RSS

Laat je niet afleiden! Dit is wat er op ons afkomt – 4 maart 2022

04 mrt

We worden weer goed gehersenspoeld:

 • De Covid bangmakerij is vrijwel uit het nieuws verdwenen.
 • De maatregen worden langzaam maar zeker afgeschaft.
 • De QR-code lijkt op de achtergrond te raken.
 • Alle ogen en de media-aandacht zijn nu gericht op de Oekraïne en Rusland. Ik ga hier niet in op dit conflict, maar geef hier de links naar een goede uitleg van Karel van Wolferen op het yt kanaal Stichting Gezond Verstand: deel 1 en deel 2.

Maar ondertussen gaat de molen gewoon door met het uitrollen van het volgende deel van de agenda. Ik neem hier een stukje over uit de nieuwsbrief van Succesboeken, klik hier voor de hele nieuwsbrief.

— begin citaat —

“De reden dat de QR-code, ondanks dat we hem nu niet nodig hebben, niet in de kliko kan maar in de gereedschapskist van Kuipers wordt bewaard, is dat de QRcode de voorloper is van de digitale Europese identiteit, waar alles bij elkaar komt en gekoppeld wordt. Ondanks de versoepelingen hier, de afleiding van de oorlog in de Oekraïne, gaan ze in Genève met sneltreinvaart door. Waarom is dit allemaal opgezet? Om een communistische wereldregering te creëren, gebaseerd op de filosofie van Karl Marx.

Daar heb je controle voor nodig en het eerste middel daartoe is de QR-code. Nog even alles op een rijtje:

* De EU heeft de wetgeving aangepast zodat men gedwongen vaccinaties mag implementeren. We zijn weer tactvol afgeleid van wat er echt komen gaat!

* Na 30 juni 2022:

 • De Raad van Europa heeft resolutie 2361 aangepast en heeft geen bezwaar meer tegen verplicht vaccineren.
 • De EU heeft per 1 juli 2022 de wetgeving voor de verplichte COVID-19 certificaten bekendgemaakt, die je alle vrijheid ontnemen als je niet zo’n certificaat hebt. Kuipers zal deze EU-wet in mei 2022 ondertekenen. Als er een meerderheid van lidstaten is, wordt gedwongen vaccinatie ingevoerd en heeft de WHO je totale medicinale leven overgenomen.
 • De EU legt zonder overleg een digitale ID op aan elke EU-burger. Kijk maar eens in ‘mijn overheid, digiD’: het staat erbij!
 • Alle geldautomaten worden de komende tijd vervangen door QR-code geldautomaten.
 • Als deze QR-code automaten zijn geïntegreerd, kan er bij banken en of elders geen contant geld meer worden opgenomen. Eind 2022/2023 komt er een digitale munt. Niemand kan dan nog geld opnemen of storten!
 • De EU heeft als doel om binnen 1,5 jaar contant geld volledig waardeloos te maken. [red. eventnl: M.b.t. het contante geld is hier een link naar een video van Sven Hulleman (yt kanaal ‘Een Oorlog reeds verloren’) over dit onderwerp.]
 • De EU/Nederlandse overheid bereidt voor iedere burger een klimaat-CO2-quotum voor! Te veel brandstof verbruikt, dan bv. een week niet rijden. Te veel gereden, minder electra verbruiken etc.
 • De EU ontneemt ieder mens definitief zijn lichamelijke integriteit!

(Bovenstaande is gebaseerd op originele bronnen en documenten van de EU, de Raad van Europa, de Nederlandse overheid, het WEF en de WHO. Ze zijn openbaar en voor iedereen inzichtelijk en opvraagbaar)”

— Einde citaat nieuwsbrief Succesboeken —

Klik hier voor een link naar een uitgebreide beschrijving van dit proces, waarin het volgende is beschreven:

Op 18-02-22 bericht de Volkskrant:“Minister Ernst Kuipers (D66) van Volksgezondheid ontbindt een kritische commissie die advies geeft over de inzet van corona-apps en andere technologie bij de bestrijding van het coronavirus. Volgens Kuipers is het advies van de commissie niet meer noodzakelijk”.

“Kuipers trekt zijn eigen plan. Op 7-2-22 heeft hij laten weten dat hij 29 miljoen Euro extra nodig heeft voor het verder ontwikkelen van corona-app’s. En daar kan hij natuurlijk geen kritische commissie bij gebruiken.”

