanneer de Event plaatsvindt, wanneer het exacte uur van de Event is. Wanneer het ook gebeurt, ben je op de een of andere manier klaar. Als je slaapt, slaap je misschien, word je misschien wakker. Wanneer het ook gebeurt, ga je met je innerlijke leiding en komt alles goed.

Jedi: Oké, volgende. Je moedigde ons aan om de Flower of Life-stickers over de hele wereld te plaatsen. Wat is het huidige resultaat van deze activiteit?

Cobra: Dit verloopt goed en ik zou mensen willen aanmoedigen om door te gaan volgens de richtlijnen natuurlijk.

Jedi: Oké. Zullen we volgend jaar stickers blijven plaatsen?

Cobra: Ja.

Jedi: Oké, daarna heeft de Coronavirus-pandemie de Lichtkrachten tot op zekere hoogte verrast. Verwachten de Lichtkrachten nog meer pogingen van de duistere krachten in de komende maanden om te voorkomen dat de positieve Ascentie-tijdlijn zich manifesteert?

Cobra: Ja, natuurlijk, de duistere krachten proberen altijd de stroom van de tijdlijnen te verstoren en ze zullen dat blijven doen en de Lichtkrachten buigen dat zoveel mogelijk af.

Jedi: Oké. Is er iets dat wij als oppervlaktebevolking kunnen helpen om te voorkomen dat dit gebeurt?

Cobra: Ja, dat zou natuurlijk theoretisch mogelijk zijn als mensen meer eenheid zouden manifesteren.

Jedi: Oké, volgende. Als het Coronavirus-vaccin volgend jaar op de markt komt, kunnen de Lichtkrachten er dan voor zorgen dat er geen menselijke trackingchip of gevaarlijke biotechnologie in het vaccin verborgen zit?

Cobra: Oké, de chip, het vaccin, dat zeer binnenkort op de markt komt, bevat geen biochips of trackingchips, maar het bevat wel chemicaliën die mogelijk schadelijk zijn voor de mens.

Jedi: Oké, volgende. Hoe zouden de grondwet van de Verenigde Staten en de onafhankelijkheidsverklaring de wereld de komende maanden beïnvloeden?

Cobra: Naarmate er meer bewustzijn bestaat over de grondwet van de Verenigde Staten en hoe deze kan worden geïmplementeerd, des te meer kan het ervoor zorgen dat het overgangsproces dat in de Verenigde Staten plaatsvindt zal doorgaan op een manier die legaal is, geoorloofd en volgens de Hogere doeleinden. Er was veel fraude bij de verkiezingen in de Verenigde Staten, en deze fraude moet aan het licht worden gebracht en moet naar behoren worden aangepakt. En de grondwet van de Verenigde Staten en de Onafhankelijkheidsverklaring zijn twee documenten die kunnen helpen, als instrumenten bij dit proces.

Jedi: Oké, volgende. Als de Chimera en de Draco in 2021 niet volledig kunnen worden verwijderd, zal de Bron dan de resterende donkere entiteiten transmuteren via de Event Flash?

Cobra: Dus wanneer de Event plaatsvindt, zal de bron transmuteren, of ik zou zeggen, alle resterende donkere entiteiten verwijderen op het moment van de Event Flash.

Jedi: Oké, volgende. Verwachten de dragons dat de spanning over de zeestraat tussen China en Taiwan zal worden verlicht na de presidentiële inauguratie van de Verenigde Staten?

Cobra: Oh, oké. De Lichtkrachten en de dragons doen er alles aan om de situatie daar te stabiliseren. Het is nog niet volledig gestabiliseerd. En dat heeft niet alleen te maken met de verkiezingen in de Verenigde Staten. Het is verbonden met de mondiale geopolitieke situatie en is verbonden met de plannen van de duistere krachten voor hun eigen versie van de reset. Natuurlijk, hun eigen … de donkere versie van de reset zal niet gebeuren, maar ze doen er alles aan om ons zo dicht mogelijk bij die duistere tijdlijn te brengen. En het conflict tussen China en Taiwan maakt deel uit van hun plannen. Dus de Lichtkrachten pakken die situatie aan en proberen deze zo veel mogelijk te stabiliseren.

Jedi: Oké, geweldig. Bedankt aan de lichtkrachten. Vervolgens, staat de Ripple-cryptocurrency nog steeds in het plan om door de Light Forces te worden gebruikt ?.

Cobra: Nee, niet meer.

Jedi: Oké, geweldig. Vervolgens, astrologisch gesproken, begint het Aquariustijdperk vanaf 21 december van dit jaar en eindigt het in 2043?

Cobra: Nee, het Aquariustijdperk is eigenlijk een proces. Het is een overgangsproces tussen het Vissentijdperk en het Aquariustijdperk. En dat is eigenlijk een geleidelijk proces. En 21 december van dit jaar is slechts een van de belangrijkste overgangsdata. Maar voor onze planetaire situatie is dit de sleuteldatum vanaf waar we kunnen zeggen dat de Aquarius-energieën sterk genoeg zullen zijn om de planetaire bevrijding te ondersteunen en ons naar ons uiteindelijke doel van de bevrijding zelf te leiden. En wat het eindigt in 2043 is dat alle grote planeten en asteroïden die voorheen in Waterman waren, dat Aquariusveld zullen verlaten. En we zullen zo ver voorbij onze huidige evolutietoestand zijn dat het een geheel andere situatie zal zijn.

Jedi: Oké, goed. De volgende, zijn die landen waar veel Cintamani-stenen zijn begraven en Tachyon-kamers zijn geïnstalleerd, veiliger voor mensen om de komende jaren te leven?

Cobra: Ja, in hoge mate. Het is geen absolute bescherming, maar het is best een redelijk goede bescherming tegen alle duister, waardoor mensen al veel tyfoons hebben meegemaakt, veel weersituaties, sterke stormen zijn al afgebogen door Tachyon-velden en Cintamani-velden uit vele landen. Dit is slechts een voorbeeld.

Jedi: Oké, mooi. De volgende, zijn de Lichtkrachten, aangezien veel bedreigingen van de duistere krachten worden gewist, van plan om voor de Event volledige openbaarmaking te activeren?

Cobra: Volledige openbaarmaking zal alleen plaatsvinden op het moment van de Event.

Jedi: Oké, volgende. Is het mogelijk dat de Event plaatsvindt voordat de pandemie voorbij is?

Cobra: Ja, het is mogelijk.

Jedi: Goed, volgende. Welke taak kunnen oppervlakte Lichtwerkers volgend jaar doen in termen van Project New Atlantis?

Cobra: Oké. Er zal een enorme reactivering zijn van het planetaire Lichtraster in 2021, waarbij vele vortexen en leylijnen betrokken zullen zijn. En misschien komen daar begin volgend jaar instructies over aan de oppervlaktebevolking. Ik kan het niet beloven, maar het is redelijk waarschijnlijk dat dit zal gebeuren.

Jedi: Oké. De laatste is geen vraag. Geef ons publiek aan het einde van dit interview enkele bemoedigende woorden en advies zodat we deze laatste strijd kunnen doorstaan. Bedankt, Cobra.

Cobra: Ja. Deze laatste strijd was erg intens. Het is voor sommigen van ons wreed en wreed geweest, maar we zijn nu … we hebben 2020 overleefd. Het was een heel vreemd jaar met vele, vele, vele onverwachte dingen die zijn gebeurd. En nu staan we net voor de enorme transformatie waar belangrijke astrologische veranderingen zullen plaatsvinden, en ze zullen vele, vele nieuwe energieën brengen die Lichtkrachten dichter bij het oppervlak van de planeet zullen brengen, en dit zal worden gevoeld. En dan kunnen dingen eindelijk ook op het fysieke vlak beginnen te veranderen. Dus ik zou iedereen willen aanmoedigen om deel te nemen aan onze meditatie en om ons te helpen zoveel mogelijk Licht te verankeren op 21 december op het moment van de grote conjunctie. En dan kunnen we volgend jaar grote, grote sprongen maken op weg naar ons uiteindelijke doel. Dus overwinning van het licht!

Jedi: Overwinning van het licht!

Hoshino: Bedankt, Cobra. Overwinning van het licht!

—- Einde transcriptie —-

Overwinning van het licht!

https://www.welovemassmeditation.com/2020/12/interview-with-cobra-for-age-of-aquarius-final-activation.html

Vertaald door Veronica

 
3 reacties

Geplaatst door op 9 december 2020 in Cobra, Interview met Cobra NL

 

Tags: , , , , ,

3 Reacties op “Interview met Cobra voor de Age of Aquarius finale activatie, 8 december 2020

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.