Vertaling hieronder:
 • Gezondheidszorg
  Voor gebruikers om toegang te krijgen tot verzekeringen en behandelingen; om medische hulpmiddelen en wearables te monitoren; voor zorgverleners om hun kwalificaties aan te tonen
 • Financiële diensten
  Om bankrekeningen te openen, online financiële transacties uit te voeren
 • Voedsel en duurzaamheid
  Voor landbouwers en consumenten om de herkomst van producten te verifiëren, om de waarde en traceerbaarheid in toeleveringsketens te verbeteren
 • Reizen en mobiliteit
  Reizen boeken, grenscontroles tussen landen of regio’s doorstaan
 • Humanitaire hulpverlening
  Om toegang te krijgen tot diensten, om kwalificaties aan te tonen om in een vreemd land te werken
 • E-handel
  Om te winkelen; om zakelijke transacties uit te voeren en beveiligde betalingen te doen
 • Sociale platforms
  Voor sociale interacties; om toegang te krijgen tot diensten van derden die afhankelijk zijn van aanmeldingen bij sociale media
 • E-overheid
  Voor burgers om toegang te krijgen tot en gebruik te maken van diensten – belastingaangifte, stemmen, uitkeringen innen
 • Telecommunicatie
  Voor gebruikers om apparaten te bezitten en te gebruiken; voor dienstverleners om apparaten en gegevens op het netwerk te controleren
 • Telecommunicatie
  Om toezicht te houden op apparaten en sensoren die gegevens over bijvoorbeeld energieverbruik, luchtkwaliteit en verkeersopstoppingen verzenden

Je vindt in dat artikel de links waarop hun artikel is gebaseerd, alsmede de volgende aanbevelingen:

HOE KUNNEN WE ONS HIERTEGEN VERZETTEN?

1. Waar het ook maar enigszins kan: doe NIET mee aan de QR-code
Leg uit waarom niet. Vraag mensen te kijken naar bijvoorbeeld het interview met Melissa Cuimmei of de presentatie van Jeroen Pols. En vraag andere mensen om ook te weigeren de QR-code te gebruiken.
Melissa Ciummei – Melissa Ciummei slaat alarm over het nieuwe geldsysteem en het vaccinatiepaspoort
Coronapas – het paard van Troje
Amy Bohn – Vaccinatiepaspoort – het grote gevaar dat de massa niet in de gaten heeft

2. Geef uw feedback aan de Europese Commissie
Voorbeelden: “Een digitale identiteit behoort niet tot onze open maatschappij. Binnen Europa zou elke burger vrij moeten kunnen reizen zonder vertoon van een Corona Toegangsbewijs.”

“Het invoeren van een corona-paspoort zorgt voor uitsluiting zonder wetenschappelijke grond en is daardoor discriminerend.”

“Het is wetenschappelijk aangetoond dat gevaccineerden even besmettelijk kunnen zijn en even ziek kunnen worden als niet gevaccineerden. Deze pas gaat dus niet over gezondheid.”

Zet erin wat voor u belangrijk is bij voorkeur in het Engels.
https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/13375-Extension-of-EU-Digital-COVID-Certificate-Regulation_nl

3. Informeer uzelf over en doe mee aan het opzetten van een parallelle samenleving
Bijvoorbeeld bij onderstaande initiatieven:
Hoe nu verder https://hoenuverder.org/
Ad Broere https://adbroere.nl/web/video/een-parallelle-samenleving.php
Bob de Wit https://society4th.org/

Het lijkt misschien een hele grote uitdaging, maar de maatschappelijke veranderingen zijn al aan het ontstaan. Op een hele organische manier. Het bewustzijn over de misstanden groeit met de dag. En het verlangen naar vrijheid en echte democratie veroorzaakt dat mensen opstaan en in actie komen.

Blijf uzelf uitspreken, blijf uzelf informeren en blijf informatie verspreiden. Nu kan het nog.

Laat je niet meetrekken in angst maar zet je manifestatiekracht in om te helpen deze parallelle samenleving te creëren. Ik wens iedereen heel veel Licht & Liefde! Veronica

 
1 reactie

Geplaatst door op 4 maart 2022 in Geen categorie

 

Tags:

Een Reactie op “Laat je niet afleiden! Dit is wat er op ons afkomt – 4 maart 2022

 1. Jan Julius

  5 maart 2022 at 15:47

  Verstuurd vanaf mijn iPad gr Jan

  >

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: